elgol Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Εμενα με gearbest απο Ευρωπαικη αποθηκη ηρθε με την γενικη ταχυδρομικη σε δεμα της ups. Εντάξει τότε ή ups έχει ανταπόκριση ταχυδρομικη οχι ACS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Καλησπέρα. Έκανα παραγγελία από Banggood με priority direct και μου έδωσαν tr.number της μορφής LX(9αριθμοί)NL. Φαίνεται για nl post. Αλλά όταν πάω στη σελίδα δεν μου εμφανίζει τίποτα, ούτε στη σελίδα των ΕΛΤΑ. Πέρασαν 3μιση μέρες και ακόμα δεν εμφανίζει τίποτα. Έστειλα μύνημα στο banggood και μου είπαν να περιμένω λίγο ακόμα. Αλλά η αλήθεια είναι πρώτη φορά μου καθυστερεί τόσο να δω έστω κάποια κίνηση. Στάλθηκε από το CUBOT_MANITO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μην αγχωνεσαι σε λιγο θα το δεις,και με ασφαλεια θα παραλαβεις .Ετσι ειναι εδω κ καιρο τα tr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Αποστόλη αντικειμένου tracked με Royal Mail, ο κωδικός ξεκινά από RN. Με ποια εταιρεία παραλαμβάνουμε Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Απο banggood με priority ειναι όπως παλιά με τρακινγκ που μπορούσες να το παρακολουθήσεις; Έχουν περασει 4 μέρες και ούτε φωνή. Θα εχω κάποια ενημέρωση τουκαχιστον όταν θα το ταχυδρομήσουν; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Ναι με track είναι Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7.8.6.25beta) μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Βελγικό ταχυδρομείο, απλή αποστολή, είχα λάβει και εγώ ένα τον Φεβρουάριο από Aliexprees και ήρθε ανέλπιστα πολύ γρήγορα. Το δικό μου στο τέλος των αριθμών είχε και το "N1" LVS2017201716752525N1. Με νοιάζει να έρθει κ να μην πληρώσω τίποτα, μαλλον σε αυτή την περίπτωση βρίσκομαι. Ο χρόνος δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα, όποτε έρθει. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 (edited) Από aliexpress υπάρχει περίπτωση να μην περάσει τελωνείο; Με expedited από dx κατάστημα το τελωνείο το γλυτώνεις; Edited July 1, 2018 by gsserv10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verfot Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 ειχα γραψει για το ιδιο θεμα πριν 2 εβδομαδες.Τωρα το σιγουρεψα.Η καλη lightinthebox που δινει ασφαλεια δασμων και που παλαιοτερα πληρωνε,τωρα κανει τον κινεζο.25 μερεσ μετα εχει τη στερεοτυπη απαντηση οτι θα πληρωσει σε 3 εως 5 μερες στην αρχη ,σε 5 εως 15 μερες μετα Μηπως καποιος εχει καμμια ιδεα πως μπορω να παρω τα χρηματα .Δεν εχω ρωτησει το paypal γιατι νομιζω πως δεν εχει σχεση με τετοια θεματα.Τα μπινελικια που τους εριξα προφανως δεν τους απασχολουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 ειχα γραψει για το ιδιο θεμα πριν 2 εβδομαδες.Τωρα το σιγουρεψα.Η καλη lightinthebox που δινει ασφαλεια δασμων και που παλαιοτερα πληρωνε,τωρα κανει τον κινεζο.25 μερεσ μετα εχει τη στερεοτυπη απαντηση οτι θα πληρωσει σε 3 εως 5 μερες στην αρχη ,σε 5 εως 15 μερες μετα Μηπως καποιος εχει καμμια ιδεα πως μπορω να παρω τα χρηματα .Δεν εχω ρωτησει το paypal γιατι νομιζω πως δεν εχει σχεση με τετοια θεματα.Τα μπινελικια που τους εριξα προφανως δεν τους απασχολουν Γενικά δεν έχει σχέση το paypal με τα εκτελωνιστικά, όταν όμως μέσα στη πληρωμή σου έχεις πληρώσει και για την υπηρεσία του εκτελωνισμού και δε στα δίνουν τότε μια χαρά σχέση έχει το paypal. Μη περιμένεις άδικα περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 (edited) παιδια εδω και πεντε μερες βλεπω το παρακατω μηνυμα , priotity gearbest μεσω γερμανιας .....το εχει δει και αλλος ?? γιατι πρωτη φορα το βλεπω The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically Edited July 3, 2018 by aitos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Επειδή η Αγγλία φεύγει από την Ευρώπαικη ένωση , έχουν μεταφέρει ένα μέρος η όλη την διαδικασία στην Γερμανία ,με την συγκεκριμένη μέθοδο.Καμια ανησυχία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 ωραια μακαρι να πανε ολα καλα !! ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 θέλω να παραγγείλω ένα ηλεκτρικό ποδήλατο qicycle από alibaba , υπάρχει τρόπος να γλυτώσω τελωνείο? ο τρόπος μέσω τραίνου αποστολής υπάρχει και είναι ασφαλής? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Παραγγειλα ένα τηλεφωνο από lighttinthebox 155 ευρώ και θα περάσει τελωνείο Ποσο περίπου θα είναι ο φόρος και τι πρέπει να κάνω για να μου το επιστρέψει το κατάστημα Είχα πληρώσει ασφάλεια δασμών και φορων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 θέλω να παραγγείλω ένα ηλεκτρικό ποδήλατο qicycle από alibaba , υπάρχει τρόπος να γλυτώσω τελωνείο? ο τρόπος μέσω τραίνου αποστολής υπάρχει και είναι ασφαλής? ευχαριστώ Από ότι γνωρίζω το qicycle ζυγίζει γύρω στα 15 κιλά, και ότι έχει βάρος άνω των 2 κιλών περνάει τελωνείο (άσε που όλα περνάνε πλέον) οπότε κοίταξε το καλά πρώτα Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Παιδιά γειά συγνώμη για την την ερώτηση για Bangood και Priority Direct mail έχει αλλάξει τίποτε σήμερα σχετικά με το γνωστό θέμα? Είναι όπως πριν 5-6 μήνες? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Παιδιά γειά συγνώμη για την την ερώτηση για Bangood και Priority Direct mail έχει αλλάξει τίποτε σήμερα σχετικά με το γνωστό θέμα? Είναι όπως πριν 5-6 μήνες? Ευχαριστώ εκ των προτέρωνΈχει αλλάξει η τιμή του προς τα πάνω μόνο. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Παιδια μια ερωτηση,παραγγελια απο E-global Central Eu στις 25-6-2018 που αναφερουν παραδοση 6-8 εργασιμες δηλαδη αυριο 5/7 με DHL,στο track που εχουν δωσει λεει update:Tue, 03.07.18 06:49 Feucht, Germany The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization Ειναι λογικο?υπαρχει περιπτωση να παραλαβω αυριο,αντε μεθαυριο?χλωμο δεν ειναι?Επικοινωνησα με DHL Ελλαδας και μου ειπαν οτι αν δεν ειναι με express και ειναι με economy, δεν μπορουν να το δουν.Τι λετε να ισχυει?Παντως οσες αγορες εχω απο αυτους ηταν αψογοι και σε χρονους και σε ολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Έχει αλλάξει η τιμή του προς τα πάνω μόνο. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν λέω για την τιμή για το τελωνείο λέω. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Αυτό το LVS123456789XXX απίστευτο. 26/6 παραγγελία, 4/7 παραλαβη στο σπίτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Παιδια μια ερωτηση,παραγγελια απο E-global Central Eu στις 25-6-2018 που αναφερουν παραδοση 6-8 εργασιμες δηλαδη αυριο 5/7 με DHL,στο track που εχουν δωσει λεει update:Tue, 03.07.18 06:49 Feucht, Germany The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization Ειναι λογικο?υπαρχει περιπτωση να παραλαβω αυριο,αντε μεθαυριο?χλωμο δεν ειναι?Επικοινωνησα με DHL Ελλαδας και μου ειπαν οτι αν δεν ειναι με express και ειναι με economy, δεν μπορουν να το δουν.Τι λετε να ισχυει?Παντως οσες αγορες εχω απο αυτους ηταν αψογοι και σε χρονους και σε ολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Δεν λέω για την τιμή για το τελωνείο λέω. Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΕάν άλλαζε κάτι θα έγραφα και για το τελωνείο. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Εάν άλλαζε κάτι θα έγραφα και για το τελωνείο. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Νασε καλά σε ευχαριστώ πολύ. Sent from my U65GT using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Παιδια μια ερωτηση,παραγγελια απο E-global Central Eu στις 25-6-2018 που αναφερουν παραδοση 6-8 εργασιμες δηλαδη αυριο 5/7 με DHL,στο track που εχουν δωσει λεει update:Tue, 03.07.18 06:49 Feucht, Germany The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization Ειναι λογικο?υπαρχει περιπτωση να παραλαβω αυριο,αντε μεθαυριο?χλωμο δεν ειναι?Επικοινωνησα με DHL Ελλαδας και μου ειπαν οτι αν δεν ειναι με express και ειναι με economy, δεν μπορουν να το δουν.Τι λετε να ισχυει?Παντως οσες αγορες εχω απο αυτους ηταν αψογοι και σε χρονους και σε ολα Εκτιμώμενοι είναι οι χρόνοι που σου λένε όλα τα καταστήματα όπως και το eglobal. Μπορεί να παραλάβεις και σε 6 αλλά μπορεί και σε 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Γεια σας, θα ήθελα να ρωτήσω πόσο κοστίζει να στείλεις με απλό ταχυδρομείο στην Κίνα ένα κινητό για επισκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts