evansarmor Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Μου βγαζει αυτο το μυνημα: Δεν μπορούμε να ολοκληρώσουμε την πληρωμή σας Αυτή η πληρωμή υπερβαίνει το όριο αποστολών μέσω PayPal. Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την κατάργηση των ορίων στο προφίλ του λογαριασμού σας. Ψάξ'το λίγο .. δεν θυμάμαι πως, αλλά εμένα το έκαναν 2.500 δολλάρια ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 @wolf_35 για να σου εμφανιστεί αυτό το όριο, μάλλον δεν έχει γίνει verified ο λογαριασμός σου (linked με κάποιον λογαριασμό τραπέζης για παράδειγμα). αν ήταν verified τη στιγμή που σου εμφανίστηκε το μήνυμα, τότε θα πρέπει να τσεκάρεις το resolution centre της PayPal. γκούγκλαρε "PayPal limit" και ρίξε μια ματιά. Στάλθηκε από τηλεόραση χρησιμοποιώντας σήμα UHF. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Αυτό και τέλος. Κανένα μήνυμα, είσαι έτοιμος. Φίλε μου ακολούθησα την συμβουλή σου και μόλις παρηγγειλα το Redmi 5 plus (4X64) απο banggood επιλέγοντας το direct priority. Βέβαια την επιλογή του belgium post δεν την βρήκα αλλα μου είπες οτι δεν χρειάζεται. Τώρα περιμένω και ελπίζω να μην εχω καμία δυσάρεστη εξέλιξη. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Με βελγικό ταχυδρομείο είναι στο gearbest και όχι στο banggood ,μην αγχώνεσαι δεν περνά τελωνείο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Ενα κινητο θέλω να πάρω, κατα προτίμηση xiaomi, χωρις να εχω θεμα με τελωνείο. Για τα υπόλοιπα με ρομ κτλ θα την βγάλω την άκρη. Ποια σάιτ μπορούν να στείλουν μέσω άλλης χώρας της ΕΕ αξιόπιστα; Sent from my iPhone using Tapatalk παρε απο gearbest η banggood ...και τα 2 εχουν τροπο αποφυγης τελωνειου η επιστροφης χρηματων...αντιστοιχα εχει και lightonthebox...Μονο επιστροφη αυτο ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ... banggoos -->priority direct mail gearbest ---> belgium registered or priority direct mai (eu express) το ολλανδικο μπαινει τελωνειο...(την επαθα)... επισης αν επιλεξεις registered shipping σου επιστρεφουν τους φορους αν ανοιξεις ticket...αυτα Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 παρε απο gearbest η banggood ...και τα 2 εχουν τροπο αποφυγης τελωνειου η επιστροφης χρηματων...αντιστοιχα εχει και lightonthebox...Μονο επιστροφη αυτο ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ... banggoos -->priority direct mail gearbest ---> belgium registered or priority direct mai (eu express) το ολλανδικο μπαινει τελωνειο...(την επαθα)... επισης αν επιλεξεις registered shipping σου επιστρεφουν τους φορους αν ανοιξεις ticket...αυτα Το πήρα απο banggood με pdm (περίπου 9€ έξτρα κόστος). Άρα ειναι θεωρητικά οκ. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 (edited) Γνωρίζει κανείς να μου πει πως μπορω να ακυρώσω παραγγελία απο banggood; Η πλήρωνε εγινε εχθες με paypal. Εννοώ άμεσα μέσω paypal χωρις να ερθω σε επικοινωνία με το κατάστημα. Δεν έχουν περασει ούτε 24 ώρες. Sent from my iPhone using Tapatalk Edited June 26, 2018 by karlosamos Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Live chat κανε στο bang good... Θα σε εξυπηρετήσουν αμέσωςΓνωρίζει κανείς να μου πει πως μπορω να ακυρώσω παραγγελία απο banggood; Η πλήρωνε εγινε εχθες με paypal. Εννοώ άμεσα μέσω paypal χωρις να ερθω σε επικοινωνία με το κατάστημα. Δεν έχουν περασει ούτε 24 ώρες. Sent from my iPhone using Tapatalk Στάλθηκε από το S2_PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwertyuiop2 Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 Πόσος είναι ένας Μ.Ο. παραμονής στο τελωνείο για πακέτα πλέον παίδες; Μου μπήκε σήμερα, δε με απασχολεί το ποσό κλπ, τα είχα προϋπολογίσει. Απλά φεύγω δίμηνες διακοπές, κι άμα έρθει μετά τις 3-4 Ιουλίου θα μείνει 15 μέρες στα αζήτητα και θα ξαναγυρίσει Αμερική. :| Παράθεση We do not let our enemies to have guns, why should we let them have ideas? :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 (edited) Πόσος είναι ένας Μ.Ο. παραμονής στο τελωνείο για πακέτα πλέον παίδες; Μου μπήκε σήμερα, δε με απασχολεί το ποσό κλπ, τα είχα προϋπολογίσει. Απλά φεύγω δίμηνες διακοπές, κι άμα έρθει μετά τις 3-4 Ιουλίου θα μείνει 15 μέρες στα αζήτητα και θα ξαναγυρίσει Αμερική. :|3 μέρες έκανε το δικό μου μαζί με την αποστολή απόδειξης... Το θέμα είναι να μπει... Εύκολα βγαίνει... Αλλά με κόστος επισης να ενημερωσω οτι το gearbest μου επεστρεψε ολο το ποσο του τελωνειου σε registered αποστολη Στάλθηκε από το S2_PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 28, 2018 by alanon Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Να ρωτήσω με hermes από Αγγλία ,ποια εταιρεία παραδίδει στην Ελλάδα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elgol Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 (edited) Ή Hermes έχει ανταπόκριση με ups κι αυτή αν δεν κάνω λάθος με ACS τουλάχιστον αυτό παρατήρησα σε δική μου παραγγελία στο ebay ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όσο για το φίλο που πήρε το 5 plus 4/64 από Banggood αφού το είπαμε τα Xiaomi δε συμφέρουν από Κινα Αν μη τι άλλο έχεις και καλύτερη εγγύηση από εδώ και τιμή ίδια χωρίς να περιμένεις Edited June 28, 2018 by elgol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisTsil Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Καλησπέρα έχω παραγγείλει έναν φακό αξίας 20.11 ευρώ μου λέει εισαγωγή στο τελωνείο ξέρει κάνεις πόσο θα χρειαστεί να πληρώσω; Sent from my Le X822 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Μπορεί και μηδεν. Θα φανει, αν ζητησουν απόδειξη πληρωμής Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 παιδες τρακιν με τελικο το DE σημαινει οτι ερχεται μεσω γερ,μανιας ? περιμενω δεμα απο gearbest με priority ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Ευχαριστώ για την απάντηση , τελικά με dpd το έστειλαν οπότε με acs ,και δικό μου δέμα 9€ αξίας με κινέζικο ταχυδρομείο μπήκε τελωνείο , Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Καλησπέρα. Έκανα παραγγελία από Banggood με priority direct και μου έδωσαν tr.number της μορφής LX(9αριθμοί)NL. Φαίνεται για nl post. Αλλά όταν πάω στη σελίδα δεν μου εμφανίζει τίποτα, ούτε στη σελίδα των ΕΛΤΑ. Πέρασαν 3μιση μέρες και ακόμα δεν εμφανίζει τίποτα. Έστειλα μύνημα στο banggood και μου είπαν να περιμένω λίγο ακόμα. Αλλά η αλήθεια είναι πρώτη φορά μου καθυστερεί τόσο να δω έστω κάποια κίνηση. Στάλθηκε από το CUBOT_MANITO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Άραξε τη μέρα, άδραξε τη νύχτα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Πολύ νωρίς ακόμα, σε καμιά βδομάδα ξανά δες. Τις ίδιας μορφής ήταν και το δικό μου σε 15 μέρες το είχα στα χέρια μου. Στάλθηκε από το HMNOTE1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Είχα καιρό να πάρω κάτι αξίας και με pdm γι'αυτό παραξενεύτηκα επειδή παλιά θυμάμαι στο διήμερο μου έβγαζε ότι έφευγε από Κίνα. Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε Στάλθηκε από το CUBOT_MANITO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Άραξε τη μέρα, άδραξε τη νύχτα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 παλικαρια εκανα σημερα μια αγορα απο ebay με αποστολη απο το luton αγγλιας και η τοποθεσια του πωλητη ειναι πραγματι απο αγγλια και λεει αποστολη με Royal Mail International Tracked λετε να εχω προβλημα με τελωνειο???γιατι αν εχω προβλημα να του πω να μου κανει refund τα χρηματα και να προλαβω να μην το στειλει,,περιμενω μια απαντηση σας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_VG7 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Καλησπερα παιδια τι ακριβως ειναι αυτο πρωτη φορα τ συναντω - ATHENS AIRMAIL CENTER, ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Ή Hermes έχει ανταπόκριση με ups κι αυτή αν δεν κάνω λάθος με ACS τουλάχιστον αυτό παρατήρησα σε δική μου παραγγελία στο ebay Εμενα με gearbest απο Ευρωπαικη αποθηκη ηρθε με την γενικη ταχυδρομικη σε δεμα της ups. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 LVS13763600XXXXXX Τι ναι τούτο παλι ρε σεις. Από GB το εστειλαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 (edited) LVS13763600XXXXXX Τι ναι τούτο παλι ρε σεις. Από GB το εστειλαν Βελγικό ταχυδρομείο, απλή αποστολή, είχα λάβει και εγώ ένα τον Φεβρουάριο από Aliexprees και ήρθε ανέλπιστα πολύ γρήγορα. Το δικό μου στο τέλος των αριθμών είχε και το "N1" LVS2017201716752525N1. Edited June 29, 2018 by terkos2 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 LVS13763600XXXXXX Τι ναι τούτο παλι ρε σεις. Από GB το εστειλανΦίλε είναι αριθμός αποστολής και όχι tracing number... Δεν μπορείς να το παρακολουθήσεις πέρα από το σπίτι του GB.... Είναι γρήγορο πάντως... Έχω βάλει κι εγώ για2η φορά...το πρώτο ήρθε σε 8 μέρες Στάλθηκε από το S2_PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts