guideman Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Παιδια καλησπερα. Σκεφτομαι να παραγγειλω απο Κινα ενα RC car. Τι γινεται με αυτα? Τα δινουν πολλη σημασια? Εχουμε πολλες πιθανοτητες να "τον πιουμε"? Ειναι αυτο: https://www.banggood.com/Syaheli-112-2_4G-4WD-Desert-Off-Road-Truck-Eagle-3-RC-Car-FY03-p-984621.html?rmmds=mywishlist&ID=223&cur_warehouse=CN Οπως βλεπετε δεν υπαρχει επιλογη για PDM ουτε το βρισκω σε καποια Ευρωπαικη αποθηκη στα γνωστα μαγαζια. Καποιος που να εχει εμπειρια να με συμβουλεψει σχετικα? Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Παιδια καλησπερα. Σκεφτομαι να παραγγειλω απο Κινα ενα RC car. Τι γινεται με αυτα? Τα δινουν πολλη σημασια? Εχουμε πολλες πιθανοτητες να "τον πιουμε"? Ειναι αυτο: https://www.banggood.com/Syaheli-112-2_4G-4WD-Desert-Off-Road-Truck-Eagle-3-RC-Car-FY03-p-984621.html?rmmds=mywishlist&ID=223&cur_warehouse=CN Οπως βλεπετε δεν υπαρχει επιλογη για PDM ουτε το βρισκω σε καποια Ευρωπαικη αποθηκη στα γνωστα μαγαζια. Καποιος που να εχει εμπειρια να με συμβουλεψει σχετικα? Απλώς θα σου στοιχίσει πολλά με το τελωνείο ... δεν υπάρχει αντίστοιχο εδώ στα 100 ευρώ ;; Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_xperia Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 μολις εγινε η αποστολή απο gearbest αξιας 120 ευρο, μεγέθους 20*20*15 . με PDM. ενώ τους ειπα να το στειλουν με Belgium post , αντε να δουμε .. παράδοξος κατι παραγγελιες απο allixpres κατι ανταπτορακια κ καλωδια μου ηρθαν σε 12 μερες, ΡΕΚΟΡ μπορω να πω μιας κ μετα από 5 χρονια πρωτη φορα ερχονται τοσο γρηγορα , από διαφορετικα καταστήματα, Παράθεση Xiaomi Mi 9t pro red Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Δεμα από gearbest με priority mail με Ολλανδικο ταχυδρομείο παρέλαβε χωρίς τελωνείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elgol Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Αγόρασα από eBay 1,5€ αξίας πράγματα και βλέπω στο web banking +1€ χρεωση μετατροπής συναλλαγματος! Ισχύει σε όλα τα μαγαζιά και τις αγορές αυτό ή έχει σχέση αν έχεις κάνει τη μετατροπή στο μαγαζί από πριν π.χ Greece euro/ Greece usd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Απλώς θα σου στοιχίσει πολλά με το τελωνείο ... δεν υπάρχει αντίστοιχο εδώ στα 100 ευρώ ;; Σ ευχαριστω για την απαντηση. Δεν το εχω ψαξει εδω, αν ειναι ομως να φτασω την κατοσταρα προτιμω να φτασω σε αυτα τα χρηματα μεσω Κινας-τελωνειου, μια που το εχω ψαξει το μηχανακι..Thanks Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 http://www.skai.gr/news/finance/article/371776/kataggelies-gia-upotimologisi-kinezikon-proiodon-ereuna-i-komision/ Βέβαια αυτό μιλάει για το λιμάνι του πειραία αλλά καλό είναι να πάρουμε μια ιδέα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_xperia Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 http://www.skai.gr/news/finance/article/371776/kataggelies-gia-upotimologisi-kinezikon-proiodon-ereuna-i-komision/ Βέβαια αυτό μιλάει για το λιμάνι του πειραία αλλά καλό είναι να πάρουμε μια ιδέα για προιοντα από κινα που ερχονται ελλαδα με σκοπο να εκτελονιστουν κ να φυγουν ιταλια λεει , οι παραγγελιες που κανουμε απο gearbest οι πιο πολλε ςερχονται μεσο βελγιου οπου κ εκτελονιζονται εκει ώστε να μην την φαμε αν ερθουν κατευθιαν από κινα! επισης υπαρχει κ η DPD Eu οπου είναι η πιο ασφαλες μεχρι τωρα για ογκοδη παραγγελιες Παράθεση Xiaomi Mi 9t pro red Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 για προιοντα από κινα που ερχονται ελλαδα με σκοπο να εκτελονιστουν κ να φυγουν ιταλια λεει , οι παραγγελιες που κανουμε απο gearbest οι πιο πολλε ςερχονται μεσο βελγιου οπου κ εκτελονιζονται εκει ώστε να μην την φαμε αν ερθουν κατευθιαν από κινα! επισης υπαρχει κ η DPD Eu οπου είναι η πιο ασφαλες μεχρι τωρα για ογκοδη παραγγελιες Ξέρω για ποιό πράγμα μιλάει, γι'αυτό γράφω το αφήνω απλά για να πάρουμε μια ίδεα ακόμα για το τι παίζεται με διάφορα πακετάκια απ'την αγαπημένη μας Κίνα. Κατά πόσο εκτελωνίζονται εκεί φάνηκε όταν άρχισαν να περνάνε τελωνείο αρκετά ακόμα και με το priority τους ( gearbest ) και πόσο μάλλον όταν δίναμε μόνο 2-3 ευρώ στο banggood για την τριγωνική. Τα πακέτα με bpost δεν εκτελωνίζονται στο βέλγιο, απλά προς το παρόν διαφεύγουν απο ελέγχους και τα θεωρούμε ασφαλή, τίποτα δε το κάνει σίγουρο για πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Καλησπέρα, η μέθοδος αποστολής που βλέπετε παρακάτω είναι από Ευρώπη; Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει τελωνείο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_xperia Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Καλησπέρα, η μέθοδος αποστολής που βλέπετε παρακάτω είναι από Ευρώπη; Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει τελωνείο; σωστα είναι από ευρωπαικη αποθηκη,!! ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξέρω για ποιό πράγμα μιλάει, γι'αυτό γράφω το αφήνω απλά για να πάρουμε μια ίδεα ακόμα για το τι παίζεται με διάφορα πακετάκια απ'την αγαπημένη μας Κίνα. Κατά πόσο εκτελωνίζονται εκεί φάνηκε όταν άρχισαν να περνάνε τελωνείο αρκετά ακόμα και με το priority τους ( gearbest ) και πόσο μάλλον όταν δίναμε μόνο 2-3 ευρώ στο banggood για την τριγωνική. Τα πακέτα με bpost δεν εκτελωνίζονται στο βέλγιο, απλά προς το παρόν διαφεύγουν απο ελέγχους και τα θεωρούμε ασφαλή, τίποτα δε το κάνει σίγουρο για πάντα. καλα σιγουρα παιζονται μεγαλα παιχνίδια κ όλα τα μαγαζάκια εχουν τους δικους τους ακομα κ ελλαδα , τα λεφτα είναι πολλα όταν φερνεις 10 νταληκες κινεζικα την εβδομαδα!!! Παράθεση Xiaomi Mi 9t pro red Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Παιδια καλημερα. Ειχα ξαναρωτησει για το συγκεκριμενο θεμα. Τωρα, μετα την εφαρμογη της επιλογης Tarrif Insurance απο την Βanggood, επανερχομαι για να ρωτησω για ενα RC car που σκεφτομαι να παραγγειλω. Να το φερω με Priority Direct Mail η Expedited Shipping Service (free) + Tarrif insurance? Ποια περιπτωση θεωρειτε πιο "σιγουρη"? Ευχαριστω Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elgol Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Χρόνια Πολλά :clap::clap::up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Αποστολη στις 10/4 απο gearbest με priority line Netherlands post. Χωρις τελωνειο παραλαβη σημερα (13 ημερες). Αν δεν ηταν η διημερη απεργια των καραβιων την προηγουμενη εβδομαδα θα το ειχα παραλαβει τουλαχιστον 4 ημερες νωριτερα. Sent from my iPhone 8 Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Παρήγγειλα πριν μερικές μέρες από Banggood ένα radio DVD αυτοκινήτου με αναδιπλούμενη οθόνη και επέλεξα να έρθει με Priority Direct Mail όπως έχω ξανακάνει στο παρελθόν. Μου έκανε εντύπωση ότι ενώ η συσκευή κόστιζε 95€ το κόστος για το Priority ήταν μόνο 0,98€! Μετά από 3-4 μέρες μου στείλανε μήνυμα ότι δεν υπάρχει κατάλληλη μέθοδος αποστολής για τη χώρα μου και ότι θα ακυρώσουν την παραγγελία και θα μου επιστρέψουν τα χρήματα. Τους ρώτησα γιατί αυτό και μου απάντησαν ότι "Your order 781236 is suspected to be overweight, and we have re-examined order and submitted it. Once the review is approved, we will ship it to you." Υπέρβαρο το ράδιο;; Σκέφτηκα ότι μάλλον κάποιο λάθος έγινε στην κοστολόγηση του Priority και τους είπα αν είναι υπέρβαρο να με ενημερώσουν αν θέλουν να πληρώσω κάτι παραπάνω. Την επόμενη μέρα μου είπανε ότι το στείλανε. Δεν έβλεπα όμως tracking number και τους ρώτησα γιατί. Μετά από 2 μέρες εμφανίστηκε ένα tracking number της μορφής 0123456789 δηλαδή 10 ψηφία! Τους ρώτησα με ποια ταχυδρομική μου το στείλανε και μου απάντησαν με DHL!! :confused::confused::(:( Γνωρίζει κανείς αν έχει αλλάξει κάτι στο Priority? Δεν στέλνουνε με την NL Post πλέον; Ή μου την έκανε τη ζημιά το Banggood;;:cry: Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Γνωρίζει κανείς αν έχει αλλάξει κάτι στο Priority? Δεν στέλνουνε με την NL Post πλέον; Ή μου την έκανε τη ζημιά το Banggood;;:cry: Φαίνεται ότι για βαριά ή/και ογκώδη αντικείμενα, το BG δε δίνει πλέον priority direct mail... Το είδα και ο ίδιος τις προάλλες, που πήγα να παραγγείλω ένα είδος το οποίο δεν (πρέπει να) ήταν ιδιαίτερα βαρύ, ήταν όμως σχετικα μεγάλο (διαστάσεις πακέτου 55x28x15) και δεν έδιναν PDM ή άλλη (αναγνωρίσιμη τουλάχιστον...) 'ασφαλή' μέθοδο αποστολής. Ευτυχώς τουλάχιστον το έγραφαν από την αρχή, οπότε δεν προχώρησα με την παραγγελία... Και ναι, το DVD αυτοκινήτου είναι αρκετά βαρύ (είχα πάρει κι εγώ ένα πέρυσι - σχετικά ογκώδες δέμα - όχι τραγικά όμως, αλλά σίγουρα βαρύ). Το θέμα τώρα είναι να δεις αν το έστειλαν με DHL Courier, που ισοδυναμεί με... κακά μαντάτα (δε νομίζω όμως, λόγω κόστους), ή με DHL Post που είναι η απλή ταχυδρομική υπηρεσία. Και βεβαίως, το αμέσως επόμενο ερώτημα είναι αν έχουν καταφέρει να κάνουν να δουλέψει 'τριγωνική' αποστολή με την DHL Post... Κάνε τους καμιά ακόμα ερώτηση για διευκρινίσεις, έτσι για να είσαι πιο ήσυχος (αν λάβεις κάποια σχετικά καθησυχαστική απάντηση, βέβαια!), και μετά... περιμένεις! Εύχομαι καλή τύχη - και βεβαίως ενημέρωσέ μας, αν θέλεις, για τις εξελίξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Φαίνεται ότι για βαριά ή/και ογκώδη αντικείμενα, το BG δε δίνει πλέον priority direct mail... Το είδα και ο ίδιος τις προάλλες, που πήγα να παραγγείλω ένα είδος το οποίο δεν (πρέπει να) ήταν ιδιαίτερα βαρύ, ήταν όμως σχετικα μεγάλο (διαστάσεις πακέτου 55x28x15) και δεν έδιναν PDM ή άλλη (αναγνωρίσιμη τουλάχιστον...) 'ασφαλή' μέθοδο αποστολής. Ευτυχώς τουλάχιστον το έγραφαν από την αρχή, οπότε δεν προχώρησα με την παραγγελία... Και ναι, το DVD αυτοκινήτου είναι αρκετά βαρύ (είχα πάρει κι εγώ ένα πέρυσι - σχετικά ογκώδες δέμα - όχι τραγικά όμως, αλλά σίγουρα βαρύ). Το θέμα τώρα είναι να δεις αν το έστειλαν με DHL Courier, που ισοδυναμεί με... κακά μαντάτα (δε νομίζω όμως, λόγω κόστους), ή με DHL Post που είναι η απλή ταχυδρομική υπηρεσία. Και βεβαίως, το αμέσως επόμενο ερώτημα είναι αν έχουν καταφέρει να κάνουν να δουλέψει 'τριγωνική' αποστολή με την DHL Post... Κάνε τους καμιά ακόμα ερώτηση για διευκρινίσεις, έτσι για να είσαι πιο ήσυχος (αν λάβεις κάποια σχετικά καθησυχαστική απάντηση, βέβαια!), και μετά... περιμένεις! Εύχομαι καλή τύχη - και βεβαίως ενημέρωσέ μας, αν θέλεις, για τις εξελίξεις.αν το στελναν με τριγωνικη και dhl θα ζητουσαν παραπανω μεταφορικα λογικα,εκτος κι αν τα κερασαν. περιμενω και γω car player απο ali με τριγωνικη και dhl και πληρωσα παραπανω 25ε για να γινει ετσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Φαίνεται ότι για βαριά ή/και ογκώδη αντικείμενα, το BG δε δίνει πλέον priority direct mail... Το είδα και ο ίδιος τις προάλλες, που πήγα να παραγγείλω ένα είδος το οποίο δεν (πρέπει να) ήταν ιδιαίτερα βαρύ, ήταν όμως σχετικα μεγάλο (διαστάσεις πακέτου 55x28x15) και δεν έδιναν PDM ή άλλη (αναγνωρίσιμη τουλάχιστον...) 'ασφαλή' μέθοδο αποστολής. Ευτυχώς τουλάχιστον το έγραφαν από την αρχή, οπότε δεν προχώρησα με την παραγγελία... Και ναι, το DVD αυτοκινήτου είναι αρκετά βαρύ (είχα πάρει κι εγώ ένα πέρυσι - σχετικά ογκώδες δέμα - όχι τραγικά όμως, αλλά σίγουρα βαρύ). Το θέμα τώρα είναι να δεις αν το έστειλαν με DHL Courier, που ισοδυναμεί με... κακά μαντάτα (δε νομίζω όμως, λόγω κόστους), ή με DHL Post που είναι η απλή ταχυδρομική υπηρεσία. Και βεβαίως, το αμέσως επόμενο ερώτημα είναι αν έχουν καταφέρει να κάνουν να δουλέψει 'τριγωνική' αποστολή με την DHL Post... Κάνε τους καμιά ακόμα ερώτηση για διευκρινίσεις, έτσι για να είσαι πιο ήσυχος (αν λάβεις κάποια σχετικά καθησυχαστική απάντηση, βέβαια!), και μετά... περιμένεις! Εύχομαι καλή τύχη - και βεβαίως ενημέρωσέ μας, αν θέλεις, για τις εξελίξεις. Σε ευχαριστώ για την απάντηση, τους ξαναρώτησα γιατί έγινε αυτή η αλλαγή και μου απάντησαν πριν από λίγο: "As we informed you before, the Priority Air Mail can not deliver the item to your country. So we change the shipping method to Expedited Shipping. If you don't wnat it, please refuse to sign" Δηλαδή άλλαξαν μόνοι τους τον τρόπο αποστολής (αλα Gearbest) και το στείλανε! Δεν με είχαν ενημερώσει ότι δεν μπορεί να σταλεί με PDM απλά μου είπαν ότι είναι υπέρβαρο! Ούτε με ρωτήσανε ποιον άλλο τρόπο προτιμώ... Τουλάχιστον φαίνεται να μου δίνουν την επιλογή να μην το παραλάβω και να επιστραφεί ξανά σε αυτούς... Τι να πω, θα περιμένω... :( Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Χμμ... Σίγουρα δεν είναι η... καθησυχαστική απάντηση που έγραφα προηγουμένως! :) Για να δούμε πώς θα πάει το πράγμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimakosdrum Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Παιδια καλησπερα. Εκανα και εγω μια παραγγελεια απο gearbest με belgium registered. Εδω και 10 μερες περιπου, απο τις 16/4 στο tracking εχει κολησει στο 'Item is announced / bpost received the information'. Αυτο σημαινει οτι ειναι ακομα κινα και δεν εχει ξεκινησει για βελγιο? Ειναι δικαιολογημενη μια τετοια καθηστερηση σε αυτο το σημειο? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Ειναι δικαιολογημενη μια τετοια καθηστερηση σε αυτο το σημειο? Ευχαριστω Μη σε ανησυχεί. Ετσι (φαίνεται να) κάνει πάντα η συγκεκριμένη μέθοδος αποστολής (αν και δεν έχω καταλάβει το γιατί. Σε ανάλογες περιπτώσεις, συνήθως δεν μπορώ να δω την πορεία του δέματός μου ούτε στο tracking της κινέζικης μετφορικής που αναλαμβάνει τη μεταφορά μέχρι την BPost - αν και λογικά θα έπρεπε!). Το καλό είναι ότι άπαξ και φανεί στο site της BPost, έρχεται και μέχρι Ελλάδα πολύ σύντομα. Οπότε, απλώς περίμενέ το λίγο ακόμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Δηλαδή άλλαξαν μόνοι τους τον τρόπο αποστολής (αλα Gearbest) και το στείλανε! Γενικα και παλια δεν εστελναν βαρια δεματα. Αλλα το θεμα ειναι οτι τωρα τελευταια εχω ξαναδιαβασει οτι αλλαζουν απο μονοι τους τον τροπο αποστολης. Ελπιζω να μην καταντησει και το banggood σαν το gearbest και χασει την εμπιστοσυνη μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeles Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Παιδια καλησπερα. Εκανα και εγω μια παραγγελεια απο gearbest με belgium registered. Εδω και 10 μερες περιπου, απο τις 16/4 στο tracking εχει κολησει στο 'Item is announced / bpost received the information'. Αυτο σημαινει οτι ειναι ακομα κινα και δεν εχει ξεκινησει για βελγιο? Ειναι δικαιολογημενη μια τετοια καθηστερηση σε αυτο το σημειο? Ευχαριστω Ναι είναι δικαιολογημένη τέτοια καθυστέρηση.Το δέμα σου λογικά έχει ξεκινήσει από Κίνα για Βέλγιο απλά θα φανεί όταν φτάσει Βέλγιο.γενικα η belgium post πάει σφαίρα τον τελευταίο καιρό (τουλάχιστον στα δικά μου τα δέματα) Παράθεση V10 for Vendetta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Δηλαδή άλλαξαν μόνοι τους τον τρόπο αποστολής (αλα Gearbest) και το στείλανε! Δεν με είχαν ενημερώσει ότι δεν μπορεί να σταλεί με PDM απλά μου είπαν ότι είναι υπέρβαρο! Ούτε με ρωτήσανε ποιον άλλο τρόπο προτιμώ... Τουλάχιστον φαίνεται να μου δίνουν την επιλογή να μην το παραλάβω και να επιστραφεί ξανά σε αυτούς... Τι να πω, θα περιμένω... :(Παντως μην ανησυχεις, τα λεφτα σου θα τα παρεις πισω. Εχω τις καλυτερες εμπειριες στο θεμα επιστροφων της BG.. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts