akisthegreat Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Αν δεν το έχεις παραλάβει και βέβαια μπορεις να το αφήσεις να γυρίσει πίσω αφού είναι συστημένο και δεν υπέγραψες (σε ερώτηση υπαλλήλου ταχυδρομείου αυτό μου είπε) Κανονικά το μαγαζί πρέπει όταν το πάρει να σου επιστρέψει τα χρήματα ίσως να κρατήσει κάποιο μέρος της επιστροφής ίσως όχι Τώρα αν το κάνουν πολλοί το μαγαζί μπορεί να μην ξαναστείλει Ελλαδα αν και δύσκολο το βλέπω Ακόμη και να παρελαβες μπορεις να το στείλεις πισω αλλά φυσικά χάνεις τα έξοδα τελωνειου Σε ευχαριστώ, αλλα τελικά πήγα και πλήρωσα το τελωνείο και το παρέλαβα γιατί ο πωλητής του aliexpress μου είπε ότι αν γυρίσει πίσω έχει κάποια έξοδα του aliexpress και κοστίζουν γύρω στα 100 ευρώ. Τρέχα γύρευε. Δεν είναι να τους εμπιστεύεσαι τους Κινέζους οπότε τα πλήρωσα και το παρέλαβα. Ευτυχώς το κινητό είναι άψογο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 (edited) Σε ευχαριστώ, αλλα τελικά πήγα και πλήρωσα το τελωνείο και το παρέλαβα γιατί ο πωλητής του aliexpress μου είπε ότι αν γυρίσει πίσω έχει κάποια έξοδα του aliexpress και κοστίζουν γύρω στα 100 ευρώ. Τρέχα γύρευε. Δεν είναι να τους εμπιστεύεσαι τους Κινέζους οπότε τα πλήρωσα και το παρέλαβα. Ευτυχώς το κινητό είναι άψογο.... Καλοδούλευτο. Το έξοδα 100 ευρώ το αφήνω ασχολίαστο, κλασσική Κινεζική πονηριά για να μην δεχθεί την επιστροφή. Με ποιά αιτίαση δεν μας είπε ο Κινέζος. Το "κάποια έξοδα" είναι ανάλυση εξόδων τουλάχιστον παιδιάστικη από μεριάς του καταστήματος. Ακόμα και να υποθέσομε πως ισχύει (που φυσικά και δεν ισχύει), προσωπικά καταδεικνύω την ανεπαρκή επεξήγηση που έδωσε. Το ότι τα έξοδα επιστροφής/αποστολής είναι δικά σου, αυτό φυσικά και ισχύει, είναι κανόνας. Και είναι περίπου 10 ευρώ το κόστος των ΕΛΤΑ. Edited September 27, 2017 by Vasileios26 Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Exω γυρισει 3 φορες πισω πραγμα στο aliexpress (οθονη) και μαλιστα ελλατωματικο, οχι απλα τελωνειο και το εφαγε η μαρμαγκα, το εχασα. Για aliexpress δε θα επαιρνα κινητο ή δε θα υπολογιζα σε aftersales περα απο την αγορα. Γι`αυτο εχω θεσει ανωτατο οριο 30€ Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookmangr Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Φτανουμε 1 μηνα διακοπες ελλαδα Γιουπιιιιιιιιιι Origin Country - Netherlands The item has arrived in the country of destination 2017-08-29 09:40 The item is on transport to the country of destination 2017-08-26 07:53 The item is at the PostNL sorting center 2017-08-25 15:45 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Τελικα διαβάζοντας της ''περιπετειες'' εδώ μεσα κατέληξα οτι για τσικερ μικερ :lol: αξίζει η αγορά απο κινεζο μεχρι 20€...! απο εκεί κε πάνω, ρισκάρεις και την τρως. Παίρνεις μια σησκευη π.χ. 100€ και σου βγαίνει 150€ και βάλε, χωρείς εγγύηση, και τα τι αυτα...! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Σε ευχαριστώ, αλλα τελικά πήγα και πλήρωσα το τελωνείο και το παρέλαβα γιατί ο πωλητής του aliexpress μου είπε ότι αν γυρίσει πίσω έχει κάποια έξοδα του aliexpress και κοστίζουν γύρω στα 100 ευρώ. Τρέχα γύρευε. Δεν είναι να τους εμπιστεύεσαι τους Κινέζους οπότε τα πλήρωσα και το παρέλαβα. Ευτυχώς το κινητό είναι άψογο.... Δεν ισχυει αυτο. Οταν ενα αντικειμενο επιστρεφει στον παραληπτη, δεν επιβαρυνεται κανενας. Το τελωνειο δεν εχει σχεση. Παγκοσμια ταχυδρομικη οδηγια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Ναι αυτο ισχυει. Αλλα οι πωλητες βαζουν δωρεαν μεταφορικα, τα οποια σου λενε ηταν με την αγορα, τωρα που ακυρωνεται η αγορα, χρεωνονται τα μεταφορικα. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Παίδες τελικώς από Banggood με Priority Direct Mail περνάει τελωνείο ή όχι ;; :blink: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ObiGoSu Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Μόλις μου ενημερώθηκε και το δικό μου πακετάκι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 (edited) Παίδες τελικώς από Banggood με Priority Direct Mail περνάει τελωνείο ή όχι ;; :blink: Περνάει αλλά δεν πληρώνει.. Edited September 27, 2017 by Vasileios26 Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Περνάει αλλά δεν πληρώνει.. Εάν είναι βέβαιο καλώς, γιατί θέλω να παραγγείλω 2 τηλέφωνα και ένα τάμπλετ ... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo1410 Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Σήμερα για πρώτη φορά πήρα tracking με Bpost International για ένα δέμα από Κίνα. RG---------BE Γνωρίζει κάποιος αν είναι Βελγικό ταχυδρομείο; και αν έχει εμπειρία από τέτοια αποστολή; Τι παίζει με τους Βέλγους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Γεια σε όλους. Σε κινητό από AliExpress 80.88$ έλαβα ΦΠΑ 24€ + 15€ εκτελωνιστικα. Να κάνω αίτηση αναθεώρησης δασμών,θα δικαιωθώ,ώστε το 24€ να πάει 16€ όπως και είναι το 24% των 80.88$? Με το print screen του email πληρωμής,είμαι καλυμμένος; Ή χρειάζεται και εκτυπωμένη η αντιστοιχη συναλλαγή κάρτας χρεωστικής; Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 (edited) Εάν είναι βέβαιο καλώς, γιατί θέλω να παραγγείλω 2 τηλέφωνα και ένα τάμπλετ ... :) Καλό θα ήταν να το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος φίλος από εδώ μέσα, ώστε να είσαι ακόμη περισσότερο σίγουρος. Σε κάθε περίπτωση, με την μέθοδο αυτή δεν έχει αναφερθεί εδώ μέσα το αντίθετο. Επίσης μίλησε με το κατάστημα ώστε να έχεις κάποια γραπτή τους θέση, ώστε σε περίπτωση που πληρώσεις (που δεν θα πληρώσεις), να έχεις δικαίωμα να τους αντιπροτείνεις να σου πληρώσουν τα τελωνειακά (που θα σου κάνουν τους..Κινέζους παραπέμποντας σε στην πολιτική αγορών από το κατάστημα κλπ), αλλά καλό θα είναι να έχεις και μαζί τους επικοινωνία. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γεια σε όλους. Σε κινητό από AliExpress 80.88$ έλαβα ΦΠΑ 24€ + 15€ εκτελωνιστικα. Να κάνω αίτηση αναθεώρησης δασμών,θα δικαιωθώ,ώστε το 24€ να πάει 16€ όπως και είναι το 24% των 80.88$? Με το print screen του email πληρωμής,είμαι καλυμμένος; Ή χρειάζεται και εκτυπωμένη η αντιστοιχη συναλλαγή κάρτας χρεωστικής; Κάνε και εκτύπωση της συναλλαγής μέσω της κάρτας που πλήρωσες. Edited September 27, 2017 by Vasileios26 Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Γεια σε όλους. Σε κινητό από AliExpress 80.88$ έλαβα ΦΠΑ 24€ + 15€ εκτελωνιστικα. Να κάνω αίτηση αναθεώρησης δασμών,θα δικαιωθώ,ώστε το 24€ να πάει 16€ όπως και είναι το 24% των 80.88$? Με το print screen του email πληρωμής,είμαι καλυμμένος; Ή χρειάζεται και εκτυπωμένη η αντιστοιχη συναλλαγή κάρτας χρεωστικής; Για αυτές τις διαφορές δεν αξίζει, αν κάνει 2 μήνες η ιστορία θα καταριέσαι την ώρα και τη στιγμη Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Για αυτές τις διαφορές δεν αξίζει, αν κάνει 2 μήνες η ιστορία θα καταριέσαι την ώρα και τη στιγμη +1 . Εκ παραδρομής παράλειψη. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 +1 . Εκ παραδρομής παράλειψη. Σας ευχαριστώ παιδιά.ημουν έτοιμος να κάνω την αίτηση, αλλά θα σας ακούσω. Είναι το 8 περίπου κινεζακι που παίρνω,άρα χαλάλι. Στο εξής,πιο προσεκτικός. Επειδή δε νομίζω να μην ξαναπαραγγειλω,πλεον Μόνο από μαγαζιά που δέχονται papypal και μόνο μςσω ευρωπαϊκών χωρών αποστολή. Επίσης ελπίζω το smartwatch που αναμένω να φανεί πιο τυχερό και να μην το χρυσό πληρώσω κι αυτό (79$ κόστος). Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Σας ευχαριστώ παιδιά.ημουν έτοιμος να κάνω την αίτηση, αλλά θα σας ακούσω. Είναι το 8 περίπου κινεζακι που παίρνω,άρα χαλάλι. Στο εξής,πιο προσεκτικός. Επειδή δε νομίζω να μην ξαναπαραγγειλω,πλεον Μόνο από μαγαζιά που δέχονται papypal και μόνο μςσω ευρωπαϊκών χωρών αποστολή. Επίσης ελπίζω το smartwatch που αναμένω να φανεί πιο τυχερό και να μην το χρυσό πληρώσω κι αυτό (79$ κόστος). Και από τα καταστήματα του Ali,δεν τα χάνεις τα λεφτά σου. Ως γνωστόν, έχει αντίστοιχη δική του πλατφόρμα ανάλογη του PayPal. Το πρόβλημα είναι ότι αγορές κινητών πλέον είναι πολύ μεγάλη (για να μην πω σχεδόν βέβαιη) η πιθανότητα τελωνείου πια. Υπάρχουν άλλα πλέον καταστήματα, με τριγωνική.. Έτσι την πάτησα κι εγώ, για προσωπικούς λόγους έκανα βιαστική αγορά από Ali.. Πρέπει πρώτα να ρωτάμε εδώ. Αν και ο Κινέζος, δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια. Αν πέσουν δραματικά οι αγορές από Ελλάδα πχ, θα βρεί τον τρόπο. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Καννενας άλλος κολλημένος στο packed ,από τις 19/9 από ,gearbest με την μέθοδο priority line .Οι Κινέζοι εξπερ στα ψέμματα μέχρι και ότι έχει τυφώνα στο Χονγκ Κονγκ με είπαν για αυτό δεν στέλνουν ελλαδα ,με έχουν ψιλό τσαντισει με τα ψέματα τούς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Καννενας άλλος κολλημένος στο packed ,από τις 19/9 από ,gearbest με την μέθοδο priority line .Οι Κινέζοι εξπερ στα ψέμματα μέχρι και ότι έχει τυφώνα στο Χονγκ Κονγκ με είπαν για αυτό δεν στέλνουν ελλαδα ,με έχουν ψιλό τσαντισει με τα ψέματα τούς Μάλλον δεν το έχουν άμεσα διαθέσιμο και σε παραμυθιάζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazkal Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Για αυτές τις διαφορές δεν αξίζει, αν κάνει 2 μήνες η ιστορία θα καταριέσαι την ώρα και τη στιγμη Έχω κάνει αίτηση για αναθεώρηση εδώ και 15 μέρες και ουδείς γνωρίζει που βρίσκεται το κινητό .(υποτίθεται επέστρεψε στο τελωνείο ...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookmangr Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Μόλις μου ενημερώθηκε και το δικό μου πακετάκι 5 μερες μακρια απο δικο μου Αντε να δουμε 25/8/2017, 15:45:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_1979 Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Παραγγελια ενός Redmi note 4 από banggood στις 12/09.Aποστολη από εκει στις 14/9 με priority εννοείται!Στις 26/9 το πρωι το ειχα στα χερια μου!:D Μόνο τα καλυτερα εχω να πω για αυτό το μαγαζι! Παράθεση Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasothanos Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Όχι φθηνό κινητό από banggood με priority ήρθε κομπλέ. 19/9 αποστολή από Ολλανδία, 27/9 παραλαβή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ObiGoSu Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 5 μερες μακρια απο δικο μου Αντε να δουμε 25/8/2017, 15:45:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Άντε με το καλό... Πέρασαν αρκετές μέρες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts