Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θήκη για τάμπλετ από aliexpress αξίας 9€ πλήρωσα στα ΕΛΤΑ 3€ για να τη παραλάβω.

Τί γράφει πάνω η απόδειξη των ΕΛΤΑ για το 3ευρω?

Θα ανεβάσεις καμιά φώτο?

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μάλλον δεν τσέκαρες σήμερα το tracking. Είχε Update σήμερα.

Στο τελωνείο είναι. Περίμενε κουστουμάκι

Untitled.png

Το τσέκαρα απλα εγινε μετα το update,έστω ας μπει τελωνειο τι να κανουμε πραττουμε το νομιμο:blink::blink:!!!Οταν ερθει το δεμα θα εχει και ενα ποσο τελωνειου που πρέπει να πληρωσω?Υπαρζει περιπτωση να μην πκηεωσω κατι έξτρα μονο ενα 3?Αν μπορειται να απαντησετε θα τ εκτιμούσα Ευχαριστω

Μια ερωτηση,στο τελωνειο σου ανοιγουν κανονικα την συσκευασια του κινητου και το ελεγχουν η απλα ελεγχουν το κουτι μαρκα κτλπ?δηλαδη αν υπαρξει φθορα σε αυτο το σταδιο τι κανουμε?

Poco x3

Το έχω ξανά διαβάσει εδώ αλλά δεν θυμάμαι πια επιλογή είναι στο banggood για να μην πληρώσω τελωνείο? Έχει priority direct mail και EMS express mail service

Το έχω ξανά διαβάσει εδώ αλλά δεν θυμάμαι πια επιλογή είναι στο banggood για να μην πληρώσω τελωνείο? Έχει priority direct mail και EMS express mail service

To priority ειναι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παρελαβα δυο δεματα το ενα με Austria post(κινητο) το αλλο με NL post(xiaomi smart home) και στα δυο ουτε τελωνειο ουτε 3ευρω.Μαλλον ειμαι απο τους τυχερους :)
V10 for Vendetta

Παρελαβα δυο δεματα το ενα με Austria post(κινητο) το αλλο με NL post(xiaomi smart home) και στα δυο ουτε τελωνειο ουτε 3ευρω.Μαλλον ειμαι απο τους τυχερους :)

να πας να παίξεις κάνα Τζόκερ:D Απο ποια καταστήματα ήταν?

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

να πας να παίξεις κάνα Τζόκερ:D Απο ποια καταστήματα ήταν?

Και τα δυο απο το gearbest

Μενω και βορεια ελλαδα :)

V10 for Vendetta

Σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση που ο πελάτης διαφωνεί με τα επιβαλλόμενα τελωνειακά βάρη μπορεί πριν την παραλαβή του ταχυδρομικού αντικειμένου να υποβάλει αίτηση αναθεώρησης δασμών ατελώς.

Αυτη ηταν η απαντηση των ελτα σημερα για δεμα αξξιας 8.86 ευρω απο τελωνειο το κοστολογουνε με 30 ευρω και στο ταχυδρομειο μου ζηταγανε 22.20 :mad:

πως μπορουμε να αποφυγουμε τους δασμους ξερει κανενας ?

Σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση που ο πελάτης διαφωνεί με τα επιβαλλόμενα τελωνειακά βάρη μπορεί πριν την παραλαβή του ταχυδρομικού αντικειμένου να υποβάλει αίτηση αναθεώρησης δασμών ατελώς.

Αυτη ηταν η απαντηση των ελτα σημερα για δεμα αξξιας 8.86 ευρω απο τελωνειο το κοστολογουνε με 30 ευρω και στο ταχυδρομειο μου ζηταγανε 22.20 :mad:

πως μπορουμε να αποφυγουμε τους δασμους ξερει κανενας ?

Στελνεις σελιδα του καταστηματος που φαινεται το ποσο και το αντικείμενο ,Την πληρωμη απο το PayPal και οτι αλλο ζητησουν απο το καταστημα.

Υποβάλλεις την αίτηση αναθεώρησης δασμών που είναι ατελώς ,επισυναπτεις και την απόδειξη πληρωμής από το paypal και αυτά που σου είπε φίλος παραπάνω και δεν πληρώνεις τίποτα γιατί για δέματα κάτω των 22€ υπάρχει φορολογική ατέλεια. Edited by pagouras7

Παρέλαβες τελικά??

Εγώ παρέλαβα σήμερα ούτε τελωνείο ουτέ 3€ ούτε τίποτα.....

Το scooteraki της xiaomi δώρο για τον ανηψιό της γυναίκας μου!

Τελικά αυτό το πάνε έλα Αθήνα-Θεσσαλονική-Αθήνα- Θεσσαλονίκη μόνο σε καλό μου βγήκε πέραν από την τεράστια αναμονή.

Μαλλον τιμωρουν καποιον υπαλληλο και το παει με τα ποδια , δεν εξηγειτε αλλιως

4/8/2017, 19:00:42 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)

4/8/2017, 14:24:24 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ

4/8/2017, 11:58:07 Κ.Α.Τ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)

31/7/2017, 09:58:34 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> Κ.Α.Τ.)

31/7/2017, 09:30:56 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ

28/7/2017, 09:09:21 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ)

21/7/2017, 01:28:33 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ

20/7/2017, 15:00:14 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> ΥΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)

20/7/2017, 14:46:59 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ

20/7/2017, 12:27:56 Κ.Α.Τ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> ΥΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)

19/7/2017, 09:47:20 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ

21/6/2017, 10:40:00 ΣΕΫΧΕΛΛΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

21/6/2017, 10:23:00 ΣΕΫΧΕΛΛΕΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

21/6/2017, 10:16:00 ΣΕΫΧΕΛΛΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Το τσέκαρα απλα εγινε μετα το update,έστω ας μπει τελωνειο τι να κανουμε πραττουμε το νομιμο:blink::blink:!!!Οταν ερθει το δεμα θα εχει και ενα ποσο τελωνειου που πρέπει να πληρωσω?Υπαρζει περιπτωση να μην πκηεωσω κατι έξτρα μονο ενα 3?Αν μπορειται να απαντησετε θα τ εκτιμούσα Ευχαριστω

Μια ερωτηση,στο τελωνειο σου ανοιγουν κανονικα την συσκευασια του κινητου και το ελεγχουν η απλα ελεγχουν το κουτι μαρκα κτλπ?δηλαδη αν υπαρξει φθορα σε αυτο το σταδιο τι κανουμε?

οταν το παραλαβεις τραβας βιντεο για να αποδειξεις πως το πηρες, καθως και ολη την διαρκεια του ξεπακεταρισματος. Οσο για το κοστουμι, θα στο πουν αυτοι.

Αλλα επειδη αναφερες νωριτερα την τιμη του, και εδωσες φατσα καρτα το νουμερο αποστολης να μην περιμενεις 3 ευρω

(ρε παιδια .... σκεφτητε λιγο προτου βαλετε τα προσωπικα σας στοιχεια.)

Μαλλον τιμωρουν καποιον υπαλληλο και το παει με τα ποδια , δεν εξηγειτε αλλιως

4/8/2017, 19:00:42 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)

4/8/2017, 14:24:24 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ

4/8/2017, 11:58:07 Κ.Α.Τ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)

31/7/2017, 09:58:34 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> Κ.Α.Τ.)

31/7/2017, 09:30:56 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ

28/7/2017, 09:09:21 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ)

21/7/2017, 01:28:33 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ

20/7/2017, 15:00:14 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> ΥΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)

20/7/2017, 14:46:59 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ

20/7/2017, 12:27:56 Κ.Α.Τ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> ΥΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)

19/7/2017, 09:47:20 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ

21/6/2017, 10:40:00 ΣΕΫΧΕΛΛΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

21/6/2017, 10:23:00 ΣΕΫΧΕΛΛΕΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

21/6/2017, 10:16:00 ΣΕΫΧΕΛΛΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Είναι τρελοί οι άνθρωποι. Τι να κάνεις; Υπομονή.

Αλλα επειδη αναφερες νωριτερα την τιμη του, και εδωσες φατσα καρτα το νουμερο αποστολης να μην περιμενεις 3 ευρω

(ρε παιδια .... σκεφτητε λιγο προτου βαλετε τα προσωπικα σας στοιχεια.)

lol ηρέμησε:lol:

δλδ τι; Θα διαβάσει υπάλληλος του τελωνείου το forum και θα πει "ωπ τι έχουμε εδώ, για κάτσε να ψάξω μέσα από τα δεκάδες χιλιάδες δέματα που σαπίζουν στην αποθήκη το συγκεκριμένο για να του φορέσω το αντίστοιχο κοστούμι";:lol:

Ο υπάλληλος του τελωνείου. Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ.:lol:

Πιθανότερο είναι να βγει ο ήλιος από την δύση παρά αυτό.:rolleyes:

lol ηρέμησε:lol:

δλδ τι; Θα διαβάσει υπάλληλος του τελωνείου το forum και θα πει "ωπ τι έχουμε εδώ, για κάτσε να ψάξω μέσα από τα δεκάδες χιλιάδες δέματα που σαπίζουν στην αποθήκη το συγκεκριμένο για να του φορέσω το αντίστοιχο κοστούμι";:lol:

Ο υπάλληλος του τελωνείου. Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ.:lol:

Πιθανότερο είναι να βγει ο ήλιος από την δύση παρά αυτό.:rolleyes:

Και εγώ λίγο τραβηγμένο το βρίσκω αλλά... Εδώ είναι Ελλάδα. Δεν αποκλείουμε τίποτα.

Παιδια θελω να παρω power bank 13λιρες απο gearbest, περναει τελωνιο τελικα σημερα μετα τις γελειοτητες αυτες? Eυχομαι αυτος που αρχισε τις ενεργειες στα ελτα με το τελωνιο να του συμβει κατι παρα πολυ κακο στη ζωη του, και θα το χαρω Edited by gdimitris

Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro

Xiaomi σημαινει κεχρι

Και εγώ λίγο τραβηγμένο το βρίσκω αλλά... Εδώ είναι Ελλάδα. Δεν αποκλείουμε τίποτα.

και τους ρομά που έκλεβαν τους διάσημους επί χρονιά νομίζω μέσω fb τους πήραν γραμμή:D

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

καλησπερα παιδια εγω συνεχιζω στον πονο μου κανενας απο austrian post ?καμμια αλλαγη σε status ? εγω μετα απο 50 μερες περιπου αφαντος δεν βλεπομαι λεμε :)

Υπάρχει ακόμα πρόβλημα στην ΥΕΔ Θεσσαλονίκης; Περιμένω ένα πακέτο και, αντί να έρθει πάνω για έλεγχο, έμεινε στο τελωνείο του Ελ. Βεν.

Αλητες, βαζουν δασμους + αυξανουν τους χρονους, τελικα μας μισουν σε αυτη τη χωρα μας μισουν ολοι τοσο οι ευρωπαιοι οσο και οι ελληνες. Πρωτα αρχισαν τα capital controls τωρα αυτο σε λιγο αγορες μονο με καρτες. Ειμαστε σκουπιδια, αυτο ειμαστε. Και οσοι τωρα θα ψηφισουν τους μπλε εκει να δεις τι εχει να γινει. Εγω το αποφασισα, δν θα παω στρατο και θα φυγω απο την ελλαδα τελος, τους μισω

Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro

Xiaomi σημαινει κεχρι

Τι χαρακτηρισμό να χρησιμοποιήσω για να περιγράψω αυτήν την κατάσταση :

Κωδικός Αντικειμένου: RF1.......6ES

Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση

8/8/2017, 02:11:49 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ

7/8/2017, 19:39:21 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)

7/8/2017, 18:13:14 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ

7/8/2017, 12:48:33 Κ.Α.Τ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)

6/8/2017, 06:53:58 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ

3/8/2017, 04:24:00 ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

31/7/2017, 10:15:00 ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Σε τηλ. επικοινωνία με το κέντρο διαλογής, επικαλέστηκαν ως δικαιολογία τις άδειες του προσωπικού. Ειλικρινά, δεν θέλω να το σχολιάσω.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

καλησπερα παιδια εγω συνεχιζω στον πονο μου κανενας απο austrian post ?καμμια αλλαγη σε status ? εγω μετα απο 50 μερες περιπου αφαντος δεν βλεπομαι λεμε :)

Δηλ. περιμένεις από πότε, από 19/6 ; Εγώ πάντως, αν μιλάμε για την ίδια ημερομηνία, έχω παραλάβει, αν θυμάμαι καλά στις 3/8.

Τι χαρακτηρισμό να χρησιμοποιήσω για να περιγράψω αυτήν την κατάσταση :

Κωδικός Αντικειμένου: RF1.......6ES

Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση

8/8/2017, 02:11:49 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ

7/8/2017, 19:39:21 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)

7/8/2017, 18:13:14 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ

7/8/2017, 12:48:33 Κ.Α.Τ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)

6/8/2017, 06:53:58 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ

3/8/2017, 04:24:00 ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

31/7/2017, 10:15:00 ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Σε τηλ. επικοινωνία με το κέντρο διαλογής, επικαλέστηκαν ως δικαιολογία τις άδειες του προσωπικού. Ειλικρινά, δεν θέλω να το σχολιάσω.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δηλ. περιμένεις από πότε, από 19/6 ; Εγώ πάντως, αν μιλάμε για την ίδια ημερομηνία, έχω παραλάβει, αν θυμάμαι καλά στις 3/8.

καλησπερα φιλε μου το δεμα φανηκε μονο αυστρια 23/ 6 με status 2017-06-23 10:30 VIENNA, In transit-it's progressing through Post network.. απο τοτε το περιμενω ελλαντα

Παιδια με post - nl και swiss post υπαρχει δασμος?

Xiaomi σημαινει κεχρι