kmeles Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 και μενα το ιδιο 19/6 Βιεννη και σημερα φανηκε Κ.Δ. Αεροδρομιου , να δουμε απο βδομαδα αν αποφυγαμε το τελωνειο Εμενα δεν αλλαξε κατασταση.Υπομονη,ελπιζω αυριο! Παράθεση V10 for Vendetta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1619 Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Jun 19, 2017 06:00 PM LT ATHENS AMU, Greece Arrival at Destination Country Jun 12, 2017 11:35 AM LT Deutsche Post Singapore, Singapore Processing at Facility 09:03 AM LT DPHKGA, DP Departed from Transit Facility Jun 11, 2017 07:37 AM LT Shenzhen, China Departed DHLeC Facility 02:09 AM LT Shenzhen, China Processing at DHLeC Facility Jun 10, 2017 01:24 PM LT Shenzhen, China Arrival at Facility (Eδώ, επικοινώνησα με τον πωλητη και του ζήτησα να κάνει ό,τι μπορεί, γιατί κοντεύαμε μήνα "ακινησία". Απάντησε: Hi friend, I checked your order they put the wrong information on the package and it got delayed at the post office, I'm very very sorry about this, I'll check with them later and let you know the correct tracking number. we used DHL GM Packet Plus. Regards. Και ξεκολλήσαμε προσωρινά.) May 15, 2017 06:10 PM LT 广州市, China PICKED UP 06:08 PM LT China Electronic Notification Received 09:50 AM GMT Baiyun District GZ, China SUBMITTED Kαι, βέβαια, ακόμα περιμένω. Τα ΕΛ.ΤΑ.μείνανε εδώ 12/6/2017, 11:35:00 ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Τώρα, πως η dhlecommerce.asia "βλέπει" πως το δέμα είναι στην Αθήνα, αφού τα ΕΛΤΑ προφανώς δεν ανοίξανε το σάκο στο αεροδρόμιο ώστε να το δουν κι εκείνα, δεν το ξέρω. Πάντως, αρχίζω να καταλήγω πως αν κάποιος περιμένει κάτι σοβαρό για μια σοβαρή δουλειά, μάλλον δεν αξίζει πια τον κόπο - χρόνο - ρίσκο κλπ, για τα λεφτά που γλιτώνει. ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άλλο δε, είναι μια βδομάδα (απο Δε. 19/6) έτσι - κατά το e-bay The seller has provided a tracking number. The tracking status will be updated once the shipment reaches the carrier. Ούτε ACCEPTED ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkastani_1 Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Για τι αξία μιλάμε? 150€+? Γιατί εκεί ξεκινάνε τα προβληματα. Δέματα 5€ και 10€ ναι τα καλύπτουν . 140 euro κόστιζε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 (edited) Παιδια καλησπερα. Εχω μεινει πισω τα τελευταια χρονια και δεν γνωριζω.. Για να κανω μια παραγγελια τι λετε να προτιμησω, απο αποψη "ασφαλειας" ;), Gearbest η Eternal team (Aliexpress)?? Παρακαλω τη γνωμη σας αμεσα.. Ευχαριστω Edited June 26, 2017 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Μα κατι πρεπει να γινει με αυτη τη κατασταση, δεν ειναι δυνατον να ερχεται το δεμα απο την Απω Ανατολη σε 5 μερες και να περιμενουμε εβδομαδες μονο και μονο για να ανοιξουν τον σακο. Τουλάχιστον δεν πληρώνουμε έξοδα αποστολής. Τι να πω κι εγώ που πλήρωσα για EMS, το πακέτο ήρθε απο Ιαπωνία στην Αθήνα σε 36 ώρες και έκανε μια εβδομάδα για να ανέβει απο την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη (αφού πέρασε απο δύο τελωνεία-ευτυχώς δεν πλήρωσα κάτι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 (edited) Τσέκαρε την επιλογή <ships from> και διάλεξε ευρωπαϊκές χώρες μήπως βρεις αυτό που ψάχνεις, εγώ έχω πάρει ένα DRONE και μια 4Κ κάμερα.. Σ ευχαριστω για την απαντηση, ολες οι χωρες που εμφανιζονται ειναι "αχρηστες"..:( Edited June 26, 2017 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Είναι πάνω απο τα αποτελέσματα αναζήτησης: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Ευχαριστω φιλε μου αλλα δεν χρησιμοποιοειται καμμια σαν ενδιαμεση για την περιπτωση μου..:( Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 (edited) Εχω παραγγείλει απο το Gb πανω απο 20 προιντα και παρέλαβα χωρις παρατράγουδα (παντα με NL). Εαν παραγγειλω κατι απο αυτους (GearBest) πρεπει να τους το αναφερω για "τριγωνικη" η θα το κανουν απο μονοι τους ουτως η αλλως? Thanks Edited June 26, 2017 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agantho Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 καλημερα παιδια! ξερει καποιος να μου πει ποτε περιπου να υπολογιζω οτι θα το εχω στα χερια μου? σημερα το πρωι μπηκα και μου εβγαλε αυτα στην φωτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 καλημερα παιδια! ξερει καποιος να μου πει ποτε περιπου να υπολογιζω οτι θα το εχω στα χερια μου? σημερα το πρωι μπηκα και μου εβγαλε αυτα στην φωτο Πολύ νωρίς ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agantho Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 την επομενη βδομαδα δηλαδη? δεν εχω παραγγειλει ξανα με NLpost γι'αυτο ρωταω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 την επομενη βδομαδα δηλαδη? δεν εχω παραγγειλει ξανα με NLpost γι'αυτο ρωταω Με όποιο ταχυδρομείο και να σου ερχόταν, οι διαδικασίες είναι παρόμοιες. Ρίξε μια ματιά στον οδηγό της 1ης σελίδας για να καταλάβεις τί παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
defiant_84 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Καλησπέρα, τι χρόνους αποστολής έχει η China Post; 8/6 παραγγελία, 12/6 dispatched κι ακόμα ούτε Ελλάδα πάτησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agantho Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Πωωωωωωω.... καλυτερα να μην εβλεπα τον οδηγο... :wacko::wacko: Και ελεγα μηπως την επομενη βδομαδα το ειχα αλλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Καλησπέρα, τι χρόνους αποστολής έχει η China Post; 8/6 παραγγελία, 12/6 dispatched κι ακόμα ούτε Ελλάδα πάτησε. Και εγώ με ίδιες ημερομηνίες, ακόμα περιμένω... Πωωωωωωω.... καλυτερα να μην εβλεπα τον οδηγο... :wacko::wacko: Και ελεγα μηπως την επομενη βδομαδα το ειχα αλλα... Τόσο σύντομα ούτε απο ευρωπαϊκή χώρα δεν έρχονται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agantho Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 υπομονη λοιπον.. Πφφφφφφφφ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 υπομονη λοιπον.. Πφφφφφφφφ Για να σου δώσω ένα παράδειγμα, το πακέτο που περιμένω: 2/6 Ξεκίνησε απο Κίνα 7/6 έφυγε απο Ολλανδία 11/6 έφτασε Ελλάδα 21/6 ανοίχτηκε ο σάκος στο αεροδρόμιο 23/6 έφυγε απο το αεροδρόμιο. Απο τότε, ουδέν νεότερον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agantho Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Ωραια πραγματα...με ΕΛΤΑ ερχονται απ'οσο ξερω οσα ειναι NLpost. Τι να πω, πιστευω να μην ειμαι τοσο ατυχος οσο εσυ! υπομονη και ξανα υπομονη.. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μεχρι παρασκευη θα παραλαβεις εσυ. πιστευω η αυριο η μεθαυριο το πιθανοτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Δε νομίζω να έρθει τόσο σύντομο. Πρέπει να ανέβει Θεσσαλονίκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosn24 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Εμείς που περιμένουμε Σιγκαπούρη ποσο υπομονή θα κάνομε ακόμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Περιμένω δέμα με NL. Από 13/06 έχει φτάσει Ελλάδα αλλά δεν έχει ανοιχτεί. Υπάρχει κανένας άλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosn24 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Απο 10/6 arrival at destination post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiger30 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Περιμένω δέμα με NL. Από 13/06 έχει φτάσει Ελλάδα αλλά δεν έχει ανοιχτεί. Υπάρχει κανένας άλλος? Είμαστε πολλοί μην αγχώνεσαι, κιεγω από 11/6 με NLpost κιακομα τίποτα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakiss Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Μια από τα ίδια με SG από 10/6 arrival at destination country και ακόμα τίποτα στο track των ελτά ακόμα Σιγκαπούρη το δείχνει. Παράθεση Mercedes/CLA/cdi200/140ps/AMG exclusive pack, Audi/A1/1,6/tdi/116ps/S tronic/S line pack Apple/MacBook/Pro/15inch/TouchBar-ID/SpaceGray/i7/TurboBoost3.8GHz/16GbRam, Apple/Iphone/X/64Gb, Samsung/Galaxy/Note8/128Gb, Apple/Ipad/Pro10,5/64Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts