pan82 Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 (edited) Στο Vickmall παντως 2,99 δολλαρια το χρεωναν. (δηλωνοντας 100% no custom fees) 19.99$ κοστιζε η υπηρεσια τοσο καιρο απο τοτε που την εβαλε, πολυ προσφατα αναγκαστηκε να το ριξει στα 2,99$ προφανως ειδαν οτι δε τους συμφερει σε αυτο το κοστος οποτε την εκοψαν. H αληθεια ειναι οτι το vickmall που καποτε μεσουρανουσε και ειχε τις χαμηλοτερες τιμες πλεον ειναι μακραν το ακριβοτερο καταστημα οποτε και με το 20αρι εξτρα ηταν απλησιαστο Edited May 11, 2017 by pan82 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael22 Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 19.99$ κοστιζε η υπηρεσια τοσο καιρο απο τοτε που την εβαλε, πολυ προσφατα αναγκαστηκε να το ριξει στα 2,99$ προφανως ειδαν οτι δε τους συμφερει σε αυτο το κοστος οποτε την εκοψαν. Απο το Vickmall μου λενε οτι...... "[b]the tax free shipping way,it is not fast,[/b]this way to other country is fast,but to Greece is not so fast,so we stop this way." Ετσι πανε τωρα με δυο Nl Post μεθοδους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forisonex Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 (edited) Παίδες καλησπέρα, έκανα για πρώτη φορά παραγγελιά από Gearbest τις 20/04/17 των 15 ευρώ. Παλιότερα έχω κάνει καμιά δεκαριά παραγγελίες από Banggood χωρίς κανένα πρόβλημα και με μέγιστο χρόνο παράδοσης σχεδόν 22 μέρες.Επειδή έχω ακούσει και καλά και κακά για το Gearbest όσο αφορά την παράδοση,"ρίσκαρα" να κάνω παραγγελία (με paypal βεβαίως) γιατί τα προϊόντα που αγόρασα τα είχε σε ελκυστική τιμή. Δεν πλήρωσα για να πάρω tracking number γιατί είχα just τα λεφτά στην κάρτα εκείνη τη στιγμή. Σήμερα 12/05 δεν έχω βρει ειδοποιητήριο από ΕΛΤΑ και έχω αρχίσει να αγχώνομαι. Να αγχώνομαι ?? :lol::lol: ps: στο site με κάνει redirecting σε ένα malaysian post site και γράφει ότι 22/04 η παραγγελία έφυγε για Ελλάδα... Edited May 12, 2017 by forisonex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Παίδες καλησπέρα, έκανα για πρώτη φορά παραγγελιά από Gearbest τις 20/04/17 των 15 ευρώ. Παλιότερα έχω κάνει καμιά δεκαριά παραγγελίες από Banggood χωρίς κανένα πρόβλημα και με μέγιστο χρόνο παράδοσης σχεδόν 22 μέρες.Επειδή έχω ακούσει και καλά και κακά για το Gearbest όσο αφορά την παράδοση,"ρίσκαρα" να κάνω παραγγελία (με paypal βεβαίως) γιατί τα προϊόντα που αγόρασα τα είχε σε ελκυστική τιμή. Δεν πλήρωσα για να πάρω tracking number γιατί είχα just τα λεφτά στην κάρτα εκείνη τη στιγμή. Σήμερα 12/05 δεν έχω βρει ειδοποιητήριο από ΕΛΤΑ και έχω αρχίσει να αγχώνομαι. Να αγχώνομαι ?? :lol::lol: ps: στο site με κάνει redirecting σε ένα malaysian post site και γράφει ότι 22/04 η παραγγελία έφυγε για Ελλάδα... Εγώ που έκανα παραγγελία από gearbest και το έφεραν με μαλαισιανό ταχυδρομείο, το site των ελτα δεν έβγαλε καθόλου ειδοποιήσεις, απλώς ήρθε ξαφνικά μια μέρα σπίτι μου, το βρήκα στο κουτί. 12/4 έγινε η παραγγελία και αυτό ήρθε στις 9/05. Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Παίδες καλησπέρα, έκανα για πρώτη φορά παραγγελιά από Gearbest τις 20/04/17 των 15 ευρώ. Παλιότερα έχω κάνει καμιά δεκαριά παραγγελίες από Banggood χωρίς κανένα πρόβλημα και με μέγιστο χρόνο παράδοσης σχεδόν 22 μέρες.Επειδή έχω ακούσει και καλά και κακά για το Gearbest όσο αφορά την παράδοση,"ρίσκαρα" να κάνω παραγγελία (με paypal βεβαίως) γιατί τα προϊόντα που αγόρασα τα είχε σε ελκυστική τιμή. Δεν πλήρωσα για να πάρω tracking number γιατί είχα just τα λεφτά στην κάρτα εκείνη τη στιγμή. Σήμερα 12/05 δεν έχω βρει ειδοποιητήριο από ΕΛΤΑ και έχω αρχίσει να αγχώνομαι. Να αγχώνομαι ?? :lol::lol: ps: στο site με κάνει redirecting σε ένα malaysian post site και γράφει ότι 22/04 η παραγγελία έφυγε για Ελλάδα... Μην αγχώνεσαι με τέτοια θέματα, γιατί υπάρχουν πολύ σοβαρότερα στη ζωή. Είναι νωρίς ακόμη για να έρθει το δέμα σου και ακόμη περισσότερο με το μαλαισιανό ταχυδρομείο που συνήθως καθυστερεί. Υπομονή ... Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forisonex Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Μην αγχώνεσαι με τέτοια θέματα, γιατί υπάρχουν πολύ σοβαρότερα στη ζωή. Είναι νωρίς ακόμη για να έρθει το δέμα σου και ακόμη περισσότερο με το μαλαισιανό ταχυδρομείο που συνήθως καθυστερεί. Υπομονή ... Κατάλαβα..από 20/05 και βλέπουμε.. Βanggood και ξερό ψωμί! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
julio79 Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Εγώ που έκανα παραγγελία από gearbest και το έφεραν με μαλαισιανό ταχυδρομείο, το site των ελτα δεν έβγαλε καθόλου ειδοποιήσεις, απλώς ήρθε ξαφνικά μια μέρα σπίτι μου, το βρήκα στο κουτί. 12/4 έγινε η παραγγελία και αυτό ήρθε στις 9/05. Αν ειναι δυνατόν ! Απαράδεκτη απο ΕΛΤΑ ..και Αν το δέμα είχε μέσα κινητό αξίας ,,πως το αφήνουν έτσι απροειδοποίητα στην πόρτα πολυκατοικίας ..?! Και χωρίς ενημέρωση ..τι να πω .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Αν ειναι δυνατόν ! Απαράδεκτη απο ΕΛΤΑ ..και Αν το δέμα είχε μέσα κινητό αξίας ,,πως το αφήνουν έτσι απροειδοποίητα στην πόρτα πολυκατοικίας ..?! Και χωρίς ενημέρωση ..τι να πω .. Βασικά ήταν θήκη. Τα κινητά έρχονται πάντα συστημένα (registered). Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gatsis4 Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Ρε παιδιά σας λειτουργεί ο "εντοπισμός αντικειμένων" από το site των ΕΛΤΑ; Παράθεση Το πρώτο λάθος είναι και το τελευταίο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Ρε παιδιά σας λειτουργεί ο "εντοπισμός αντικειμένων" από το site των ΕΛΤΑ; Όχι, είναι off Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Παραγγελίες από το ίδιο κατάστημα με CN Post. Η μια έφυγε 11/4 παραδόθηκε 26/4,η άλλη έφυγε 13/4 από και είναι από 16/4 CHINA, SEND ITEM ABROAD.Πολλές φορές οι χρόνοι είναι κ θέμα τύχης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mick22 Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Ναι ρωτήσα, δεν είναι τρίγωνικη αυτή η μέθοδος και δεν εγγυάται 100% no tax. Είναι όπως των άλλων κινεζικων site με nl post. Ωστόσο το δικό μου ήταν 100 No tax. Ποσες μερες περιμενες ως τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Ακομα down ειναι το εντοπισμός αντικειμένου στα ΕΛΤΑ?.... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Ακομα down ειναι το εντοπισμός αντικειμένου στα ΕΛΤΑ?.... :mad: Σιγά μην κάτσουν να το φτιάξουν Σαββατοκύριακο. Έχει και ζέστη, καφεδάρα και μπάνιο... Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np91 Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Εμενα το apps android των ΕΛΤΑ δουλευει κανονικοτατα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulikou Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 https://www.elta-courier.gr/search Μπειτε εδω παιδια αν εχετε προβλημα με το κανονικο του ελτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoklis Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 17-04-2017 18:36 ΟΛΛΑΝΔΙΑ αυτο σημαινει οτι σταλθηκε απο Ολλανδία Ελλάδα η το αντίθετο? Μπορει να ειναι χαζη ερωτηση αλλα για ολα τους εχω ικανούς. Η παραγγελία εχει γινει απο gearbest στις 12/4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LGakias Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Package Status: In Transit Destination Country: Greece 2017-05-14 06:56 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 2017-04-28 14:21 SINGAPORE, SEND ITEM ABROAD Origin Country: Singapore 2017-05-02 08:35 Arrival at Destination Post (Country: GR) 2017-04-28 14:21 Despatched to overseas (Country code: GR) ====================================== Powered by http://www.17track.net Eιδα κινηση σημερα λογικα μεσα στην εβδομαδα θα το εχω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gatsis4 Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Παιδιά όσοι περιμένετε με Μαλαισία τσεκάρετε τα TN σας. Το δικό μου είχε ξεκινήσει 21/04/2017 και σήμερα άνοιξαν τον σάκο στο αεροδρόμιο!! Παράθεση Το πρώτο λάθος είναι και το τελευταίο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Αυτό εδώ μπορείτε να μου πείτε τι παίζει; ONEPLUS 3T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Οι αγορες απο banggood με priority airmail (+1.5$) ειναι α) με ολλανδικο β)δεν εχουν tr number και γ)δεν περνουν τελωνειο Θα βοηθουσε απο οσους εχουν αναλογη εμπειρια δικη τους η φιλων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Αυτό εδώ μπορείτε να μου πείτε τι παίζει; ONEPLUS 3T Το δέμα είναι στο κέντρο διαλογής της περιοχής σου, βάλε το ΤΝ που γράφει το γερμανικό στο 17 track και θα το δεις αναλυτικά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Το δέμα είναι στο κέντρο διαλογής της περιοχής σου, βάλε το ΤΝ που γράφει το γερμανικό στο 17 track και θα το δεις αναλυτικά . Μάλιστα, σ ευχαριστώ πολύ φίλε ONEPLUS 3T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AiWaaa Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Με μαλαισιανο τσεκαρετε για 20 21 και 22 του απριλη.. Ανοιξαν τους σακους. Αντε να δουμε.ποτε θα τα εχουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Ετοιμαζόμουν να γράψω "μην παίρνετε πολλές ελπίδες, τυχαία είναι η σειρά που ανοίγουν τους σάκους", αλλά είδα μόλις "14-05-2017 Άφιξη στη χώρα προορισμού" (αποστολή κι εγώ από τις 21/4, Μαλαισία). Το παίρνω πίσω! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts