Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όποιος περιμένει με ολλανδικά ταχυδρομεία, η θα επιλέξει τα ολλανδικά ταχυδρομεία να ξέρει ότι ο μέσος όρος αποστολής είναι 1 μήνας. Όχι μόνο από προσωπική εμπειρία,στους περισσότερους εδώ στό φόρουμ έκανε 1 μήνα .Τα ΕΛΤΑ μού είπαν πλέον από Ολλανδία να περιμένω ένα μήνα να έρθει , κάτι θα ξέρουν για να το λένε.

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Το δέμα που ταξιδεύει από τρίτη χώρα με ταχυδρομείο χώρας της ΕΕ, πχ Ολλανδία, περνάει "καθ' οδόν" (in transit) από τη χώρα αυτή, δηλαδή δεν εκτελωνίζεται στη χώρα αυτή αλλά κάνει σταθμό εκεί και ξαναφορτώνεται για τη χώρα προορισμού.

Όλα τα υπόλοιπα είναι σενάρια ... φαντασίας :)

Ευχαριστώ. Η διαμετακόμιση (transit) είναι τελωνειακή ρύθμιση που επιτρέπει, υπό ορισμένες προϋποθέσεις, τη διακίνηση αγαθών με την αναστολή δασμών, φόρων και άλλων οικονομικών, φορολογικών ή τελωνειακών μέτρων. Άρα, συμπεραίνουμε ότι περνάει όντως από Ολλανδία. Οπότε, δεν είναι σενάρια φαντασίας τα υπόλοιπα, αφού είναι υπεύθυνη η PostNL για τη μεταφορά στο κομμάτι που κόλλησε και άρα είναι δικαιολογίες αυτά που λέει.

Edited by anonimos_

Ευχαριστώ αυτό το βλέπω, το "the transfer of customs" ρωτάω τι σημαίνει

Μπήκε τελωνείο;

Δε σημαίνει τίποτα. Το tracking number του sky56 για unregistered είναι ψεύτικο.

Απλώς δεν ασχολείσαι και περιμένεις να έρθει η παραγγελία σου. :cool:

Ειμαι ετοιμος να παραγγειλω ενα κινητο απο το Banggood. Υπαρχει η επιλογη "Drop shipping order". Να το επιλεξω; Βοηθαει στη μειωση των πιθανοτητων να περασει απο τελωνειο; Ευχαριστω.:)

Καλημέρα

Δέμα απο Aliexpress, παραγγελία 2/1/2017, unregistered 4PX Singapore Post OM Pro, μου το παρέδωσε ο ταχυδρόμος σήμερα

2017.01.10 17:40 (GMT-7): 【HONGKONG】Hand over to airline

2017.01.10 01:40 (GMT-7): Hand over to airline

2017.01.09 14:15 (GMT-7): Received by line-haul

2017.01.09 09:15 (GMT-7): Outbound in sorting center

2017.01.09 08:45 (GMT-7): Inbound in sorting center

2017.01.07 22:54 (GMT-7): Accepted by carrier

2017.01.07 10:57 (GMT-7): Waiting for pick up

2017.01.05 20:57 (GMT-7): Shipment confirmation

Ειμαι ετοιμος να παραγγειλω ενα κινητο απο το Banggood. Υπαρχει η επιλογη "Drop shipping order". Να το επιλεξω; Βοηθαει στη μειωση των πιθανοτητων να περασει απο τελωνειο; Ευχαριστω.:)

Σκέφτεσαι να ανοίξεις μαγαζί και να πουλάς πράγματα του banggood ; :lol:

Το drop ship αφορά χονδρική και δεν νομίζω οτι θέλεις κάτι τέτοιο : https://www.banggood.com/Drop-Ship-With-Banggood_hl18

Κανονική παραγγελία θα κάνεις, αν κ τέτοια εποχή , θα περιμένεις ποοολυυύ καιρό για να σου έρθει. :worry:

Το drop ship αφορά χονδρική και δεν νομίζω οτι θέλεις κάτι τέτοιο : https://www.banggood.com/Drop-Ship-With-Banggood_hl18

Κανονική παραγγελία θα κάνεις, αν κ τέτοια εποχή , θα περιμένεις ποοολυυύ καιρό για να σου έρθει. :worry:

Χεχε...κριση μεν...αλλα οχι, δε σκεφτομαι ακομα το εμποριο!:p Ειχα την εντυπωση οτι με αυτη την επιλογη δεν αναγραφεται στο πακετο η τιμη ή το προιον.

Με τη κινεζικη πρωτοχρονιο ξερω οτι ενα διμηνο θα το χρειαστω. Ειμαι προετοιμασμενος.:wacko:

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω ένα πράγμα. Πώς είναι δυνατό η Singapore Post να λέει ότι το πακέτο έχει φτάσει στον προορισμό του (Destination Post) στις 19/1 και τα ΕΛΤΑ να λένε ακόμα ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ; Πώς γίνεται η Sing Post να έχει σκανάρει το πακέτο και τα ΕΛΤΑ όχι;

Φίλε μου υπάρχει κάποιο πρόβλημα εάν επιλέξεις drop ship? είχα την εντύπωση ότι απλά δεν τιμή και δεν εμφανίζεται το λογότυπο του banggood και το επέλεξα. μπορεί να γίνει κάποιο απρόοπτο?

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω ένα πράγμα. Πώς είναι δυνατό η Singapore Post να λέει ότι το πακέτο έχει φτάσει στον προορισμό του (Destination Post) στις 19/1 και τα ΕΛΤΑ να λένε ακόμα ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ; Πώς γίνεται η Sing Post να έχει σκανάρει το πακέτο και τα ΕΛΤΑ όχι;

Φίλε μου, έτσι γίνεται: η sg δειχνει την πορεία από την παραλαβή του δέρματος, ενώ στα ΕΛΤΑ, για να υπάρξει ενημέρωση μετά του ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, πρέπει να σκαναριστεί ο σάκος που περιέχει το δέμα σου...μέχρι τότε, λογίζεται πως δεν έχει φτάσει στη χώρα προορισμού...

Η SG χρεωνει τον σακο που θα μπει στην πτηση(ο οποιος εχει μεσα το δεμα σου),οποτε υπολογιζει ποτε θα φτασει η πτηση στην ελλαδα και βγαζει μονη της το Arrival at Destination(αλλες φορες ισχυει,αλλες οχι αυτη η ενημερωση),εχοντας φτασει ο σακος ελλαδα παιρνει σειρα για σκαναρισμα που αναλογα την δουλεια,ορεξη,το που θα τον εχουν παρατησει το σακο προχωραει στο επομενο βημα!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 19-01-2017 19: ΟΛΛΑΝΔΙΑ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 24-01-2017 10:18 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 24-01-2017 13:48 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 25-01-2017 06:14 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 26-01-2017 11:40 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δώσε ρε ελλάδα που θες 3 ημέρες να φτάσεις απ'τα σπάτα στην αττική ενώ ήρθε σε 5 από κίνα μέσω ολλανδίας.

Φίλε μου υπάρχει κάποιο πρόβλημα εάν επιλέξεις drop ship? είχα την εντύπωση ότι απλά δεν τιμή και δεν εμφανίζεται το λογότυπο του banggood και το επέλεξα. μπορεί να γίνει κάποιο απρόοπτο?

Κι εγω την ιδια εντυπωση ειχα απο αυτα που διαβασα σχετικα με το drop ship . Αν και ο φιλος πιο πριν μου φανηκε πολυ σιγουρος για αυτα που εγραφε θα ηταν καλα να τα επιβεβαιωσει και καποιος ακομα για να δουμε τι ακριβως παιζει με αυτο το Drop ship.:)

Δώσε ρε ελλάδα που θες 3 ημέρες να φτάσεις απ'τα σπάτα στην αττική ενώ ήρθε σε 5 από κίνα μέσω ολλανδίας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 06-01-2017 23:47 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 23-01-2017 02:24 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 23-01-2017 10:11 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 23-01-2017 11:49 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

εχω μεινει εκει..παιρνω τηλ και λεω ενταξει καταλαβαινω οτι εχετε ελλειψη προσωπικου απλα ηθελα να ρωτησω αν εχω καποιο θεμα γιατι αλλο πακετο εχει δειξει αφιξη σε κεντρο διαλογης και μου λεει δεν καταλαβα,μια χαρα δουλευουμε κυριε για ποιο λογο ειρωνευεστε(στο μεταξυ της μιλουσα στα σοβαρα)!

Κι εγω την ιδια εντυπωση ειχα απο αυτα που διαβασα σχετικα με το drop ship . Αν και ο φιλος πιο πριν μου φανηκε πολυ σιγουρος για αυτα που εγραφε θα ηταν καλα να τα επιβεβαιωσει και καποιος ακομα για να δουμε τι ακριβως παιζει με αυτο το Drop ship.:)

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας αν τικάρεις ή όχι το drop ship.

Έτσι κι αλλιώς αν πρόκειται για ενα μόνο κομμάτι δεν αλλάζει κάτι στην τιμή του και αυτοί θα το στείλουν κανονικά με τις επιλογές αποστολής που σου βγάζει όταν κάνεις την παραγγελία σου .

Επίσης δεν χρειάζεται το drop ship γιατί το banggood δεν βάζει πουθενά το λογότυπό του, άσε που μπορεί και να τους μπερδέψεις κιόλας , με το να ψάχνουν αν είσαι στο drop ship πρόγραμμά τους :lol:

Μπορείς να μου πεις αν θέλεις από ποιό καταστήματα ήταν γιατί εγώ με τα ολλανδικά ταχυδρομεία με GB , το ένα έκανε 1 μήνα να έρθει καί τό άλλο από 15/1 σε μεταφορά. Και καλορίζικο ότι πήρες .

εχω μεινει εκει..παιρνω τηλ και λεω ενταξει καταλαβαινω οτι εχετε ελλειψη προσωπικου απλα ηθελα να ρωτησω αν εχω καποιο θεμα γιατι αλλο πακετο εχει δειξει αφιξη σε κεντρο διαλογης και μου λεει δεν καταλαβα,μια χαρα δουλευουμε κυριε για ποιο λογο ειρωνευεστε(στο μεταξυ της μιλουσα στα σοβαρα)!

Μην τους παίρνεις τηλ γιατί είναι ικανοί να το αφήσουν εκεί κανα δίμηνο :lol:

Μπορείς να μου πεις αν θέλεις από ποιό καταστήματα ήταν γιατί εγώ με τα ολλανδικά ταχυδρομεία με GB , το ένα έκανε 1 μήνα να έρθει καί τό άλλο από 15/1 σε μεταφορά. Και καλορίζικο ότι πήρες .

Banggood με priority mail ($1.40 έξοδα αποστολής ) και χρόνο παραλαβής 7-12 εργάσιμες. Δυστυχώς δεν το χρησιμοποιούν πλέον σε όλα τα προιόντα τους. Είναι μηχανικό πληκτρολόγιο όχι κινητό, να σαι καλά

Αποστολή απο 22/12 banggood με swiss post ξεκόλλησε σήμερα .

26/01/2017 13:31 - ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ, Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Sent from my Moto G 2014 using Tapatalk

Παίδες άμα κάποιος πάρει refund και τελικά έρθει το κινητό αργότερα και θελήσει να το παραλάβει, πως πληρώνει ξανά τον πωλητή; Εννοώ με ποια διαδικασία; Ευχαριστώ!
frastgr

Παίδες άμα κάποιος πάρει refund και τελικά έρθει το κινητό αργότερα και θελήσει να το παραλάβει, πως πληρώνει ξανά τον πωλητή; Εννοώ με ποια διαδικασία; Ευχαριστώ!

τους μιλας και σου δινουν ενα ωραιοτατο συνδεσμο με την λυπητερη του Paypal

με το που θα κανεις κλικ.....τσουπ οριστε η πληρωμη σας!

τους μιλας και σου δινουν ενα ωραιοτατο συνδεσμο με την λυπητερη του Paypal

με το που θα κανεις κλικ.....τσουπ οριστε η πληρωμη σας!

''Λυπητερή..'' τι εννοείς; τα ίδια χρήματα με πριν που έγιναν refund, δεν είναι;

frastgr

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας αν τικάρεις ή όχι το drop ship.

Έτσι κι αλλιώς αν πρόκειται για ενα μόνο κομμάτι δεν αλλάζει κάτι στην τιμή του και αυτοί θα το στείλουν κανονικά με τις επιλογές αποστολής που σου βγάζει όταν κάνεις την παραγγελία σου .

Επίσης δεν χρειάζεται το drop ship γιατί το banggood δεν βάζει πουθενά το λογότυπό του, άσε που μπορεί και να τους μπερδέψεις κιόλας , με το να ψάχνουν αν είσαι στο drop ship πρόγραμμά τους :lol:

οκ φίλε μου, σε ευχαριστώ για την ενημέρωση :)

Όποιος περιμένει με ολλανδικά ταχυδρομεία, η θα επιλέξει τα ολλανδικά ταχυδρομεία να ξέρει ότι ο μέσος όρος αποστολής είναι 1 μήνας. Όχι μόνο από προσωπική εμπειρία,στους περισσότερους εδώ στό φόρουμ έκανε 1 μήνα .Τα ΕΛΤΑ μού είπαν πλέον από Ολλανδία να περιμένω ένα μήνα να έρθει , κάτι θα ξέρουν για να το λένε.

απο τα παραδειγματα που βλέπουμε εδω προκύπτει ακομα περισσότερο 40 μερες (πιο πανω εχει παραδειγμα από 15/12 προς αποστολή από ολλανδια , που σημαίνει αλλες 13-15 μερες από κινα και παραδοθηκε 25/1) αρά από Κίνα μεσω Ολλανδιας πάμε με σημερινά δεδομένα 55 μερες!!!

πλεον εχουν αρχισει και "ξεκολλανε" πακετα που περιμενα. επειδη καποιος ρωτησε με Τσεχικο ταχυδρομειο κανενα απο οσα περιμενα (4) δεν εκανε πανω απο 40 μερες ενω με china post μου εχουν φτασει (2) στις 56 ημερες και ακομα τιποτα. εχει αρχισει και ομαλοποιειται η κατασταση νομιζω.....