Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Χαχαχαχα.. Ποτέ ξανά (μέχρι να στρωσει) China post..

Τό δικό μου εφυγε από Κίνα ( sent item abroad 29/10/ ) νά ελπίζω ακόμη?

Εχω αλλο ενα με China post με

27-10-2016 παραλαβη απο πελατη στο εξωτερικο, λαικη δημοκρατια της κινας

και τελευταια ενημερωση

9-11-2016 sent to airlines Guangzhou Airport

Μιλησα με το καταστημα στο aliexpress, μου ειπε να κανω dispute και θα το δεχθει. Πηρα τα χρηματα μου πισω και μου αφησε 3* feedback :lol::mad: Δεμα αξιας 10δολαρια

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εκανα και μια αλλη παραγγελια απο ali στις 19-1-2017. Υπηρχε επιλογη για Ships From Germany και το επελεξα. Μου εστειλε μηνυμα το καταστημα:

Dear my Friends,

Happy Chinese Lunar New Year!

Please kindly be advised that our holiday is 22th,Jan-3th, Feb

During holiday, shipping from China will be arranged after 3th Feb., but during holiday we can arrange shipping for oversea warehouse, especially for Russian,USA ,Genmany and Canada

During holiday, message or orders may delay, but i will try my best to offer you reply within 48 hours

If you have any urgently problem about your order, please add my whatsapp, +χχχχχχχχχχχχχ or E-mail χχχχχχχχ@qq.com

Thanks for your kind attention and support

Best regards,

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Εχω αλλο ενα με China post με

27-10-2016 παραλαβη απο πελατη στο εξωτερικο, λαικη δημοκρατια της κινας

και τελευταια ενημερωση

9-11-2016 sent to airlines Guangzhou Airport

Μιλησα με το καταστημα στο aliexpress, μου ειπε να κανω dispute και θα το δεχθει. Πηρα τα χρηματα μου πισω και μου αφησε 3* feedback :lol::mad: Δεμα αξιας 10δολαρια

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εκανα και μια αλλη παραγγελια απο ali στις 19-1-2017. Υπηρχε επιλογη για Ships From Germany και το επελεξα. Μου εστειλε μηνυμα το καταστημα:

Dear my Friends,

Happy Chinese Lunar New Year!

Please kindly be advised that our holiday is 22th,Jan-3th, Feb

During holiday, shipping from China will be arranged after 3th Feb., but during holiday we can arrange shipping for oversea warehouse, especially for Russian,USA ,Genmany and Canada

During holiday, message or orders may delay, but i will try my best to offer you reply within 48 hours

If you have any urgently problem about your order, please add my whatsapp, +χχχχχχχχχχχχχ or E-mail χχχχχχχχ@qq.com

Thanks for your kind attention and support

Best regards,

Καί εμένα ηταν Aliexpress αξίας 8€ πήρα τα λεφτά μου πίσω εμένα ολη η κίνηση μέχρι να φύγει για εδώ ηταν από 25-29/10/ λές να τό παραλάβω κάποτε?

Εχω κάτι από eBay HONG KONG εφυγε 4/12/ και ακόμα τίποτε τι γίνεται τώρα τελευταία δεν μπορώ να καταλάβω....

Με το Τσέχικο ταχυδρομείο, έχει κανείς εμπειρία; Είναι νωρίς ακόμα, απλά θέλω να γνωρίζω αν θα παραλάβω πριν το Πάσχα... :rolleyes:

Παραγγελία απο gearbest 10/1 και στάλθηκε 11/1

Number: RR*********CZ

Package Status: In Transit

Destination Country: Greece

2017-01-25 08:03 CZECH REPUBLIC, SEND ITEM ABROAD

2017-01-24 07:03 CZECH REPUBLIC, RECEIVE ITEM FROM CUSTOMER

Origin Country: Czech Republic

2017-01-25 00:00 22000, Praha 120, The consignment was posted.

======================================

Powered by http://www.17track.net

Τό δικό μου εφυγε από Κίνα ( sent item abroad 29/10/ ) νά ελπίζω ακόμη?

μπορει σε καποια στιγμη που δεν το περιμενεις..80+ μερες!αλλα θα χεις παρει πισω τα λεφτα μεχρι τοτε,οποτε αν ερθει ή το κρατας και ξαναπληρωνεις ή μην το δεχτεις!ειναι τραγικο να ερχονται ολα τα unregistered και να μην ερχονται τα registered..!

Με ποιο ταχυδρομείο στα έστειλε;;

To aliexpress τέτοια μόνο με Singapore post τα στέλνει αν δεν κάνω λάθος!

Τώρα απλά ελπίζω τα δέματα να μην κάτσουν 30+ μέρες στο τελωνείο...

~~ Oneplus 5T ~~

ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω από την στιγμή που δείχνει το track ότι το δεμα έφθασε Ελλάδα από τι εξαρτάται για να προχωρήσει;;

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω από την στιγμή που δείχνει το track ότι το δεμα έφθασε Ελλάδα από τι εξαρτάται για να προχωρήσει;;

Στα ΕΛΤΑ δειχνει οτι εχει μπει Ελλαδα ή σε αλλον μεταφορεα ?

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Στα ΕΛΤΑ δειχνει οτι εχει μπει Ελλαδα ή σε αλλον μεταφορεα ?

Όχι δεν το δείχνει στα ΕΛΤΑ, αλλά στο 17track και στο track του postnl

Παιδιά μια ερώτηση, πως μπορούμε να μάθουμε τον μεταφορέα της παραγγελίας μας; Με ερώτηση στον πωλητή (gearbest);

Γιατί το δέμα αν και φαίνεται ως αποστολή PostNL η η ίδια η PostNL μου λέει ότι δεν είναι ο μεταφορέας απλά λειτουργεί ως gateway και προώθηση....:wacko::wacko::wacko::wacko:

Όχι δεν το δείχνει στα ΕΛΤΑ, αλλά στο 17track και στο track του postnl

Μόλις ανοιχτεί ο σάκος και σκαναριστει το δέμα θα εμφανιστεί στο σαιτ των ΕΛΤΑ , μπορεί να κάνει και 5 ήμερες να ανοιχτεί ο σάκος εφόσον ήρθε λίγο ακόμα υπομονή

Α, να έχω ελπίδες δηλαδή, τελευταία ενημέρωση με China post 9/12... :cool:

Χαλαρά, νωρίς είναι ακόμα :cool:

Γειά σε ολους εχω ενα πακετάκι από HONGKONG. Παραλαβή από πελάτη 7/12/ ειναι φυσιολογικό να μην εχει φτάσει ακόμα Ελλάδα? εχει κανείς τόση καθυστέρηση? εχω φέρει πολλά πράγματα τα τελευταία 7 - 8 χρόνια αλλά αυτό το χάλι το τελευταίο διμηνο τρίμηνο δεν παίζει, τρομερές καθυστερήσεις.

Αποστολή στις 25\11, έφτασε στα χέρια μου στις 10\1.

Χαχαχαχα.. Ποτέ ξανά (μέχρι να στρωσει) China post..

Η China δεν είναι τόσο χάλια, απλά ο Νοέμβριος τους έπεσε λίγο βαρύς.

Πακέτα που στάλθηκαν αργότερα έφτασαν πριν απο αυτά που έφυγαν Νοέμβριο.

Μόλις ανοιχτεί ο σάκος και σκαναριστει το δέμα θα εμφανιστεί στο σαιτ των ΕΛΤΑ , μπορεί να κάνει και 5 ήμερες να ανοιχτεί ο σάκος εφόσον ήρθε λίγο ακόμα υπομονή

Ωραία ευχαριστώ πολύ! :)

κάνα νέο για αποστολές μετά τις 20 Δεκεμβρίου?

εγώ ακόμα τελωνείο από τις 27 Δεκεμβρίου.

1 μήνας.υπήρξε κάποιος που περίμενε πάνω από μήνα? :cry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σήμερα πάντως προσωπικά άνοιξα case στο ebay για δέμα που φαίνεται να έχει φτάσει Ελλάδα untracked από 28/12 με fake tracking της Yanwen (Tracking number: 66100376315, site tracking: http://track.yw56.com.cn/en-US/) Παραγγελία από τις 15 Δεκεμβρίου.

Κάποιος με ανάλογη εμπειρία ως προς το τρόπο διαχείρισης από εδώ και πέρα; Μπορείς να δικαιωθείς σε untracked πακέτα; Πιστεύω πάντως να καταλάβουν πως το tracking είναι fake..

(όλα τα γεγονότα αν το δειτε που φαίνεται να έχουν ενημερωθεί είναι πάντα σε ώρες όπως 14:00 ,22:00, 15:00)..

Edited by FeVerSeCtioN

κάνα νέο για αποστολές μετά τις 20 Δεκεμβρίου?

εγώ ακόμα τελωνείο από τις 27 Δεκεμβρίου.

1 μήνας.υπήρξε κάποιος που περίμενε πάνω από μήνα? :cry:

Εγώ φίλε μου, από 22/12, ακόμα μέσα είμαι...Οι άνθρωποι θέλουν πολλά " καντήλια"... Δεν υπάρχει ούτε στο τελωνείο σειρά, ότι κάτσει...Έχω κάτι νεύρα....

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ φίλε μου, από 22/12, ακόμα μέσα είμαι...Οι άνθρωποι θέλουν πολλά " καντήλια"... Δεν υπάρχει ούτε στο τελωνείο σειρά, ότι κάτσει...Έχω κάτι νεύρα....

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σημερα ειμαι ο δευτερος εδω στο forum με τελωνειο απο 22.12 που βγηκα.κοντευουμε ολοι

Σημερα ειμαι ο δευτερος εδω στο forum με τελωνειο απο 22.12 που βγηκα.κοντευουμε ολοι

Καλησπέρα, Και εγώ από 22/12 τελωνείο βγήκα σήμερα.35 μερούλες μόνο. Λογικά θα παραλάβω Παρασκευή. Θα ενημερώσω για κόστος.

εγώ, βαρέθηκα να περιμένω παραγγελία 21/12 αποστολή 29/12 untracking ,κανείς δεν ξέρει πόσο καιρό θα κάνει να έρθει, βλακεία μου δεν έπρεπε να παραγγείλω από κίνα αλλά ήταν δελεαστική η τιμή του κινητού. Κίνα ΤΕΛΟΣ...

Παιδιά μια ερώτηση, πως μπορούμε να μάθουμε τον μεταφορέα της παραγγελίας μας; Με ερώτηση στον πωλητή (gearbest);

Γιατί το δέμα αν και φαίνεται ως αποστολή PostNL η η ίδια η PostNL μου λέει ότι δεν είναι ο μεταφορέας απλά λειτουργεί ως gateway και προώθηση....:wacko::wacko::wacko::wacko:

Τρίχες της PostNL, υποψιάζομαι, για να αποποιηθεί την ευθύνη. Αν το Gearbest σου δίνει αυτήν σα μεταφορική και αν όντως έχεις δικό τους tracking number (που να δουλεύει, βεβαίως), αυτή είναι η μεταφορική, ποιος άλλος να είναι;

Συνήθως από το Gearbest μέχρι το σημείο παραλαβής από την PostNL τη μεταφορά αναλαμβάνει τοπική (βλ. κινέζικη) εταιρία logistics - μπορείς να δεις την πορεία του δέματός σου με αυτούς εδώ: Sky56.

Σήμερα πάντως προσωπικά άνοιξα case στο ebay για δέμα που φαίνεται να έχει φτάσει Ελλάδα untracked από 28/12 με fake tracking της Yanwen (Tracking number: 66100376315, site tracking: http://track.yw56.com.cn/en-US/) Παραγγελία από τις 15 Δεκεμβρίου.

Κάποιος με ανάλογη εμπειρία ως προς το τρόπο διαχείρισης από εδώ και πέρα; Μπορείς να δικαιωθείς σε untracked πακέτα; Πιστεύω πάντως να καταλάβουν πως το tracking είναι fake..

(όλα τα γεγονότα αν το δειτε που φαίνεται να έχουν ενημερωθεί είναι πάντα σε ώρες όπως 14:00 ,22:00, 15:00)..

Γιατί θεωρείς ότι έχεις fake tracking number; Η σελίδα της Yanwen δίνει κανονικά πληροφορία.

Το δέμα σου φαίνεται να έχει σταλεί untracked. Μέχρι να φτάσει στην Ελλάδα μπορείς να το παρακολουθήσεις από αυτούς, εδώ όμως τα ΕΛΤΑ το διαχειρίζονται ως απλή αποστολή, οπότε tracking πλέον δεν έχεις. Θα το παραδώσουν όποτε (ή αν...) θυμηθούν να το παραδώσουν...

Από 28/12 πάντως είναι πολλές μέρες - εκτός αν έχει μπει τελωνείο, κάτι που δυστυχώς -ελλείψει tracking- δεν μπορείς να μάθεις...

Τρίχες της PostNL, υποψιάζομαι, για να αποποιηθεί την ευθύνη. Αν το Gearbest σου δίνει αυτήν σα μεταφορική και αν όντως έχεις δικό τους tracking number (που να δουλεύει, βεβαίως), αυτή είναι η μεταφορική, ποιος άλλος να είναι;

Συνήθως από το Gearbest μέχρι το σημείο παραλαβής από την PostNL τη μεταφορά αναλαμβάνει τοπική (βλ. κινέζικη) εταιρία logistics - μπορείς να δεις την πορεία του δέματός σου με αυτούς εδώ: Sky56.

Γιατί θεωρείς ότι έχεις fake tracking number; Η σελίδα της Yanwen δίνει κανονικά πληροφορία.

Το δέμα σου φαίνεται να έχει σταλεί untracked. Μέχρι να φτάσει στην Ελλάδα μπορείς να το παρακολουθήσεις από αυτούς, εδώ όμως τα ΕΛΤΑ το διαχειρίζονται ως απλή αποστολή, οπότε tracking πλέον δεν έχεις. Θα το παραδώσουν όποτε (ή αν...) θυμηθούν να το παραδώσουν...

Από 28/12 πάντως είναι πολλές μέρες - εκτός αν έχει μπει τελωνείο, κάτι που δυστυχώς -ελλείψει tracking- δεν μπορείς να μάθεις...

Φυσικά και το track.num. ειναι NL...Τι να πω...Σε όλα τα tracking σαιτ την ίδια πορεία δείχνει και λόγω του NL σε όλα βγάζει μεταφορέα την PostNL.

Θα επικοινωνήσω με GB (όχι ότι θα βγάλω άκρη, να 'χαμε να λεγαμε..) να δω τι φάση παίζει...

Όσον αφορά την Yanwen, δεματάκι που έφυγε από κίνα unregistered (φαινόταν μέχρι να μπει Ελλάδα στο σύστημα) στις 13/12 εμφανίστηκε τελευταία φορά στο σύστημα ως "The item is expected to have arrived in the country of destination (end status)" στις 31/12 και το έφτασε Χαλκιδική στις 22/01. Υπομονή φίλε μου...

Gearbest και postnl:

28/11/2016 09:26 - The item is on transport to the country of destination, GREECE

Αντε και καλο Πασχα!@#$%/^!@

A ωραία...τέτοια να διαβάζουμε και....:dash::dash:

Είμαι σε επικοινωνία τώρα με την PostNL, και αρχίζω να αντιλαμβάνομαι ότι όντως η PostNL λειτουργεί μόνο ως Europe Gateway...:wacko::wacko:

Η China δεν είναι τόσο χάλια, απλά ο Νοέμβριος τους έπεσε λίγο βαρύς.

Πακέτα που στάλθηκαν αργότερα έφτασαν πριν απο αυτά που έφυγαν Νοέμβριο.

To ιδιο και σε δικα μου δεματα.

Face δεν το λες, απλα οταν φτασει στην Ελλαδα δεν μπορεις να το εντοπισεις.

Μου εχει τυχει να παραλαβω σε μια εβδομαδα και μου εχει τυχει να παραλαβω σε πανω απο εναν μηνα απο τι στιγμη που εγραψε οτι εφτασε στην Ελλαδα.

εγώ, βαρέθηκα να περιμένω παραγγελία 21/12 αποστολή 29/12 untracking ,κανείς δεν ξέρει πόσο καιρό θα κάνει να έρθει, βλακεία μου δεν έπρεπε να παραγγείλω από κίνα αλλά ήταν δελεαστική η τιμή του κινητού. Κίνα ΤΕΛΟΣ...

Κινητο χωρις tn ?

Αν θες πες μας απο ποιο καταστημα εκανες παραγγελια ?

Παντος αν δεν ειναι "υποπτο" το καταστημα δεν μου φαινεται οτι εχει καμια τρομερη καθυστερηση, επεσε και στο γιορτινο ογκο δεματων

Επισης μπορει (φτου-φτου μακρια) να ειναι στο τελωνειο, υπαρχουν δεματα που ειναι μεσα στο τελωνειο ενα μηνα, οποτε :(