spdiv1972 Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161214/43bda3e5bdb638a8b45dfe01119a1290.jpg ακουω προγνωστικα ,το τηλ ειναι ενος φιλου ,καλο παιχνιδι θα ηταν για το στοιχημα παντως να το πουμε στον οπαπ :p Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Όταν το tracking γράφει "ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ", σημαίνει πως τη γλίτωσα;; :rolleyes: Το δέμα το περιμένω στην Αθήνα. Υ.Γ. Πλάκα θα έχει να έκανε καμιά χαζομάρα το Banggood και να μου έστειλε καμιά ελαττωματική συσκευή ή με συχνότητες που παίζουν μόνο στην Κίνα, όπως έγινε σε άλλους και τζάμπα τόση αναμονή (30 μέρες ακριβώς) και άγχος για τελωνείο... :wacko: Μετά τα γεγονότα του τελευταίου μήνα, δεν είναι βέβαιο ότι τη γλύτωσες. Θα φανεί εάν σου αφήσει ο ταχυδρόμος ειδοποιητήριο και όχι το δέμα. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Όταν παίζω στοίχημα έρχεται το αντίθετο.. Θα περάσει τελωνείο...:) https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161214/43bda3e5bdb638a8b45dfe01119a1290.jpg ακουω προγνωστικα ,το τηλ ειναι ενος φιλου ,καλο παιχνιδι θα ηταν για το στοιχημα παντως να το πουμε στον οπαπ :p Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kn8r1der Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 (edited) 05-11-2016 08:51 The item is on transport to the country of destination GREECE 03-11-2016 19:19 The item is at the PostNL sorting center 28-10-2016 10:17 The item is pre-advised Εγώ μάλλον έχω το ρεκορ :lol: Εδω και μια βδομάδα τους γράφω στο Gearbest και στο τελευταίο mail τους λέω την Δευτέρα 19/12 θα κάνω claim στο paypal, και μου λένε οι αθεόφοβοι να περιμένω μέχρι 27/12 δλδ 2 μήνες από τότε που πλήρωσα. :angry::angry: Πάλι καλά που είναι κάτι πραγματάκια σύνολο 28€ και όχι κανένα κινητό να το βιάζομαι. Εσύ τι θα κάνεις; ειναι μην σου τυχει ασε! εμενα να καταλαβεις ομως μεχουν γραψει τελειως ουτε tracking # κι ενω ελεγε ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ IN STOCK ακομα εδω & 25 μερες στο STATUS proccesing οποτε πάει στα κομματια ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τι λενε ρε.... ξανα λεφτα?? ουτε καν... καλυτερα full refund και να το ξανααγορασεις.. παρα να τους δωσεις λεφτα για να το ξαναστειλουν... 1,5 φορα πανω θα σου στοιχισει δλδ? εννοειται δε φταινε ουτε αυτοι.. αλλα δεν ειναι δεοντολογικο να την πληρωσει ο πελατης...... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παραγγελιες απο 25 νοεμβριου κ μετα εχουν φτασει ελλαδα, κ εχουν αρχισει να παραδινονται απο τα μεσα της προηγουμενης βδομαδας... οποτε μπορεις να θεωρησεις πως δεν ειναι κ μικρο το διαστημα... γτ ουσιαστικα εχει κολλησει στο 17track: 2016-11-26 10:30 The item is on transport to the country of destination elta.gr: ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 25-11-2016 17:47 ΟΛΛΑΝΔΙΑ εδω κ 3 βδομαδες ερχονται απο ολλανδια κ δεν εχει ακομα ανοιχτει κανενας σακος?? ενω απο 25 κ μετα σακοι της NLpost ανοιγονται κανονικα? εσύ φίλε μου καλά τα λες VICKMALL & η ΣΕΛΙΝΑ & Η ΣΕΛΗΝΗ της ΛΑΜΨΗΣ........ αν πω μετά εγώ ότι είναι κάποιος υπάλληλος τους ή του χουν κάνει καμια προνομιακή τιμή για να γράφει καλά για vickmall θα μαι κακός μετά?; όχι πείτε μου δλδ πάντως σφίγγουν οι στρόφιγγες από παντού για αγορές από ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ απ'όσο διαβάζω από δω κι από κει :( Edited December 15, 2016 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdiv1972 Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Όταν παίζω στοίχημα έρχεται το αντίθετο.. Θα περάσει τελωνείο...:) και σε μενα το ιδιο συμβαινει ,ειπα στον φιλο μου να ετοιμαζει το πενηνταευρω για να παραλαβω Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Η αρχική μου πρόγνωση ήταν ότι θα περάσει άρα δεν θα περάσει... Είμαι 1 ή 2 μέρες πίσω από σένα στο δικό μου τράκινγκ...Όταν έρθει η ώρα θα βάλω κ το δικό μου στο στοιχηματισμό...:) και σε μενα το ιδιο συμβαινει ,ειπα στον φιλο μου να ετοιμαζει το πενηνταευρω για να παραλαβω Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kn8r1der Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 και σε μενα το ιδιο συμβαινει ,ειπα στον φιλο μου να ετοιμαζει το πενηνταευρω για να παραλαβω Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk από gearbest παιδια στάθηκα τυχερός κινητό 135€ http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_467446.html?wid=4 η απορία μου αν ξέρει κάποιος να απαντήσει... το κινητό ειναι με την BAND B20 (800) & B28 που ως γνωστό ΟΥΤΕ η ελληνική ΧΙΑΟΜΙ αξιώθηκε να φέρει...ας ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΩ άλλο τι θα πουλάει διαφορετικό από skroutz/bestprice?;!!! αν κάποιος από δω & στο εξής του το περάσουν από τελωνείο που λένε ότι κοιτάνε από ΔΙΕΘΝΗ ιστοσελίδες για την πραγματική αξία & τους υπολογισμούς φόρων δασμών τελών κλπ ε δεν θα πρέπει να ΔΟΥΝ το υπομοντελο με τα χαρακτηριστικά & ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ στην Ελλάδα ούτε με προπαραγγελία?; να κάνεις ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ εξηγώντας αυτό κι αυτό... ζουμε πρωτόγνωρα πράματα ρε παιδιά!!! ΠΑΝΤΩΣ όταν το δέμα φτάσει Κέντρο Διαλογής & δεν έχει περάσει από τελωνείο τότε είστε εξασφαλισμένοι ότι δεν έχετε θέμα με τελωνείο. το δικό μου tracking number: 2016-12-14 04:58 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM LOADED 2016-12-13 18:16 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM IN CONTA KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 2016-12-13 16:16 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM ARR KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 2016-12-13 14:52 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM ARR KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 2016-12-12 06:29 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM UNLOADED 2016-12-11 15:45 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA) 2016-12-11 07:33 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 2016-11-28 11:27 SINGAPORE, SEND ITEM ABROAD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdiv1972 Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Η αρχική μου πρόγνωση ήταν ότι θα περάσει άρα δεν θα περάσει... Είμαι 1 ή 2 μέρες πίσω από σένα στο δικό μου τράκινγκ...Όταν έρθει η ώρα θα βάλω κ το δικό μου στο στοιχηματισμό...:) ας κανουμε και καμια πλακιτσα να ξεχασουμε λιγο την αγωνια που εγω εχω πολυ γιατι περιμενω και γω κινητο και να πω την αληθεια το μετανιωσα αν διαβαζα ολα αυτα που γραφονται αυτες τις μερες θα επαιρνα ενα η απο ευρωπαικη αποθηκη η απο Ελλαδα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Τόσο χάλια εξυπηρέτηση έχει το gearbest; Είναι αδιανόητο για δέμα που δεν φτάνει στον πελάτη, να μην τον αποζημιώνουν πλήρως αλλά να του δίνουν μόνο μερικά κουπόνια και 50% έκπτωση. Εγώ παρήγγειλα πρόσφατα για 1η φορά από αυτούς στις αρχές Δεκεμβρίου και είδα ότι έφτασε το πακέτο Γαλλία. Μέχρι στιγμής, απαντάνε την ίδια ή την επόμενη μέρα αν και αρχικά μου έδωσαν ανύπαρκτο tracking number. Άμα πάντως γίνει καμία στραβή, φαντάζομαι θα είμαι καλυμμένος διότι πλήρωσα με PayPal και μάλιστα πρόσθεσα και την έξτρα ασφάλιση αποστολής που δίνει το κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristakos2006 Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 από gearbest παιδια στάθηκα τυχερός κινητό 135€ [.......,,,,,,,, ΠΑΝΤΩΣ όταν το δέμα φτάσει Κέντρο Διαλογής & δεν έχει περάσει από τελωνείο τότε είστε εξασφαλισμένοι ότι δεν έχετε θέμα με τελωνείο. το δικό μου tracking number: 2016-12-14 04:58 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM LOADED 2016-12-13 18:16 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM IN CONTA KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 2016-12-13 16:16 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM ARR KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 2016-12-13 14:52 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM ARR KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 2016-12-12 06:29 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM UNLOADED 2016-12-11 15:45 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA) 2016-12-11 07:33 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 2016-11-28 11:27 SINGAPORE, SEND ITEM ABROAD Λύπαμε που στο λέω Μην το λές αυτό !!!! το δικό μου είναι σε αυτό το status KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM LOADED από 9/12/2016 , σε ερωτημα που έκανα στα ΕΛΤΑ , η απάντηση (που αμφισβητείται από συνφορουμιτες πιο σχετικούς από εμένα) ήταν ότι πάει για τελωνείο Θεσσαλονικης !!!!!! αλλά ακόμα να εμφανιστεί εκεί (Μάλλον κόλλησε στα Τεμπη :lol::lol:) Θα πάω εαν προλάβω αύριο στο Κέντρο Διαλογής Αττικής (Κρυονέρι) μπας και βγάλω καμία άκρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kn8r1der Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 (edited) Τόσο χάλια εξυπηρέτηση έχει το gearbest; Είναι αδιανόητο για δέμα που δεν φτάνει στον πελάτη, να μην τον αποζημιώνουν πλήρως αλλά να του δίνουν μόνο μερικά κουπόνια και 50% έκπτωση. Εγώ παρήγγειλα πρόσφατα για 1η φορά από αυτούς στις αρχές Δεκεμβρίου και είδα ότι έφτασε το πακέτο Γαλλία. Μέχρι στιγμής, απαντάνε την ίδια ή την επόμενη μέρα αν και αρχικά μου έδωσαν ανύπαρκτο tracking number. Άμα πάντως γίνει καμία στραβή, φαντάζομαι θα είμαι καλυμμένος διότι πλήρωσα με PayPal και μάλιστα πρόσθεσα και την έξτρα ασφάλιση αποστολής που δίνει το κατάστημα. μια χαρά τα κανες αδελφέ αλλά αφενός τα καταστήματα έχουν αρχίσει να χαλάνε διακρίνω αφετέρου φεύγει ακούστηκε η ατέλεια των <22€ για αγορές απέξω & θα ελέγχουν ΟΛΟ & περισσότερα τελωνείο & θα μας ρουφάνε :( μακάρι να μην συνεχιστεί αλλά οι αγορές από εξωτερικό δεν φαίνεται να ναι πια οι ίδιες όπως είχαμε συνηθίσει ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λύπαμε που στο λέω Μην το λές αυτό !!!! το δικό μου είναι σε αυτό το status KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM LOADED από 9/12/2016 , σε ερωτημα που έκανα στα ΕΛΤΑ , η απάντηση (που αμφισβητείται από συνφορουμιτες πιο σχετικούς από εμένα) ήταν ότι πάει για τελωνείο Θεσσαλονικης !!!!!! αλλά ακόμα να εμφανιστεί εκεί (Μάλλον κόλλησε στα Τεμπη :lol::lol:) Θα πάω εαν προλάβω αύριο στο Κέντρο Διαλογής Αττικής (Κρυονέρι) μπας και βγάλω καμία άκρη στο λεω φίλε συγνώμη απλώς δεν έβαλα τα 2 last step για ευννόητους λόγους να μην φαίνεται ο δήμος :p δεν θαχω θέμα με τελωνείο μου το πε η προϊσταμένη στο τηλ αλλά ίσως μου ζητήσουν το 3ευρω που ακούγεται τελευταία... θα φανει αύριο σύμφωνα πάντα με τα γραφόμενα παλιότερα των συμφοROOMιτών & χωρις να θέλω να λέω εξυπνάδες όταν είσαι λεει Β.Ελλάδα πάνω από Λαρισα έχεις αυτό τον κινδυνο που αναφέρεις ΣΩΣΤΑ! γιατί απτο αεροδρόμιο αττικής πάει πάνω & ισως πάει ΥΕΔ σαλόνικης ίσως κι όχι 50-50% αλλά εσύ είσαι ΚΡΥΟΝΕΡΙ λες.........γιατί να παει σαλονίκη φίλε? πάντως σου ευχομαι καλη τύχη!! για τι ποσό μιλάμε? εμένα ήταν 135 πρπ Edited December 14, 2016 by kn8r1der Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristakos2006 Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 μια χαρά τα κανες αδελφέ αλλά αφενός τα καταστήματα έχουν αρχίσει να χαλάνε διακρίνω αφετέρου φεύγει ακούστηκε η ατέλεια των <22€ για αγορές απέξω & θα ελέγχουν ΟΛΟ & περισσότερα τελωνείο & θα μας ρουφάνε :( μακάρι να μην συνεχιστεί αλλά οι αγορές από εξωτερικό δεν φαίνεται να ναι πια οι ίδιες όπως είχαμε συνηθίσει ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- στο λεω φίλε συγνώμη απλώς δεν έβαλα τα 2 last step για ευννόητους λόγους να μην φαίνεται ο δήμος :p δεν θαχω θέμα με τελωνείο μου το πε η προϊσταμένη στο τηλ αλλά ίσως μου ζητήσουν το 3ευρω που ακούγεται τελευταία... θα φανει αύριο σύμφωνα πάντα με τα γραφόμενα παλιότερα των συμφοROOMιτών & χωρις να θέλω να λέω εξυπνάδες όταν είσαι λεει Β.Ελλάδα πάνω από Λαρισα έχεις αυτό τον κινδυνο που αναφέρεις ΣΩΣΤΑ! γιατί απτο αεροδρόμιο αττικής πάει πάνω & ισως πάει ΥΕΔ σαλόνικης ίσως κι όχι 50-50% σου ευχομαι καλη τύχη!! για τι ποσό μιλάμε? εμένα ήταν 135 πρπ Συ γνώμη που δεν τι έγραψα αλλά δεν είμαι Β. ΕΛΛΆΔΑ, Αθήνα είμαι και το δέμα πάει Θεσσαλονίκη! Η απάντηση τους (επαναλαμβάνω κάποιοι εδώ την θεωρούν λάθος) είναι ότι στέλνουν ολόκληρους σάκους για Τελωνείο Θεσσαλονίκης και πάλι πίσω. Σωστό λάθος δεν ξέρω. Αλλά και 6 ημέρες κολλημένο στο ΚΔ ΑΤΤΙΚΗΣ δεν τι έχω ξαναδεί! ! Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kn8r1der Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 (edited) Συ γνώμη που δεν τι έγραψα αλλά δεν είμαι Β. ΕΛΛΆΔΑ, Αθήνα είμαι και το δέμα πάει Θεσσαλονίκη! Η απάντηση τους (επαναλαμβάνω κάποιοι εδώ την θεωρούν λάθος) είναι ότι στέλνουν ολόκληρους σάκους για Τελωνείο Θεσσαλονίκης και πάλι πίσω. Σωστό λάθος δεν ξέρω. Αλλά και 6 ημέρες κολλημένο στο ΚΔ Αττικής δεν τι έχω ξαναδεί! ! Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk και τα έξοδα για τα πέρα δώθε τα πληρώνει ομως πάντα ο πολίτης-πελάτης από εξω για αθήνα μέσω συμπρωτεύουσας........μην παρεξηγηθούν οι συμπαθείς μου σαλονικείς αλλά αυτά είναι πρωτόγνωρα πράματα ανήκουστα μαλλον τι να πει κανείς;;; Edited December 15, 2016 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdiv1972 Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 μου θυμιζει το εργο με τον Βεγγο με το φορτηγο ,αν θυμαμαι καλα την ατακα ,"κοιτα που εχει και η Αθηνα λευκο πυργο"...... Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Όσοι παραλάβατε δέμα που πέρασε τελωνείο το είχαν ανοίξει? Και αν ναι πως το έκλεισαν ύστερα και σας το έδωσαν? Μπορεί κάποιος να ανεβάσει καμία φωτογραφία χωρίς στοιχεία φυσικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Βαζω και εγω τρια μικροδεματα που εχουν κολλησει http://www.17track.net/en/track?nums=RL204683994CN,RS275231839CN,RS698612465NL Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimakos21rr Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 (edited) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ...ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ? ΜΕ SG POST ΕΙΜΑΙ ....ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΛΕΕΙ ΑΚΟΜΑ ''ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ''...ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ? 2016-12-06 09:24,Arrival at Destination (Exchange Office), 2016-12-01 21:59,Transit to Air Transit Centre, GRATH 2016-11-29 21:59,Received from Customer, 2016-11-25 17:40,Hand over to airline, HONGKONG 2016-11-25 17:00,Arrive at facility, HONGKONG 2016-11-25 09:48,Depart from facility, Shenzhen,China 2016-11-24 17:05,Notification of shipment confirmation, 2016-11-24 16:36,操作完成 Shipment operation completed, Mingle,Shenzhen,China 2016-11-24 16:36,货物到达作业中心 Shipment arrived at facility, Mingle,Shenzhen,China 2016-11-22 14:24,货物电子信息已经收到 Shipment information received, --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited December 15, 2016 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 (edited) 05-11-2016 08:51The item is on transport to the country of destinationGREECE 03-11-2016 19:19The item is at the PostNL sorting center 28-10-2016 10:17The item is pre-advised Εγώ μάλλον έχω το ρεκορ :lol: Εδω και μια βδομάδα τους γράφω στο Gearbest και στο τελευταίο mail τους λέω την Δευτέρα 19/12 θα κάνω claim στο paypal, και μου λένε οι αθεόφοβοι να περιμένω μέχρι 27/12 δλδ 2 μήνες από τότε που πλήρωσα. :angry::angry: Πάλι καλά που είναι κάτι πραγματάκια σύνολο 28€ και όχι κανένα κινητό να το βιάζομαι. Εσύ τι θα κάνεις; Περιμένω..τ αργούν καθυστερημένα πακέτα Και μάλλον είναι Ελλάδα..Σήμερα το απόγευμα έδειξε ότι έφτασε Ελλάδα..56 μέρες απο την παραγγελία η απο την αποστολή του..Σήμερα παρέλαβα Και κάτι αρβύλα..Επίσης 5 εβδομάδες χαμένα ήταν κάπου μεταξύ Κίνας και Ελλάδας Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν νομιζω να χαθηκανε τοσα δεματα... Εγω εποικοινωνησα μεσω facebook με την nl post και μου ειπανε μολις σημερα οτι ο σακος θα ειναι ελλαδα και δεν θα εχει ανοιχτει και οτι θα πρεπει να παρω στο ταχυδρομειο μου μηπως το εχουν ξεχασει.. αν και δεν νομιζω να ειναι τοσο ******** !!! Αν ειχε φτασει ελλαδα ρε παιδια δεν θα ειχε καταγραφει ;; επισης μου ειπανε οτι αν δεν βγαλεις ακρη με το ταχυδρομειο σου εποικοινωνησε με τον πωλητη σου...εκει γελασα ... γιατι του εχω στειλει τοσα μυνηματα... και δεν μου εχει απαντηση ουτε ενα..!!!! Αναγκαστικα ανοιξα dispute με τον λογο οτι το δεμα μου εχει χαθει..και ο πωλητης δεν απανταει στα απειρα μυνηματα που το εχω στειλει... με το που ανοιξα dispute απαντησε ο κινεζος οτι ειναι στο δρομο..ναι 3 εβδομαδες ταξιδευει... πραγματικα για τοσους ηλιθιους μας περνανε.. Οπου τους συμφερει απαντανε... Άσχετα απο το ποσό ηλίθιοι είμαστε μιας και χρήζει συζητήσεις..Σήμερα παρέλαβα δεμα που ήταν 5 εβδομάδες κάπου μεταξύ Κίνας και Ελλάδας και φάνηκε σήμερα στο Ελευθέριος Βενιζέλος ένα ακόμη το οποίο ήταν 6 εβδομάδες παρα μια μέρα στην ίδια κατάσταση..υπαρχει τρελή καθυστέρηση σχεδόν στα πάντα λόγω εποχής..παρέλαβα και ενα smart brasselet απο gb το οποίο ήρθε στις 9 μέρες με nl και είναι το 4ο που πήρα το τελευταίο 40 ήμερο..Κανένα δεν έκανε πανω απο 15 μέρες..Και σε κανένα δεν δούλεψε το tracing ..απο την πρώτη μέρα έως σήμερα έλεγε δεν υπάρχει..βέβαια όποιος δεν θέλει να περιμένει η δεν παραγγέλνει η κάθε 20 μέρες κάνει καταγγελια,ξανακάνει παραγγελια και ξανα απο την αρχή. Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 15, 2016 by impreza_sti Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afouksereis Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Περιμένω..τ αργούν καθυστερημένα πακέτα Και μάλλον είναι Ελλάδα..Σήμερα το απόγευμα έδειξε ότι έφτασε Ελλάδα..56 μέρες απο την παραγγελία η απο την αποστολή του..Σήμερα παρέλαβα Και κάτι αρβύλα..Επίσης 5 εβδομάδες χαμένα ήταν κάπου μεταξύ Κίνας και Ελλάδας Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οπότε να περιμένω και Εγώ τα δικά μου, την Παρασκευή γίνονται 25 εργάσιμες ημέρες 5 εβδομάδες Sent from my Moto G using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jksracing Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 κανενα νεο απο seychelles post? ουτε πεθαμενοι να ηταν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ran_tan_plan Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Αναρωτήθηκες αν δεν στο είχε στείλει ποτέ και με αυτό που σου προτείνουν θα το πληρώσεις στο 50% επι πλέον ? δεν μου μπηκαν τετοιες σκεψεις , εχω ψωνισει αρκετες φοες απο gearbest κι δεν ειχα αντιμετωπισει ξανα τετοιο προβλημα. το εκνευρηστικο για μενα ειναι οτι ριχνουν το μπαλακι στην εξεδρα , δεν κανουν ουτε μια προσπαθεια αναζητησης , η πρωτη τους απαντηση ηταν να παω εγω να το ψαξω στα ταχυδρομεια εστειλα ενα μαιλ στα ελτα που μου απαντησαν οτι εκτος του οτι δεν το βλεπουν αυτοι , αιτηση αναζητησης μπορει να κανει μονο ο αποστολεας Σε απάντηση του ηλεκτρονικού σας μηνύματος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν υπάρχει ολοκληρωμένη καταχώρηση στο Ηλεκτρονικό Σύστημα Παρακολούθησης Αντικειμένων (Track and Trace & IPS: International Postal System) για το αντικείμενο. Προκειμένου να διερευνηθούν οι όροι διαχείρισης του ταχυδρομικού αντικειμένου σας ενημερώνουμε ότι θα πρέπει – σύμφωνα με την Παγκόσμια Ταχυδρομική Σύμβαση και τον Χάρτη υποχρεώσεων του ΕΛΤΑ προς τους καταναλωτές - να κατατεθεί αίτηση αναζήτησης (CN08) από τον αποστολέα του ταχυδρομικού του αντικειμένου, προσκομίζοντας την απόδειξη κατάθεσης, εντός έξι μηνών από την κατάθεσή του, στην οποία θα πρέπει να δηλωθεί εκτός των στοιχείων αποστολέα / παραλήπτη, το ακριβές περιεχόμενο του αντικειμένου κατά την αποστολή. Επισημαίνεται ότι η αίτηση αναζήτησης εξετάζεται από την ταχυδρομική υπηρεσία τόσο της χώρας καταγωγής όσο και της χώρας προορισμού του αντικειμένου και σχετική απάντηση λαμβάνει ο αποστολέας μετά την ολοκλήρωση της σχετικής έρευνας, από την αρμόδια ταχυδρομική υπηρεσία στην οποία κατατέθηκε η αίτηση αναζήτησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 αιτηση αναζητησης μπορει να κανει μονο ο αποστολεαςΑκριβώς, ο οποίος έχει και την ευθύνη. Γι' αυτό και το paypal έτσι και κάνει ο πελάτης dispute για αυτόν τον λόγο, τον αποζημιώνει άμεσα. Δεν πιστεύω να "στεναχωριέται" κανείς για την GearBest και την κάθε Gearbest και να μην κάνει dispute, βγάζουν πολλά $$, με το τσουβάλι. Αυτό με το 50% έκπτωση/κουπόνια κτλ είναι για να μην ζημιωθούν ούτε μισό cent! Ακόμα και με Visa/mastercard/AmEx να έχει πληρώσει κάποιος αντί για PayPal, με λίγο τρέξιμο μπορεί να πάρει τα χρήματά του πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oceanus Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Καλησπερα παιδια εχω κανει αρκετές παραγγελίες αποι Κίνα αλλα δεν μου ξανα συμβει εχει τύχει σε κανεναν τρακινκ ναμπερ 15ημερα να λεει το στοιχειο δεν υπαρχει δεν βρεθηκε? Οποιος εχει εμπειρια ας μου πει:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Καλησπερα παιδια εχω κανει αρκετές παραγγελίες αποι Κίνα αλλα δεν μου ξανα συμβει εχει τύχει σε κανεναν τρακινκ ναμπερ 15ημερα να λεει το στοιχειο δεν υπαρχει δεν βρεθηκε? Οποιος εχει εμπειρια ας μου πει:) Αγορά από που? Μιλα με το κατάστημα /πωλητή Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oceanus Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Αγορά από που? Μιλα με το κατάστημα /πωλητή Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Απο eBay εστειλα στον πωλητή δεν απανταει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts