taliban Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Πηγα DHL.Με στείλαν ταχυδρομείο. Σταλθηκε με GERMAN DHL σαν ελληνικο ταχυδρομείο είναι(όχι courier)),και στην Ελλάδα τα δέματα της τα κάνει διανομή το ΕΛΤΑ. Το πρόβλημα δεν είναι που θα απευθυνθώ,απ τη στιγμή που το δέμα δεν μπήκε ελλάδα δε φαίνεται σε κανένα συστημα του ταχυδρομείου. Αλλά πως θα δικαιωθώ με το paypal.... την ερώτηση αυτή να την κάνεις στο paypal, που είδαν δηλαδή ότι έχει παραδοθεί το δέμα ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofronas Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Μιλάω για ένα μήνα πριν.Αρχές Οκτώβρη η αποστολή.... ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν σου δίνουν τετοιο περιθώριο.Case closed και δεν μπορείς να απευθυνθείς κάπου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Πηγα DHL.Με στείλαν ταχυδρομείο. Σταλθηκε με GERMAN DHL σαν ελληνικο ταχυδρομείο είναι(όχι courier)),και στην Ελλάδα τα δέματα της τα κάνει διανομή το ΕΛΤΑ. Το πρόβλημα δεν είναι που θα απευθυνθώ,απ τη στιγμή που το δέμα δεν μπήκε ελλάδα δε φαίνεται σε κανένα συστημα του ταχυδρομείου. Αλλά πως θα δικαιωθώ με το paypal.... Στείλε μαιλ στη dhl Γερμανίας Στάλθηκε από το D6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Να τηλεφωνήσεις στο PayPal. Έχω διαβάσει για περίπτωση, που ξανάνοιξε η υπόθεση και δικαιώθηκε ο αγοραστής. Στάλθηκε από κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vako Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Μια απ τα ιδια.δεν είναι κινητό. Κατάσταση: ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Ημερομηνία/Time: 04-11-2016 07:00 Περιοχή: ΟΛΛΑΝΔΙΑ Λέτε να έκλεψαν το φορτηγό που τα έφερνε; Θελει υπομονη πεσαμε στην περιπτωση του μαυρου 12/μερου χαχα ειδα οτι εξυπηρετηθηκανε μεχρι 2/11 πιστευω απο μεσα της επομενης εβδομαδας και μετα,σιγα, σιγα ,σιγα θα τα ελενξουν Μια συμβουλη:μην το τσεκαρεις καθε λιγο θα χρειαστεις χαπια εγω το τσεκαρω καθε 3 μερες και αν..οταν ειναι να ερθει θα ερθει. Πριν 2 ημερες μου ηρθε δεμα μεσα σε 7 μερες απο κινα και το tracking δεν εμφανιζοταν πουθενα...και ξαφνικα το ειδα στην πορτα μου....ειναι περιεργα τα ταχυδρομεια . Ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω το συστημα τους και δεν προσπαθω πια. Υπαρχει ρισκο και ωφειλουμε να το λογαριαζουμε . Παράθεση Οι ηλιθιοι ειναι αηττητοι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofronas Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Προσπάθησα να επικοινωνήσω με DHL γερμανίας αλλα ζητάν πλήρη στοιχεία αποστολέα που δεν τα έχω Διεύθυνση τους,τηλ,ΤΚ.... Το τηλ στο paypal ίσως να ναι η λύση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Προσπάθησα να επικοινωνήσω με DHL γερμανίας αλλα ζητάν πλήρη στοιχεία αποστολέα που δεν τα έχω Διεύθυνση τους,τηλ,ΤΚ.... Το τηλ στο paypal ίσως να ναι η λύση... Δεν μπορεί να βρεις στοιχεία του αποστολέα? Πως είναι δυνατόν; Στην ανάγκη ζήτησε τα από το PayPal Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannislamia Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Κολλημένος και εγώ με Post NL σήμερα μου έβγαλε ειδοποίηση ότι έφτασε Ελλάδα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Πηγα DHL.Με στείλαν ταχυδρομείο. Σταλθηκε με GERMAN DHL σαν ελληνικο ταχυδρομείο είναι(όχι courier)),και στην Ελλάδα τα δέματα της τα κάνει διανομή το ΕΛΤΑ. Το πρόβλημα δεν είναι που θα απευθυνθώ,απ τη στιγμή που το δέμα δεν μπήκε ελλάδα δε φαίνεται σε κανένα συστημα του ταχυδρομείου. Αλλά πως θα δικαιωθώ με το paypal.... Τελευταία φορά που παρήγγειλα κάτι με γερμανικό ταχυδρομείο ( απ'ότι μου είπε ο πωλητής ) πάντως η DHL μου το έφερε. 538036229457 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofronas Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Μαλλον βγηκε άκρη.Πήρα τηλ paypal με τα φοβερα αγγλικα μου τσιμπήσαν κάμψεις.... Μου είπαν ότι όντως βλέπουν πως δε παραδόθηκε το δέμα και ότι κάναν λάθος που μου γράψαν κάτι τέτοιο και πως σε 1-2 εργάσιμες θα αποζημιωθώ.Για να δούμε.... ----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να τηλεφωνήσεις στο PayPal. Έχω διαβάσει για περίπτωση, που ξανάνοιξε η υπόθεση και δικαιώθηκε ο αγοραστής. Στάλθηκε από κινητό. THANKS>>>> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Πήρα τηλ paypal με τα φοβερα αγγλικα μου τσιμπήσαν κάμψεις.... :lol::lol::up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 καλησπέρα, είχα κίνηση σήμερα σε παραγγελία από GB με NL που είχε κολλήσει από τις 26/10 . για τσεκάρετε και τις δικές σας κολλημένες παραγγελίες Οκτωβρίου . πέρασε ο ταχυδρόμος σήμερα, άφησε άλλα 5 δέματα (registered και unregistered δέματα παραγγελιών Οκτωβρίου και Νοεμβρίου) και δεν ήταν μέσα σ' αυτά. υπολογίζω την άλλη βδομάδα να είναι στα χέρια μου το εν λόγω δέμα. Στάλθηκε από το αυτοκίνητο μου χρησιμοποιώντας τα δάκτυλα μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmanis Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Το DHL Γερμανίας παραδίνονται στην Ελλάδα από ΕΛΤΑ courier. Τουλάχιστον έτσι μου ήρθε εμένα αποστολή πριν καμία βδομάδα από amazon.uk. εκεί κάνεις τρακινκ οχι στο απλό ΕΛΤΑ. Αυτό το έχει ξαναδεί κανείς; όλα τα κουλά σε εμένα θα τύχουν. Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 02-11-2016 12:34 ΣΕΫΧΕΛΛΕΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 02-11-2016 12:53 ΣΕΫΧΕΛΛΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 02-11-2016 16:41 ΣΕΫΧΕΛΛΕΣ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 24-11-2016 08:32 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ 24-11-2016 15:21 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Transalp_GR Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Να βαλω κι εγω το λιθαρακι μου... Αποστολη απο Σιγκαπουρη 13/11, παρελαβα σημερα, χωρίς κανενα "προβλημα" ή "κολλημα" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmanis Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 (edited) Άμα δεν σε θέλει............ Μετά το κόλλημα από Ολλανδία κάνει και βολτιτσες στην νυχτερινή Αθήνα!!!!!!! Πολύ αλήτικο δέμα δεν θέλει να έρθει σπίτι με τίποτα. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 30-10-2016 06:48 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 22-11-2016 08:55 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 22-11-2016 11:38 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 23-11-2016 06:07 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 23-11-2016 22:00 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 23-11-2016 23:11 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 24-11-2016 20: ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 24-11-2016 01:25 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 24-11-2016 03:08 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Η διεύθυνση είναι οκ λογικά. Μυτιλήνη έρχεται το δέμα. Κανονικά μετά από Κ. Δ. Αεροδρομίου εμφανίζεται μετά Κ. Δ. Μυτιληνης. Τώρα γιατί πήγε Κ. Δ. Αττικής;;;; μάλλον έγινε λάθος και το ξαναστειλαν πίσω αεροδρόμιο Postnl πάω κόντρα όποιον θέλει. Είπαμε όλα τα κουλά σε εμένα..... Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 30-10-2016 23:08 ΟΛΛΑΝΔΙΑ Αυτό ακόμα έτσι είναι. Φήμες λένε ότι στην εθνική οδό Ολλανδίας Γερμανίας εθεάθη χελώνα με ένα περίεργο δέμα στην πλάτη της και με μια σημαία postnl να βαδίζει γοργά στην άκρη της οδού. Edited November 24, 2016 by gmanis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Ψιλο off topic Παραγγέλνω άπειρα πράγματα για το ποδήλατο από Γερμανία από το 2009 περίπου και συνήθως αποστέλνονται με dhl. Είναι καθαρά θέμα τύχης ποιος θα τα παραδώσει εδώ στην Ελλάδα. Είτε θα έρθει ο courier της DHL στην πόρτα μου είτε θα έρθει ειδοποιητήριο να παραλάβω από τα ελτα Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asl_kyr Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 15/10/2016. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 23/10/2016. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 20-10-2016 16:58 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 23-10-2016 17:17 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos2 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Κολλημένος και εγώ με Post NL σήμερα μου έβγαλε ειδοποίηση ότι έφτασε Ελλάδα! Ποτέ έγινε αποστολή στο εξωτερικό? Ποια ημερομηνία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannislamia Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Ποτέ έγινε αποστολή στο εξωτερικό? Ποια ημερομηνία? 11-11 φίλος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosar Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Μια απ τα ιδια.δεν είναι κινητό. Κατάσταση: ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Ημερομηνία/Time: 04-11-2016 07:00 Περιοχή: ΟΛΛΑΝΔΙΑ Λέτε να έκλεψαν το φορτηγό που τα έφερνε; ίδια μέρα, ίδια ενημέρωση ακόμα τίποτα! έκανα τον πωλητή να ανοίξει case στην μεταφορική για χαμένο δέμα! Ελπίζω μετά από ότι διάβασα να φτάσει έστω και καθυστερημένα και να μην περάσουμε και από τελωνείο! Tracking number: RS553972823NL Περιμένω αντικαταστάτη για το χαλασμένο κινητό που έλαβα από antelife Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmanis Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Το έχω γράψει και ποιο πάνω αλλά δεν είχα απάντηση. Το έχει ξαναδεί κάποιος αυτό; 24/11/2016 15:21 - ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ, Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Παίζει να έχει πρόβλημα πχ με διεύθυνση επάνω στο δέμα ή κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Πάρε τηλ στο 2103353100. ρώτησε τι συμβαίνει στο tracking number σου. πολύ πιθανό είναι να μην φαίνεται καθαρά κάποιο στοιχείο της διεύθυνσης ή το όνομα σου. το προλαβαίνεις. Στάλθηκε από το αυτοκίνητο μου χρησιμοποιώντας τα δάκτυλα μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theomaria Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 15/10/2016. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 23/10/2016. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 20-10-2016 16:58 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 23-10-2016 17:17 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ;;; Βεβαίως και υπάρχει. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάρε τηλ στο 2103353100. ρώτησε τι συμβαίνει στο tracking number σου. πολύ πιθανό είναι να μην φαίνεται καθαρά κάποιο στοιχείο της διεύθυνσης ή το όνομα σου. το προλαβαίνεις. Στάλθηκε από το αυτοκίνητο μου χρησιμοποιώντας τα δάκτυλα μου Σωστά το έχω πάθει και εγώ Στο τσακ τους προλαβα να μην το γυρίσουν πίσω. Είχαν σβηστεί τα στοιχεία μου από το δέμα σαν να είχε κολλήσει ταινία επάνω και σκίστηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmanis Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Πάρε τηλ στο 2103353100. ρώτησε τι συμβαίνει στο tracking number σου. πολύ πιθανό είναι να μην φαίνεται καθαρά κάποιο στοιχείο της διεύθυνσης ή το όνομα σου. το προλαβαίνεις. Στάλθηκε από το αυτοκίνητο μου χρησιμοποιώντας τα δάκτυλα μου Ευχαριστώ πολύ πήρα τηλ αλλά το σήκωσε ο φύλακας. Ευγενέστατος μου είπε ότι λειτουργούν μέχρι τις 6 το απόγευμα για εξυπηρέτηση κοινού. Μου έδωσε δύο αλλά τηλ μήπως και άλλα δεν τα σηκώνουν. Από ένα γκουκλαρισμα που έκανα φαίνεστε ότι σκαναριστικε λάθος, πχ σκαναλαριστικε για να πάει κ.δ. Αττικής όπως το ποιο πάνω που γράφω ότι έκανε βόλτες Αθήνα, και ακυρωθεί για να ξανά σκαναριστη σωστά με την σωστή αποστολή. Αύριο το πρωί πάντως τους παίρνω τηλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jksracing Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 απο bangood και seyhelles post τι γινεται? δυο παραγγελειες την ιδια μερα η μια με sg παραδοθηκε και η αλλη με την seyxelles ακομα να φτασει ελλαδα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts