Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά ξέρουμε περιπου πόσο καιρό θέλουν τα πακέτα με nlpost?

Έχω παραγγελία 2 μηνών από aliexpress που έφυγε για ελλαδα από ολλανδικά 11.3

2016-03-11 10:05 NETHERLANDS, SEND ITEM ABROAD

2016-03-11 10:05 NETHERLANDS, ARRIVAL AT AIRPORT

• Απαντήσεις 43,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Και εγώ από τις 2016-03-27 10:21 Arrival at Destination Post (Country: GR), από τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση αγορά από Vickmall στάλθηκε στις 20.03.2016. Edited by fiwi

Παιδιά ξέρουμε περιπου πόσο καιρό θέλουν τα πακέτα με nlpost?

Έχω παραγγελία 2 μηνών από aliexpress που έφυγε για ελλαδα από ολλανδικά 11.3

2016-03-11 10:05 NETHERLANDS, SEND ITEM ABROAD

2016-03-11 10:05 NETHERLANDS, ARRIVAL AT AIRPORT

παρελαβα σημερα με nl σε 14 μερες συνολο αλλα για καποιο λογο δεν κανουν ολα το ιδιο εγω θα ειχα ανοιξει θεμα στο alli

βαζω μια φωτο με 2 αγορες που περιμενω με SG Post και απλα βαζω μια δικια μου σκεψη μετα την προσεκτικη ματια στα tracking

1. απο vickmall ενα redmi αγορα 22/3 αποστολη με SG , 26/3 dispatched to overseas ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ στα ελτα οτι ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, 29/3 arrival at destination post και αγνοειτε

2. θηκη redmi απο ali αποστολη με SG αγορα 2/4 αποστολη με SG , 11/4 dispatched to overseas και ιδια ημερομηνια ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ στα ελτα οτι ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

δειτε τη φωτο των 2 αυτων αποστολων

https://www.dropbox.com/s/qoak7ssas0vbawz/Photo%2014-4-16%2C%206%2039%2044%20%CE%BC.%CE%BC..jpg

Αρα με τις λιγες γνωσεις μου καταληγω οτι κατι εγινε απο Σιγκαπουρη και ισως δε σκαναριστηκαν καλα η και καθολου και ετσι ειναι καπου σα τη ζωνη του λυκοφωτος !! :lol::lol:

Δε ξερω πρεπει ομως να εχει γινει κατι απο κει γιατι αν ειχε σκαναριστει εκει θα υπηρχε σχετικη εγγραφη !!!

[85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3]

βαζω μια φωτο με 2 αγορες που περιμενω με SG Post και απλα βαζω μια δικια μου σκεψη μετα την προσεκτικη ματια στα tracking

1. απο vickmall ενα redmi αγορα 22/3 αποστολη με SG , 26/3 dispatched to overseas ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ στα ελτα οτι ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, 29/3 arrival at destination post και αγνοειτε

2. θηκη redmi απο ali αποστολη με SG αγορα 2/4 αποστολη με SG , 11/4 dispatched to overseas και ιδια ημερομηνια ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ στα ελτα οτι ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

δειτε τη φωτο των 2 αυτων αποστολων

https://www.dropbox.com/s/qoak7ssas0vbawz/Photo%2014-4-16%2C%206%2039%2044%20%CE%BC.%CE%BC..jpg

Αρα με τις λιγες γνωσεις μου καταληγω οτι κατι εγινε απο Σιγκαπουρη και ισως δε σκαναριστηκαν καλα η και καθολου και ετσι ειναι καπου σα τη ζωνη του λυκοφωτος !! :lol::lol:

Δε ξερω πρεπει ομως να εχει γινει κατι απο κει γιατι αν ειχε σκαναριστει εκει θα υπηρχε σχετικη εγγραφη !!!

Αρκιβως ετσι ειμαι και εγω...παντως στης 22/4 θα εχει dispute και refund και αστα να αρμενιζουν οποτε ερθουν και αν ερθουν...:!:

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Πείτε με χαζή δεν ξέρω. .. αναρωτιέμαι ποιος το σκαναρεί όταν φτάνει Έλλαδα και το δείχνει στο τρακ της sg ενώ τα ΕΛΤΑ δεν το βλέπουν. Εγώ περιμένω από εκεί κάτι πολύ μηδαμινής αξίας. Μόλις το δείχνει πως έφτασε ενώ στα ΕΛΤΑ ακόμα τίποτα. Αν δω αλλαγή θα ενημερώσω

Λοιπόν εγω κατάφερα και εντόπισα το δικό μου πακέτο και βρίσκεται αεροδρόμιο .Το παιδί που δούλευε εκεί ( τώρα είναι σε άλλο πόστο)μου έκανε την χάρη και το έψαξε ,δυστυχώς δεν γίνεται κάτι ώστε να το πάρω νωρίτερα και από οτι φαίνεται θα περιμένω αρκετά και αυτό γιατί από οτι μου είπε τώρα τελευταία έχουν αυξηθεί αρκετά τα πακέτα απο έξω ( κίνα μεριά ) ενώ υπάρχουν μόνο δυο άτομα προσωπικό σε 24 βάση .

Υπομονή λοιπόν :)

Samsung galaxy s21+

Λοιπόν εγω κατάφερα και εντόπισα το δικό μου πακέτο και βρίσκεται αεροδρόμιο .Το παιδί που δούλευε εκεί ( τώρα είναι σε άλλο πόστο)μου έκανε την χάρη και το έψαξε ,δυστυχώς δεν γίνεται κάτι ώστε να το πάρω νωρίτερα και από οτι φαίνεται θα περιμένω αρκετά και αυτό γιατί από οτι μου είπε τώρα τελευταία έχουν αυξηθεί αρκετά τα πακέτα απο έξω ( κίνα μεριά ) ενώ υπάρχουν μόνο δυο άτομα προσωπικό σε 24 βάση .

Φίλε μου ευχάριστο νέο! Αντε με το καλό να σου έρθει!

Μήπως μπορείς να μάθεις γιατί δε

----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μήπως μπορείς να μάθεις γιατί δε υπάρχει σειρα ...και παλιά πακετα μένουν εκεί και μεταγενέστερα έχουν παει στους παραλήπτες

Να ρωτήσω σε ποιό σάιτ τσεκάρετε τους αριθμού σας;

Trackitonline.ru τ ποιο γρηγορο πρωτα βγαζει εδω οτι ειναι ελλαδα και μετα το βγαζει το ELTA

Ωραια!απο ποτε εχει ερθει ελλαδα το δικο σου?

Ωραία μαζί με το δικό σου είναι και το δικό μου!

Από τις 11 Arival at Destination Post από Vickmall!

Άρα μαζί θα έρθουν!

Πόσο λες να περιμένουμε ακόμα?

Τώρα του ήρθε. 11 Απριλίου, καπου εκει

ε εντάξει μετά..εμενα από 31/3 αλλα μίλησα με Selina και μου είπε οτι ειναι κολλημένα στην Ελλάδα τα δεματα και μου έστειλε καμμιά 7αρια tracking από 27/3 έως και 5/4 που δείχνουν ότι το ίδιο...παντως άμα θέλει ο φίλος σου βοήθεια με τα δεματα σ/κ εχω ρεπό μπορώ να έρθω να το βοηθήσω

Ωραια!απο ποτε εχει ερθει ελλαδα το δικο σου?

11/04 ηρθε .

Τώρα του ήρθε. 11 Απριλίου, καπου εκει

Ακριβως .

Ωραία μαζί με το δικό σου είναι και το δικό μου!

Από τις 11 Arival at Destination Post από Vickmall!

Άρα μαζί θα έρθουν!

Πόσο λες να περιμένουμε ακόμα?

Μου είπε οτι εγώ που ειμαι Κρήτη ίσως και πάνω απο δέκα μέρες αλλά γενικά απο 5- 10 τώρα τι να πω.. θα δούμε στην πορεία ποσο θα πάρει .

Samsung galaxy s21+

Καλημέρα. Μπορεί να παει κάποιος αθηναιος εκεί στο κεντρο διαλογης να δει τι γίνεται. Σκασαμε πια.

Δες τι έγραψε πιο πάνω ο m7ixalis

Από γνωστό του που δουλεύει στο αεροδρόμιο έμαθε πως τα δέματα είναι πάρα πολλά και τα άτομα μόνο δυο. Οπότε καταλαβαίνεις... Επίσης βρήκε πως το πακέτο του είναι εκεί όπως λογικά και όλων μας. Οπότε θέλει υπομονή το θέμα...

Παιδιά ψυχραιμία όλοι θα παραλάβετε, κάπου κάπου κολλάει το θέμα γιατί μάλλον γίνονται αλλαγές στο αεροδρόμιο, εμένα έκανε 27 μέρες να παραλάβω είχαν κολλήσει πολλές ημερομηνίες θυμάμαι και άρχισαν να ξεκολλανε όλες μαζί..

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Mi Note 3

RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S-

Samsung Galaxy S3 mini

Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i-

SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700

Δες τι έγραψε πιο πάνω ο m7ixalis

Από γνωστό του που δουλεύει στο αεροδρόμιο έμαθε πως τα δέματα είναι πάρα πολλά και τα άτομα μόνο δυο. Οπότε καταλαβαίνεις... Επίσης βρήκε πως το πακέτο του είναι εκεί όπως λογικά και όλων μας. Οπότε θέλει υπομονή το θέμα...

Σιγά μην έχει 2 άτομα μόνο για όλα τα εισερχόμενα από εξωτερικό/Κίνα.

Ίσως να γίνονται αλλαγές στο τμήμα ή να δίνεται προτεραιότητα στα πακέτα που διακινούνται από την επιχείρηση με την οποία υπέγραψαν τα ΕΛΤΑ συμφωνία, αλλά αν κάποιος "εκ των έσω" ή "των έξω" ισχυρίζεται ότι μόνο 2 άτομα εργάζονται στον τομέα (ανά βάρδια ή συνολικά; Ας γελάσουμε λίγο), τότε ******** αφειδώς...

...κάντε μια βόλτα από τον εμπορευματικό σταθμό ενός μεγάλου κεντρικού αεροδρομίου και τα ξαναλέμε.

Αν το νήμα δεν εξυπηρετεί άλλο σκοπό πέρα από την ψυχολογική εκτόνωση, δεν βρίσκω γιατί δεν πρέπει να κλειδωθεί.

Edited by impreza_sti
Οφείλουμε να εκφραζόμαστε κόσμια

...κάντε μια βόλτα από τον εμπορευματικό σταθμό ενός μεγάλου κεντρικού αεροδρομίου και τα ξαναλέμε.

Αν το νήμα δεν εξυπηρετεί άλλο σκοπό πέρα από την ψυχολογική εκτόνωση, δεν βρίσκω γιατί δεν πρέπει να κλειδωθεί.

ποια είναι τα μεγάλα κεντρικά αεροδρόμια ;

γιατί ή δε ξες για ποια χώρα μιλάμε ή νομίζεις ότι έχουμε πάνω από ένα τέτοια :)))))

(δεν λέω ότι ισχύει αυτό με τα άτομα ή όχι , δεν ξέρω και δε με απασχολεί, αλλά Ελλάδα είσαι , όλα είναι πιθανά)

το θέμα συγκεντρώνει kano-refresh-kathe-5-lepta-gia-na-ti-ginetai-me-to-dema-moυ άτομα, γιατί να κλειδωθεί ; λέμε τον πόνο μας :)

(ε βρείτε μια λέξη)

υ.γ. έχω κολλήσει κι εγώ στο 2016-04-11 17:33 Arrival at Destination Post (Country: GR) :)

Σιγά μην έχει 2 άτομα μόνο για όλα τα εισερχόμενα από εξωτερικό/Κίνα.

Ίσως να γίνονται αλλαγές στο τμήμα ή να δίνεται προτεραιότητα στα πακέτα που διακινούνται από την επιχείρηση με την οποία υπέγραψαν τα ΕΛΤΑ συμφωνία, αλλά αν κάποιος "εκ των έσω" ή "των έξω" ισχυρίζεται ότι μόνο 2 άτομα εργάζονται στον τομέα (ανά βάρδια ή συνολικά; Ας γελάσουμε λίγο), τότε ******** αφειδώς...

Μάλλον εγώ το μετέφερα λάθος... το παιδί έγραψε "2 άτομα επί 24ωρου βάσεως".

Τώρα για το αν πρέπει να κλειδωθεί ή όχι... μόνο εσένα ενοχλεί η ύπαρξη του...

Edited by agmg

Μάλλον εγώ το μετέφερα λάθος... το παιδί έγραψε "2 άτομα επί 24ωρου βάσεως".

Τώρα για το αν πρέπει να κλειδωθεί ή όχι... μόνο εσένα ενοχλεί η ύπαρξη του...

Η ύπαρξή του καθόλου...αν εξυπηρετεί σκοπούς πληροφόρησης...

...αν είναι για εκτόνωση και μόνο, κι αν οι συμμετέχοντες δεν κάνουν καν τον κόπο να διαβάσουν το αρχικό μήνυμα ή θεωρούν πως αν κολλήσει το δέμα από 11 μέχρι 13 "κάτι τρέχει", τότε η παραμονή του σε ενεργή κατάσταση απλώς ενθαρρύνει τον παροξυσμό των συμμετεχόντων...

...ανοίξτε ένα chat και βγάλτε το άχτι σας...

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ποια είναι τα μεγάλα κεντρικά αεροδρόμια ;

γιατί ή δε ξες για ποια χώρα μιλάμε ή νομίζεις ότι έχουμε πάνω από ένα τέτοια :)))))

(δεν λέω ότι ισχύει αυτό με τα άτομα ή όχι , δεν ξέρω και δε με απασχολεί, αλλά Ελλάδα είσαι , όλα είναι πιθανά)

το θέμα συγκεντρώνει kano-refresh-kathe-5-lepta-gia-na-ti-ginetai-me-to-dema-moυ άτομα, γιατί να κλειδωθεί ; λέμε τον πόνο μας :)

(ε βρείτε μια λέξη)

υ.γ. έχω κολλήσει κι εγώ στο 2016-04-11 17:33 Arrival at Destination Post (Country: GR) :)

Πες ότι δεν έχεις πάει ποτέ σε εμπορευματικό σταθμό αεροδρομίου Θεσσαλονίκης κι Αθηνών, να συνεννοούμαστε....

..."δεν έχουμε από τέτοια (μεγάλα αεροδρόμια)"...όχι...γι αυτό γίνονται τα ΕΛΤΑ διαμετακομιστικό κέντρο για το κινέζικο ecommerce, γι αυτό και η ιδιωτικοποίηση λιμένων κι αερολιμένων είναι στη κορυφή της πολιτικής ατζέντας...γιατί δεν έχει κέρδος και δεν έχει κίνηση...

Ας συνδυάσουμε τον καταναλωτικό παροξυσμό με την κακομοιριά (αφού αργεί κάποιος λίγες μέρες να παραλάβει δέμα, δεν αξίζει αυτό το κράτος, τί να λέμε) να το αποτελειώσουμε τελείως το νήμα...

Δεν υπάρχει λόγος να δώσουμε περαιτέρω έκταση και να μανουριάζουμε μεταξύ μας. Είτε 2 είτε 20 άτομα άμα έχει αυξημένη κίνηση λόγω και ότι πλησιάζει το Πάσχα είναι λογικό να υπάρχουν καθυστερήσεις. Μην ξεχνάτε ότι δεν έρχονται δέματα μόνο για ιδιώτες αλλά και εμπορεύματα γενικότερα που περνάνε από αυτό το κέντρο διαλογής (κατά την άποψή μου πάντα γιατί μπορεί να είναι και άλλο τμήμα). Επίσης, είναι λογικό να ασχολούνται με χίλια άλλα 2 ταυτόχρονα και όχι απλά να ανοίγουν σάκους και να σκανάρουν, όπως κάνει ο κάθε Έλληνας εργαζόμενος.

Το σημαντικό είναι ότι το παιδί μίλησε με κάποιον πιο αξιόπιστο μιας και είναι φίλος του και πήρε την διαβεβαίωση ότι το πακέτο του μαζί με πολλά άλλα βρίσκεται όντως εκεί.