galopoula Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 αν δεν μου κανει refund η να μου το ξαναστειλει το tinydeal θα κανω dispute στο paypal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Απο Κινα σε Βελγιο και απο Βελγιο Ελλαδα ερχεται γρηγορα.Αλλα μετα υπαρχει καθυστερηση.Εμενα ηρθε Ελλαδα στις 18 και παρελαβα στις 30.Επειδη ειναι unregistered οταν ερθει στην Ελλαδα και μετα τα ΕΛΤΑ σε ασυνοδευτο δεμα δεν δινουν σημασια και για αυτο η καθυστερηση.Ελπιζω να μην στο αφησουν κατω στην οικοδομη γιατι μια φρικη θα την παθεις.Με το καλο να παραλαβεις ευχομαι και να το χαρεις το κινητακι! Να σε καλά φίλε μου. Το καλό είναι ότι είμαι από χωριό και το παραλαμβάνει ο ταχυδρομος κατευθείαν από τα ΕΛΤΑ και πάω και το περνω εγώ οπότε δεν παίζει να χαθεί τίποτα. Δεν έρχεται δηλαδή ταχυδρομος στα σπίτια. Μακάρι να βγει καλό το κινητό γιατί η τιμή του είναι τσάμπα για τα χαρακτηριστικά που έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psof Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 (edited) καλημέρα και καλο μηνα ....λοιπόν στις 29/3 έκανα παραγγελια από vicmall μέσο paypal ,στο κατάστημα γραφει ότι η παραγγελια είναι Complete, αυτό το γραφει μάλιστα την απομένει μέρα από την παραγγελια ακριβώς, στην paypall από την πρώτη ώρα που έκανα την αγορά έχουν τραβήξει τα λεφτά και γραφει από εκείνη την μέρα -238.98 usd .....ξερει κανεις αν είναι όλα μέχρι εδώ σωστά μιας και πρώτη φορα κάνω τέτοια διαδικασια,και γιατι το δέμα δεν ξεκινάει να κατηφορίζει προς τα εδώ? Tracking Number:RF385243352SG:wacko::wacko: Καλησπέρα και καλό μήνα κι απο μένα. Έκανα παρόμοια παραγγελία απο το ίδιο μαγαζί μέσω paypal και mastercard κάρτα χωρίς κόλπα το μεσημέρι της Τετάρτης(30/3). Στο paypal γράφει ότι η συναλλαγή ολοκληρώθηκε την ίδια μέρα. Το trucking number μου το έδωσαν την επόμενη μέρα (χθες, 31/3). Μέχρι σήμερα δεν μου έχει βγάλει το "information recieved" στο trucking του SG ή του 17truck. Απ'ότι βλέπω στο δικό σου TΝ το έβγαλε στις (2016-03-30 02:13). Ξέρω ότι είναι τυχαίο κι ότι το "information recieved" δεν αποτελεί απόδειξη ότι το πακέτο έφτασε στο ταχυδρομείο της Σινγκαπούρης αλλά μπορείτε να μου πείτε μέχρι πόσες μέρες μπορεί να πάρει κάτι τέτοιο εφόσον το προϊόν είναι In stock και δεν υπάρχει καθυστέρηση απο το μαγαζί; Η τελευταία μου αγορά απο κινεζομάγαζο ήταν πέρυσι και είμαι λίγο σκουριασμένος... :D Ευχαριστώ. Edit: Έγινε "information recieved" και το δικό μου 2-3 ώρες μετά το ποστ μου. Γι αυτούς που ενδιαφέρονται έγινε στο επίσημο site της Singapore Post αλλά όχι στο 17truck που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι. Άρα ανεξαρτήτως αν είναι μεγάλη ή μικρή μια καθυστέρηση την έχουν τέτοια site και δεν διαβάζουν κατευθείαν τις ενημερώσεις απο τα επίσημα site των ταχυδρομείων. Edited April 1, 2016 by psof Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 (edited) Εχω κανει απειρες παραγγελιες αλλα αυτο δεν μου εχει ξανατυχει και θα ηθελα να μου πειτε τι συνεβη στις δικιες σας περιπτωσεις. Λοιπον , παραγγελια απο Gearbest 8/03 Ζητησα Singapore Post , μου το εστειλαν με Sweden post. Τελος παντων , το προσπερναμε. Μου δινουν tr.nr RE831765779SE Παρακολουθωντας την εξελιξη της παραγγελιας στις 31/03 μου εβγαλε αυτο εδω. Η φωτο ειναι απο Postnord http://i.imgur.com/vBff75D.png Στο postnord.se και στο trackitonline .ru φαινεται οτι εχει παει Γερμανια σαν τελικο προορισμο , οπως βλεπετε και στην φωτογραφια. Αν το ψαξουμε στο direct link η στο 17track απλα δειχνει οτι εφτασε στην χωρα προορισμου , αλλα εκει δεν αναφερει ποια ειναι αυτη. ( Απλα το αναφερω μην μου πει καποιος οτι μπορει να ειναι Ελλαδα , ειναι Γερμανια 100% ) Στα αλλα ομως 2 γραφει καθαρα οτι ειναι ΓΕΡΜΑΝΙΑ !!! Φυσικα στα ΕΛΤΑ δεν εχει καμια πληροφορια , ενω στο deutche post εχει !! Με το Gearbest δεν μπορουμε να συννενοηθουμε , αλλα τους γραφω αλλα μου απαντανε , τα γνωστα copy paste μυνηματα. Καποια γνωμη ? Edited April 2, 2016 by snapy13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galopoula Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 (edited) Το ιδιο επαθα με την tinydeal με ενα κινητό και τωρα ταξιδεύει για κοστα ρικα!!το δε tinydeal ακομα δεν μου εχει απαντηση!!Αν δεν βρω λύσει μεχρι την τεταρτη θα κανω dispute!! Edited April 3, 2016 by galopoula Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agatho Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Καλησπέρα και καλό μήνα κι απο μένα. Έκανα παρόμοια παραγγελία απο το ίδιο μαγαζί μέσω paypal και mastercard κάρτα χωρίς κόλπα το μεσημέρι της Τετάρτης(30/3). Στο paypal γράφει ότι η συναλλαγή ολοκληρώθηκε την ίδια μέρα. Το trucking number μου το έδωσαν την επόμενη μέρα (χθες, 31/3). Μέχρι σήμερα δεν μου έχει βγάλει το "information recieved" στο trucking του SG ή του 17truck. Απ'ότι βλέπω στο δικό σου TΝ το έβγαλε στις (2016-03-30 02:13). Ξέρω ότι είναι τυχαίο κι ότι το "information recieved" δεν αποτελεί απόδειξη ότι το πακέτο έφτασε στο ταχυδρομείο της Σινγκαπούρης αλλά μπορείτε να μου πείτε μέχρι πόσες μέρες μπορεί να πάρει κάτι τέτοιο εφόσον το προϊόν είναι In stock και δεν υπάρχει καθυστέρηση απο το μαγαζί; Η τελευταία μου αγορά απο κινεζομάγαζο ήταν πέρυσι και είμαι λίγο σκουριασμένος... :D Ευχαριστώ. Edit: Έγινε "information recieved" και το δικό μου 2-3 ώρες μετά το ποστ μου. Γι αυτούς που ενδιαφέρονται έγινε στο επίσημο site της Singapore Post αλλά όχι στο 17truck που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι. Άρα ανεξαρτήτως αν είναι μεγάλη ή μικρή μια καθυστέρηση την έχουν τέτοια site και δεν διαβάζουν κατευθείαν τις ενημερώσεις απο τα επίσημα site των ταχυδρομείων. Διάβασε τα σχεδιαγράμματα στην πρωτη σελιδα Ή singpost τα παραλαμβάνει στην Σιγκαπούρη, πρέπει πρώτα να πάνε εκει Παράθεση Οποιος βιαζεται δεν ψωνιζει απο Κινα... οι Κινεζοι ειναι φιλοι μας και θελουν τα λεφτα μας! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis38 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Από 11/3 μου βγάζει αυτό το μήνυμα συνέχεια. Τι στο καλό συμβαίνει;; http://i68.tinypic.com/2lwk3v4.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Από 11/3 μου βγάζει αυτό το μήνυμα συνέχεια. Τι στο καλό συμβαίνει;; http://i68.tinypic.com/2lwk3v4.jpg Δωσε μας το tr.nr. μηπως δουμε κατι περισσοτερο. Για την δικια μου την περιπτωση που αναφερω πιο πανω δεν εχει τυχει ποτε σε κανεναν ? Ηθελα να μαθω τι ενεργειες εκανε , dispute ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis38 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Δωσε μας το tr.nr. μηπως δουμε κατι περισσοτερο. RE828629274SE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas45 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Καλησπέρα παίδες, παρήγγειλα ένα τηλέφωνο από vickmall 21/3 με tn :RF384421927SG στο 17track το status του δέματος είναι:2016-03-29 15:37 Arrival at Destination Post (Country: GR) στα Ελτά όμως δε φαίνεται τίποτε, να ανησυχώ ή απλά με έχει πιάσει πιλάλα :)).? Σε φίλου παραγγελία τα Ελτά "έβλεπαν" το δέμα ενώ ήταν ακόμα Σινγκαπουρη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddy96 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Καλησπέρα παίδες, παρήγγειλα ένα τηλέφωνο από vickmall 21/3 με tn :RF384421927SG στο 17track το status του δέματος είναι:2016-03-29 15:37 Arrival at Destination Post (Country: GR) στα Ελτά όμως δε φαίνεται τίποτε, να ανησυχώ ή απλά με έχει πιάσει πιλάλα :)).? Σε φίλου παραγγελία τα Ελτά "έβλεπαν" το δέμα ενώ ήταν ακόμα Σινγκαπουρη! Περίμενε 1-3 ημέρες και θα εμφανιστεί και στα ΕΛΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 RE828629274SE Kατα περιεργο τροπο ολα τα πακετα απο sweden post και μονο αυτα αναπαυονται στο ελληνικο αεροδρομιο τουλαχιστον 15 μερες εως και πανω απο μηνα πριν τα παραλαβουν οι αποδεκτες. Η τα βαζουν σε καραντινα και τα ανοιγουν καθε 15 μερες η μια φορα το μηνα.Η δεν φτανουν στ αεροδρομιο την ημερα που αναφερει η sweden post.παντος και σε αλλα αεροδρομια του κοσμου γινετε αυτη η καθηστερηση με τη sweden post . Χαλια εταιρεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saign Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Καλησπέρα παιδιά, όπως είχα αναφέρει και σε προηγούμενη ανάρτηση έχω ένα δέμα το οποίο περιμένω από τις 20 του μήνα οπότε και έγινε η παραγγελία. Από τις 29 Μαρτίου στο 17track αναγράφει the item is being processed....as of 29 of March. Στο δια ταύτα, έκτοτε δεν έχει υπάρξει κάποια ενημέρωση στον αριθμό αποστολής ενώ έχουν περάσει 6 ημέρες από την τελευταία αλλαγή της κατάστασης του. Επειδή, γενικά αυτήν την περίοδο υπάρχει καθυστέρηση στην παραλαβή των παραγγελιών, γνωρίζει κάποιος να μου πει σε πόσες ημέρες από την ημερομηνία παραγγελίας μπορώ να κάνω dispute στο PayPal; Ευχαριστώ! Παράθεση Sony Xperia P (THE DARK ROM V2.5) - UMI X1 LeWa OS - UMI X1S Vredniiy V3.0/4.2.2 - Meizu MX3 - Meizu MX4 - OnePlus 3 A3000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 180 ημέρες, και μην κάνεις εάν δεν περάσουν τουλάχιστον 45 ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saign Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 180 ημέρες, και μην κάνεις εάν δεν περάσουν τουλάχιστον 45 ... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση σου. Δεν σκοπεύω να κάνω πριν τις 50-60 ημέρες, απλώς ρώτησα γτ δεν μου έχει τύχει ποτέ να ανοίξω case στο PayPal. Ελπίζω πριν το Πάσχα να παραλάβω διότι πρόκειται για 3 κινητά που θα προορίζονται για δώρο. Οψομεθα έως τότε λοιπόν! Παράθεση Sony Xperia P (THE DARK ROM V2.5) - UMI X1 LeWa OS - UMI X1S Vredniiy V3.0/4.2.2 - Meizu MX3 - Meizu MX4 - OnePlus 3 A3000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Εφ'όσον λέει ότι είναι στην Ελλάδα, θα τα παραλάβεις οπωσδήποτε μέχρι τότε ... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 (edited) τα βελγικα tracking απο τη στιγμη που μπαινουν ελλαδα χανονται τα ιχνη τους? που μπορω να δω αν μπήκε Ελλάδα; Edited April 4, 2016 by koukloukou Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAVLOSS Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Καλημερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν εχει κανεις εμπειρα απο DHL απλο ταχυδρομειο , το δεμα μου ειναι συστημενο ερχεται απο Γερμανια και εχει φυγει απο 10/3 κι ακομα ουτε φωνη ουτε ακροαση το tr. number ειναι 961448230158 . ευχαριστω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trimitsos Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 (edited) Θέλω να κάνω μία αγορά (Αξίας ~400€ - εξαρτήματα τηκεξατευθυνόμενου) απο ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ. Θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με το τελωνείο. θα χρειαστεί να πληρώσω κάτι; Παίζει ρόλο το ποσοστό που μου ζητάει το μαγαζί να δηλώσω στο τελωνείο; (π.χ. 20%) Edited April 4, 2016 by trimitsos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcbmaniac Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Χαιρετώ την παρέα σας. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι παρείγγειλα θήκη για κινητό από το http://www.houssephone.fr Μου είπαν ότι το έστειλαν με tracking number RC480736322NL Ψάχνω να το βρω στο link που μου έδωσαν και τελικά βρίσκω ότι το δέμα ακολούθησε αυτή την διαδρομή. 13-02-2016 11:42 The item has been delivered successfully FRANCE 11-02-2016 07:45 The item has arrived in the country of destination 11-02-2016 06:47 The item has been processed in the country of destination 10-02-2016 21:36 The item is on transport to the country of destination 10-02-2016 08:27 The item is at the PostNL sorting center 05-02-2016 04:49 The item is pre-advised Σήμερα 4/4/2016 πήρα τηλ. για να βρω αν ήρθε Ελλάδα αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Δεν είναι για το ποσό (17€) αλλά είναι για την ταλαιπωρία. Καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Αναζητητής της Νέας Τεχνολογίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Χαιρετώ την παρέα σας. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι παρείγγειλα θήκη για κινητό από το http://www.houssephone.fr Μου είπαν ότι το έστειλαν με tracking number RC480736322NL Ψάχνω να το βρω στο link που μου έδωσαν και τελικά βρίσκω ότι το δέμα ακολούθησε αυτή την διαδρομή. 13-02-2016 11:42 The item has been delivered successfully FRANCE 11-02-2016 07:45 The item has arrived in the country of destination 11-02-2016 06:47 The item has been processed in the country of destination 10-02-2016 21:36 The item is on transport to the country of destination 10-02-2016 08:27 The item is at the PostNL sorting center 05-02-2016 04:49 The item is pre-advised Σήμερα 4/4/2016 πήρα τηλ. για να βρω αν ήρθε Ελλάδα αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Δεν είναι για το ποσό (17€) αλλά είναι για την ταλαιπωρία. Καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ προκαταβολικά Εφ'όσον σου λέει καθαρά ότι το αντικείμενο παραδώθηκε στον παραλήπτη στην Γαλλία εσύ που παίρνεις τηλέφωνο ;;; Το μόνο που μένει είναι να κάνεις dispute στο paypal ή να ζητήσεις από την τράπεζα να ακυρώσει την πληρωμή εάν το αγόρασες με κάρτα. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Καλημερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν εχει κανεις εμπειρα απο DHL απλο ταχυδρομειο , το δεμα μου ειναι συστημενο ερχεται απο Γερμανια και εχει φυγει απο 10/3 κι ακομα ουτε φωνη ουτε ακροαση το tr. number ειναι 961448230158 . ευχαριστω ... Γενικα η dhl στο απλο θεμα της κανει μεχρι και 2 εβδομαδες,τουλαχιστον απο αγγλια.. Παμε στο δικο μου θεμα,ενω διαβαζω οτι πλεον οι μερες απο κινα εχουν πεσει στης 10-15 εμενα παραγγελια απο 21/03 στης 27/3 ελλαδα(arrival at destination post) και ακομα τιποτα....:mad: κοιμουνται στα ελτα?η απλα τα παιδια που παρελαβαν ηταν πολυ τυχερα? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoryofwildman Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Παμε στο δικο μου θεμα,ενω διαβαζω οτι πλεον οι μερες απο κινα εχουν πεσει στης 10-15 εμενα παραγγελια απο 21/03 στης 27/3 ελλαδα(arrival at destination post) και ακομα τιποτα....:mad: κοιμουνται στα ελτα?η απλα τα παιδια που παρελαβαν ηταν πολυ τυχερα? Είναι καθαρά θέμα τύχης ποιό σάκο θα ανοίξουν. Μην αγχώνεσαι,μπορεί να περάσει και βδομάδα για να παραλάβεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Είναι καθαρά θέμα τύχης ποιό σάκο θα ανοίξουν. Μην αγχώνεσαι,μπορεί να περάσει και βδομάδα για να παραλάβεις. θυμαμαι και τις καλες εποχες που εκαναν 25+ μερες αλλα ξερεις τωρα... :rolleyes: Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaffros Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Κανω λαθος η κατι συμβαινει τον τελευταιο μηνα στα ελτα.Περιμενω 3 πακετα τα οποια εχουν η καθυστερησει υπερβολικα η εχουν χαθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts