sifario Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Εμενα λεει αποστολη αντικειμενου 13-03-2016 για να δουμε μηπως ξεμπλοκαρει αυριο Παράθεση LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom222 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Εμενα λεει αποστολη αντικειμενου 13-03-2016 για να δουμε μηπως ξεμπλοκαρει αυριο Κ εγώ στην ίδια φάση είμαι άντε να δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagosA Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 17-03-2016 03:14 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 17-03-2016 06:14 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 17-03-2016 08:14 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 17-03-2016 22:37 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΑΦΙΞΗ ΣΕ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 18-03-2016 02:00 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 18-03-2016 02:08 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Σάμο είναι να μου έρθει , δεν μπορώ να καταλάβω που ακριβός είναι τώρα, το παραπάνω μου το βγάζει το ελτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 17-03-2016 03:14 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 17-03-2016 06:14 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 17-03-2016 08:14 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 17-03-2016 22:37 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΑΦΙΞΗ ΣΕ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 18-03-2016 02:00 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 18-03-2016 02:08 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Σάμο είναι να μου έρθει , δεν μπορώ να καταλάβω που ακριβός είναι τώρα, το παραπάνω μου το βγάζει το ελτα Η επομένη ένδειξη θα είναι όταν έλθει στο Βαθύ. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Απο Gearbest με Sweden post , ποσο καιρο κανει να φτασει εδω ? Χτες μου εβγαλε τα πρωτα στοιχεια το tr.nr. ( 2016-03-17 14:38 Item pre-advice received ) Θα τον φαμε τον μηνα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 t/n RBxxxxxxxxxLA ποιας εταιρίας είναι ? Γνωρίζει κάποιος ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 t/n RBxxxxxxxxxLA ποιας εταιρίας είναι ? Γνωρίζει κάποιος ? Λαϊκή Δημοκρατία του Λάος, πρώτη φορά μου στέλνει το bangood με τέτοιο tracking, να δούμε τι ψάρια πιάνουν. Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Λαϊκή Δημοκρατία του Λάος, πρώτη φορά μου στέλνει το bangood με τέτοιο tracking, να δούμε τι ψάρια πιάνουν. και εγώ από bangooοd το πήρα, για να δούμε....... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom222 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 (edited) Απο Gearbest με Sweden post , ποσο καιρο κανει να φτασει εδω ? Χτες μου εβγαλε τα πρωτα στοιχεια το tr.nr. ( 2016-03-17 14:38 Item pre-advice received ) Θα τον φαμε τον μηνα ? Από GearBest παραγγελία 22/2 κ ακόμα τίποτα :( Edited March 18, 2016 by impreza_sti Διόρθωση κώδικα παράθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Από GearBest παραγγελία 22/2 κ ακόμα τίποτα :( Με Sweden post ? Που βρισκεται το δεμα σου τωρα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 (edited) Εγω είμαι από 15/02 αγορα, με Netherland Post, εφτασε αεροδρομιο ελλαδα 02/03 και από τοτε ακομη τιποτα. Απορω, το αεροδρομιο η τα ελτα φταινε για τη τοση καθυστερηση? Edited March 18, 2016 by aby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 (edited) Παιδια καλησπερα. Εχω θεμα με την παραγγελεια μου (ενα φθηνο κινητο - 70 ευρω) που εχω κανει στο tinydeal απο 16/2 γιατι βασικα αυτοι φταινε γιατι οτι προιοντα παργγειλα ελεγαν απο την πρωτη στιγμη το σαι τους εγραφε οτι ηταν σε στοκ αλλα δεν ηταν τελικα και μου το ηπαν μετα την πληρωμη και δεν εχει ερθει ακομη μεσο post nl. Το σαιτ της post nl λεει οτι απο 7/3 εχει φυγει και εχει σταλθει για ελλαδα... (The item is on transport to the country of destination) Μιλησα και με τα ελτα μηπως εχει μπει ελλαδα και εχει κολλησει καπου αλλα αυτοι βλεπουν μονο αυτο : ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 06-03-2016 19:27 ΟΛΛΑΝΔΙΑ. :X Εν το μεταξυ το εγραψα στο tiny deal οτι η παραγγελεια εχει αργησει παρα πολυ (απο 16/2) και οι κινεζοι απαντανε οτι ναναι μου ειπαν οτι και καλα τοσο αργουν γιατι το εδω ταχυδρομειο αργει κλπ και να περιμενω αλλες 2-3 εβδομαδες και θα μου ερθει... (The feedback from our post office shows that your package is on the way in transit, and please remember when the package arrives in your country, it will be shipped by the post office in your country. It may take 2-3 weeks to hand the package to your local post office, since international shipping is subject to customs inspection. Please be patient and wait another 2-3 week) ελεος ... Βρε παιδια τοσο πολυ αργουν η επεσα στην περιπτωση γιατι εχω ξαναπαρει απο το ιδιο μαγαζι και την ιδια την post nl αλλα πρωτη φορα τοσο αργοπορια... ?? Και σε ποσες μερες μπορει κανεις να ζητησει κανεις τα λεφτα του πισω επειδη το εκανα μεσο paypal ??? Εγω στην ουσια το κινητο θελω και να ειναι ολα καλα οχι τα λεφτα αλλα αν ειναι να τα χασω κιαυτα δεν ξερω τι να κανω !!! :wacko: Να παω στην paypal στο λογαριασμο μου εκει που λεει request a payment η εδω https://www.paypal.com/webapps/mpp/refunded-returns?activate=true για να ανοιξω ενα dispute τι περιθωριο εχω .. Μπορειτε να με βοηθησετε πως να κινηθω απο εδω και περα ?? :confused: Edited March 18, 2016 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Παιδια καλησπερα. Εχω θεμα με την παραγγελεια μου (ενα φθηνο κινητο - 70 ευρω) που εχω κανει στο tinydeal απο 16/2 γιατι βασικα αυτοι φταινε γιατι οτι προιοντα παργγειλα ελεγαν απο την πρωτη στιγμη το σαι τους εγραφε οτι ηταν σε στοκ αλλα δεν ηταν τελικα και μου το ηπαν μετα την πληρωμη και δεν εχει ερθει ακομη μεσο post nl. Το σαιτ της post nl λεει οτι απο 7/3 εχει φυγει και εχει σταλθει για ελλαδα... (The item is on transport to the country of destination) Μιλησα και με τα ελτα μηπως εχει μπει ελλαδα και εχει κολλησει καπου αλλα αυτοι βλεπουν μονο αυτο : ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 06-03-2016 19:27 ΟΛΛΑΝΔΙΑ. Εν το μεταξυ το εγραψα στο tiny deal οτι η παραγγελεια εχει αργησει παρα πολυ (απο 16/2) και οι κινεζοι απαντανε οτι ναναι μου ειπαν οτι και καλα τοσο αργουν γιατι το εδω ταχυδρομειο αργει κλπ και να περιμενω αλλες 2-3 εβδομαδες και θα μου ερθει... (The feedback from our post office shows that your package is on the way in transit, and please remember when the package arrives in your country, it will be shipped by the post office in your country. It may take 2-3 weeks to hand the package to your local post office, since international shipping is subject to customs inspection. Please be patient and wait another 2-3 week) ελεος ... Βρε παιδια τοσο πολυ αργουν η επεσα στην περιπτωση γιατι εχω ξαναπαρει απο το ιδιο μαγαζι και την ιδια την post nl αλλα πρωτη φορα τοσο αργοπορια... ?? Και σε ποσες μερες μπορει κανεις να ζητησει κανεις τα λεφτα του πισω επειδη το εκανα μεσο paypal ??? Εγω στην ουσια το κινητο θελω και να ειναι ολα καλα οχι τα λεφτα αλλα αν ειναι να τα χασω κιαυτα δεν ξερω τι να κανω !!! :wacko: Να παω στην paypal στο λογαριασμο μου εκει που λεει request a payment η εδω https://www.paypal.com/webapps/mpp/refunded-returns?activate=true για να ανοιξω ενα dispute τι περιθωριο εχω .. Μπορειτε να με βοηθησετε πως να κινηθω απο εδω και περα ?? :confused: Μπορεί να πάρει και 50-60/μέρες για να έρθει, χωρίς να έχει γίνει κάποιο σφάλμα από το μαγαζί αποστολης Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Μπορεί να πάρει και 50-60/μέρες για να έρθει, χωρίς να έχει γίνει κάποιο σφάλμα από το μαγαζί αποστολης Καλα κρασια αν ειναι να αργυσει τοτε τι νοημα εχει... :wacko: Εγω στην ουσια το κινητο θελω βεβαια οχι τα λεφτα αλλα αν ειναι να τα χασω κιαυτα δεν ξερω τι να κανω !!! Να παω στην paypal στο λογαριασμο μου εκει που λεει request a payment η εδω https://www.paypal.com/web...?activate=true για να ανοιξω ενα dispute τι περιθωριο εχω ..?? Ξερει καποιος να μου πει ??? Μπορειτε να με βοηθησετε πως να κινηθω απο εδω και περα ?? :( Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Οχι να μην ανοιξεις dispute. Αν ανοιξεις,δε προκεται να ερθει πιο γρηγορα. Εφοσον απο το τρακινγκ φαινεται οτι εχει ξεκινησει,τοτε περιμενεις. 1 μηνας ειναι το νορμαλ για μια αποστολη απο κινα. Αρα μια χαρα εισαι. Αν φτασεις 2 μηνο τοτε ψαχνεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom222 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Με Sweden post ? Που βρισκεται το δεμα σου τωρα ? Έφυγε από το Μάλμο στης 7/3 για Ελλάδα η μεγαλύτερη καθυστέρηση είναι εδώ στο αεροδρόμιο νομίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Καλα κρασια αν ειναι να αργυσει τοτε τι νοημα εχει... :wacko: Εγω στην ουσια το κινητο θελω βεβαια οχι τα λεφτα αλλα αν ειναι να τα χασω κιαυτα δεν ξερω τι να κανω !!! Να παω στην paypal στο λογαριασμο μου εκει που λεει request a payment η εδω https://www.paypal.com/web...?activate=true για να ανοιξω ενα dispute τι περιθωριο εχω ..?? Ξερει καποιος να μου πει ??? Μπορειτε να με βοηθησετε πως να κινηθω απο εδω και περα ?? :( H αγορά από Κίνα μπορεί να πάρει μήνες. Είναι γνωστά αυτά πριν ψωνισουμε Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 H αγορά από Κίνα μπορεί να πάρει μήνες. Είναι γνωστά αυτά πριν ψωνισουμεΘα ελεγα να προσθεσεις η αγορα από κινα "Για εμας που ειμαστε ελλαδα" , γιατι εχω φιλο και αγγλια και γερμανια και παραλαμβανουν το αργοτερο σε 12-15 μερες. Εδώ στην ελλαδα μη πω τιποτα βαρυ και με κανουν ban. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Θα ελεγα να προσθεσεις η αγορα από κινα "Για εμας που ειμαστε ελλαδα" , γιατι εχω φιλο και αγγλια και γερμανια και παραλαμβανουν το αργοτερο σε 12-15 μερες. Εδώ στην ελλαδα μη πω τιποτα βαρυ και με κανουν ban. Έχω παραλάβει αρκετές φορές και εγώ μέσα σε 15 μέρες, δεν λέει κάτι αυτό. Άλλωστε τα περισσότερα κινεζοκαταστήματα στους χρόνους αποστολής τη Γερμανία και την Αγγλία τις έχουν σε διαφορετικές κατηγορίες όσον αφορά τους χρόνους αποστολής σε σχέση με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες. Οπότε συγκρίνεις ανόμοια πράγματα γιατί μιλάς για ειδικές περιπτώσεις. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 (edited) Έχω παραλάβει αρκετές φορές και εγώ μέσα σε 15 μέρες, δεν λέει κάτι αυτό. Άλλωστε τα περισσότερα κινεζοκαταστήματα στους χρόνους αποστολής τη Γερμανία και την Αγγλία τις έχουν σε διαφορετικές κατηγορίες όσον αφορά τους χρόνους αποστολής σε σχέση με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες. Οπότε συγκρίνεις ανόμοια πράγματα γιατί μιλάς για ειδικές περιπτώσεις.Μιλαω και για τις δυο περιπτώσεις με "Απλο ταχυδρομειο" Unregistered. Που βλέπεις εσυ τις διαφορετικες κατηγοριες για να καταλαβω ? Εγω με "Απλο" ταχυδρομειο εδώ στην ελλαδα κατω από 30 μερες στη "Καλυτερη" περιπτωση δεν παρελαβα. Ποιες οι διαφορες λοιπον εδώ και εκει ? Αυτονόητες για τους νοημων. Edited March 18, 2016 by aby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Παιδια εχω ψωνισει και εγω αλλα και εσεις πολλες φορες ξερω τα συν και τα πλην.. απλα δεν μου εχει ξαναργυσει ποτε τοσο και θα ηθελα να ξερω το paypal μεχρι ποια μερα σου δεινει οριο.. στης 40 στης 45... ??? :rolleyes::confused::rolleyes: Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Παιδια εχω ψωνισει και εγω αλλα και εσεις πολλες φορες ξερω τα συν και τα πλην.. απλα δεν μου εχει ξαναργυσει ποτε τοσο και θα ηθελα να ξερω το paypal μεχρι ποια μερα σου δεινει οριο.. στης 40 στης 45... ??? :rolleyes::confused::rolleyes:Αν θυμαμαι καλα, στις 180 μερες πλεον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Παιδια καλησπερα. Εχω θεμα με την παραγγελεια μου (ενα φθηνο κινητο - 70 ευρω) που εχω κανει στο tinydeal απο 16/2 γιατι βασικα αυτοι φταινε γιατι οτι προιοντα παργγειλα ελεγαν απο την πρωτη στιγμη το σαι τους εγραφε οτι ηταν σε στοκ αλλα δεν ηταν τελικα και μου το ηπαν μετα την πληρωμη και δεν εχει ερθει ακομη μεσο post nl. Το σαιτ της post nl λεει οτι απο 7/3 εχει φυγει και εχει σταλθει για ελλαδα... (The item is on transport to the country of destination) Μιλησα και με τα ελτα μηπως εχει μπει ελλαδα και εχει κολλησει καπου αλλα αυτοι βλεπουν μονο αυτο : ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 06-03-2016 19:27 ΟΛΛΑΝΔΙΑ. :X Εν το μεταξυ το εγραψα στο tiny deal οτι η παραγγελεια εχει αργησει παρα πολυ (απο 16/2) και οι κινεζοι απαντανε οτι ναναι μου ειπαν οτι και καλα τοσο αργουν γιατι το εδω ταχυδρομειο αργει κλπ και να περιμενω αλλες 2-3 εβδομαδες και θα μου ερθει... (The feedback from our post office shows that your package is on the way in transit, and please remember when the package arrives in your country, it will be shipped by the post office in your country. It may take 2-3 weeks to hand the package to your local post office, since international shipping is subject to customs inspection. Please be patient and wait another 2-3 week) ελεος ... :confused: Δικό μου φαίνεται ότι ταξιδεύει από Ολλανδία από τις 6 Μαρτίου. Εάν είχε έλθει εδώ θα το έγραφαν οι Ολλανδοί. Θα ελεγα να προσθεσεις η αγορα από κινα "Για εμας που ειμαστε ελλαδα" , γιατι εχω φιλο και αγγλια και γερμανια και παραλαμβανουν το αργοτερο σε 12-15 μερες. Εδώ στην ελλαδα μη πω τιποτα βαρυ και με κανουν ban. Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι Αγγλία και Γερμανία είναι κράτη όπου προσγειώνονται τα αεροσκάφη ενώ η Ελλάδα παραλαμβάνει όταν τα στείλουν τα διακομιστικά κέντρα. Μιλαω και για τις δυο περιπτώσεις με "Απλο ταχυδρομειο" Unregistered. Που βλέπεις εσυ τις διαφορετικες κατηγοριες για να καταλαβω ? Εγω με "Απλο" ταχυδρομειο εδώ στην ελλαδα κατω από 30 μερες στη "Καλυτερη" περιπτωση δεν παρελαβα. Ποιες οι διαφορες λοιπον εδώ και εκει ? Αυτονόητες για τους νοημων. Αυτονόητο γιά τους νοήμονες είναι αυτό που σου απάντησα παραπάνω και αυτά τα οποία γράφει ο οδηγός τον οποίο μάλλον δεν έκανες τον κόπο να διαβάσεις. Αυτή είναι η πραγματικότητα, όχι οι εξαιρέσεις. Παιδια εχω ψωνισει και εγω αλλα και εσεις πολλες φορες ξερω τα συν και τα πλην.. απλα δεν μου εχει ξαναργυσει ποτε τοσο και θα ηθελα να ξερω το paypal μεχρι ποια μερα σου δεινει οριο.. στης 40 στης 45... ??? :rolleyes::confused::rolleyes: 180 ημέρες είναι, και μην το κάνεις γιατί μετά, εάν υπάρχει πρόβλημα με το προϊόν δεν θα μπορείς να το κάνεις ξανά ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis38 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 (edited) Μου έχουν στείλει μια παραγγελία από Κίνα. Στο σαιτ των ΕΛΤΑ μου γράφει ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 01-03-2016 14:13 ΣΟΥΗΔΙΑ ενώ στο 17TRACΚ μου βγάζει το εξής. Χώρα Προορισμού - Χρόνος αναζήτησης: 789 ms 2016-03-01 14:13 SWEDEN, SEND ITEM ABROAD Χώρα Προέλευσης - Χρόνος αναζήτησης: 663 ms 2016-03-11 22:01 Local mail tracking 2016-03-01 14:13 Order departed from sorting hub 2016-02-24 01:17 Order departed on flight from origin 2016-02-19 10:48 Item received for processing 2016-02-18 10:18 Item pre-advice received Και δίπλα στον αριθμό αποστολής μου βάζει τρίγωνο με θαυμαστικό ένδειξη προειδοποίησης. Τι συμβαίνει;; Edited March 18, 2016 by thanasis38 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 (edited) Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι Αγγλία και Γερμανία είναι κράτη όπου προσγειώνονται τα αεροσκάφη ενώ η Ελλάδα παραλαμβάνει όταν τα στείλουν τα διακομιστικά κέντρα. Αυτονόητο γιά τους νοήμονες είναι αυτό που σου απάντησα παραπάνω και αυτά τα οποία γράφει ο οδηγός τον οποίο μάλλον δεν έκανες τον κόπο να διαβάσεις. Αυτή είναι η πραγματικότητα, όχι οι εξαιρέσεις. Να καταλαβω τι ? Και τι σχεση εχει αυτό που λες ? Και οταν τα δεματα μου από κινα εφτασαν ελλαδα μεσα σε 10 "Μονο" μερες και εδώ κολλανε και 2 μηνες. Να σου πω ένα δεμα Πχ από τα αρκετα που εχω , ότι εχει φτασει ελλαδα από τις 2 του μηνος και είναι αφαντο ως τωρα ? Τι σχεση εχουν τα διακομιστικα κεντρα που μου λες όταν τα δεματα εχουν φτασει "Ηδη" ελλαδα από αρχη του μηνα και είναι εξαφανισμένα ως τωρα ? Ελεος μη χρυσωνουμε το χαπι , τα αυτονόητα δεν χρειαζονται εξυγηση και που οφειλετε αυτή η καθυστερηση. Edited March 18, 2016 by aby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts