_Dante_ Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Δύο δικές μου παραγγελίες που ήταν κολημενες Σιγκαπούρη από 13 του μήνα σήμερα έφτασαν Ελλάδα. Dispatched έγιναν στις 22 του μήνα. Σημερα στο εβγαλε αεροδρομιο? Γιατι και μενα 22 εφυγαν απο εκει. Μπας και φτασουν και μενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soron80 Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Εμένα πάντως από 22 "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ" και καμμία αλλαγή:wacko::wacko::wacko: χλωμό το βλέπω να έρχονται και αυτή τη βδομάδα? Υπάρχει κάποιος που παρέλαβε από vickmall η έστω να έχει φτάσει ελλάδα? Βρωμοδουλειά μου μυρίζει με έλειψη στοκ :wacko::wacko: 1 Παράθεση Huawei Honor 6 (H60-L04) - Samsung_Galaxy_Nexus (I9250) - Samsung_Galaxy_S - Lg_GT540_Optimus - LG Cookie KP500 - ETEN_X800_glofiish - Nokia_6310 - Nokia_3210 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalas7 Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Εμένα πάντως από 22 "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ" και καμμία αλλαγή:wacko::wacko::wacko: χλωμό το βλέπω να έρχονται και αυτή τη βδομάδα? Υπάρχει κάποιος που παρέλαβε από vickmall η έστω να έχει φτάσει ελλάδα? Βρωμοδουλειά μου μυρίζει με έλειψη στοκ :wacko::wacko: και εμενα ετσι ειναι φιλε ! δεν νομιζω να ειναι θεμα στοκ του βικμολ μιας και βρισκεται στην σιγκαπουρη ! Ειναι θεμα του singpost 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankan1s Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Arrival at destination post τι σημαίνει ?έτσι έγραψε τώρα από sing post. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Εκανα παραγγελια απο Minideal Eu και το κινητο θα ειναι λογικα απο μεθαυριο (τεταρτη) προς παραδωση και αυτο θα ειναι στο Κεντρο διαλλογης Θεσσαλονικης! Επειδη ομως εγω δεν θα προλαβω να το παρω τεταρτη γιατι αυριο (τριτη) το απογευμα πεταω για αθηνα! Ερωτηση πρωτη! Επειδη αυριο απογευμα πεταω και θα λειπω κανεναν μηνα μπορω να παω στο κεντρο διαλλογης και να παρω το πακετο?! Ερωτηση δευερη! Μπορω να αλλαξω την διευθηνση? Αμα δν μπορεσω δλδ να το παρω μεχρι αυριο να τους πω να το στειλουν στην αθηνα και να πληρωσω εννοειται τα εξτρα μεταφορικα?(χωρις ομως να παω στο καταστημα της Θεσσαλονικης που θα εχει ερθει τηλεφωνικος να γινει η συνεννοηση!) (δεν ξερω αμα ειναι σε ασχετο νημα μου φανηκε το πιο σχετικο αυτο) Πρεπει να παει το δεμα στο ΜΔ που ειναι για την περιοχη σου.Αν ξερεις ποιο ειναι παρε τηλεφωνο αυριο στα ΕΛΤΑ να σε πουν που βρισκετε πας απο εκει με ταυτοτητα και tracking number και περνεις το δεμα.Αν δεν ξερεις ποιο ειναι περιμενεις να το διξει το tracking number στα ελτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalas7 Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Arrival at destination post τι σημαίνει ?έτσι έγραψε τώρα από sing post. μολις το εβγαλε και σε εμενα αυτο ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankan1s Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 μολις το εβγαλε και σε εμενα αυτο ! Ήρθε Ελλάδα? Στα ΕΛΤΑ δεν βγάζει τίποτα νέο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalas7 Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Ήρθε Ελλάδα? Στα ΕΛΤΑ δεν βγάζει τίποτα νέο. RF372531077SG Καθ 'οδόν Σιγκαπούρη(Singapore Post) Ελλάδα(ELTA) Τελευταίο γεγονός -- 2016-01-25 11:14 Arrival at Destination Post (Country: GR) Χώρα Προορισμού - Χρόνος αναζήτησης: 4147 ms 2016-01-22 15:51 SINGAPORE, ITEMS IN PACKING Χώρα Προέλευσης - Χρόνος αναζήτησης: 429 ms 2016-01-25 11:14 Arrival at Destination Post (Country: GR) αυτα μου βγαζει το 17τρακ τωρα δεν ξερω ! 1η μου φορα απο κινα ! κανενας αλλος που να γνωριζει; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 περα απο το Despatched to overseas στο 17track μου εμφανιστηκε και στα ελτα ως αντικειμενα σε συσκευασια. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeterPanious Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Σημερα στο εβγαλε αεροδρομιο? Γιατι και μενα 22 εφυγαν απο εκει. Μπας και φτασουν και μενα. Ναι σήμερα έγινε όλη η αναβάθμιση μέχρι χθες έδειχνε κολλημένο. Λίγο υπομονή λογικά και τα δικά σου έρχονται. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoryofwildman Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 (edited) Μου έβγαλε και μένα Arrival at Destination Post (Country: GR), Arrival at Destination (Country: GR)Singapore Post στο track.aftership.com δοκιμάστε όσοι δεν έχουν ενημέρωση απ το 17track γιατί μάλλον αργεί το update Για όποιν αναρωτιέται για το Destination Post σημαίνει ότι έφτασε Ελλάδα και περιμένει να εκτελωνιστεί..παρακάτω είναι τα στάδια παραγγελίας με singpost http://prntscr.com/9unzci Edited January 25, 2016 by theoryofwildman 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalas7 Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 το οποιο σημαινει πως ερχεται ;! να ανοιξω σαμπανιες (προσφορας απο τα λιντλ 5ευρω) :lol: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotius Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Αλληλουια παιδες. Εφτασαν ολων μας Αθηνα. Καθε φορα που κραζω γινεται και κατι!!! Καντε λιγο υπομονη και αυριο που θα κραξω και τα ελτα, θα μας ερθουν σπιτι... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Σαν χωρα προορισμου δειχνει Ελλαδα, οποτε φαινεται οκ το tracking number.... δεν εχει παραδοθει και το χρονικο διαστημα εινα6 φυσιολογικο για Κινα, ειδικα αν ερχετα με κανα τράινο ή πλοιο... οταν παει κοντα στις 40 εργασιμες θα σογ απαντησουν καξ απο το μαγαζι, τωρα θα σου πουν περιμενε... απο ποιο μαγαζι αγορασες και στο στειλανε με αυτη ην εταιρεια? ΟΚ, σε ευχαριστώ πολύ. Αρα περιμένω και βλέπουμε. Από AliExpress παρήγγειλα κάτι μικροπραγματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoryofwildman Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 το οποιο σημαινει πως ερχεται ;! να ανοιξω σαμπανιες (προσφορας απο τα λιντλ 5ευρω) :lol: Το οποίο σημαίνει ότι έφτασε στο αεροδρόμιο περιμένουμε να γίνει εκτελωνισμός,οπότε αν όχι μέσα στην βδομάδα,την επόμενη παραλαμβάνουμε..:) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran7777 Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Arrival at destination post τι σημαίνει ?έτσι έγραψε τώρα από sing post. Συντοπίτη υπομονή και εγώ το περιμένω: Όταν λέει στην sg post ''arrival to destination country'' τα δέματα είναι στην Ελλάδα,αλλά δεν έχουν σκαναριστει ακόμα. Όταν ανοίξουν τους σάκους και τα σκαναρουν τότε θα γίνει η ανανέωση και στο τρακ system των ελτα.. ;) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Έχει κανείς δέμα με NL που πετάει για Ελλάδα 10+ ημέρες; RS375216600NL - 13 ημέρες έρχεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phpscript Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Έχει κανείς δέμα με NL που πετάει για Ελλάδα 10+ ημέρες; RS375216600NL - 13 ημέρες έρχεται. εμενα πεταει απο ολλαδια 4 μερες.. Φεεεεεεεεταααααααααα...... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 εμενα πεταει απο ολλαδια 4 μερες.. Φεεεεεεεεταααααααααα...... Πρώτη φορά τόσο πολύ, λες και το φέρνουν με παπάκι ( παίζει να το χει φέρει το παπί πιο γρήγορα. ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros79 Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Καλησπερα!!! Ποτε ξεκινανε οι γιορτες στην Κινα? Θελω να παραγγειλω αυριο απο minideal. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoryofwildman Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Καλησπερα!!! Ποτε ξεκινανε οι γιορτες στην Κινα? Θελω να παραγγειλω αυριο απο minideal. 8/2 είναι πρωτοχρονιά.σκέψου ότι κλείνουν όλα για περίπου 10 μέρες και φαντάσου τι πανικός θα γίνεται μετά.κάνε την παραγγελία γρήγορα για να μην σου έρθει το πάσχα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros79 Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 8/2 είναι πρωτοχρονιά.σκέψου ότι κλείνουν όλα για περίπου 10 μέρες και φαντάσου τι πανικός θα γίνεται μετά.κάνε την παραγγελία γρήγορα για να μην σου έρθει το πάσχα. Εισαι αρχηγος! Φανταζομαι οτι εαν στειλω την παραγγελια (minideal) αυριο θα ειμαι ενταξει ετσι? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Κι εγώ περιμένω δύο δέματα από NL. Αυτό έχει φτάσει Ελλάδα ή Ολλανδία? RS409076988NL 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Εισαι αρχηγος! Φανταζομαι οτι εαν στειλω την παραγγελια (minideal) αυριο θα ειμαι ενταξει ετσι? Μην εισαι σιγουρος καθως θα γινεται πανικος και στα αεροδρομια τους οποτε παιζει να μη προλαβει να φυγει πριν κλεισουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Κι εγώ περιμένω δύο δέματα από NL. Αυτό έχει φτάσει Ελλάδα ή Ολλανδία? RS409076988NL Το δικό σου έχει φτάσει, απλά δεν το έχουν σκανάρει στην Ελλάδα. Το πολύ σε καμιά εβδομάδα θα το χεις λογικά. Εμένα πάλι ταξιδεύει από τις 12 με χελώνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts