pankan1s Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Κανένα νέο από ,sing post ? Ξεκόλλησε κανενός το κινητό? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agatho Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color] απο aliexpress παρηγγειλα κατι φακους...ο εμπορος που επικοινωνησα μου ειπε οτι τα εστειλε με aliexpress shipping(αναλαμβανει δηλαδη για πιο ασφαλη και σιγουρη μεταφορα μεσω διαφορων εταιριων ειτε china post ειτε singapore post ειτε ems οπως τωρα) οποτε το aliexpress πρεπει να αναλαβει το θεμα και να μην ασχοληθω εγω καθολου... το οτι δεν εχει τιμολογιο μεσα ας κοψει το λαιμο του το aliexpress να βρει την ακρη...εχω προστασια!αν δεν λαβω το προιον μεσα σε ενα χρονικο διαστημα περνω τα λεφτα μου πισω...ας βγαλει ακρη το aliexpress τωρα εγω δεν ασχολουμαι καν και ουτε τους ειπα να το στειλουν με ems....και επισης ουτε με εχουν παρει ακομα τηλεφωνο απο το τελωνειο.. Σου ειπε ο εμπορος μην ασχοληθεις ακθολου? Ή αυτο ειναι τοσυμπερασμα που εβγαλες εσυ? Προστασια εχεις αν δεν ερθει υπαιτιοτητα του εμπορου ή του ταχυδρομιου, τωρα δεν θα παραλαβεις λογω δικης σου υπαιτιοτητας... δεν θα πας να παραλαβεις.... Τσεκαρετο πριν επαναπαυθεις ... 1 Παράθεση Οποιος βιαζεται δεν ψωνιζει απο Κινα... οι Κινεζοι ειναι φιλοι μας και θελουν τα λεφτα μας! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptonakias13 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 (edited) Σου ειπε ο εμπορος μην ασχοληθεις ακθολου? Ή αυτο ειναι τοσυμπερασμα που εβγαλες εσυ? Προστασια εχεις αν δεν ερθει υπαιτιοτητα του εμπορου ή του ταχυδρομιου, τωρα δεν θα παραλαβεις λογω δικης σου υπαιτιοτητας... δεν θα πας να παραλαβεις.... Τσεκαρετο πριν επαναπαυθεις ... ναι ο εμπορος μου ειπε να μην ασχοληθω επειδη δεν ειναι υποχρεομενος ως αγοραστης να μπλεκω σε τετια διαδικασια με αποδειξης τιμολογια φαξ κλπ..γιατι ανελαβε το alliexpress την συγκεκριμενη μεταφορα και οχι αυτος και οτι αμα δεν λαβω το προιον σε 45 μερες απο τωρα για οποιοδηποτε λογο θα παρω τα λεφτα μου πισω... *το οτι δεν θα παραλαβω δεν ειναι δικη μου υπαιτιοτητα ας φροντιζαν να ειχαν μεσα τιμολογιο..επισης οπως ειπα δεν εχω ενημερωθει απο κανεναν ως τωρα Edited January 22, 2016 by cryptonakias13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agatho Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 ναι ο εμπορος μου ειπε να μην ασχοληθω επειδη δεν ειναι υποχρεομενος ως αγοραστης να μπλεκω σε τετια διαδικασια με αποδειξης τιμολογια φαξ κλπ..γιατι ανελαβε το alliexpress την συγκεκριμενη μεταφορα και οχι αυτος και οτι αμα δεν λαβω το προιον σε 45 μερες απο τωρα για οποιοδηποτε λογο θα παρω τα λεφτα μου πισω... *το οτι δεν θα παραλαβω δεν ειναι δικη μου υπαιτιοτητα ας φροντιζαν να ειχαν μεσα τιμολογιο..επισης οπως ειπα δεν εχω ενημερωθει απο κανεναν ως τωρα σε ολες τις αλλες εταιρειες παντως ειναι υποχρεωμενος ο αγοραστης αλλιως του κρατανε ενα ποσο οταν επιστραφει για το πηγαινε ελα... κοιτα το για να μην εχεις εκπληξεις οχι τιποτε αλλο 1 Παράθεση Οποιος βιαζεται δεν ψωνιζει απο Κινα... οι Κινεζοι ειναι φιλοι μας και θελουν τα λεφτα μας! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros71 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 (edited) Κανένα νέο από ,sing post ? Ξεκόλλησε κανενός το κινητό? το δικό μου σήμερα εμφανίζει αυτό: RP326492645SG In Transit Singapore(Singapore Post) Latest Event -- 2016-01-20 20:05 Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) Destination Country Origin Country - Tracking Consuming: 602 ms 2016-01-20 20:05 Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) Αυτό εμφανίζεται στο quantiumaspac.com Status: PHYSICAL ITEM RECD Updated Date: 20/Jan/2016 18:39:12 Updated Location: HONGKONG Remarks: --- το κινητό το παρήγγειλα 7/1 και μετά από 15 μέρες εμφανίστηκε στο 17track.net Edited January 22, 2016 by stavros71 νέα στοιχεία 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotius Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Κανένα νέο από ,sing post ? Ξεκόλλησε κανενός το κινητό? όπως κατάλαβες από τον καταιγισμό των απαντήσεων που πήρες και σήμερα μια από τα ίδια είναι... Καλή Δευτέρα και βλέπουμε.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 παρέλαβα σήμερα μια θήκη και ένα tempered glass που παρήγγειλα από ebay στις 28-30 Δεκεμβρίου!! εντός των ορίων που έλεγε ο πωλητής!! αντε σιγά σιγά να ομαλοποιουντε οι παραδόσεις των δεματων και να μην έχουμε καθυστερήσεις!! :) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 2 αποστολές μέσω SG από vickmall σε εμένα είναι σε αυτή την κατάσταση http://s17.postimg.org/3rf0xvtpr/image.png' alt='image.png'> image hosting no register[/img] Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 http://en.jd.com Γεια σας ξερει κανεις αν αυτο το κινεζικο eshop ειναι αξιοπιστο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalas7 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Στα ίδια είμαστε νομιζω όλοι σε σχέση με το sgpost ! Μπορεις να δεις και πιο πίσω αλλά απο ότι καταλαβαίνω θα φάμε καλά ! Ειπαν εντος εβδομάδας και να που είναι παρασκευή και δεν έχουμε εξέλιξη ! Το μονο πράγμα που μου την δίνει είναι οτι σου λένε οτι θα λυθεί μέσα στην βδομάδα και δεν είναι ξεκάθαροι να σου πουν δεν ξέρω ποτέ θα πάρει μπρος... Εγώ έχω σημερα 2 βδομάδες ακριβώς απο την ολοκληρωση της παραγγελίας , δενεω οτι είναι πολύ ουτε καν αλλά δεν γίνεται να είναι 10 μέρες σε ενα αεροδρόμιο και να μας λένε μέσα στην βδομάδα ,γιατί κάνουμε αναβάθμιση ή κάτι τετοιο , βγάλε ανακοίνωση ώστε να σταλθεί με άλλον τροπο η να ξέρεις ποτε να παραγγειλεις και τι σε περιμένει ! Ξυπνησαν δηλαδή το πρωι και ειπαν κάνουμε αναβάθμιση?! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotius Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Στα ίδια είμαστε νομιζω όλοι σε σχέση με το sgpost ! Μπορεις να δεις και πιο πίσω αλλά απο ότι καταλαβαίνω θα φάμε καλά ! Ειπαν εντος εβδομάδας και να που είναι παρασκευή και δεν έχουμε εξέλιξη ! Το μονο πράγμα που μου την δίνει είναι οτι σου λένε οτι θα λυθεί μέσα στην βδομάδα και δεν είναι ξεκάθαροι να σου πουν δεν ξέρω ποτέ θα πάρει μπρος... Εγώ έχω σημερα 2 βδομάδες ακριβώς απο την ολοκληρωση της παραγγελίας , δενεω οτι είναι πολύ ουτε καν αλλά δεν γίνεται να είναι 10 μέρες σε ενα αεροδρόμιο και να μας λένε μέσα στην βδομάδα ,γιατί κάνουμε αναβάθμιση ή κάτι τετοιο , βγάλε ανακοίνωση ώστε να σταλθεί με άλλον τροπο η να ξέρεις ποτε να παραγγειλεις και τι σε περιμένει ! Ξυπνησαν δηλαδή το πρωι και ειπαν κάνουμε αναβάθμιση?! Σωστός!!! Και πολύ φοβάμαι ότι δεν κάνουν αναβάθμιση αλλά έπεσε το σύστημά τους και τους έμειναν τα κουτιά στο χέρι... Γι' αυτό ίσως και δεν υπάρχει ανανέωση της κατάστασης και είμαστε όλοι στο Information received. Δεν ξέρω αν τους κράσαρε το σύστημα, έφαγαν ιό ή ανατινάχτηκε ο Server τους, πάντως καμιά σοβαρή εταιρεία μεταφορών αυτήν την περίοδο δεν αναβαθμίζει συστήματα και γενικά δεν προβαίνει οικειοθελώς σε τέτοιες ενέργειες. Μήπως υπάρχει κανείς ανάμεσά μας που μιλάει Ταμίλ, Μαλέι ή έστω και κινέζικα για να τους κράξει ???:mad::lol: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankan1s Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Παιδιά το δικό μου άλλαξε.γράφει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ και φάνηκε και στα ΕΛΤΑ. Τι σημαίνει αυτό? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalosko Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Επιτελους! ειμαι με information received απο 9/1 και σημερα αλλαξε μονο στο τρακινγκ των ΕΛΤΑ σε ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 22-01-2016 14:26 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ :) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalas7 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Μετα απο το σεντονι μου ρθε και μένα ειδοποίηση απο ΕΛΤΑ οτι μπήκε σε συσκευασία ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Εγω καλο πασχα :lol: Α ελα ρε,μου το βγαλε και μενα στα ελτα. Ειδα το φως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soron80 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 22-01-2016 18:43 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 22-01-2016 16:08 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ κι εμένα για αντικείμενα κολλημένα από 9 και 13 ιανουαρίου αντίστοιχα στο αεροδρόμιο 1 Παράθεση Huawei Honor 6 (H60-L04) - Samsung_Galaxy_Nexus (I9250) - Samsung_Galaxy_S - Lg_GT540_Optimus - LG Cookie KP500 - ETEN_X800_glofiish - Nokia_6310 - Nokia_3210 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalas7 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Φτυνω να μην το ματιαξω ! Φτου φτου 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotius Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Προφανως ολων μας αλλαξε! Αντε και βιαστηκαμε να κατηγορησουμε τα παλικαρια... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Προφανως ολων μας αλλαξε! Αντε και βιαστηκαμε να κατηγορησουμε τα παλικαρια... Ναι βιαστηκαμε. Καθυστερησαν μολις 2 βδομαδες :lol: Το αντικειμενα σε συσκευασια,αν δε κανω λαθος,σημαινει οτι τα στειλαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalas7 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Despatced overseas δεν βγάζει όταν το στέλνουν ; αλλά γιατί το βγάζει μονο στο έκτα και όχι και στο σινγκποστ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalosko Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Despatced overseas δεν βγάζει όταν το στέλνουν ; αλλά γιατί το βγάζει μονο στο έκτα και όχι και στο σινγκποστ; Bγαινει μαζι με το ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Οντως dispatched overseas βγαινει μαζι με το αντικειμενα σε συσκευασια στα ελτα. Ισως να προχωραει το θεμα απλα και να μην εχουν τελειωσει με τα update. Μπας και βαλανε windows 10?:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Από 14/1 Information Received με SG Post. Να στείλω τίποτα γαλλικά στο κατάστημα ή δεν φταίνε αυτοί και τσάμπα θα τα ακούσουν; :lol: Τους τρόμαξα εγώ χθες γι'αυτό σας τα στέλνουν χαχαχαχα :lol: Μόλις μου "έσκασε" και εμένα notification στο κινητό Despatched to overseas :happy::happy: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 δοκιμάστε μέσω του τηλ την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.metalsoft.trackchecker_mobile&hl=el μόλις μου έβγαλε ενημέρωση στα πακέτα που μέσω 17track net δεν έχει εμφανίσει Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalas7 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Εμένα μονο αντικειμενα σε συσκευασία λέει στα ΕΛΤΑ .... Τέλος πάντων θα δουμε ... Το καλο είναι πως πείρε μπρος ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts