Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

[/color]

απο aliexpress παρηγγειλα κατι φακους...ο εμπορος που επικοινωνησα μου ειπε οτι τα εστειλε με aliexpress shipping(αναλαμβανει δηλαδη για πιο ασφαλη και σιγουρη μεταφορα μεσω διαφορων εταιριων ειτε china post ειτε singapore post ειτε ems οπως τωρα) οποτε το aliexpress πρεπει να αναλαβει το θεμα και να μην ασχοληθω εγω καθολου... το οτι δεν εχει τιμολογιο μεσα ας κοψει το λαιμο του το aliexpress να βρει την ακρη...εχω προστασια!αν δεν λαβω το προιον μεσα σε ενα χρονικο διαστημα περνω τα λεφτα μου πισω...ας βγαλει ακρη το aliexpress τωρα εγω δεν ασχολουμαι καν και ουτε τους ειπα να το στειλουν με ems....και επισης ουτε με εχουν παρει ακομα τηλεφωνο απο το τελωνειο..

Σου ειπε ο εμπορος μην ασχοληθεις ακθολου? Ή αυτο ειναι τοσυμπερασμα που εβγαλες εσυ?

Προστασια εχεις αν δεν ερθει υπαιτιοτητα του εμπορου ή του ταχυδρομιου, τωρα δεν θα παραλαβεις λογω δικης σου υπαιτιοτητας... δεν θα πας να παραλαβεις....

Τσεκαρετο πριν επαναπαυθεις ...

Οποιος βιαζεται δεν ψωνιζει απο Κινα...

οι Κινεζοι ειναι φιλοι μας και θελουν τα λεφτα μας!

Σου ειπε ο εμπορος μην ασχοληθεις ακθολου? Ή αυτο ειναι τοσυμπερασμα που εβγαλες εσυ?

Προστασια εχεις αν δεν ερθει υπαιτιοτητα του εμπορου ή του ταχυδρομιου, τωρα δεν θα παραλαβεις λογω δικης σου υπαιτιοτητας... δεν θα πας να παραλαβεις....

Τσεκαρετο πριν επαναπαυθεις ...

ναι ο εμπορος μου ειπε να μην ασχοληθω επειδη δεν ειναι υποχρεομενος ως αγοραστης να μπλεκω σε τετια διαδικασια με αποδειξης τιμολογια φαξ κλπ..γιατι ανελαβε το alliexpress την συγκεκριμενη μεταφορα και οχι αυτος και οτι αμα δεν λαβω το προιον σε 45 μερες απο τωρα για οποιοδηποτε λογο θα παρω τα λεφτα μου πισω...

*το οτι δεν θα παραλαβω δεν ειναι δικη μου υπαιτιοτητα ας φροντιζαν να ειχαν μεσα τιμολογιο..επισης οπως ειπα δεν εχω ενημερωθει απο κανεναν ως τωρα

Edited by cryptonakias13

ναι ο εμπορος μου ειπε να μην ασχοληθω επειδη δεν ειναι υποχρεομενος ως αγοραστης να μπλεκω σε τετια διαδικασια με αποδειξης τιμολογια φαξ κλπ..γιατι ανελαβε το alliexpress την συγκεκριμενη μεταφορα και οχι αυτος και οτι αμα δεν λαβω το προιον σε 45 μερες απο τωρα για οποιοδηποτε λογο θα παρω τα λεφτα μου πισω...

*το οτι δεν θα παραλαβω δεν ειναι δικη μου υπαιτιοτητα ας φροντιζαν να ειχαν μεσα τιμολογιο..επισης οπως ειπα δεν εχω ενημερωθει απο κανεναν ως τωρα

σε ολες τις αλλες εταιρειες παντως ειναι υποχρεωμενος ο αγοραστης αλλιως του κρατανε ενα ποσο οταν επιστραφει για το πηγαινε ελα...

κοιτα το για να μην εχεις εκπληξεις οχι τιποτε αλλο

Οποιος βιαζεται δεν ψωνιζει απο Κινα...

οι Κινεζοι ειναι φιλοι μας και θελουν τα λεφτα μας!

Κανένα νέο από ,sing post ? Ξεκόλλησε κανενός το κινητό?

το δικό μου σήμερα εμφανίζει αυτό:

RP326492645SG In Transit Singapore(Singapore Post)

Latest Event -- 2016-01-20 20:05 Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)

Destination Country

Origin Country - Tracking Consuming: 602 ms

2016-01-20 20:05 Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)

Αυτό εμφανίζεται στο quantiumaspac.com

Status: PHYSICAL ITEM RECD

Updated Date: 20/Jan/2016 18:39:12

Updated Location: HONGKONG

Remarks: ---

το κινητό το παρήγγειλα 7/1 και μετά από 15 μέρες εμφανίστηκε στο 17track.net

Edited by stavros71
νέα στοιχεία

Κανένα νέο από ,sing post ? Ξεκόλλησε κανενός το κινητό?

όπως κατάλαβες από τον καταιγισμό των απαντήσεων που πήρες και σήμερα μια από τα ίδια είναι...

Καλή Δευτέρα και βλέπουμε....

παρέλαβα σήμερα μια θήκη και ένα tempered glass που παρήγγειλα από ebay στις 28-30 Δεκεμβρίου!! εντός των ορίων που έλεγε ο πωλητής!! αντε σιγά σιγά να ομαλοποιουντε οι παραδόσεις των δεματων και να μην έχουμε καθυστερήσεις!! :)

2 αποστολές μέσω SG από vickmall σε εμένα είναι σε αυτή την κατάσταση

http://s17.postimg.org/3rf0xvtpr/image.png' alt='image.png'>

image hosting no register[/img]

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://en.jd.com

Γεια σας ξερει κανεις αν αυτο το κινεζικο eshop ειναι αξιοπιστο;

Στα ίδια είμαστε νομιζω όλοι σε σχέση με το sgpost ! Μπορεις να δεις και πιο πίσω αλλά απο ότι καταλαβαίνω θα φάμε καλά ! Ειπαν εντος εβδομάδας και να που είναι παρασκευή και δεν έχουμε εξέλιξη ! Το μονο πράγμα που μου την δίνει είναι οτι σου λένε οτι θα λυθεί μέσα στην βδομάδα και δεν είναι ξεκάθαροι να σου πουν δεν ξέρω ποτέ θα πάρει μπρος... Εγώ έχω σημερα 2 βδομάδες ακριβώς απο την ολοκληρωση της παραγγελίας , δενεω οτι είναι πολύ ουτε καν αλλά δεν γίνεται να είναι 10 μέρες σε ενα αεροδρόμιο και να μας λένε μέσα στην βδομάδα ,γιατί κάνουμε αναβάθμιση ή κάτι τετοιο , βγάλε ανακοίνωση ώστε να σταλθεί με άλλον τροπο η να ξέρεις ποτε να παραγγειλεις και τι σε περιμένει ! Ξυπνησαν δηλαδή το πρωι και ειπαν κάνουμε αναβάθμιση?!

Στα ίδια είμαστε νομιζω όλοι σε σχέση με το sgpost ! Μπορεις να δεις και πιο πίσω αλλά απο ότι καταλαβαίνω θα φάμε καλά ! Ειπαν εντος εβδομάδας και να που είναι παρασκευή και δεν έχουμε εξέλιξη ! Το μονο πράγμα που μου την δίνει είναι οτι σου λένε οτι θα λυθεί μέσα στην βδομάδα και δεν είναι ξεκάθαροι να σου πουν δεν ξέρω ποτέ θα πάρει μπρος... Εγώ έχω σημερα 2 βδομάδες ακριβώς απο την ολοκληρωση της παραγγελίας , δενεω οτι είναι πολύ ουτε καν αλλά δεν γίνεται να είναι 10 μέρες σε ενα αεροδρόμιο και να μας λένε μέσα στην βδομάδα ,γιατί κάνουμε αναβάθμιση ή κάτι τετοιο , βγάλε ανακοίνωση ώστε να σταλθεί με άλλον τροπο η να ξέρεις ποτε να παραγγειλεις και τι σε περιμένει ! Ξυπνησαν δηλαδή το πρωι και ειπαν κάνουμε αναβάθμιση?!

Σωστός!!! Και πολύ φοβάμαι ότι δεν κάνουν αναβάθμιση αλλά έπεσε το σύστημά τους και τους έμειναν τα κουτιά στο χέρι... Γι' αυτό ίσως και δεν υπάρχει ανανέωση της κατάστασης και είμαστε όλοι στο Information received. Δεν ξέρω αν τους κράσαρε το σύστημα, έφαγαν ιό ή ανατινάχτηκε ο Server τους, πάντως καμιά σοβαρή εταιρεία μεταφορών αυτήν την περίοδο δεν αναβαθμίζει συστήματα και γενικά δεν προβαίνει οικειοθελώς σε τέτοιες ενέργειες. Μήπως υπάρχει κανείς ανάμεσά μας που μιλάει Ταμίλ, Μαλέι ή έστω και κινέζικα για να τους κράξει ???:mad::lol:

Παιδιά το δικό μου άλλαξε.γράφει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ και φάνηκε και στα ΕΛΤΑ. Τι σημαίνει αυτό?

Επιτελους! ειμαι με information received απο 9/1 και σημερα αλλαξε μονο στο τρακινγκ των ΕΛΤΑ σε ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 22-01-2016 14:26 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ :)

Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 22-01-2016 18:43 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 22-01-2016 16:08 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

κι εμένα για αντικείμενα κολλημένα από 9 και 13 ιανουαρίου αντίστοιχα στο αεροδρόμιο

Huawei Honor 6 (H60-L04) - Samsung_Galaxy_Nexus (I9250) - Samsung_Galaxy_S - Lg_GT540_Optimus - LG Cookie KP500 - ETEN_X800_glofiish - Nokia_6310 - Nokia_3210

Προφανως ολων μας αλλαξε! Αντε και βιαστηκαμε να κατηγορησουμε τα παλικαρια...

Ναι βιαστηκαμε.

Καθυστερησαν μολις 2 βδομαδες :lol:

Το αντικειμενα σε συσκευασια,αν δε κανω λαθος,σημαινει οτι τα στειλαν.

Despatced overseas δεν βγάζει όταν το στέλνουν ; αλλά γιατί το βγάζει μονο στο έκτα και όχι και στο σινγκποστ;

Despatced overseas δεν βγάζει όταν το στέλνουν ; αλλά γιατί το βγάζει μονο στο έκτα και όχι και στο σινγκποστ;

Bγαινει μαζι με το ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ.

Οντως dispatched overseas βγαινει μαζι με το αντικειμενα σε συσκευασια στα ελτα.

Ισως να προχωραει το θεμα απλα και να μην εχουν τελειωσει με τα update.

Μπας και βαλανε windows 10?:lol:

Από 14/1 Information Received με SG Post.

Να στείλω τίποτα γαλλικά στο κατάστημα ή δεν φταίνε αυτοί και τσάμπα θα τα ακούσουν; :lol:

Τους τρόμαξα εγώ χθες γι'αυτό σας τα στέλνουν χαχαχαχα :lol:

Μόλις μου "έσκασε" και εμένα notification στο κινητό Despatched to overseas :happy::happy:

δοκιμάστε μέσω του τηλ την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.metalsoft.trackchecker_mobile&hl=el μόλις μου έβγαλε ενημέρωση στα πακέτα που μέσω 17track net δεν έχει εμφανίσει

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εμένα μονο αντικειμενα σε συσκευασία λέει στα ΕΛΤΑ .... Τέλος πάντων θα δουμε ... Το καλο είναι πως πείρε μπρος !