Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αγορά από merimobiles και tracking number HK20160101201.Η αγορά είναι μικρής αξίας (2,50 ευρώ).Επικοινώνησα μαζί τους γιατί το tracking number δεν λειτουργεί και μου είπαν ότι δεν είναι tracking number αλλά επιβεβαίωση παραγγελίας από αυτόματο σύστημα μιας και σε μικρής αξίας αγορές δεν στέλνονται tracking numbers.Ισχύει κάτι τέτοιο και αν όχι τι μπορώ να κάνω?

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αγορά από merimobiles και tracking number HK20160101201.Η αγορά είναι μικρής αξίας (2,50 ευρώ).Επικοινώνησα μαζί τους γιατί το tracking number δεν λειτουργεί και μου είπαν ότι δεν είναι tracking number αλλά επιβεβαίωση παραγγελίας από αυτόματο σύστημα μιας και σε μικρής αξίας αγορές δεν στέλνονται tracking numbers.Ισχύει κάτι τέτοιο και αν όχι τι μπορώ να κάνω?

Ισχυεί, στα μικρής αξίας δεν σου δίνουν δωρεάν tracking number παρά μόνο εαν το ζητήσεις και το πληρώσεις εσύ επιπλέον.

Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα εκτός από υπομονή για να παραλάβεις.

Αποστολή απο Gearbest untracked 10/12 και παραλαβή σήμερα 12/1.Πακετάρισμα χαλια,το κουτι μέσα σε εναν φάκελο χωρίς καθόλου bubble wrap.Ευτυχώς ηταν ενα φτηνό παιχνιδι για την μικρη και ήρθε σώο..

Μ'αρέσει ο τρόπος που το λέτε.. :lol:

Διόρθωση:

Παιδιά αν ζητήσω DHL από Κίνα υπάρχει περίπτωση να μην φάμε κανα τελωνείο?

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Να μην ανησυχείς ακόμα, έχουν μια αργή μεταφορική.

Σε κάθε μου παραγγελία από αυτούς έχει αργήσει από 7 εως 20 ημέρες για να εμφανίσει ακόμα και το information received :D

Τσέκαρε το μια εδώ quantium

Adversus με βαση αυτο που βλεπω στο tracking number απο fastcardtech στο σιτε quantium που εδωσες παραπανω και που επισυναπτω με βαση την εμπειρια σου ποσες μερες περιπου θα κανει να γινει "dispached to overseas"??

Επισης το βλεπω και στα ΕΛΤΑ το δεμα οπως φαινεται επισης στα συνημενα ως "αντικειμενα σε συσκευασια".

Edited by akis44
[sIGPIC][/sIGPIC]

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 07-01-2016 20:42 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 12-01-2016 10:13 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 12-01-2016 13:13 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 12-01-2016 15:13 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

:up::shoot:

Adversus με βαση αυτο που βλεπω στο tracking number απο fastcardtech στο σιτε quantium που εδωσες παραπανω και που επισυναπτω με βαση την εμπειρια σου ποσες μερες περιπου θα κανει να γινει "dispached to overseas"??

Επισης το βλεπω και στα ΕΛΤΑ το δεμα οπως φαινεται επισης στα συνημενα ως "αντικειμενα σε συσκευασια".

2-4 το πολύ και τις 4 φορές που χω πάρει από αυτούς.

Εμένα όπως έχω πει, μόνο μέχρι το received με χαλάει ο χρόνος τους λόγω μεταφορικής, μετά το πολύ σε 9 ημέρες τα είχα στα χέρια μου.

Ξερεις που ειναι το αστειο??

Οτι αν παρατηρησεις καλα τα tracking αυτο του quantium εμφανιζει το δεμα σημερα στο Χονκ Κονγκ ενω των ΕΛΤΑ στην Σιγκαπουρη!!!

Τι ειναι αληθεια και τι ψεμα ενας θεος ξερει!!!

Ναι το ξερω φιλε απο την στιγμη που θα παραλαβει η sg post το δεμα σε μαξιμουμ ενα 10ημερο ειναι σπιτι σου!!

Απλα αυτοι στο fastcardtech δεν χρησιμοποιουν ως ενδιαμεση μεταφορικη την 4px που ειναι ταχυτατη και την οποια χρησιμοποιει η πλειοψηφια των κινεζομαγαζων......και φεξε μου και γλιστρησα μαλλον αυτη που χρησιμοποιουν σου βγαζει την ψυχη μεχρι να στειλει τα δεματα απο Κινα στην Σιγκαπουρη!!!

Edited by akis44
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξερεις που ειναι το αστειο??

Οτι αν παρατηρησεις καλα τα tracking αυτο του quantium εμφανιζει το δεμα σημερα στο Χονκ Κονγκ ενω των ΕΛΤΑ στην Σιγκαπουρη!!!

Τι ειναι αληθεια και τι ψεμα ενας θεος ξερει!!!

Ναι το ξερω φιλε απο την στιγμη που θα παραλαβει η sg post το δεμα σε μαξιμουμ ενα 10ημερο ειναι σπιτι σου!!

Απλα αυτοι στο fastcardtech δεν χρησιμοποιουν ως ενδιαμεση μεταφορικη την 4px που ειναι ταχυτατη και την οποια χρησιμοποιει η πλειοψηφια των κινεζομαγαζων......και φεξε μου και γλιστρησα μαλλον αυτη που χρησιμοποιουν σου βγαζει την ψυχη μεχρι να στειλει τα δεματα απο Κινα στην Σιγκαπουρη!!!

Το Χονκ Κονγκ είναι η περιοχή της quantium, θα σου γράψει Σιγκαπουρη όταν θα ξεκινήσει.

Τσεκάρε το δικό μου να δεις : RP326489173SG

Και το fastcard και το banggood έχουν μεταφορικές πιο αργές κι από χελώνες συμφωνώ και είναι το μόνο που με χαλάει, απλά παίζουν ρόλο και οι αποθήκες που έχουν άλλα μαγαζιά, το fastcard έχει μόνο στο Χονκ Κονγκ.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ07-01-201620:42ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ12-01-201610:13ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ12-01-201613:13ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ12-01-201615:13ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

:up::shoot:

Με ποιό ταχυδρομείο;

Edit: Αφού λέει Σιγκαπούρη, μάλλον SG post θα είναι.

Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος.

Α.Einstein

Tελικα το πακετο που ταν αντικειμενα σε συσκευασια απο τις 28-11 ηρθε σημερα. Μηπως ανοιχθηκαν οι σακοι με τα δεματα εκεινου του καιρου. Περιμενω αλλο ενα τωρα απο 11-12. Πιστευω θα ρθει καποια στιγμη.

Ασχετο αλλα ενα μινι πολυμετρο που παρηγγειλα απο το aliexpress μου χει στειλει tracking number ο πωλητης απο τις 28-12 και μεχρι σημερα δεν λειτουργει. Του χω στειλει μηνυμα αλλα δεν απαντα. Βιαζομαι μηπως? Ή θα φαω πιστολι και να κανω dispute?

Σήμερα παρέλαβα 3 untracked που ήρθαν χθες και άλλα 3 σημερινά από τον Νοέμβριο.

Φαίνεται πως ξεκολλάνε κι αυτά.

Το ιδιο και εγω.

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

SG post....

----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με ποιό ταχυδρομείο;

Edit: Αφού λέει Σιγκαπούρη, μάλλον SG post θα είναι.

SG post.....

Ένα κάπως περίεργο συμβάν, αγορά από vickmall, t/n μέσω sg και μετά από δύο ημέρες δεν εμφανίζονται δεδομένα, τουλάχιστον στις αγορές μου από το εν λόγω κατάστημα είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ισχυεί, στα μικρής αξίας δεν σου δίνουν δωρεάν tracking number παρά μόνο εαν το ζητήσεις και το πληρώσεις εσύ επιπλέον.

Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα εκτός από υπομονή για να παραλάβεις.

Μου είπαν σε 21-40 ημέρες.Επειδή δεν έχει ξανατύχει να αγοράσω από Κίνα χωρίς tracking number τι ισχύει συνήθως?Παραλαμβάνεις στην ώρα σου ή ποτέ?

Σε άλλο πακέτο,με tracking number που μου έστειλαν χθες,ενώ φαίνεται information received στο 17track στην σελίδα των ελτα δεν εμφανίζεται καν.Ξέρει κανείς γιατί?

Edited by theoryofwildman

Επιτέλους, μπράβο !

Να δούμε κ το δικό μου αν θα ξεκολλήσει από τα χιόνια του Βορρά :lol:

ξεκολλήσε και το δικό σου φίλε επιτέλους τσεκαρε το να δεις

Μου είπαν σε 21-40 ημέρες.Επειδή δεν έχει ξανατύχει να αγοράσω από Κίνα χωρίς tracking number τι ισχύει συνήθως?Παραλαμβάνεις στην ώρα σου ή ποτέ?

Σε άλλο πακέτο,με tracking number που μου έστειλαν χθες,ενώ φαίνεται information received στο 17track στην σελίδα των ελτα δεν εμφανίζεται καν.Ξέρει κανείς γιατί?

Περίπου τόσο κάνουν, καλά σου είπαν. Απλά μερικές φορές μπορεί να πάρει περισσότερο χρόνο ( μερικά εμένα μου έχουν έρθει στις 50 και 60 ημέρες ). Τώρα το να μην έρθει ποτέ, τυχαίνει αλλά σπανιώς πλέον.

Το tracking θα σου βγάλει πληροφορίες στα ΕΛΤΑ όταν θα γράψει received from costumer ή despached, όταν θα ξεκινήσει το ταξίδι του δηλαδή μιας και αν δεις στην πρώτη σελίδα το information received εμφανίζεται όταν ο πωλητής ειδοποιήσει το ταχυδρομείο, ότι θα του παραδώσει το πακέτο για αποστολή.

@Για τον φίλο με bpost που ήταν κολλημένος από τις 2/1, σήμερα παρέλαβα το δικό μου που έλεγε ότι είχε φτάσει στις 1/1.

Ένα κάπως περίεργο συμβάν, αγορά από vickmall, t/n μέσω sg και μετά από δύο ημέρες δεν εμφανίζονται δεδομένα, τουλάχιστον στις αγορές μου από το εν λόγω κατάστημα είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει

Ναι και φιλαρακι με παραγγελια απο το ιδιο καταστημα στις 9/01 εχει το ιδιο προβλημα!!!

Παιδες νομιζω ειναι εμφανες οτι πλεον ενοψη εορτων στην Κινα μαλλον λογο μαζικων παραγγελιων και φορτου εργασιας εχει αρχισει και μπλοκαρει για τα καλα το πραγμα.....αυτη τη φορα οχι στα Ελτα αλλα στην διαδρομη απο Κινα για Σιγκαπουρη και sg post.....πιθανολογω και εχω ενδειξεις οτι οσο πλησιαζει ο φλεβαρης και οι γιορτες τους το προβλημα θα γινεται εντονοτερο!!

Οποτε εμεις οι κινεζολαγνοι πρεπει να το εχουμε υποψιν μας οτι για κανα μηνακι μπορει και λιγο παραπανω εχουμε 2 επιλογες η παραγγελια εχοντας υποψιν οτι μπορει να χρειαστει περισσια υπομονη η αποχη!!!

Εγω παντως επειδη η Ιωβια υπομονη δεν ειναι στις αρετες μου.........παρηγγειλα οτι παρηγγειλα για τωρα και πλεον θα απεχω για ενα διαστημα μεχρι να βεβαιωθω οτι η κατασταση εχει ομαλοποιηθει και παλι!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ φίλε μου.

Αυτό από BPOST σου ήρθε τελικά σαν απλό ή συστημένο ???

Απλό δυστυχώς, μου αρέσει που προσωπικά το είχα πληρώσει να έρθει συστημένο.

Απλό δυστυχώς, μου αρέσει που προσωπικά το είχα πληρώσει να έρθει συστημένο.

Δηλαδή στο έφερε ο ταχυδρόμος και το άφησε στο γραμματοκιβώτιο ???