guideman Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Το παράξενο δεν είναι οτι κάθεται τόσες μέρες, το παράξενο είναι οτι δείχνει προορισμό τη Ρουμανία. Κι αλλες φορες μου εχει συμβει να περναει transit το δεμα μου απο αλλη χωρα, πριν καταληξει Ελλαδα, αλλα οχι τοσες πολλες μερες. Εξ αλλου η Banggood απ οτι με επιβεβαιωσε, εχει γραψει σωστα την διευθυνση μου. Θα δουμε, θα περιμενω ακομα καμμια δεκαρια μερες και αν δεν ξεκολλησει θα κανω dispute στο PayPal. Thanks man Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Klaas Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Tα περιεργα που συμβαινουν. Μια αποστολη που την παρηγγειλα εγω και παει σε ενα φιλο στην θεσσαλονικη πεταξε βασει tracking στις 23/12 απο Πεκινο. Και ειναι στο κλεισιμο απο κεντρο διαλογης! Στις 22/12 μπηκε στο γνωστο στατους "αντικειμενα σε συσκευασια" και 23/12 πεταξε. Μια αλλη παραγγελια που εγινε 12/11 και απο τις 28/11 βρισκεται στο στατους αντικειμενα σε συσκευασια (δεν υπηρχε το κινητο που ζητησα στο στοκ) ακομα δεν εχει εμφανιστει πουθενα. Δεν παιρνω ΕΛΤΑ γιατι ενταξει δεν εχει νοημα. Αλλωστε η διαλογη στο αεροδρομιο νομιζω δεν ειναι των ΕΛΤΑ. Απλα το αναφερω οσα δεματα φιλων πεταξαν 23/11 απο Πεκινο λογικα εχουν ανοιξει οι σακοι! Θα εμφανιστουν στο στατους τους νεα δεδομενα. Τωρα για αυτα που πεταξαν 28-29/11 και φτασαν λογικα 1-2δεκεμβρη ο θεος και η ψυχη τους ποτε θα τους βρουν τους σακους να τους ανοιξουν. Ειναι και περιοδος γιορτων. Αισιοδοξω μες στο πρωτο δεκαημερο του γεναρη. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Κι αλλες φορες μου εχει συμβει να περναει transit το δεμα μου απο αλλη χωρα, πριν καταληξει Ελλαδα, αλλα οχι τοσες πολλες μερες. Εξ αλλου η Banggood απ οτι με επιβεβαιωσε, εχει γραψει σωστα την διευθυνση μου. Θα δουμε, θα περιμενω ακομα καμμια δεκαρια μερες και αν δεν ξεκολλησει θα κανω dispute στο PayPal. Thanks man Και τις άλλες φορές έβγαζε "processed in the country of destination"; Έχω την εντύπωση οτι αυτή την πληροφορία την δείχνει όταν κλείνει απο το κέντρο διαλογής. Το λογικότερο θα ήταν να γράφει "processed in the country of transit" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Klaas Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 καλημερα παιδιά μια ερώτηση και εγω. παραγειλα στις 21/12 το xiaomi redmi note 3 απο το gearbest. εγραφε οτι το εχουν σε στοκ και για να σταλει η διαδικασια περνει 3-5 μερες. μια και δεν εχει σταλει ακομα μετα απο 10 μερες τους εστειλα μηνημα και μου απαντισαν αμεσως. μου ειπαν οτι το σινγεκριμενο προιον εχει γινει backordered και οτι αργεί η χιαομι να τους προμηθεύσει. μου ειπαν αν θελω να περιμενω λιγο..να διαλεξω κατι αλλο...η να μου δωσουν πισω τα λεφτα.μιας και δεν θελω κατι αλλο λεω να περιμένω. λετε να ειναι οντως ετσι οπως μου τα λενε? παντος ακομα λεει σε στοκ στην σελιδα τους. ευχαριστώAδελφε μου αφου θες ενα συγκεκριμενο περιμενε! Το gearbest ειναι αξιοπιστο μαγαζι. Ποτε σου παν θα το εχουν σε στοκ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Τα έχω παίξει με το banggood. Δέμα από τις 28 Οκτωβρίου δεν ήρθε ακόμα το ξανά έστειλαν στις 24 Δεκεμβρίου και εδώ το αποτέλεσμα: 2015-12-31 10:03 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM IN CONTA KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 2015-12-31 08:03 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM ARR KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 2015-12-31 05:03 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 2015-12-24 20:36 SINGAPORE, ITEMS IN PACKING Λογικα αύριο θα το έχω. Το ίδιο έγινε και με ένα ακόμα πριν λίγες μέρες που το παρελαβα σε 9 μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Τα έχω παίξει με το banggood. Δέμα από τις 28 Οκτωβρίου δεν ήρθε ακόμα το ξανά έστειλαν στις 24 Δεκεμβρίου και εδώ το αποτέλεσμα: 2015-12-31 10:03 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM IN CONTA KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 2015-12-31 08:03 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM ARR KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 2015-12-31 05:03 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 2015-12-24 20:36 SINGAPORE, ITEMS IN PACKING Λογικα αύριο θα το έχω. Το ίδιο έγινε και με ένα ακόμα πριν λίγες μέρες που το παρελαβα σε 9 μερες. Τελείωσαν οι πολλές οι άδειες, όχι ότι έκανε κάτι παραπάνω το bang Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Τελείωσαν οι πολλές οι άδειες, όχι ότι έκανε κάτι παραπάνω το bang Τα καινούργια έρχονται δεν έχω θέμα αυτά που έχουν 40 μέρες τι γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Τα καινούργια έρχονται δεν έχω θέμα αυτά που έχουν 40 μέρες τι γίνεται. Για να δούμε κι εμείς τι θα δούμε :D ειδικά με τα untracked από μέσα νοεμβρίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Για να δούμε κι εμείς τι θα δούμε :D ειδικά με τα untracked από μέσα νοεμβρίου. Αν ανοίξουν τους σακους θα τα παραλαβουμε. Παρήγγειλα χθες 64αρα κάρτα samsung Evo από το gearbest χωρίς tracking και βλέπω να μην την παραλαμβανω ποτέ. Ας είναι καλά το PayPal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Αν ανοίξουν τους σακους θα τα παραλαβουμε. Παρήγγειλα χθες 64αρα κάρτα samsung Evo από το gearbest χωρίς tracking και βλέπω να μην την παραλαμβανω ποτέ. Ας είναι καλά το PayPal. Αν έχεις 1-2 πάλι καλά, εγώ έχω καμιά 15αριά untracked :p Όλο και κάποιο δεν θα παραλάβω ποτέ, ελπίζω μην είναι τα πιο σημαντικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Αν έχεις 1-2 πάλι καλά, εγώ έχω καμιά 15αριά untracked :p Όλο και κάποιο δεν θα παραλάβω ποτέ, ελπίζω μην είναι τα πιο σημαντικά. Μπιχλιμπιδια των λίγων ευρώ έχω 15 πακέτα Untracked. Αλλα 5 πιο ακριβά με tracking έρχονται σιγά σιγά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Μπιχλιμπιδια των λίγων ευρώ έχω 15 πακέτα Untracked. Αλλα 5 πιο ακριβά με tracking έρχονται σιγά σιγά. Mια από τα ίδια κι εγώ μέχρι των 15ευρώ untracked και άλλα 9 ακριβά με tracking. Καλή χρονιά να έχουμε και καλή μας τύχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Mια από τα ίδια κι εγώ μέχρι των 15ευρώ untracked και άλλα 9 ακριβά με tracking. Καλή χρονιά να έχουμε και καλή μας τύχη. Καλή χρονιά με υγεία με μπει με το καλό το 2016 και όλα θα βρουν το δρόμο τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sianor Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 (edited) Ξερετε τι ειναι το EPG ακριβως; μην μου κανετε copy paste το link στα ΕΛΤΑ που το αναφερει :p γιατι το διαβασα και εκει αναφερει κυριως το EPG για δεμα απο Ελλαδα σε εξωτερικο. καποιος με απλα λογακια να μου πει τι σημαινει; Edited December 31, 2015 by Sianor 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forisonex Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Χαίρεται και Καλή Χρονιά με Υγεία και Ευτυχία να έχουμε! Παρήγγειλα πρόσφατα (27/12) το Xiaomi Redmi Note 2 από Vickmall και όπως με ενημέρωσε το site η παραγγελία μου έγινε επιτυχής και το δέμα έχει ξεκινήσει το μακρινό ταξίδι του.Μπήκα να δω σήμερα στο ebanking του λογαριασμού μου στην Πειραιώς και βλέπω ότι με έχουν χρεώσει κανονικά 161,77 ευρώ ,με την μετατροπή που έκανε το Paypal,απλώς πριν από αυτό για κάποιο λόγο μου έχουν δώσει 25,75 ευρώ παραπάνω..:blink::worry: ..Η δικαιολόγηση λέει "Αντιλογισμός Αγορών Χ.Κάρτας".Τι πιστεύετε ο,τι παίζει? Μήπως μου έστειλαν άλλο για άλλο κινητό ή με αποζημιώνουν για κάποιο παράξενο λόγο? Ή απλά μου έδωσε ο Κινέζος Άγιος Βασίλης δωράκι για τον καινούργιο χρόνο?? Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο αυτό? Παραθέτω screenshot: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasgr1 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Τα έχω παίξει με το banggood. Δέμα από τις 28 Οκτωβρίου δεν ήρθε ακόμα το ξανά έστειλαν στις 24 Δεκεμβρίου και εδώ το αποτέλεσμα: 2015-12-31 10:03 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM IN CONTA KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 2015-12-31 08:03 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM ARR KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 2015-12-31 05:03 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 2015-12-24 20:36 SINGAPORE, ITEMS IN PACKING Λογικα αύριο θα το έχω. Το ίδιο έγινε και με ένα ακόμα πριν λίγες μέρες που το παρελαβα σε 9 μερες. χρόνια πολλά... καλη χρονια να εχεις... είσαι καλά 2015-12-19 09:42 Despatched to overseas (Country code: GR) 2015-12-17 09:42 Received from Customer βλέπω να περνάμε οτι και τα παιδιά που περιμένουν απο νοέμβριο!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 χρόνια πολλά... καλη χρονια να εχεις... είσαι καλά 2015-12-19 09:42 Despatched to overseas (Country code: GR) 2015-12-17 09:42 Received from Customer βλέπω να περνάμε οτι και τα παιδιά που περιμένουν απο νοέμβριο!!! Χρόνια πολλά φίλε μου. Έχω παρατηρήσει ότι η sg post είναι πολύ πιο γρήγορη τελευταία από ότι η NL post που παλιότερα ήταν η πιο γρήγορη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasgr1 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Χρόνια πολλά φίλε μου. Έχω παρατηρήσει ότι η sg post είναι πολύ πιο γρήγορη τελευταία από ότι η NL post που παλιότερα ήταν η πιο γρήγορη. ναι είναι αρκέτα πιο γρήγορη... αλλά είναι και θέμα τύχης... έχει ημερομηνίες που μπορεί να παραλάβεις σε 7 μερες αλλά έχει και αυτές που κολλάνε όλα... εγώ έπεσα στην κολλημένη... καλή χρονια σε όλους μας με υγεία και να παραλάβουμε σύντομα όλοι!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rikos89 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Aδελφε μου αφου θες ενα συγκεκριμενο περιμενε! Το gearbest ειναι αξιοπιστο μαγαζι. Ποτε σου παν θα το εχουν σε στοκ? μου ειπαν σε περιπου 10-20 μερες μολις παραλαβουν θα ενημερωθώ μου ειπαν. αλλα απο οτι βλεπω και σε αλλα μαγαζια ειναι out of stock οποτε περιμενω. ευχατιστω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom222 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 (edited) Καλημέρα παιδιά καλή χρόνια κ καλές αγορές σε όλους...θελω να κάνω μια ερώτηση παρήγγειλα κάτι από μπανγκουντ υποτίθεται από ευρωπαϊκή αποθήκη στης 21/12 κ στις 25/12 αφού πρώτα τους έστειλα εμαιλ μου δίνουν ένα τρακινγκ RS357367532NL το οποίο με τη σειρά του μόλις χθες μου εμφάνισε το είναι σε μεταφορά με την NL που μιλησα μου είπαν οτι μάλλον το έστειλαν από Κίνα έχει συμβεί σε κανέναν άλλον αυτό κ ξέρει κανείς αν όντως έχουν ευρωπαϊκή αποθήκη το bangood?? Edited January 1, 2016 by tom222 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Χρόνια πολλά καλή χρονιά σε όλους! Καλές και απροβλημάτιστες αγορές από Κίνα εύχομαι! Χαίρεται και Καλή Χρονιά με Υγεία και Ευτυχία να έχουμε! Παρήγγειλα πρόσφατα (27/12) το Xiaomi Redmi Note 2 από Vickmall και όπως με ενημέρωσε το site η παραγγελία μου έγινε επιτυχής και το δέμα έχει ξεκινήσει το μακρινό ταξίδι του.Μπήκα να δω σήμερα στο ebanking του λογαριασμού μου στην Πειραιώς και βλέπω ότι με έχουν χρεώσει κανονικά 161,77 ευρώ ,με την μετατροπή που έκανε το Paypal,απλώς πριν από αυτό για κάποιο λόγο μου έχουν δώσει 25,75 ευρώ παραπάνω..:blink::worry: ..Η δικαιολόγηση λέει "Αντιλογισμός Αγορών Χ.Κάρτας".Τι πιστεύετε ο,τι παίζει? Μήπως μου έστειλαν άλλο για άλλο κινητό ή με αποζημιώνουν για κάποιο παράξενο λόγο? Ή απλά μου έδωσε ο Κινέζος Άγιος Βασίλης δωράκι για τον καινούργιο χρόνο?? Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο αυτό? Παραθέτω screenshot: Φίλε μου ποιο μοντέλο πήρες; Το 16άρι; Καλή χρονιά με υγεία με μπει με το καλό το 2016 και όλα θα βρουν το δρόμο τους. Καλή χρονιά king! Λοιπόν με το link του king, εντόπισα untracked δέματα μου. Ένα από αυτά από gearbest, τελευταίες ενδείξεις δίνει: Exchange Bureau, have been exported directly--19-Nov-2015 02:54 AM Transit Center,left hand navigation--19-Nov-2015 08:27 AM GREECE, Arrived --01-Dec-2015 08:27 AM GREECE, the transfer of customs-- 01-Dec-2015 12:07 PM Οπότε από 1 Δεκέμβρη περιμένει στο αεροδρόμιο! Ελπίζω δηλαδή ώστε να παραλάβω, γιατί παίζει και το ενδεχόμενο να το χαίρεται κάποιος άλλος (σύνηθες με untracked)! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Καλημέρα παιδιά καλή χρόνια κ καλές αγορές σε όλους...θελω να κάνω μια ερώτηση παρήγγειλα κάτι από μπανγκουντ υποτίθεται από ευρωπαϊκή αποθήκη στης 21/12 κ στις 25/12 αφού πρώτα τους έστειλα εμαιλ μου δίνουν ένα τρακινγκ RS357367532NL το οποίο με τη σειρά του μόλις χθες μου εμφάνισε το είναι σε μεταφορά με την NL που μιλησα μου είπαν οτι μάλλον το έστειλαν από Κίνα έχει συμβεί σε κανέναν άλλον αυτό κ ξέρει κανείς αν όντως έχουν ευρωπαϊκή αποθήκη το bangood?? Αν δεις εδώ, η Flytexpress που χρησιμοποιεί το Banggood για μεταφορά του δέματος από το Guangzhou -ή όπου αλλού τέλος πάντων είναι η αποθήκη τους- στο hub της PostNL, δείχνει το δέμα σου να το διαχειρίζεται η FLYTEXPRESS-CN, οπότε όντως από Κίνα φαίνεται να στο στείλανε... Επικοινώνησε με το customer service τους και ρώτα τους τι γίνεται. Θα περίμενα να το κάνει (και έτσι, απροειδοποίητα) κανένα GearBest, αλλά από το Banggood είχα... καλύτερες προσδοκίες! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom222 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Αν δεις εδώ, η Flytexpress που χρησιμοποιεί το Banggood για μεταφορά του δέματος από το Guangzhou -ή όπου αλλού τέλος πάντων είναι η αποθήκη τους- στο hub της PostNL, δείχνει το δέμα σου να το διαχειρίζεται η FLYTEXPRESS-CN, οπότε όντως από Κίνα φαίνεται να στο στείλανε... Επικοινώνησε με το customer service τους και ρώτα τους τι γίνεται. Θα περίμενα να το κάνει (και έτσι, απροειδοποίητα) κανένα GearBest, αλλά από το Banggood είχα... καλύτερες προσδοκίες! :) Ευχαριστώ πολύ φιλέ κ καλή χρόνια σου κιόλας, για τις χρήσιμες πληροφορίες σου αυτά κάνουν οι κινέζοι είναι πάντα απρόβλεπτη θα τους στείλω κάνα μήνυμα να τους κραξω γιατι το πλήρωσα κ αρκετά ευρώ παραπάνω για να το πάρω από Ευρώπη υποτίθεται. Κ μια ερώτηση ακόμα αν ξέρεις ευρωπαϊκή αποθήκη έχει το bangood?? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Ευχαριστώ πολύ φιλέ κ καλή χρόνια σου κιόλας, για τις χρήσιμες πληροφορίες σου αυτά κάνουν οι κινέζοι είναι πάντα απρόβλεπτη θα τους στείλω κάνα μήνυμα να τους κραξω γιατι το πλήρωσα κ αρκετά ευρώ παραπάνω για να το πάρω από Ευρώπη υποτίθεται. Κ μια ερώτηση ακόμα αν ξέρεις ευρωπαϊκή αποθήκη έχει το bangood?? Ευρωπαϊκή αποθήκη έχει το banggood, αλλά όταν είχα παραγγείλει τον Οκτώβρη , έκανα να παραλάβω περιπου 20μερες, και ας είχα πληρώσει παραπάνω. Κοροϊδία! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Ευρωπαϊκή αποθήκη έχει το banggood, αλλά όταν είχα παραγγείλει τον Οκτώβρη , έκανα να παραλάβω περιπου 20μερες, και ας είχα πληρώσει παραπάνω. Κοροϊδία! Μια από τα ίδια, 47 ημέρες από Ευρώπη αλλά το δικαιολογώ λόγο εορτών κάπως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts