Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1/12 εδώ και δεν προχωράει τίποτα.

Είπαμε δεν υπάρχει σειρά προτεραιότητας! Το ότι κάποιος/οι προχώρησαν από μια ημερομηνία δεν λέει απολύτως τίποτα!

Random πάει!

Ξερεις τι πιστευω. Οτι ανοιγουν 10-20 δεματα απο πανω πανω και τελος... αμα εισαι ο τυχερος και ειναι πανω πανω τελειωσες αμα οχι περιμενε +30 μερες!!

• Απαντήσεις 43,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ξερεις τι πιστευω. Οτι ανοιγουν 10-20 δεματα απο πανω πανω και τελος... αμα εισαι ο τυχερος και ειναι πανω πανω τελειωσες αμα οχι περιμενε +30 μερες!!

Ουτε αυτο ισχυει. Φιλοι με ημερομηνιες αφιξης 17/11, 23/11 παρελαβαν ο ενας Παρασκευη κι ο αλλος σημερα.

Αρα το θεμα ειναι τελειως random κι αυτο δεν ειναι ο,τι καλυτερο...

Ναι ομως δες αυτο . Πως γινεται αυτος να παρελαβε και εγω οχι???

RF362049537SG του αλλου

RF360841607SG δικο μου

ειναι να μην σπας το κεφαλι σου μετα? :angry::angry::angry::angry::angry:

Ρε παιδιά να μου εξηγήσει κάποιος με sg post έβαλα το tracking numper κ μου δείχνει ότι πάει GB δηλ Αγγλία ενώ εγώ έχω δώσει διεύθυνση Ελλάδα !!!!! Είναι λογικό????? Ευχαριστω
xiaomi mi3:cool:

Ρε παιδιά να μου εξηγήσει κάποιος με sg post έβαλα το tracking numper κ μου δείχνει ότι πάει GB δηλ Αγγλία ενώ εγώ έχω δώσει διεύθυνση Ελλάδα !!!!! Είναι λογικό????? Ευχαριστω

γραψε το tracking number

Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 8/256

Ο άλλος με 1/12 αεροδρόμιο σήμερα παρέλαβε 2 τεμάχια

Mi Note 3

RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S-

Samsung Galaxy S3 mini

Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i-

SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700

Τι να πούμε κι εμείς που, "για να είμαστε σίγουροι" (τρομάρα μας), παραγγείλαμε δώρα απο Αγγλία ένα μήνα πριν τα Χριστούγεννα και ακόμα τα περιμένουμε...

πότε τα έστειλε? δυο δέματα περιμένω και εγώ απο αγγλια (οχι amazon) με αποστολή 30/11

πότε τα έστειλε? δυο δέματα περιμένω και εγώ απο αγγλια (οχι amazon) με αποστολή 30/11

Κάπου εκεί: απο 26\11 έως 1\12 έφυγαν.

Δικό μου από Αγγλία χωρις tracking number έγυγε 23/11 και το παρέλαβα 9/12 ....:)

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Δικό μου από Αγγλία χωρις tracking number έγυγε 23/11 και το παρέλαβα 9/12 ....:)

Κάπου εκεί: απο 26\11 έως 1\12 έφυγαν.

ευχαριστώ,και εγώ χωρίς tracking είμαι,σε άλλο δέμα απο γερμανια με tracking σήμερα εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο,7/12 έφυγε απο γερμανια

γραψε το tracking number

RF365828085SG κ ή φωτογραφία που μου δώσε το vickmall του δέματος είχε τα σωστά στοιχεία με αυτό το tracking numper κ το 17 track μου δίνει σήμερα αναχώρηση για GB

RF365828085SG κ ή φωτογραφία που μου δώσε το vickmall του δέματος είχε τα σωστά στοιχεία με αυτό το tracking numper κ το 17 track μου δίνει σήμερα αναχώρηση για GB

Στις φωτογραφίες φαίνεται γραμμένο το GR στα στοιχεία;

Μάλλον κάποιος το μπέρδεψε πάλι με το GB.

Στις φωτογραφίες φαίνεται γραμμένο το GR στα στοιχεία;

Μάλλον κάποιος το μπέρδεψε πάλι με το GB.

Ναι το GR είναι ξεκάθαρο μεγάλο σαν την Κεφαλά τους τώρα τι κάνω????

Ναι το GR είναι ξεκάθαρο μεγάλο σαν την Κεφαλά τους τώρα τι κάνω????

ενημέρωσε το μαγαζί που το αγόρασες και πες τους να στο ξαναστείλουν ώστε αυτοι να παρουν πίσω αυτό που θα τους επιστραφεί με την λάθος διέυθυνση.

Από ποιο μαγαζί είναι ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ενημέρωσε το μαγαζί που το αγόρασες και πες τους να στο ξαναστείλουν ώστε αυτοι να παρουν πίσω αυτό που θα τους επιστραφεί με την λάθος διέυθυνση.

Από ποιο μαγαζί είναι ?

Δεν γίνεται έτσι όμως. Συνήθως το ταχυδρομείο παραλαβής επαναπροωθει το δέμα στο πραγματικό ταχυδρομείο παραλαβής. Μου έχει τύχει με Ισπανία και έχω δει να συμβαίνει και σε άλλους χρήστες.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Από ποιο μαγαζί είναι ?

Από το vickmall ή αγορά!!!!!!

----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν γίνεται έτσι όμως. Συνήθως το ταχυδρομείο παραλαβής επαναπροωθει το δέμα στο πραγματικό ταχυδρομείο παραλαβής. Μου έχει τύχει με Ισπανία και έχω δει να συμβαίνει και σε άλλους χρήστες.

Ωραία και τι κάνω τώρα?

Από το vickmall ή αγορά!!!!!!

κοίτα να δεις φίλε μου...ακόμα και τα αστέρια κάνουν λάθη .

Τουλάχιστον θα βρεις λύση μαζί τους, σου προτείνω άμεσα επικοινωνία

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

κοίτα να δεις φίλε μου...ακόμα και τα αστέρια κάνουν λάθη .

Τουλάχιστον θα βρεις λύση μαζί τους, σου προτείνω άμεσα επικοινωνία

Τώρα όμως θα με βοηθησεις φιλέ μου σε παρακαλώ γιατί δεν το κατέχω πολύ καλά το άθλημα !!! Πες μου τι ακριβώς να γράψω γιατί με τα αγγλικά δεν το χω και τόσο πολύ!!!! Θα μου κανείς την χάρη?

Παραγγελία με B2C Europe, έρχετε με ελτα κανονικά; γιατί εμένα απο τις 23/11 έφυγε και ακόμα τίποτα

Μπήκε και άλλο δέμα, κέντρο διαλογής Αττικής. Με άφηξη 01/12 στο αεροδρόμιο Αθηνών. Υπομονή παιδιά κάτι γίνεται!!!

Μπήκε και άλλο δέμα, κέντρο διαλογής Αττικής. Με άφηξη 01/12 στο αεροδρόμιο Αθηνών. Υπομονή παιδιά κάτι γίνεται!!!

Αντε τελειωνετε να παμε στις 4/12 ;)

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Σωστός ... και δικό μου πήγε στην Αγγλία αλλά το έστειλαν στην Ελλάδα όταν το πρόσεξαν.

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Βλεπεις αυτους που ειχαν αφιξη 1/12 και ειναι σπας το κεφαλι σου. Δεν εχουν το θεο τους εκει....:angry::angry::angry::angry::angry: