Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χμμμ fastcardtech.:shifty:

16 μέρες ναι είναι πολύς καιρός. Τι να σου πώ περίμενε μήπως δείς κίνηση αυτή την εβδομάδα.

Μπά δεν νομίζω να σου φάνε λεφτά. Αλλά αν φανεί κίνηση στο tracking ενώ είσαι σε dispute τότε αναγκαστικά θα περιμένεις να παραλάβεις. Είπαμε είναι αμφιλεγόμενο μαγαζί, αλλα δεν τους κόβω για απατεώνες.;)

Aν δεν βλέπεις να καταλήγετε κάπου προχώρα σε claim.

Το θέμα είναι αυτό που είπες,εαν στείλουν κανα τούβλο ίσα ίσα να φανεί ότι ξεκίνησε...

Εφ'όσον άργησαν τόσο πολύ ( λένε για 3-5 μέρες για αποστολή )αν προχωρήσω σε claim μιας και ζητάω φωτογραφίες για να τους ξανα εμπιστευτώ και δεν δέχονται,δεν είναι πιθανό να αποφασίσει το paypal υπέρ μου?

Το κακό είναι ότι ξεκίνησα το dispute στης 22 ( 12 ημέρες μετά την αγορά ) και αν εμφανιστεί σε καμιά εβδομάδα σίγουρα δεν θα φτάσει εως στης 11 νοεμβρίου που λήγει η διορία του dispute για να μπορώ να προχωρήσω σε claim αν έρθει τούβλο. :(

• Απαντήσεις 43,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Το θέμα είναι αυτό που είπες,εαν στείλουν κανα τούβλο ίσα ίσα να φανεί ότι ξεκίνησε...

Εφ'όσον άργησαν τόσο πολύ ( λένε για 3-5 μέρες για αποστολή )αν προχωρήσω σε claim μιας και ζητάω φωτογραφίες για να τους ξανα εμπιστευτώ και δεν δέχονται,δεν είναι πιθανό να αποφασίσει το paypal υπέρ μου?

Το κακό είναι ότι ξεκίνησα το dispute στης 22 ( 12 ημέρες μετά την αγορά ) και αν εμφανιστεί σε καμιά εβδομάδα σίγουρα δεν θα φτάσει εως στης 11 νοεμβρίου που λήγει η διορία του dispute για να μπορώ να προχωρήσω σε claim αν έρθει τούβλο. :(

Δεν θα στείλουν τούβλο μωρέ. Αν ήταν κάνα aliexpress ναι.:p

Προχώρα τότε σε claim, είτε θα πάρεις full refund είτε θα πιεστούν και όντως θα το στείλουν άμεσα.

Αφού δεν ακυρώνουν δεν έχεις άλλο δρόμο.

μην σκας για αγορες απο το fastcardtech εχω παρει 2 φορες και μια ο ξαδερφος μου δεν παιζει να σου στειλουν τουβλο χαχα οτι παραγκειλαμε εχει ερθει και το προτιμουν και κανα 2 αλλοι γνωστοι μου ειναι μια χαρα .. τωρα αν αργησει να ερθει τι να γινει .. ολα αργουν λιγο .. απο αυτο περνω εγω και απο το etotalk.. :)

Δεν θα στείλουν τούβλο μωρέ. Αν ήταν κάνα aliexpress ναι.:p

Προχώρα τότε σε claim, είτε θα πάρεις full refund είτε θα πιεστούν και όντως θα το στείλουν άμεσα.

Αφού δεν ακυρώνουν δεν έχεις άλλο δρόμο.

Αν δεις στο internet τι λένε γι'αυτούς ,αλλά σπάει ο διαόλος το ποδάρι του και τα διαβάζεις πάντα μετά την πατατιά σου :rolleyes::p

Θα πιέσω λίγο ακόμα τότε στο dispute και αύριο μεθαύριο claim , ακόμα ένα κακό με αυτούς είναι ότι ξέχασα τα αγγλικά που ήξερα με τόσο πετσοκομένες αγγλικές απαντήσεις που δίνουν.

Ελπίζω μόνο μην βάλω κεραία σε τούβλο να το κάνω smartphone.

18 του μηνος ελλαδα.επιτελους ηρθε

Στις 18 και εγω αλλα Ακομα στο περιμενε εδω αρχιζω να ανησυχω ακομα πιο πολυ..

Edited by Ohm

μην σκας για αγορες απο το fastcardtech εχω παρει 2 φορες και μια ο ξαδερφος μου δεν παιζει να σου στειλουν τουβλο χαχα οτι παραγκειλαμε εχει ερθει και το προτιμουν και κανα 2 αλλοι γνωστοι μου ειναι μια χαρα .. τωρα αν αργησει να ερθει τι να γινει .. ολα αργουν λιγο .. απο αυτο περνω εγω και απο το etotalk.. :)

Πιο απατεώνες πεθαίνεις είναι απ'ότι φαίνεται.

17 ημέρες να το στείλουν δεν αργούν όλοι με τίποτα, ακόμα επιμένουν ότι το χουν στείλει αλλά όλως τυχαίως το tracking δενννν

Το SG post μου είπε ότι δεν υπάρχει καν τέτοιο δέμα,προχώρησα σήμερα σε claim και ελπίζω μην χάσω τα λεφτά μου..

Edited by adversus

17track.net και ελτα μου δείχνουν ότι το δέμα μου είναι dispatched to overseas(από τις 22/10). Γυρνώντας σπίτι βρήκα ειδοποιητήριο για ογκώδες πακέτο. Μου φαίνεται περίεργο αλλά τελικά να κάνει 10 μέρες από την παραγγελία; Aναμένω τώρα το απόγευμα να πάω να το πάρω απ το πρακτορείο.

Δεν μου έχει ξανασυμβεί να μην είναι ενημερωμένο ούτε και 17track κλπ γι αυτό και τοποθετούμε εδώ, μήπως το έχει ζήσει κι άλλος. Κάτι μου θυμίζει να το έχω ξαναδιαβάσει σε προηγούμενες σελίδες.

edit: Άκυρο, τελικά ήταν ένα car kit που είχα παραγγείλει, οπότε αναμένω ακόμα από 17/10 dispatched.

Edited by zaf_4

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Και εγώ από τις 18 το περιμένω παιδιά (Από εκείνη την μέρα Ελλάδα).Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο εκτός από υπομονή.Λίγες μέρες είναι θα περάσουν.

Αφηστε ρε παιδια και γω απο 18 τιποτα μεχρι τωρα...αλλοι εχουν ανανεωση με ιδια ημερομηνια και με πιο μετα...οτι να ναι γινεται!!!!!

Εκτος οτι φοβαμαι μην το καθηστερισουν γιατι δεν θα μπορεσω να παραπαλαβω την επομενη βδομαδα και θα αργησω πολυ φοβαμαι μην περασουν τελωνειο τελικα και την πατησουμε και απο εκει...

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση.

Edited by impreza_sti

Μόλις ανανεώθηκε από trackitonline το δικό μου.Κέντρο διαλογής Αττικής μου το εμφανίζει.Άντε τώρα να δούμε άμα θα έρθει την Πέμπτη.

Μόλις ανανεώθηκε από trackitonline το δικό μου.Κέντρο διαλογής Αττικής μου το εμφανίζει.Άντε τώρα να δούμε άμα θα έρθει την Πέμπτη.

Τι despatch number ειχες?

Ψυχραιμίααα. Και γω περιμένω πακέτα με arrived 18 /10. Απλά πέσαμε στη περίπτωση που δεν έχουν ανοίξει το σάκο. Όποιος έχει ενημέρωση ας ποσταρει

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Δύο δέματα το ένα από 18 του μήνα Ελλάδα και το άλλο με τελευταία ενημέρωση 9/10 κάπου χαμένο στο Χονγκ Κονγκ έγιναν ανανέωση σήμερα και έκλεισαν από Αττική.

Το πιο πιθανό να είναι τυχαίο το γεγονός ότι το πρωί πέρασα από ΕΛΤΑ της περιοχής μου.

Despatch No:4523

Edited by kostasw

Όσοι είναι arrived 18 /10 ας ποσταρουν και το despatched number να συγκρίνουμε

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

4253 το δικό μου

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Άρα με 4253 όσοι είμαστε έχουμε καθυστέρηση για κάποιο λόγο

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Δεν είναι μόνο το 4253.

Αυτά είνα τα δικά μου.

Despatch No.: 4124

18-10-2015 Arrival at Destination Post (Country: GR)

Edit: Μόλις άλλαξε

2015-10-27 14:39 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM IN CONTA KENTRO DIALOGIS ATTIKIS

Edited by p3troz
Αλλαγή κατάστασης παραγγελείας.

Δεν είναι μόνο το 4253.

Αυτά είνα τα δικά μου.

Despatch No.: 4124

18-10-2015 Arrival at Destination Post (Country: GR)

Edit: Μόλις άλλαξε

2015-10-27 14:39 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM IN CONTA KENTRO DIALOGIS ATTIKIS

Οποτε εχουμε εμεις σειρα απο αυριο λγκα!

Αντε να δουμε θα το εχουμε μεχρι παρασκευη η θα μας φαει την ψυχη..

Ομοιοπαθής...Despatch No.: 4253...

Και ο άγιος φοβέρα θέλει !!! :lol:

Και εκεί που έλεγα και γώ ότι είμαι ομοιοπαθής...νά σου που άλλαξε και σε μένα η κατάσταση σε "ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 27-10-2015 17:22 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ"

Με το καλό και οι υπόλοιποι !

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-