sb68s Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Και δω μια από τα ίδια, despatched 7/10 και arrival at destination post 10/10, και η ειρωνεία είναι ότι το προηγούμενο το παρέλαβα σε λιγότερο από βδομάδα πάλι με SG. Άντε να δούμε πότε θα σκαναριστεί ο σάκος από τα ΕΛΤΑ!!!! Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ggeorgi0 Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Σε περίπτωση που έχουμε αγοράσει από κάποιο site κινητό με Paypal και παραλάβουμε χαρτόνια τι κάνουμε; Την πατήσαμε οριστικά ή μας σώζει πάλι το Paypal; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarevag Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Τελικά είμαστε πολλοί! 17track.net: Status Date Status Description 10-10-2015 Arrival at Destination Post (Country: GR) 07-10-2015 Despatched to overseas (Country code: GR) 05-10-2015 Received from Customer elta: ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 05-10-2015 17:34 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Σε περίπτωση που έχουμε αγοράσει από κάποιο site κινητό με Paypal και παραλάβουμε χαρτόνια τι κάνουμε; Την πατήσαμε οριστικά ή μας σώζει πάλι το Paypal; πες μας απο που παρηγγειλες??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Κανένας άλλος που να έχει γίνει despached από τις 7, να και ΜΗΝ είναι ακόμα arrived to destination, υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 'Οπως είπε και άλλος, το tracking # είναι της Μαλαισίας και αν το βάλεις σου λέει ότι δεν υπάρχει. Άρα, είτε σου έδωσαν λάθος αριθμό είτε κάτι άλλο συμβαίνει. Επικοινώνησε με τον πωλητή. To tracking τους είναι λίγο για τα πανηγύρια. Το πακέτο μου εμφανίστηκε 5 μέρες μετά. Απο εκεί και πέρα, βγήκαν οι πρώτες κινήσεις και οι επόμενες είχαν την ίδια ημερομηνία και ώρα με τις πρώτες, ανεξάρτητα με τον πραγματικό χρόνο που έγιναν. Έχω δηλαδή με ημερομηνία 21\10 κίνηση που εμφανίστηκε στις 28-29\10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thracian Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 (edited) Gearbest... Να κανω dispute στο paypal ή να περιμενω εξελιξεις; Εχουν περασει 30 ημερες απο την παραγγελια. 3 παραγγελίες Gearbest, 54, 50 & 39 μέρες από τότε που έκανα παραγγελία, δεν τα παρέλαβα ακόμα, δεν έχουν tracking number επειδή στο σύνολο και τα 3 μου κόστισαν7$. Ενώ του ebay περίπου τα ίδια μικροπράγματα έρχονται κανονικά. Γιαυτό το λόγο και ακύρωσα 2 τελευταίες παραγγελίες από το Gearbest που δεν μου έστειλαν εντός εβδομάδας με πλήρη επιστροφή χρημάτων (χωρίς dispute). Τώρα, αν πλήρωσες 240€, σίγουρα έχεις tracking number, απλός έλεγξε το. Edited October 18, 2015 by thracian 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ggeorgi0 Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Απο ένα deal1949.com 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikkooss Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Το ίδιο προβλημα με singpost, ενα tracking number, διαφορετικα αποτελεσματα μεταξυ ελτα και singpost. Εατειλα e-mail στην singpost και μου ειπαν πως το δεμα ειναι οντως στην Ελλαδ.Συμφωνα με ελτα ειναι Σιγκαπουρη!. Αγορα απο vickmall. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIGA Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Το ίδιο προβλημα με singpost, ενα tracking number, διαφορετικα αποτελεσματα μεταξυ ελτα και singpost. Εατειλα e-mail στην singpost και μου ειπαν πως το δεμα ειναι οντως στην Ελλαδ.Συμφωνα με ελτα ειναι Σιγκαπουρη!. Αγορα απο vickmall. ΕΛΤΑ και ζωή χαρισάμενη ......άντε άυριο να μπει καινούργια εβδομάδα να δούμε ΕΛΤΑ θέλοντος θα παραλάβουμε?:wacko: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Το ίδιο προβλημα με singpost, ενα tracking number, διαφορετικα αποτελεσματα μεταξυ ελτα και singpost. Εατειλα e-mail στην singpost και μου ειπαν πως το δεμα ειναι οντως στην Ελλαδ.Συμφωνα με ελτα ειναι Σιγκαπουρη!. Αγορα απο vickmall. Σε πιο μέιλ έστειλες, γιατί θέλω να ρωτήσω και εγώ κάτι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikkooss Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Σε πιο μέιλ έστειλες, γιατί θέλω να ρωτήσω και εγώ κάτι! Στο custsvcs@singpost.com , απαντησαν σχετικα γρηγορα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokaps Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Τελικά είμαστε πολλοί! 17track.net: Status Date Status Description 10-10-2015 Arrival at Destination Post (Country: GR) 07-10-2015 Despatched to overseas (Country code: GR) 05-10-2015 Received from Customer elta: ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 05-10-2015 17:34 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗΚι εγω μια απο τα ίδια. Σίγουρα είμαστε περισσότεροι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulikou Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 αυτο που λεει η sg arrived in destination δεν ισχυει δεν εχει μπει Ελλαδα,πρεπει να περιμενουμε..... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIGA Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 (edited) αυτο που λεει η sg arrived in destination δεν ισχυει δεν εχει μπει Ελλαδα,πρεπει να περιμενουμε..... Από που το βγάζεις αυτό το συμπέρασμα?όλα τα tracking arrived at destination post(GR) και στα ΕΛΤΑ στον κόσμο τους.....το βλέπουν Σιγκαπούρη ακομα? Τόσο λάθος όλοι δλδ?και το παλικάρι που του απάντησαν σε mail από sgpost ότι όντος είναι Ελλάδα το πακέτο ?μάλλον δεν είναι στραβος ο γιαλός τα ελτα στραβά αρμενιζουν. Edited October 19, 2015 by GIGA 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Κι εγω μια απο τα ίδια. Σίγουρα είμαστε περισσότεροι. Κι εμενα τα ιδια. Απο τις 8 του μηνα εδω. Τι γίνεται ρε παιδιά? Τι εχουν πάθει στα ελτα? 1 Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Εγώ πάντως δεν θα πίστευα εύκολα το tracking αν μου έλεγε οτι έφτασε το πακέτο απο Σιγκαπούρη σε 5 μέρες. Εδώ απο Αγγλία (Royal mail) και έκανε 10 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meletis1_ Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Status Date Status Description 10-10-2015 Arrival at Destination Post (Country: GR) 07-10-2015 Despatched to overseas (Country code: GR) 05-10-2015 Received from Customer πρόσφατη ενημέρωση από τα ελτα το δέμα δεν έχει μπει στην ελλάδα γράφουνε λάθος στο singpost 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Λόγο γιορτής στην Κίνα όλα οι παραγγελίες έφυγαν μαζί άσχετα πότε έγινε η παραγγελία. Τώρα ίσως μαζεύτηκαν πολλά και απλά υπάρχει καθυστέρηση. Όλοι στο ίδιο σημείο είμαστε κολλημένοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Λόγο γιορτής στην Κίνα όλα οι παραγγελίες έφυγαν μαζί άσχετα πότε έγινε η παραγγελία. Τώρα ίσως μαζεύτηκαν πολλά και απλά υπάρχει καθυστέρηση. Όλοι στο ίδιο σημείο είμαστε κολλημένοι. Σε αυτή την περίπτωση, θα είχαν μείνει στο "Received from Customer". Αυτοί υποστηρίζουν οτι τα πακέτα έφυγαν απο τον μεθεόρτιο χαμό και είναι στο Ελ. Βενιζέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helen7 Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Τελωνειο μυριζομαι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Τελωνειο μυριζομαι Αυτο φοβαμαι και εγω δυστυχως 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 (edited) Σε περίπτωση που έχουμε αγοράσει από κάποιο site κινητό με Paypal και παραλάβουμε χαρτόνια τι κάνουμε; Την πατήσαμε οριστικά ή μας σώζει πάλι το Paypal; Απο ένα deal1949.com Αν έχεις τραβήξει video και φωτογραφίες όταν άνοιξες το δέμα τότε θα σε καλύψει σίγουρα το PayPal. Έστειλες στο μαγαζί κάποιο email? Γράψε και την περίπτωση σου εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=224493 και εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=17773 για να σε βοηθήσει κάποιος για το πώς να κινηθείς. Edited October 19, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIGA Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Αυτο φοβαμαι και εγω δυστυχως Τώρα μόλις εμφανίστηκε το δικό μου στη μονάδα διαλογής Αττικής κατευθείαν χωρίς να βγάλει άφιξη στα ΕΛΤΑ μην ανχωνεστε για τελωνείο απλά πανε με το πάσο τους 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo13g Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Παιδιά και εγώ περιμένω 2 κινητά.Το ένα μου δείχνει οτι είναι Ελλάδα από τις 10 του μηνός και το άλλο απο χθες.Ψιλοαπαράδεκτος ο ελτα άμα όντος τα δέματα είναι Ελλάδα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts