Jump to content

sarevag

Members
  • Δημοσιεύσεις

    68
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sarevag

  1. Καλημέρα. Είχατε κάποιο νεότερο σχετικά με το συγκεκριμένο πρόβλημα;
  2. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. H γραπτή καταγγελία έκανε δουλειά τελικά.
  3. Συνέβει και σε μένα. Μία φορά όμως. Από τότε τσεκάρω από μόνος μου. Ενημέρωσέ μας σε παρακαλώ για τυχόν εξέλιξη στην γραπτή καταγγελία που έκανες.
  4. sarevag

    Cubot S200

    Ούτε σε μένα το κάνει.
  5. sarevag

    Cubot S200

    Aλλος ένας εδώ. Το σκυλί :p το έχω από τον Φεβρουάριο του 15 και συνεχίζει χωρίς προβλήματα. Μια 32άρα sd έχω προσθέσει αλλά το έχω ακόμα χωρίς θήκη με αποτέλεσμα να έχει κάποια παράσημα από πτώσεις.
  6. sarevag

    Lenovo A916

    Kαλησπέρα. Έχω παρατηρήσει ότι όταν η φωτεινότητα ειναι στο αυτόματο αργει να αλλάξει. Δηλαδή βγαίνεις εκτός σπιτιού και αργεί να αυξηθεί η φωτεινότητα. Συμβαίνει σε κάποιον άλλο; Υπάρχει περίπτωση να επιρρεάζει τον αισθητήρα η ζελατίνα της οθόνης;
  7. Καλή επιτυχία σε όλους! Καλή χρονιά να έχουμε!
  8. Barlost αποτι καταλαβαινω το έχεις δουλέψει το blackview. Ποσό σου κρατά ή μπαταρία με data ανοιχτά;
  9. 1) 1gb ram, 8 gb storage 2) καλή μπαταρία 3) καλή κάμερα 4) απλό Android όχι miui κλπ δηλαδη 5) κόστος έως 100€ 6) δοκιμασμένη αξιοπιστία κ αντοχή στον χρόνο (όχι presale κλπ) Μου καλύπτουν το 1 έως το 5. Για το 6 δεν ξέρω. Το Vk 700 pro είναι φετινό σωστά;
  10. Καλησπέρα ψάχνω συσκευή ή οποία να εχει: 1) 1gb ram, 8 gb storage 2) καλή μπαταρία 3) καλή κάμερα 4) απλό Android όχι miui κλπ δηλαδη 5) κόστος έως 100€ 6) δοκιμασμένη αξιοπιστία κ αντοχή στον χρόνο (όχι presale κλπ) Ευχαριστώ!
  11. Τα εχω παραγγείλει απο το συγκεκριμένο καταστημα και τα περιμένω. Βεβαια δεν εχω αλλα pistons για να συγκρινω και τα προηγουμενα ακουστικα μου ειναι της πλακας οπότε μαλλον καλά θα μου φανουν. Τωρα η διαφορά της τιμης με παραξενεψε κι εμενα.
  12. Καλή επιτυχία σε όλους. Α! και καλές γιορτές !
  13. Καλησπέρα. Από τα τρία ποιο θεωρείται πιο αξιοπιστο; 1) Leagoo Alfa 5 2) VK World VK700X 3) Landvo L200S Ευχαριστώ!
  14. Έχει κάποιος άποψη για τα παρακάτω; Σε τι διαφέρουν (εκτός των πλήκτρων και της τιμής) κι αν κάποιο υπερτερεί στο ήχο. http://www.geekbuying.com/item/Original-Xiaomi-Piston-III-Dazzle-Edition-Earphones-With-Mellow-Bass-Remote-Mic-For-Android-iOS---Black-355067.html http://www.geekbuying.com/item/New-Original-Xiaomi-Piston-III-Youth-Edition-3-5mm-In-ear-Stereo-Earbud-Headphone-For-Xiaomi-Android-iPhone---Black-345070.html
  15. Προσωπικά δεν μπορώ να βγάλω λογικό συμπέρασμα. Είναι λόττο η κατάσταση τελικά; Τι να πω:what:
  16. Τώρα άσχημη όμορφη, γούστα είναι αυτά :p. Συμφωνώ πάντως ότι ήταν αρκετά στιβαρή.
  17. Η συσκευασία από vickmall ήταν παρόμοια (κουτί από σκληρό φελιζολ και τυλιγμένο με ταινία συσκευασίας πολλές φορές). Και δω τα ίδια με το καλώδιο φόρτισης (ανησυχώ γιατί η γυναίκα μου δεν το χει μ'αυτά τα πράγματα). GO Keyboard Lite και το Bagan Keyboard Pro κι εδώ προεγκατεστημένα όπως και η γλώσσα στα ελληνικά. Άσχετο: μάλλον κυκλοφορούν πολλές γυναίκες (παντρεμένες) με αυτό το κινητό :lol:.
  18. Ας μας πει κάποιος αν τα κατάφερε τις τελευταίες 9 ημέρες με πιστωτική πειραιώς. Αν ναι, τότε έχω θέμα.
  19. Αν είναι Πειραιώς δεν υπάρχει περίπτωση. Από τον άλλο μήνα.
  20. Από everbuying χωρίς προβλήματα, καλή συσκευασία. Από τα άλλα δύο όχι οπότε και δεν μπορώ να συγκρίνω.
  21. Κατάλαβα. Σ'ευχαριστώ πολύ. Πάω να ψωνίσω:happy:
×
×
  • Create New...