nikiforos_ Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 (edited) Επικοινωνησα μαζι τους με ticket, μου ειπαν θελουν αλλες 2-3 μερες για να το ετοιμάσουν παραλάβουν λεει! Τι στο καλό; Εχουν περασει ηδη ποσες! Θα τους ξανα τσιγκλισω σημερα! τώρα είναι σωστό :) Edited September 15, 2015 by nikiforos_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Track number που αρχιζει με RS και τελειωνει σε NL, που το βλεπω? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parxalias Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 (edited) Στο nlpost εδω http://www.postnl.post/ και εκει που λεει mail track & trace Edited September 15, 2015 by parxalias 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Δε βγάζει κάτι και μου το έχουν δώσει από το Σάββατο.. RS289851885NL 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parxalias Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Δε βγάζει κάτι και μου το έχουν δώσει από το Σάββατο.. RS289851885NL Και εγω εχω παραγγειλει απο Kινα με nlpost και το tracking number δεν εμφανιζει τίποτα και εχουν περασει και 5 εργασιμες ημερες πρεπει πρωτα να φτασει Oλλανδια και μετα θα δουλεψει το tracking number 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Δε βγάζει κάτι και μου το έχουν δώσει από το Σάββατο.. RS289851885NL Παρασκευή είχα πάρει εγώ, χτές εμφανίστηκε. Περίμενε λίγο ακόμα. πρεπει πρωτα να φτασει Oλλανδια και μετα θα δουλεψει το tracking number Δεν ισχύει αυτό. Μόλις παραληφθεί το πακέτο κανονικά πρέπει να δείχνει πληροφορίες. Εκτός κι αν εννοείς να φανεί στο track του elta. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parxalias Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Παρασκευή είχα πάρει εγώ, χτές εμφανίστηκε. Περίμενε λίγο ακόμα. Δεν ισχύει αυτό. Μόλις παραληφθεί το πακέτο κανονικά πρέπει να δείχνει πληροφορίες. Εκτός κι αν εννοείς να φανεί στο track του elta. Για το nlpost εννοουσα ειχα ακουσει οτι πρεπει να φτασει Ολλανδια για να δειχνει πληροφοριες το tracking number μηπως πρεπει να στειλω μηνυμα στον πωλητη μηπως ειναι λαθος το tracking number γιατι εμενα δεν μου εμφανιζει ακομα τιποτα το tracking number ειναι αυτο RS252058338NL 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 (edited) Για το nlpost εννοουσα ειχα ακουσει οτι πρεπει να φτασει Ολλανδια για να δειχνει πληροφοριες το tracking number μηπως πρεπει να στειλω μηνυμα στον πωλητη μηπως ειναι λαθος το tracking number γιατι εμενα δεν μου εμφανιζει ακομα τιποτα το tracking number ειναι αυτο RS252058338NL Δεν νομίζω να είναι λάθος. Edit: Τώρα είδα που λές 5 εργάσιμες... Περίμενε λίγο ακόμα. Edited September 15, 2015 by grinder 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 16, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Λόγω προσωπικών λόγων δε θα συνεχίσω να συμμετέχω ενεργά και να συνεισφέρω στο forum, ως εκ τούτου όποιος ενδιαφέρεται να ενημερώσει τον οδηγό ας επικοινωνήσει με τους αρμόδιους moderators που μπορεί να βρει εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showgroups.php. Λυπάμαι που δε θα είμαι παρών πλέον. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Παρασκευή είχα πάρει εγώ, χτές εμφανίστηκε. Περίμενε λίγο ακόμα. Δεν ισχύει αυτό. Μόλις παραληφθεί το πακέτο κανονικά πρέπει να δείχνει πληροφορίες. Εκτός κι αν εννοείς να φανεί στο track του elta. Βασικά στο nl post δε μου βγάζει τίποτα.. Δε θα έπρεπε να λέει έστω ότι θα ενημερωθεί αργότερα, εφόσον αναγνωρίζει τον αριθμό? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilikos Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Βασικά στο nl post δε μου βγάζει τίποτα.. Δε θα έπρεπε να λέει έστω ότι θα ενημερωθεί αργότερα, εφόσον αναγνωρίζει τον αριθμό? Δοκίμασε στο http://www.4px.com ή στο http://www.espeedpost.com. Eίναι οι δύο από τις πιό συνηθισμένες εταιρείες που χρησιμοποιούν τα κινεζομάγαζα για την αποστολή δεμάτων. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Αγορά από gearbest και κινεζική αποθηκη. Επελεξα insurance και τον ενα τροπο αποστολής. Δινουν tracking επειδη εβαλα ασφαλεια; Υποθετω οτι ειναι απλό δεματακι ετσι; Ποσο θα κανει; Από βδομαδα μεχρι 2 μηνο; Επειδη ειναι κινητό αξιας $160, πρεπει μα τους πω και τιποτα αλλο; Στα comments ζητησα μονο ευρωπαικο φορτιστη. Υπαρχει περιπτωση να με χρεωσουν τελωνείο; Ευχαριστώ. Εμένα από gearbest ήρθε σε 5 μέρες tablet απλό Singapore post. Πρέπει να είναι ρεκόρ για το συγκεκριμένο μαγαζί.. :p 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Απο gearbest παραγγελια ,την Κυριακη13/09 εγινε dispatched απο Singapore Post , Τεταρτη 16/09 το ειχα στα χερια μου !!!! Και φυσικα αυτο που σκεφτομουν και πριν απο τα cc επιβεβαιωθηκε πανηγυρικα, οτι δηλαδη η ολη καθυστερηση στις παραγγελιες μας ειχε να κανει με την Ελλαδα και με το οτι τα δεματα εμεναν εδω σε σακους στο αεροδρομιο επι εβδομαδες περιμενοντας να ανοιχτουν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basoula_85 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 (edited) Καλησπερα! Συγνωμη αν ειναι χαζη η ερωτηση μου,αλλα θελω να αγορασω ενα κινητο απο Gearbest και οποιον και να ρωτησω μου λεει λογο καπιταλ κοντρολ δεν γινονται αγορες απο το εξωτερικο! Τελικα μπορω να αγωρασω κανονικα η οχι ακομη; Edited September 17, 2015 by basoula_85 λαθος στον τιτλο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Καλησπερα! Συγνωμη αν ειναι χαζη η ερωτηση μου,αλλα θελω να αγορασω ενα κινητο απο Gearbest και οποιον και να ρωτησω μου λεει λογο καπιταλ κοντρολ δεν γινονται αγορες απο το εξωτερικο! Τελικα μπορω να αγωρασω κανονικα η οχι ακομη; Θέλει και λίγο τύχη το θέμα "αγορά με κάρτα", δοκίμασε. Αν έχεις balance στο paypal αγοράζεις σίγουρα. Δες και για άλλα καταστήματα (πλην gearbest :)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basoula_85 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Θέλει και λίγο τύχη το θέμα "αγορά με κάρτα", δοκίμασε. Αν έχεις balance στο paypal αγοράζεις σίγουρα. Δες και για άλλα καταστήματα (πλην gearbest :)) Δεν εχω λεφτα στο paypal δεν μπορω να βαλω; Υ.Γ απο τυχη......:lol::lol::lol: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 αν βαλουν δυο κινητα σε ενα πακετο υπαρχει καποιος κινδυνος λογω αυξησης βαρους?το εχει κανει κανεις και αντιμετωπισε καποιο προβλημα? Παρόμοια παραγγελία μου την έσπασαν από μόνοι τους σε 2 κομμάτια γι αυτό το λόγο..και το ένα με το άλλο ήρθε με 10 μέρες διάφορα 1 Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Δεν εχω λεφτα στο paypal δεν μπορω να βαλω; Μπορείς. Υπάρχει εδώ ένας τρόπος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basoula_85 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Μπορείς. Υπάρχει εδώ ένας τρόπος. Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyrot Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Συγγνωμη παιδια που αργησα να ενημερωσω. Μου ειπαν οτι θα μου το ξαναστειλουν. Εχω ηδη παραλαβει tracking number. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Συγγνωμη παιδια που αργησα να ενημερωσω. Μου ειπαν οτι θα μου το ξαναστειλουν. Εχω ηδη παραλαβει tracking number. Μπράβο! Καλή εξέλιξη...! Έκαναν οποιοδήποτε σχόλιο για αυτό που συνέβη, επιχείρησαν να δώσουν κάποια εξήγηση ή οτιδήποτε τέτοιο...; (ή απλώς είπαν "sorry, θα σας το ξαναστείλουμε"?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Συγγνωμη παιδια που αργησα να ενημερωσω. Μου ειπαν οτι θα μου το ξαναστειλουν. Εχω ηδη παραλαβει tracking number. Δεν υπήρχε περίπτωση να κάνουν κάτι διαφορετικό. Αν θες να τους τρολλάρεις πες πως και το δεύτερο είχε μέσα χαρτί υγείας...:lol: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 απο 18 αυγουστου συστημενο πακετακι ακομα να το παραδωσουν. μηπως ακομα δεν προλαβαινουν να πιουν τον φραπε τους? μηπως εχουν ακομα αναγκες επιπλεον προσωπικου? ενας να βαζει την ζαχαρη,αλλος τον καφε και ο τριτος να το χτυπησει. ακομα και τωρα που σιγουρα δεν εχουν τον ιδιο φορτο εργασιας,η ταχυτητα τους ειναι να μην πω για τι... νοσοκομεια,τραπεζες,μεταφορες,μι αααα χαρα πανε ολα, ευγε.,.. Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 απο 18 αυγουστου συστημενο πακετακι ακομα να το παραδωσουν. μηπως ακομα δεν προλαβαινουν να πιουν τον φραπε τους? μηπως εχουν ακομα αναγκες επιπλεον προσωπικου? ενας να βαζει την ζαχαρη,αλλος τον καφε και ο τριτος να το χτυπησει. ακομα και τωρα που σιγουρα δεν εχουν τον ιδιο φορτο εργασιας,η ταχυτητα τους ειναι να μην πω για τι... νοσοκομεια,τραπεζες,μεταφορες,μι αααα χαρα πανε ολα, ευγε.,.. Οκ την έβγαλες την πίκρα σου, μπορείς όμως να μας πεις που είναι το δέμα σου ; είναι Αθήνα από τις 18/8 ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Οκ την έβγαλες την πίκρα σου, μπορείς όμως να μας πεις που είναι το δέμα σου ; είναι Αθήνα από τις 18/8 ? αθηνα ειναι. ε αμα δεν βγαλω τον καημο μου εδω μεσα που θα τον βγαλω :p Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts