Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά

Έκανα μια αγορά από Κίνα και ο αριθμός Αποστολης που μου έδωσε ειναι αυτός εδώ 11196722637

Ειναι σωστός; Αν ναι σε ποια σελίδα μπορώ να βλέπω που βρίσκετε;

Σωστός είναι, αλλά δεν είναι κανονικός tracking number, δηλαδή αριθμός ο οποίος αναγνωρίζεται από τα επίσημα ταχυδρομεία και δεν πρόκειται να εμφανισθεί μέχρι να σου το φέρει ο ταχυδρόμος.

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

• Απαντήσεις 43,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Παιδια εκανα και εγω μια παραγγελια πριν λιγο καιρο και με το tracking μου βγαζει αυτο http://prntscr.com/7q7xqf τι θελει να πει ο ποιητης με το "Departure export customs" ??

Ότι βγήκε από το Κινεζικό τελωνείο και είναι καθ'οδόν προς Ελλάδα ...

Καλησπέρα παιδιά! Έχω παραγγείλει εδώ και 36-40 μέρες κάποια πραγματάκια από το Aliexpress (απλά και μη συστημένα). Ενώ όλα τα υπόλοιπα δέματα (συστημένα), μου ήρθαν σφαίρα, πριν 2 εβδομάδες δηλαδή, βλέπω ότι αυτά αργούν πολύ. Γενικότερα, συστημένα και μη, μου έρχονταν πολύ γρήγορα πριν ξεκινήσουν οι γνωστές αναταραχές. Πιστεύετε ότι η αργοπορία οφείλεται σε αυτά που προέκυψαν; (Refund έτσι κι αλλιώς δε μπορώ να κάνω γιατί μου έληξε η prepaid...)

Καλησπέρα παιδιά! Έχω παραγγείλει εδώ και 36-40 μέρες κάποια πραγματάκια από το Aliexpress (απλά και μη συστημένα). Ενώ όλα τα υπόλοιπα δέματα (συστημένα), μου ήρθαν σφαίρα, πριν 2 εβδομάδες δηλαδή, βλέπω ότι αυτά αργούν πολύ. Γενικότερα, συστημένα και μη, μου έρχονταν πολύ γρήγορα πριν ξεκινήσουν οι γνωστές αναταραχές. Πιστεύετε ότι η αργοπορία οφείλεται σε αυτά που προέκυψαν; (Refund έτσι κι αλλιώς δε μπορώ να κάνω γιατί μου έληξε η prepaid...)

Τα μη συστημένα αργούν κατά βάση πάντα περισσότερο,πάντα μου ερχόντουσαν μετά τις 25 μέρες.

Τώρα περιμένω κι εγώ 2 ακόμα εδώ και 35 μέρες.

καλησπερα... μου εδωσαν αυτο το tr# απο το gearbest RP312968510SG με αποστολη 05/07 και δεν φαινεται ακομη πουθενα....

ξερετε τι και πως?

Οποιος βιαζεται δεν ψωνιζει απο Κινα...

οι Κινεζοι ειναι φιλοι μας και θελουν τα λεφτα μας!

καλησπερα... μου εδωσαν αυτο το tr# απο το gearbest RP312968510SG με αποστολη 05/07 και δεν φαινεται ακομη πουθενα....

ξερετε τι και πως?

Συνήθως εμφανίζεται μετά από 3-5 ημέρες ...

Τα μη συστημένα αργούν κατά βάση πάντα περισσότερο,πάντα μου ερχόντουσαν μετά τις 25 μέρες.

Κατάλαβα... Σ'ευχαριστώ!

Συνήθως εμφανίζεται μετά από 3-5 ημέρες ...

σε ευχαριστω, αλλο απο το ιδιο μαγαζι με μια μερα διαφορα στην αποστολη, ηδη ταξιδευει για Ελλαδα... δεν θα τους καταλαβω ποτες...

Οποιος βιαζεται δεν ψωνιζει απο Κινα...

οι Κινεζοι ειναι φιλοι μας και θελουν τα λεφτα μας!

Μπορεί να μην έχει σχέση με το κατάστημα αλλά με την μεταφορική εταιρεία. Ίσως το άλλο "έπεσε" στην περίπτωση να υπάρχει διαθέσιμη πτήση και έφυγε ...

εμενα σημερα μου εδειξε αυτο!!!

Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 30-06-2015 14:09 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 09-07-2015 11:27 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

με δεδομενο οτι μενω Σαλονικα και σημερα ξημερωνει παρασκευη το βλεπετε δευτερα πρωι πρωι να τα εχω τα καλουδια στο χερι μου????

εμενα σημερα μου εδειξε αυτο!!!

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 30-06-2015 14:09 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 09-07-2015 11:27 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

με δεδομενο οτι μενω Σαλονικα και σημερα ξημερωνει παρασκευη το βλεπετε δευτερα πρωι πρωι να τα εχω τα καλουδια στο χερι μου????

αν κρινω απο το δικο μου πιο πιθανο τριτη

Και γω στην ιδιαίτερα κατάσταση. Και δεν έχουν πολύ κίνηση τώρα. Δύο συστημενα ήρθαν σε 15 μέρες. Δύο μη έχουν περάσει 35 μέρες και ακόμα τίποτα

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Και γω στην ιδιαίτερα κατάσταση. Και δεν έχουν πολύ κίνηση τώρα. Δύο συστημενα ήρθαν σε 15 μέρες. Δύο μη έχουν περάσει 35 μέρες και ακόμα τίποτα

και εμενα τα ιδια!!! τα συστημενα βολιδα!!! τα απλα ακομη τιποτα.... ευτυχως γραψατε εδω γιατ νομιζα οτι μου τα ειχαν τσαλεψει...

Κάπου στο forum είχα διαβάσει (δεν θυμάμαι που) ότι κάποια παιδιά ήρθαν σε επικοινωνία με την ευρωπαϊκή αποθήκη του vickmall, στην Σαλονίκη. Έχω κάνει μια παραγγελία την περασμένη Πέμπτη από εκεί για έναν φίλο και ακόμη δεν του έχουν στείλει ούτε tracking number ενώ είχε βάλει και την αποστολή express με έξτρα κόστος επειδή την Τετάρτη φεύγει για Αγγλία. Μήπως κάποιος έχει υπόψη ώστε να βρω τον τρόπο να έρθω σε επικοινωνία μαζί τους εδώ;
Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

ΑΠΟΣΤΟΛΗ RF338946905SG

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 30-06-2015 11:16 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 09-07-2015 11:30 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 10-07-2015 03:05 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 10-07-2015 05:29 Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 10-07-2015 06:59 Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ 10-07-2015 07:49 Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 10-07-2015 10:21 Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ Κ.ΤΟΥΜΠΑΣ (Θ 44) (Κ.Κ.) 13-07-2015 08:04 Κ.ΤΟΥΜΠΑΣ (Θ 44) (Κ.Κ.)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ-ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 13-07-2015 13:25 Κ.ΤΟΥΜΠΑΣ (Θ 44) (Κ.Κ.)

Νομιζω οτι 9 εργασιμες ειναι σουπερ χρονος για παραδοση απο κινεζικο σαιτ!!!

Κωδικος RS281160765NL

Ειναι Ελλαδα η οχι; το διαγραμμα το ειδα αλλα τα εχασα τελειως.. λεει The item has arrived in the country of destination που σημαινει Ελλαδα;

Αλέξανδρος...:cool:

Ελλάδα είναι αλλά δεν έχει σκαναριστεί ακόμα. Όταν σκαναριστεί τότε θα εμφανίσει και στο σάιτ των ΕΛΤΑ ότι έφτασε Ελλάδα.

Σημερα μου ηρθε πακετακι ενα ανταλλακτικο case για κλειδι αυτοκινητου μετα απο 2+ μηνες...Ηταν απο Κινα (Ebay) και πρωτη φορα αργησε κατι τοσο.Συνηθως ερχονται στο μηνα και κατι,ή καθολου.Και αυτο ξεγραμμενο το ειχα και πηρα και refund,αφου το ειχα με tracking που δεν δουλεψε ποτε,οποτε υπεθεσα οτι με κοροιδεψε ο κινεζος....

Αυτο που με εκανε εντυπωση ειναι οτι ηταν ανοιχτος ο ναυλον φακελος και ξανακλεισμενος με συραπτικο πολυ προχειρα.Επεισης φαινεται οτι το case το εχουν ανοιξει και αυτο μεχριο το μερος που μπαινει η πλακετα και η μπαταρια απο το αυτοματο κλειδωμα.Δεν ειχε καμια ταινια ή κατι αλλο που να λεει κατι για τελωνειο κτλ.

Μπορει να μου δωσει καποιος λογικη εξηγηση στο τι μπορει να συνεβει?

My Phones: Ericsson T20s, Siemens C35i, Nokia 3330, Siemens CX65, Nokia 6230, HP Ipaq RW6815, Sony Ericsson W302, LG Viewty KU990i, Alcatel OT-990,Samsung S4 Mini LTE

Minix X8-H, PS3, XBOX360

Δεν ειχε καμια ταινια ή κατι αλλο που να λεει κατι για τελωνειο κτλ.

Μπορει να μου δωσει καποιος λογικη εξηγηση στο τι μπορει να συνεβει?

απλα εγινε μπακαλιστικος ελεγχος και το ξανα πακεταραν σε << λαδοκολλα >> .

ειναι συνηθες να το ανοιγουν οπως να ναι,και μετα με λγο ζελοτεηπ κλεισιμο.

σαν να το ανοιξε καποιος περιεργος,δεν του αρεσε-βολεψε και το ξαναβαλε μεσα.

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 10-07-2015 15:43 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 14-07-2015 09:59 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 14-07-2015 15:02 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΠΑΤΡΑ Κ Δ 14-07-2015 23:55 ΠΑΤΡΑ Κ Δ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ Κ Δ 15-07-2015 02:53 ΠΑΤΡΑ Κ Δ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ 15-07-2015 07:08 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ

ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 15-07-2015 07:10 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ

Ήρθαν μέσα σε 5 μέρες. Άλλο που είναι ********α και τα 2 κινητα. Άντε να βγάλεις άκρη με το geekbying τώρα...

Θέλω το avatar μου πίσω...

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 10-07-2015 15:43 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 14-07-2015 09:59 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 14-07-2015 15:02 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΠΑΤΡΑ Κ Δ 14-07-2015 23:55 ΠΑΤΡΑ Κ Δ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ Κ Δ 15-07-2015 02:53 ΠΑΤΡΑ Κ Δ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ 15-07-2015 07:08 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ

ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 15-07-2015 07:10 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ

Ήρθαν μέσα σε 5 μέρες. Άλλο που είναι ********α και τα 2 κινητα. Άντε να βγάλεις άκρη με το geekbying τώρα...

15-07-2015 07:10 γραφει ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ, αν εισαι στη διευθυνση που γραφει το δεμα θα σου το φερει ο ταχυδρομος. Αν δεν σε βρει εκει θα αφησει χαρτακι για να πας αυριο μετα της 10 στο τοπικο ταχυδρομειο και να παραλαβεις το δεμα σου.

Δες και αυτο το τοπικ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=382798

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

15-07-2015 07:10 γραφει ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ, αν εισαι στη διευθυνση που γραφει το δεμα θα σου το φερει ο ταχυδρομος. Αν δεν σε βρει εκει θα αφησει χαρτακι για να πας αυριο μετα της 10 στο τοπικο ταχυδρομειο και να παραλαβεις το δεμα σου.

Δες και αυτο το τοπικ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=382798

Σε χωριό μένω, το έχω παραλάβει απο τις 9 το δέμα...

ευχαριστώ για την πρόσκληση, αλλά μένω λίγο εξω απο το αγρίνιο, οπότε...

Θέλω το avatar μου πίσω...

Γεια χαρα, με ειδοποιησαν απο τελωνειο οτι εχω επιστολη 4 κιλων και να ερθω να πληρωσω 200 ευρω(τελωνειο)... Μα εγω δεν παραγειλα κατι. Ειναι στο ονομα μου και το κινητο μου μεσα. Τι κανουμε; εχω παραγειλα Google CardBoard για ονομα του θεου.. Τι κανουμε; δεν θελω να σκασω τοσα για ενα θεμα που ουθεποτε ξερω.
Αλέξανδρος...:cool: