aggelos204 Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 παιδια εστειλα mail στο site και μου απαντησε αυτο Hello dear friend,So sorry to give the inconvenience for you,You can see the photos i send you,here are the correct adress of yours, And the country of destination is Greece, We have meat such thing before, the parcel also been sent to the wrong country,but the customer also received it , We are a trust shop,and we also have many customers form your country, So please dont worry,just need wait for it.thanks in advacne. Συμφωνα με την εμπειρια ασς ισχυει κατι τετοιο?Επειδη πρωτη φορα αγοραζΩ μεσω internet δεν ξερω τι συμβαινει.please help! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 (edited) για το elephone p8000 που ειναι presale τι shipping να επιλέξω απο το το2c.com ? EU Registered Airmail(NL)(7-20 Business Days, Need Declare Mobile Phone )) singapore post post NL ? όλα έχουν free shiping αλλά με ποιο θα έρθει γρηγορότερα? Με το Eu Airmail τι παίζει? Edited June 17, 2015 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkou Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 παιδια εστειλα mail στο site και μου απαντησε αυτο Hello dear friend,So sorry to give the inconvenience for you,You can see the photos i send you,here are the correct adress of yours, And the country of destination is Greece, We have meat such thing before, the parcel also been sent to the wrong country,but the customer also received it , We are a trust shop,and we also have many customers form your country, So please dont worry,just need wait for it.thanks in advacne. Συμφωνα με την εμπειρια ασς ισχυει κατι τετοιο?Επειδη πρωτη φορα αγοραζΩ μεσω internet δεν ξερω τι συμβαινει.please help! Αμα δεις εδω http://www.17track.net/en/result/post-details.shtml?nums=RF334271632SG το δεμα εφτασε Αγγλια ηδη.Καπου υπαρχει λαθος. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos204 Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Στο mail μου λεει οτι δεν υπαρχει προβλημα και οτι εχει γινει και αλλες φορες αυτο,επειδη επανω στο πακετο γραφει τα στοιχεια μου θα ερθει Ελλαδα.Οταν το παρηγγειλα μου ειχαν πει οτι θα κανει τουλαχιστον 20 μερες,σημερα συμπληρωθηκαν 19,θα περιμενω λιγες μερες ακομα να δω τι θα γινει... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megaklis Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 (edited) Καλησπέρα παιδιά μόλις μου είπαν κάτι και φοβάμε μην είναι όντως έτσι.. βλέπω το δέμα απο εχθές ότι έχει φύγει απο ολλανδία και θα πάει ελλάδα οπότε λογικά έχει φτάσει απο εχθές άλλο που δεν το εμφανίζει.. το θέμα είναι ότι το δέμα κοστίζει 150 ευρώ και μου είπαν κάποιοι ότι εάν το δέμα είναι πάνω απο 100 ευρώ περνάει τελωνείο και χρειάζετε να πληρώσω άλλα 70 ευρώ για να το πάρω για τον εκτελονισμό του... δηλαδή εάν ισχύει αυτό το δέμα θα φτάσει 220 αληθεύει κάτι τέτοιο ή να ησυχάσω και απλός να το περιμένω ; Να σημειώσω ότι ατην αγγελία στο ebay έλεγε free shipping και λογικά θα έρθει με τα ελτά το δέμα. Edited June 17, 2015 by megaklis 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Όλα παίζουν. Αν σου κάτσει τελωνείο θα πληρώσεις παραπάνω, αν όχι δεν θα πληρώσεις. Πριν ένα μήνα έπεσε μπλόκο σε όλα τα πακέτα και έπεφταν φόροι κλπ. Τώρα έχουν χαλαρώσει τα πράγματα. Όπως σου τύχει είναι. Αυτό είναι το ρίσκο των παραγγελιών από κίνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megaklis Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Όλα παίζουν. Αν σου κάτσει τελωνείο θα πληρώσεις παραπάνω, αν όχι δεν θα πληρώσεις. Πριν ένα μήνα έπεσε μπλόκο σε όλα τα πακέτα και έπεφταν φόροι κλπ. Τώρα έχουν χαλαρώσει τα πράγματα. Όπως σου τύχει είναι. Αυτό είναι το ρίσκο των παραγγελιών από κίνα. Το θέμα είναι ότι εγώ το αγόρασα γιατί έλεγε free shipping και ότι αγορά έχω κάνει έτσι το έφερνε ο ταχυδρόμος και το πέταγε στην πόρτα δεν είχα πληρώσει ποτέ μου τελωνείο.. εάν είναι να πληρώσω παραπάνω τόσο δεν πρόκειτε να δεχτώ ας το κρατήσει εκεί και θα ζητήσω και τα λεφτά μου πίσω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Το θέμα είναι ότι εγώ το αγόρασα γιατί έλεγε free shipping και ότι αγορά έχω κάνει έτσι το έφερνε ο ταχυδρόμος και το πέταγε στην πόρτα δεν είχα πληρώσει ποτέ μου τελωνείο.. εάν είναι να πληρώσω παραπάνω τόσο δεν πρόκειτε να δεχτώ ας το κρατήσει εκεί και θα ζητήσω και τα λεφτά μου πίσω. Το free shipping έχει να κάνει με τα έξοδα αποστολής,το τελωνείο δεν συμπεριλαμβάνεται φίλε μου. Όσο για το δεύτερο δεν ξέρω κατά πόσο γίνεται και τι πρέπει να κάνεις μιας και τόσο καιρό δεν μου έχει τύχει ποτέ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megaklis Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Το free shipping έχει να κάνει με τα έξοδα αποστολής,το τελωνείο δεν συμπεριλαμβάνεται φίλε μου. Όσο για το δεύτερο δεν ξέρω κατά πόσο γίνεται και τι πρέπει να κάνεις μιας και τόσο καιρό δεν μου έχει τύχει ποτέ. Πω ρε **** έμπλεξα πάει αντί να βγώ και κερδισμένος μέσα θα μπω...πάντως μέχρι στιγμής απο εχθές που λέει ότι έχει φύγει απο Ολλανδία 11 το πρωί δεν έχει ενημερωθεί το status στο tracking number ούτε κάποιο τηλέφωνο με έχουν πάρει για να μου πούν για εκτελωνισμό... πρίν λίγο έστηλα μήνυμα στο αεροδρόμιο και τους ρώτησα σχετικά με το εαν είναι εκεί το δέμα και εάν θα πληρώσω εκτελωνισμό.Το βάρος του πακέτου είναι 554g 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Όλα παίζουν. Αν σου κάτσει τελωνείο θα πληρώσεις παραπάνω, αν όχι δεν θα πληρώσεις. Πριν ένα μήνα έπεσε μπλόκο σε όλα τα πακέτα και έπεφταν φόροι κλπ. Τώρα έχουν χαλαρώσει τα πράγματα. Όπως σου τύχει είναι. Αυτό είναι το ρίσκο των παραγγελιών από κίνα. Μην γενικολογουμε και πανικοβαλουμε τον κόσμο. Ποια όλα τα πακέτα;; Πού το είδες; Είχαν θέμα πακέτα που ερχόντουσαν με συγκεκριμένο τρόπο αποστολής, σε συγκεκριμένη περιοχή της χώρας. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Πω ρε **** έμπλεξα πάει αντί να βγώ και κερδισμένος μέσα θα μπω...πάντως μέχρι στιγμής απο εχθές που λέει ότι έχει φύγει απο Ολλανδία 11 το πρωί δεν έχει ενημερωθεί το status στο tracking number ούτε κάποιο τηλέφωνο με έχουν πάρει για να μου πούν για εκτελωνισμό... πρίν λίγο έστηλα μήνυμα στο αεροδρόμιο και τους ρώτησα σχετικά με το εαν είναι εκεί το δέμα και εάν θα πληρώσω εκτελωνισμό.Το βάρος του πακέτου είναι 554g Μη τρελαίνεσαι και μη παίρνεις τηλέφωνα :rolleyes: Για να σου δείξει ότι ήρθε,πρέπει να το σκανάρουν και δεν το κάνουν απαραίτητα με το που πατήσει τις ρόδες το αεροπλάνο φίλε μου :D 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megaklis Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 (edited) Μη τρελαίνεσαι και μη παίρνεις τηλέφωνα :rolleyes: Για να σου δείξει ότι ήρθε,πρέπει να το σκανάρουν και δεν το κάνουν απαραίτητα με το που πατήσει τις ρόδες το αεροπλάνο φίλε μου :D Μακάρι ρε φιλαράκι γιατί απο την ώρα που έμαθα για τελωνείο τρελάθηκα..άμα είναι κινητό που κάνει 200 ευρώ την Ελλάδα να το πληρώσω απο κίνα 220 και να περιμένω και 20 μέρες θα είμαι τρομερός ******* Edited June 18, 2015 by impreza_sti 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 (edited) Μακάρι ρε φιλαράκι γιατί απο την ώρα που έμαθα για τελωνείο τρελάθηκα..άμα είναι κινητό που κάνει 200 ευρώ την Ελλάδα να το πληρώσω απο κίνα 220 και να περιμένω και 20 μέρες θα είμαι τρομερός ******** Απαγορεύονται οι συζητήσεις περί αποφυγής δασμών. Ηρέμησε και περίμενε ... Και ΠΟΤΕ δεν παίρνεις τηλέφωνο γιά να ρωτήσεις εάν θα πληρώσεις δασμούς. Edited June 18, 2015 by impreza_sti Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megaklis Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Απαγορεύονται οι συζητήσεις περί αποφυγής δασμών. Ηρέμησε και περίμενε ... Και ΠΟΤΕ δεν παίρνεις τηλέφωνο γιά να ρωτήσεις εάν θα πληρώσεις δασμούς. Οκ για να υπολογίζω περίπου εφόσον έφυγε εχθές απο Ολλανδία το πρωί άρα κανονικά εάν είναι για να πληρώσω για τελωνείο δεν θα πρέπει να με πα΄ρουν τηλέφωνο μέχρι την παρασκευη ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Απαγορεύονται οι συζητήσεις περί αποφυγής δασμών. Ηρέμησε και περίμενε ... Και ΠΟΤΕ δεν παίρνεις τηλέφωνο γιά να ρωτήσεις εάν θα πληρώσεις δασμούς. Είδες πουθενά καμιά συζήτηση περί αποφυγής δασμών?άλλο η συζήτηση περί αποφυγής κι άλλο η απλή συζήτηση για τυχόν δασμούς. Το μόνο λάθος εδώ είναι ότι το συζητάμε σε λάθος νήμα. Οκ για να υπολογίζω περίπου εφόσον έφυγε εχθές απο Ολλανδία το πρωί άρα κανονικά εάν είναι για να πληρώσω για τελωνείο δεν θα πρέπει να με πα΄ρουν τηλέφωνο μέχρι την παρασκευη ; Θα στο γράψει και στο site των ελτα ,στον εντοπισμό αντικειμένων μέσω του tracking number. Αλλά ξαναλέω το ότι δεν έχει σκαναριστεί ακόμα δεν σημαίνει ότι έχει περάσει τελωνείο,είναι απλά νωρίς ακόμα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Δεν σε παίρνουν τηλέφωνο, έρχεται στο τοπικό ταχυδρομείο μαζί με την "λυπητερή". Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megaklis Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 (edited) Δεν σε παίρνουν τηλέφωνο, έρχεται στο τοπικό ταχυδρομείο μαζί με την "λυπητερή". ξέρετε περίπου πόσο μπορεί να είναι τα μεταφορικά ; 180,80 δολλαρια πλήρωσα στον κινέζο Edited June 17, 2015 by megaklis 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Από που το πήρες;; Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megaklis Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Από που το πήρες;; Απο την σενγκαι της κίνας είναι η περιοχή μέσα απο το ebay 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 για το elephone p8000 που ειναι presale τι shipping να επιλέξω απο το το2c.com ? EU Registered Airmail(NL)(7-20 Business Days, Need Declare Mobile Phone )) singapore post post NL ? όλα έχουν free shiping αλλά με ποιο θα έρθει γρηγορότερα? Με το Eu Airmail τι παίζει? Singapore η Εu registered???? εδώ κάποιος να προχωρήσουμε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Singapore η Εu registered???? εδώ κάποιος να προχωρήσουμε??? Δεν νομίζω να υπάρχει κάποια σίγουρη διαφορά στον χρόνο εαν είναι και τα δυο με απλό ταχυδρομείο. Eαν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος που ξέρει καλύτερα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Με το Eu registered τι παιζει δεν εχω καταλάβει? το κινητό θα έρθει πρώτα στο Eu house και μετά θα αποσταλεί ? Μήπως είναι μια έξτρα δικλίδα για εμάς?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
igna200 Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Singapore η Εu registered???? εδώ κάποιος να προχωρήσουμε??? Εγώ τους είπα να μου στο στειλουν με sing post (από το geekbuying το πήρα ) και όταν τους ρώτησα μου είπαν ότι για την Ελλάδα συνήθως κάνει να έρθει 15-25 μέρες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Μην γενικολογουμε και πανικοβαλουμε τον κόσμο. Ποια όλα τα πακέτα;; Πού το είδες; Είχαν θέμα πακέτα που ερχόντουσαν με συγκεκριμένο τρόπο αποστολής, σε συγκεκριμένη περιοχή της χώρας. Έχεις δίκιο. Δεν είχα πάντως σκοπό να πανικοβάλλω κανέναν, απλώς το έγραψα έτσι γενικά για να εξηγήσω το πόσο φλου είναι η κατάσταση και ότι δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις σε αυτά. Αν του έλεγα ότι πριν ένα μήνα έγινε μπλόκο μόνο στα NLpost προς Βόρεια Ελλάδα ίσως καταλάβαινε ότι αφού αυτός είναι πχ Αθήνα ή περιμένει με SG post άρα δεν συντρέχει ανησυχία, κάτι που όμως δεν ισχύει γιατί πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο επιβολής φόρων και δασμών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Με το Eu registered τι παιζει δεν εχω καταλάβει? το κινητό θα έρθει πρώτα στο Eu house και μετά θα αποσταλεί ? Μήπως είναι μια έξτρα δικλίδα για εμάς?? Εδώ πρέπει να δηλωθεί σαν κινητό τηλέφωνο. Προτιμησε post nl. Έρχονται πολύ γρήγορα το τελευταίο διάστημα Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts