Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει κανένας με ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 20-04-2015 15:24 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ η είμαι μόνος στον σάκο με Despatch No:4093?

Επίσης παρατήρησα αυτές της μέρες οτι το http://www.elta-courier.gr/ ενημερώνετε ποιο γρήγορα από το http://www.elta.gr/el-gr/%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85.aspx

Samsung note 8 dual

Samsung note 4

jiayu s3 advance 3GB Ram

Thl T200 2GB Ram

Lenovo S960 2GB Ram

• Απαντήσεις 43,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Υπάρχει κανένας με ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 20-04-2015 15:24 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ η είμαι μόνος στον σάκο με Despatch No:4093?

Επίσης παρατήρησα αυτές της μέρες οτι το http://www.elta-courier.gr/ ενημερώνετε ποιο γρήγορα από το http://www.elta.gr/el-gr/%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85.aspx

Το ότι έχεις ίδιο Despatch No δεν σημαίνει ότι είναι σάκκος ή ότι όσοι είναι με τον ίδιο αριθμό είναι μαζί ...

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Πρεπει να εχει ερθει και το δικο σου, ειμαστε στον ιδιο σακκο μαλλον Δες

Destination Country - Cache Time:2015-05-18 12:48 - Go to official website

2015-04-11 14:06

SINGAPORE, ITEMS IN PACKING

Origin Country - Cache Time:2015-05-18 12:01 - Go to official website

2015-04-13 14:06

Despatched to overseas (Country code: GR)

2015-04-11 14:06

Received from Customer

----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

RF325608988SG

Mακάρι φίλε μου να είναι όπως τα λες γιατί έχω βαρεθεί να κοιτάω... παντως όλα τα σάιτ προς το παρόν μου λένε το αντίθετο για το τράκινγκ νάμπερ μου : RF326366174SG

Παναγιώτης

Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s

Το ότι έχεις ίδιο Despatch No δεν σημαίνει ότι είναι σάκκος ή ότι όσοι είναι με τον ίδιο αριθμό είναι μαζί ...

Άντε επιτελούς έφτασε έχω εδώ και 2 εβδομάδες με την θήκη την 4G κάρτα και την RΟΜ oλα έτοιμα και δεν έχω το κινητό :p

To Despatch No αν θυμαμε καλά είναι ο αριθμός πτήσεις που φεύγει απο SG για αυτό το έγραψα και το ξέρω οτι δεν παίζει κανένα ρόλο αυτό και ούτε βοηθάει σε κάτι άπλα για να δω αν έχω παρέα γιατί κανένας δεν είχε γράψει κανένας για αυτήν την ημερομηνία...

Samsung note 8 dual

Samsung note 4

jiayu s3 advance 3GB Ram

Thl T200 2GB Ram

Lenovo S960 2GB Ram

Item No: RF327343152SG

Despatch No: 4091

Για τον φιλο που λεει για τον αριθμο. Ειμαι απο 19/4 βλεπω τα αλλα παιδια τελη απριλιου να τους ανοιγουν τους σακους σε ρεκορ και εμεις τπτ. Μια απογοήτευση υπαρχει αλλα ελπιζουμε και κανουμε υπομονη τωρα που πιασανε δουλεια στα ελτα !!!

Μια παραλαβή από Κίνα μπορεί να διαρκέσει έως και πάνω από 60 μέρες. Μη γράφετε πριν κλείσετε 40 με 60 μέρες.

Γεμίζει άσκοπα το νήμα και γίνεται δύσχρηστο...

Edited by nikiforos_

Κι εμενα τα ιδια μου ειπαν.....Ενω σε παλαιοτερη επαφη με ελτα μου ειπαν οτι κανουν 15-30 μερες το πολυ

----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στα ελτα σου ειπαν οτι θα φανει;

Οχι μου ειπαν οτι ηρθε χθες βραδυ και να περιμενω μεχρι να το διαχειριστουν οι συναδελφοι.

Μερικές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες σχετικά με το τι απεικονίζει τελικά το κάθε tracking site...

Εμφανίστηκε επιτέλους Ελλάδα το κινητό φίλου που είχε αποσταλεί από το VickMall με SingPost - και κλασσικά με 4PX από το Shenzen μέχρι τη Σιγκαπούρη.

Το site της SingPost έδινε γι' αυτό:

16-04-2015 Received from Customer

18-04-2015 Despatched to overseas (Country code: GR)

Τα ίδια αναφέρει και το 17track.net και το trackitonline.ru (λογικό - προφανώς ενημερώνονται από τη SingPost).

Το πολύ πιο αναλυτικό, όμως, site της 4PX (en.4px.com) δίνει τα εξής:

2015-04-18 09:16:00 Sat RUMOW Despatched to ATC

2015-04-16 23:59:00 Thu SINGAPORE 到港 rrive at Airport

2015-04-16 18:00:00 Thu HONGKONG 离港 Depart from Airport

2015-04-16 16:00:00 Thu HONGKONG 出货 Depart from facility

2015-04-16 14:00:00 Thu HONGKONG 到达 Arrive at facility

2015-04-16 10:35:00 Thu Received from Customer

2015-04-16 04:18:00 Thu Shipment ready

2015-04-16 02:45:05 Thu Lan Guang,Shenzhen,China 货物到达作业中心 Shipment arrived at facility

2015-04-16 02:45:05 Thu Lan Guang,Shenzhen,China 操作完成 Shipment operation completed

2015-04-15 17:30:27 Wed 货物电子信息已经收到 Shipment information received

Εκτός από την αναλυτική παρουσίαση της κίνησης εντός... Ασίας, βλέπουμε και έναν ενδιάμεσο σταθμό της SG, που δε φαινόταν αλλού! Στη φάση που η SG λέει απλώς "Received from customer" για τις 16/4, το πακέτο βρίσκεται όντως στη Σιγκαπούρη.

Στις 18/4 όμως, το πακέτο γίνεται "Dispatched to ATC" από το RUMOW, το οποίο με μια απλή αναζήτηση βρίσκουμε ότι είναι στη Μόσχα!

Σήμερα το πακέτο... έσκασε μύτη στα ΕΛΤΑ.

Από το site των ΕΛΤΑ:

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 16-04-2015 10:35 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 18-05-2015 13:13 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Φαίνεται να έχουν... χάσει τα πρώτα στιγμιότυπα, με το Κέντρο Διαλογής Αεροδρομίου κλπ.

Περιέργως όμως (και το λέω επειδή θεωρητικά η ενημέρωση όλων των εκτός Ελλάδος sites θα πρέπει να προέρχεται από τις δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα - και άρα θα έπρεπε να ανακλώνται και στο site των ΕΛΤΑ) οι ξένες ιστοσελίδες δείχνουν την άφιξη στην Ελλάδα μια μέρα πριν.

Π.χ.:

SingPost:

17-05-2015 Arrived at overseas (Country code: GR)

4PX:

2015-05-17 16:31:00 Sun Arrived at overseas

17track.net:

2015-05-17 16:31 Arrived at overseas (Country code: GR)

Συμπέρασμα...; Όχι κάτι ιδιαίτερο, για να είμαι ειλικρινής. Απλώς με το χαμό που (φάινεται ότι) γίνεται, τελικά και η πληροφορία που δίνουν τα διάφορα sites δεν ακολουθεί απόλυτα αυτό που θα περίμενε κανείς.

Ίσως όντως -όπως έχει επισημάνει και άλλος κόσμος εδώ- να μπορεί κανείς να αποκομίσει... συμπληρωματική πληροφορία από τις διάφορες διαθέσιμες σελίδες.

Το βασικό είναι βέβαια ότι αν κάνει κανείς λίγη υπομονή, τελικά το δέμα του και εμφανίζεται, και... έρχεται! (ελπίζουμε...)

Ίσως η άλλη χρήσιμη πληροφορία να είναι οι ενδιάμεσοι σταθμοί που (φαίνεται να) χρησιμοποιεί η SingPost.

Είχε ήδη γραφτεί κάτι για Τουρκία παλιότερα, τώρα βλέπουμε και κάτι με Ρωσία...

RF326012551SG

Ειμαι κι εγω σε αυτους που σημερα τους εμφανιστηκε στο trackitonline Ελλάδα, πουθενα αλλου ομως..Πως γίνεται ρε παιδιά αυτο? Απο που αντλεί την πληροφορία το trackitonline?

RF326012551SG

Ειμαι κι εγω σε αυτους που σημερα τους εμφανιστηκε στο trackitonline Ελλάδα, πουθενα αλλου ομως..Πως γίνεται ρε παιδιά αυτο? Απο που αντλεί την πληροφορία το trackitonline?

και εμενα το ιδιο ... τι παιζετε ?

RF325993416SG

Τωρα ειπα ειδα κ εγω στο ρωσικο το ενα λεει οτι ηρθε ελλαδα 11/5 κ το αλλο 17/5 με αποστολη απο σιγκαπουρη 20/5 τη φαση?

το 'the item is pre-advised' τι εννοει?οτι εχει καταγραφει για να φυγει?εχει 4-5 μερες μονο αυτο μου βγαζει.ουτε dispathched ουτε τιποτα.γενικα δεν εχω θεμα να περιμενω (εκτος αν φτασει τελη του αλλου μηνα που θα ειμαι ταξιδι), αλλα ψηθηκα απο καποιους φιλους που ειπαν οτι με NL POST παρελαβαν σε χρονο dt. :p

/// χαζη η ερωτηση μου, η πρωτη σελιδα ηταν κατατοπιστικοτατη, απλα παρηγγειλα πρωτη φορα με NL POST και νομιζα οτι οι φρασεις στα αποτελεσματα του tracking ειναι ιδιες σε ολες τις ταχυδρομικες εταιρειες!

Edited by karlomagnos

Μερικές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες σχετικά με το τι απεικονίζει τελικά το κάθε tracking site...

Εμφανίστηκε επιτέλους Ελλάδα το κινητό φίλου που είχε αποσταλεί από το VickMall με SingPost - και κλασσικά με 4PX από το Shenzen μέχρι τη Σιγκαπούρη.

Ίσως η άλλη χρήσιμη πληροφορία να είναι οι ενδιάμεσοι σταθμοί που (φαίνεται να) χρησιμοποιεί η SingPost.

Είχε ήδη γραφτεί κάτι για Τουρκία παλιότερα, τώρα βλέπουμε και κάτι με Ρωσία...

Ίσως το πιο χρήσιμο και με ουσία ποστ σε αυτό το νήμα εδώ και πολύ καιρό....

The day is my enemy, the night my friend

Ίσως το πιο χρήσιμο και με ουσία ποστ σε αυτό το νήμα εδώ και πολύ καιρό....

Δηλαδή πόσες φορές πρέπει να γράψουμε ότι τα αεροσκάφη κάνουν στάσεις και ότι ξεφορτώνουν σε κάποιο ευρωπαϊκό κέντρο διαλογής;;

Εγώ τουλάχιστον βαρέθηκα να το γράφω, και μετά από 2-3 σελίδες θα δείς ότι πιστεύουν ότι τα δέματα έρχονται με αεροσκάφος της γραμμής και ... 1η θέση. :lol:

Φίλε @evansarmor εσύ τι πιστεύεις για τα πολλά δέματα που εμφανιστηκαν Ελλάδα με βάση το trackitonline αλλά σε κανένα άλλο site? Εγω μεχρι σήμερα πιστευα οτι το T.I.O απλά χρησιμοποιεί τα site των ΕΛΤΑ, Singpost για να παρει τις πληροφορίες...Δες το δικο μου tracking number (RF326012551SG) , απο το πρωι εχει εμφανιστει στο trackitonline και πουθενα αλλου..

Φίλε μου πιστεύω ότι ο μοναδικός λόγος γιά αυτό είναι το ότι το αεροσκάφος που περιείχε το δέμα σου χρησιμοποίησε το Ρωσσικό κέντρο διαλογής και από εκεί έφυγε το δέμα γιά Ελλάδα, με αποτέλεσμα το Ρωσσικό σάϊτ να έχει "μέσον" και να μαθαίνει πρώτο την κίνηση.

Το ζήτημα είναι ότι ποτέ δεν ξέρουμε ποιό δρομολόγιο θα ακολουθήσει και ποιό κέντρο θα χρησιμοποιήσει το κάθε αεροσκάφος..

Φίλε μου πιστεύω ότι ο μοναδικός λόγος γιά αυτό είναι το ότι το αεροσκάφος που περιείχε το δέμα σου χρησιμοποίησε το Ρωσσικό κέντρο διαλογής και από εκεί έφυγε το δέμα γιά Ελλάδα, με αποτέλεσμα το Ρωσσικό σάϊτ να έχει "μέσον" και να μαθαίνει πρώτο την κίνηση.

Το ζήτημα είναι ότι ποτέ δεν ξέρουμε ποιό δρομολόγιο θα ακολουθήσει και ποιό κέντρο θα χρησιμοποιήσει το κάθε αεροσκάφος..

Με βάση τη θεωρία σου, μπορώ να χαρώ, ειναι θέμα χρόνου να το δείξει και το ΕΛΤΑ..Μακάρι να είναι έτσι γιατί έχει ηδη αργήσει. Αν μου κάνει και τη χάρη Πέμπτη να βρίσκεται στα ΕΛΤΑ της Αλεξανδρουπολης...

Παιδια εμενα πριν απο λιγο φανηκε η αφιξη και στο Singapore Post,εκτος απο το Trackitonline,αλλα στα ΕΛΤΑ ακομα τιποτα...

Και εμενα φανηκε στο sp post Arrived at overseas (Country code: GR).

Άρα θα δούμε αν αυτό που λένε στα ΕΛΤΑ ότι μόλις έρθουν τα δέματα τα σκανάρουν ισχύει, διορία μέχρι αύριο το πρωί Edited by pisons
Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

Άρα θα δούμε αν αυτό που λένε στα ΕΛΤΑ ότι μόλις έρθουν τα δέματα τα σκανάρουν, διορία μέχρι αύριο το πρωί

Λογικα αυριο θα φανουν στα ΕΛΤΑ.Ιδωμεν.

Άρα θα δούμε αν αυτό που λένε στα ΕΛΤΑ ότι μόλις έρθουν τα δέματα τα σκανάρουν, διορία μέχρι αύριο το πρωί

αυτο που λες δεν στεκει, υπάλληλος των ΕΛΤΑ το σκανάρισε ήδη και εμφανιστηκε στο SP ώς "arrived"...Απλά μαλλον δεν έχει περαστει στο συστημα των ΕΛΤΑ.