three_brothers1 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Πέρα από το 23% Φ.Π.Α. και τα 12€ υπέρ Ελ.Τα., λόγω του ότι η αξία υπερβαίνει τα 150€, υπολόγισε και δασμούς. Το πόσο % είναι δεν το γνωρίζω, γιατί εξαρτάται από την δασμολογική κλάση του αντικειμένου. Άλλο συντελεστή έχουν π.χ. τα ηλεκτρονικά και άλλο τα ρούχα. Αν δεν κάνω λάθος όμως, συνήθως είναι μονοψήφιο νούμερο. σε ποστ του 2011 διαβασα για 3.5% .δεν ξερω βεβαια αν εχουν αλλαξει απο τοτε. 1 Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Τίθεται θέμα αν είναι πάνω η κάτω από 150? Αλλάζει κλίμακα χρέωσης;? Δες το ποστ του nikkal: Πέρα από το 23% Φ.Π.Α. και τα 12€ υπέρ Ελ.Τα., λόγω του ότι η αξία υπερβαίνει τα 150€, υπολόγισε και δασμούς. Το πόσο % είναι δεν το γνωρίζω, γιατί εξαρτάται από την δασμολογική κλάση του αντικειμένου. Άλλο συντελεστή έχουν π.χ. τα ηλεκτρονικά και άλλο τα ρούχα. Αν δεν κάνω λάθος όμως, συνήθως είναι μονοψήφιο νούμερο. Ευχαριστώ για την διευκρίνιση. Άρα το πακέτο μου πουθενά δεν προδίδει ότι έρχεται από Κίνα.Αφού όπως διευκρινίστηκε το CN22 δεν έχει σχέση με china, το μόνο που απομένει να "προδίδει" την προέλευση είναι εκείνα τα κινέζικα γράμματα στα αριστερά δίπλα από τη λέξη MALTA. Βάλε την εφαρμογή google translator και κάνε μετάφραση με φωτογραφία, εστιάζοντας με την κάμερα στα γράμματα αυτά να δούμε τι σημαίνουν! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospats Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 καλημέρα σε όλους. το δέμα μου είναι στο ταχυδρομείο της περιοχής μου από 26/3 αλλά ούτε ο ταχυδρόμος ήρθε αλλά ούτε και το πολυπόθητο χαρτί άφησε για την παραλαβή του δέματος από το ταχυδρομείο. μήπως να πάω από εκεί να δω τι γίνεται? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 (edited) σε ποστ του 2011 διαβασα για 3.5% .δεν ξερω βεβαια αν εχουν αλλαξει απο τοτε. Έχω την εντύπωση πως μέχρι κάποιο ποσό (350€), επιβάλλεται όντως δασμός 3,5%. Εάν όμως η δασμολογική του κλάση αντιστοιχεί σε μικρότερο ποσοστό δασμού, μπορείς να ζητήσεις να το χρεώσουν με αυτό το ποσοστό. Οπότε, ενδεικτικά για κινητό αξίας 200€ και μόνο μέσω Ελ.Τα., έχουμε 200+46 Φ.Π.Α.+12 για τα Ελ.Τα.+7 δασμοί=265€. Edited March 31, 2015 by nikkal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Έχω την εντύπωση πως μέχρι κάποιο ποσό, επιβάλλεται όντως δασμός 3,5%. Εάν όμως η δασμολογική του κλάση αντιστοιχεί σε μικρότερο ποσοστό δασμού, μπορείς να ζητήσεις να το χρεώσουν με αυτό το ποσοστό. καποιος να μας πει τι ισχυει για κινητα τηλεφωνα (γιατι οι περισσοτεροι,αν οχι ολοι τετοια περιμενουν) ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλημέρα σε όλους. το δέμα μου είναι στο ταχυδρομείο της περιοχής μου από 26/3 αλλά ούτε ο ταχυδρόμος ήρθε αλλά ούτε και το πολυπόθητο χαρτί άφησε για την παραλαβή του δέματος από το ταχυδρομείο. μήπως να πάω από εκεί να δω τι γίνεται? με τον tracking παραμασχαλα τραβα μια βολτα..και αρκετα το αφησες.:) 1 Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Με NL Αθήνα όμως. Μέχρι στιγμής ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ23-03-201523:22ΟΛΛΑΝΔΙΑΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ23-03-201523:22ΟΛΛΑΝΔΙΑΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ30-03-201509:00ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)31-03-201507:44Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άλλο ένα με cn που περιμένω κολλημενο από 26/3 αεροδρόμιο Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Κι εμενα παιδια που περιμενω για Αγρινιο ειναι κολλημενο απο τις 27 Number (Registered): RC411379660NL Status: Transit Destination: Greece 2015-03-27 12:05 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA) 2015-03-24 05:54 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 2015-03-20 01:52 NETHERLANDS, ARRIVAL AT AIRPORT 2015-03-20 01:52 NETHERLANDS, ITEMS IN PACKING Origin: Netherlands 2015-03-24 07:54 The item has been processed in the country of destination 2015-03-20 09:25 The item is on transport to the country of destination 2015-03-20 01:52 The item is at the PostNL sorting center ====================================== 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hiiya Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Για εμάς από Θεσσαλονίκη που την πατήσαμε, θα μας ζητήσουν την αποδειξη από το Paypal ή μόνο τον αριθμό απόδειξης για να τσεκάρουν οι ίδιοι πόσο πληρώσαμε?? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Κι εμενα παιδια που περιμενω για Αγρινιο ειναι κολλημενο απο τις 27 Number (Registered): RC411379660NL Status: Transit Destination: Greece 2015-03-27 12:05 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA) 2015-03-24 05:54 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 2015-03-20 01:52 NETHERLANDS, ARRIVAL AT AIRPORT 2015-03-20 01:52 NETHERLANDS, ITEMS IN PACKING Origin: Netherlands 2015-03-24 07:54 The item has been processed in the country of destination 2015-03-20 09:25 The item is on transport to the country of destination 2015-03-20 01:52 The item is at the PostNL sorting center ====================================== ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 12-03-2015 13:39 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 23-03-2015 10:34 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 27-03-2015 08:10 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) με singpost μια απο τα ιδια ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για εμάς από Θεσσαλονίκη που την πατήσαμε, θα μας ζητήσουν την αποδειξη από το Paypal ή μόνο τον αριθμό απόδειξης για να τσεκάρουν οι ίδιοι πόσο πληρώσαμε?? βγαλε μια φωτοτυπια την αποδειξη απο το paypal καλου κακου..εχεις καποια αλλη αποδειξη απο το μαγαζι; 1 Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mahdi Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Επίσης η τιμή που αναγράφει επάνω το πακέτο είναι η ιδια με την τιμή που πλήρωσες για το κινητό;; Εαν δεν είναι(γιατί συνήθως γράφουν μικρότερη) και η απόδειξη λέει 100ε αντί για 20 που γράφει επάνω τί γίνεται;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Επίσης η τιμή που αναγράφει επάνω το πακέτο είναι η ιδια με την τιμή που πλήρωσες για το κινητό;; Εαν δεν είναι(γιατί συνήθως γράφουν μικρότερη) και η απόδειξη λέει 100ε αντί για 20 που γράφει επάνω τί γίνεται;; τιποτα..λογικα λες δεν ξερεις τι εγραψε ο seller επανω και δειχνεις την αποδειξη προθυμος να πληρωσεις τα νομιμα για να παραλαβεις. 1 Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hiiya Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Επίσης η τιμή που αναγράφει επάνω το πακέτο είναι η ιδια με την τιμή που πλήρωσες για το κινητό;; Εαν δεν είναι(γιατί συνήθως γράφουν μικρότερη) και η απόδειξη λέει 100ε αντί για 20 που γράφει επάνω τί γίνεται;; Δεν ξερω καν εάν γράφει τιμή στο κουτί επάνω. Δεν ξέρω ποια είναι η συνήθης τακτική.. Την αποδειξη από το paypal εχω αλλά και την κίνηση από το e-banking που φαίνεται πόσα πλήρωσα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisia78 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Καλημέρα σας, τι γίνεται με το αεροδρόμιο της Αθήνας ; Κι εμένα έφτασε 24/3 και ακόμη να φύγει από εκεί! Του συζύγου μου είχε φτάσει 10/3 και 11/3 είχε φύγει. Και το δικο μου έχει κολλήσει εκεί μια εβδομάδα. Είναι sp και του συζύγου το ίδιο . Και κάτι ακόμη εάν δεν υπάρχει απόδειξη πώς μπορούν να ξέρουν την αξία στο τελωνείο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Καλημέρα σας, τι γίνεται με το αεροδρόμιο της Αθήνας ; Κι εμένα έφτασε 24/3 και ακόμη να φύγει από εκεί! Του συζύγου μου είχε φτάσει 10/3 και 11/3 είχε φύγει. Και το δικο μου έχει κολλήσει εκεί μια εβδομάδα. Είναι sp και του συζύγου το ίδιο . Και κάτι ακόμη εάν δεν υπάρχει απόδειξη πώς μπορούν να ξέρουν την αξία στο τελωνείο. google is their friend.. :lol: 1 Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisia78 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 google is their friend.. :lol: Ααααα καλά... Ξέρουν και απο τέτοια;;;:lol: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Δεν ξερω καν εάν γράφει τιμή στο κουτί επάνω. Δεν ξέρω ποια είναι η συνήθης τακτική.. Την αποδειξη από το paypal εχω αλλά και την κίνηση από το e-banking που φαίνεται πόσα πλήρωσα. Καλά θα ήταν επίσης να υπάρχει (σε εκτύπωση) κ ά τ ι (αλληλογραφία; screenshot από το λογαριασμό σου -αν είχες ανοίξει- στο κινεζο-μάγαζο; Δεν ξέρω, για να 'μαι ειλικρινής...) που να συνδέει τη συγκεκριμένη συναλλαγή/πληρωμή με το tracking number του δέματος, ώστε να αποδεικνύει ότι η συναλλαγή αφορά αυτό το πακέτο (και όχι κάποια αγορά που έκανες την ίδια εποχή από την Κίνα για... π.χ. τσιμπιδάκια! :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Καλά θα ήταν επίσης να υπάρχει (σε εκτύπωση) κ ά τ ι (αλληλογραφία; screenshot από το λογαριασμό σου -αν είχες ανοίξει- στο κινεζο-μάγαζο; Δεν ξέρω, για να 'μαι ειλικρινής...) που να συνδέει τη συγκεκριμένη συναλλαγή/πληρωμή με το tracking number του δέματος, ώστε να αποδεικνύει ότι η συναλλαγή αφορά αυτό το πακέτο (και όχι κάποια αγορά που έκανες την ίδια εποχή από την Κίνα για... π.χ. τσιμπιδάκια! :p) στην αποδειξη στο paypal (τουλαχιστον σε εμενα) κατω κατω λεει το site που παρηγγειλες αλλα και το tracking number. 1 Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Δεν ξερω καν εάν γράφει τιμή στο κουτί επάνω. Δεν ξέρω ποια είναι η συνήθης τακτική.. Την αποδειξη από το paypal εχω αλλά και την κίνηση από το e-banking που φαίνεται πόσα πλήρωσα. Η συγκεκριμένη κυρία που εκτελωνίζει στο ΥΕΔ Θεσσαλονίκης, χρεώνει με το μάτι. Αν δει κινητό, κάνει κατ'εκτίμηση αξιολόγηση και βάζει αξία μόνη της. Συνήθως κατοστάρικο. Οπότε η χρέωση θα είναι 36-38€. Αυτό έρχεται στο ταχυδρομείο σαν μπιλιετάκι και για να παραλάβεις το δέμα, πληρώνεις το ποσό αυτό. Αν έχεις αντίρηση, μπορείς να αρνηθείς την χρέωση, να επιστρέψει το δέμα πίσω στο ΥΕΔ και να κανονίσεις να πας αποδεικτικό της πραγματικής αξίας του δέματος (Paypal, κατάθεση τράπεζας, αντίγραφο αγοράς από το site κλπ). Η όλη διαδικασία αυτή, της επανεξέτασης, μπορεί να πάρει άλλες 10 εργάσιμες, οπότε ο καθένας κρίνει κατ'ιδίαν. Συνήθως το κατοστάρικο που βάζει η κυρία αυτή σαν εκτίμηση, είναι λίγο ή πολύ πιό κάτω από την αξία του κινητού, οπότε δεν τίθεται θέμα να ζητήσεις επανεξέταση. Μια φορά μόνο εμένα, μου εκτίμησε 100€ ένα Doogee DG100, που έκανε 65€ πραγματικά, αλλά δεν έκατσα να κάνω επανεξέταση, γιατί το όλο θέμα θα έπαιρνε 10 μέρες και το μόνο που θα άλλαζε, θα ήταν 5-6€ από τον ΦΠΑ (23% ΦΠΑ+12€ έξοδα + 2-3€ δασμούς)... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 στην αποδειξη στο paypal (τουλαχιστον σε εμενα) κατω κατω λεει το site που παρηγγειλες αλλα και το tracking number. Ναι; Δεν το είχα προσέξει! Δηλαδή ενημερώνουν αναδρομικά την απόδειξη με το tracking nr (μιας και προφανώς το tr. number προκύπτει μετά την πληρωμή σου); Καλό! (και χρήσιμο) Αρκεί βέβαια ο πωλητής να έχει κοινοποιήσει στο PayPal το tracking nr (και όποια τυχόν άλλα στοιχεία μετά τη συναλλαγή), κάτι που δεν είμαι βέβαιος ότι θα το κάνουν όλοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Ναι; Δεν το είχα προσέξει! Δηλαδή ενημερώνουν αναδρομικά την απόδειξη με το tracking nr (μιας και προφανώς το tr. number προκύπτει μετά την πληρωμή σου); Καλό! (και χρήσιμο) Αρκεί βέβαια ο πωλητής να έχει κοινοποιήσει στο PayPal το tracking nr (και όποια τυχόν άλλα στοιχεία μετά τη συναλλαγή), κάτι που δεν είμαι βέβαιος ότι θα το κάνουν όλοι... 2 παραγγελιες απο vickmall εχω κανει.και οι 2 εχουν...τωρα για τους αλλους δεν γνωριζω γιατι δεν εχω παραγγειλει ποτε απο αλλου 1 Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Εγώ πάντως χθες, έστειλα email στο gearbest και ζήτησα την απόδειξη. Σήμερα πρωί-πρωί την είχα. Μου την δώσαν σε μορφή excel και επάνω πέρα απο τα στοιχεία του καταστήματος και τα δικά μου, αναγράφει και τον tracking number. Ζητήστε invoice της αγοράς σας απο τον πωλητή. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenzeres Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Η συγκεκριμένη κυρία που εκτελωνίζει στο ΥΕΔ Θεσσαλονίκης, χρεώνει με το μάτι. Αν δει κινητό, κάνει κατ'εκτίμηση αξιολόγηση και βάζει αξία μόνη της. Συνήθως κατοστάρικο. Οπότε η χρέωση θα είναι 36-38€. Αυτό έρχεται στο ταχυδρομείο σαν μπιλιετάκι και για να παραλάβεις το δέμα, πληρώνεις το ποσό αυτό. Αν έχεις αντίρηση, μπορείς να αρνηθείς την χρέωση, να επιστρέψει το δέμα πίσω στο ΥΕΔ και να κανονίσεις να πας αποδεικτικό της πραγματικής αξίας του δέματος (Paypal, κατάθεση τράπεζας, αντίγραφο αγοράς από το site κλπ). Η όλη διαδικασία αυτή, της επανεξέτασης, μπορεί να πάρει άλλες 10 εργάσιμες, οπότε ο καθένας κρίνει κατ'ιδίαν. Συνήθως το κατοστάρικο που βάζει η κυρία αυτή σαν εκτίμηση, είναι λίγο ή πολύ πιό κάτω από την αξία του κινητού, οπότε δεν τίθεται θέμα να ζητήσεις επανεξέταση. Μια φορά μόνο εμένα, μου εκτίμησε 100€ ένα Doogee DG100, που έκανε 65€ πραγματικά, αλλά δεν έκατσα να κάνω επανεξέταση, γιατί το όλο θέμα θα έπαιρνε 10 μέρες και το μόνο που θα άλλαζε, θα ήταν 5-6€ από τον ΦΠΑ (23% ΦΠΑ+12€ έξοδα + 2-3€ δασμούς)... Μάλιστα... Δηλαδή δεν χρειάζεται η μετάβαση στη Σαλόνικα;; Απλά πλερώ στο ταχυδρομείο; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domen Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 24-03-2015 23:30 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 24-03-2015 23:30 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 30-03-2015 08:39 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 30-03-2015 16:39 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 31-03-2015 04:00 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 31-03-2015 11:22 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Μια από τα ίδια. 1 Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4x - Lenovo Yoga Tablet 3 850 F - Lenovo A806 - Lenovo A820 - LG Optimus L5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Τα κινητά δεν έχουν δασμούς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Τα κινητά δεν έχουν δασμούς Πές το στους Τελωνειακούς γιατί δεν το ξέρουν ... :) Οτιδήποτε είναι εκτός ΕΕ κανονικά έχει δασμούς. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts