Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω παντως το πρωι πρωι κακαθως πηγαινα Ν. Σαλαμινας ειδα 2 φορτηγακια των ελτα οποτε λογικα ξεκινησαν

Αφού βρε παιδιά το είπαμε στην προηγούμενη σελίδα, έληξε η απεργία, νίκησαν οι απεργοί.

Καλημέρα φίλοι μου είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω πως οι οδηγοί των ΕΛΤΑ κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους

και η διοίκηση έκανε πίσω ,

Οπότε από Αύριο τα φορτηγά των ΕΛΤΑ επιστρέφουν στους δρόμους οπότε να είστε έτοιμοι να παραλάβετε:)

http://www.pak-elta.gr/2015/01/blog-post_11.html#more

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αφού βρε παιδιά το είπαμε στην προηγούμενη σελίδα, έληξε η απεργία, νίκησαν οι απεργοί.

Το ιδιο λεμε Romanos..

Sent from Meizu Pro5

Καλησπέρα, καλη χρονιά!

Καμιά ιδέα για το παρακάτω;

Είναι από AliExpress

RI262384663CN

τα ιδια και εγω RH102673815CN σε κανα μηνα ακομα θα ερθει....

Παιδιά με την απεργία τι έγινε πιασαν δουλειά στα ελτα ή θα χρειαστούν ακόμα καμία βδομάδα για να συνερθουν ???

Εγώ πάντως σήμερα παρέλαβα κάποιο δέμα (από Γερμανία, αλλά δεν νομίζω να έχει σχέση)

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 03-01-2015 17:13 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 06-01-2015 09:42 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 07-01-2015 02:42 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 07-01-2015 03:25 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 12-01-2015 06:35 Μ.Δ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 12-01-2015 08:53 Μ.Δ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ-ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 12-01-2015 11:51 Μ.Δ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

RC410800528NL

Από 23/12/2014 "the item is on transport to the country of destination", ενώ στο site των ΕΛ.ΤΑ. η μοναδική ένδειξη είναι "Ολλανδία" στις 20/12/2014. Το μαγαζί μου έστειλε στις 09/01/2015 e-mail, το οποίο γράφει ότι το παρέλαβα!!!!!

Υπάρχει κάποιος τρόπος επικοινωνίας με την NL Post, πλην του twitter;

το coolicool ειναι το μαγαζι?και γω ειμαι στην ιδια κατασταση.μεγαλη αργοπορια με τα ολλανδικα ταχυδρομεια

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

φιλε σταυρο πιστευω απο δευτερα θα γινει η νεα ενημερωση,και εμεις το ιδιο περιμενουμε,προτεινω να κανεις λιγακι υπομονη ελπιζω να λαβουμε τα δεματα μας ολοι,ευτυχως τα λεμε εδω και ξεχνιουμαστε αλλιως τι θα γινοτανε.

παιδια το συστημα στα ελτα ξεκολλησε και σε καποια μελη εγραψε ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

χωρις να λεει αφιξη στην χωρα προορισμου

σε καλο δρομο ειμαστε.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εδώ και 11 μέρες δεν έχει γίνει τίποτα, εγώ πάντως σήμερα έστειλα στη nlpost mail για να με πληροφορήσουν για την καθυστέρηση και τη λάθος χώρα προορισμού που εμφανίζεται. Ελπίζω να μου απαντήσουν γιατί έχω αρχίσει να :angry: !!!

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

το coolicool ειναι το μαγαζι?και γω ειμαι στην ιδια κατασταση.μεγαλη αργοπορια με τα ολλανδικα ταχυδρομεια

απο τα ιδια και γω ποτε ξανα με τα ολλανδικα :mad:

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εδώ και 11 μέρες δεν έχει γίνει τίποτα, εγώ πάντως σήμερα έστειλα στη nlpost mail για να με πληροφορήσουν για την καθυστέρηση και τη λάθος χώρα προορισμού που εμφανίζεται. Ελπίζω να μου απαντήσουν γιατί έχω αρχίσει να :angry: !!!

μια χαρα εισαι ακομα εμενα εδω κ 24 μερες δεν εχει γινει τπτ τι να πω :X

http://www.17track.net/en/result/post-details.shtml?nums=RS178844529NL

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Πολύ γρήγορα ήρθε, παραγγελία στις 20 Δεκ και εστάλει στις 24 Δεκ. Αύριο θα πάω ταχυδρομείο να το πάρω.

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 07-01-2015 07:47 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Κ Δ 12-01-2015 01:50 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Κ Δ

ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ. 12-01-2015 07:00 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (ΜΔ)

ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑ - ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ 12-01-2015 11:43 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (ΜΔ)

Κατάφερα χθες και έκανα τις 2 πιο κουλές μου παραγγελίες απο ebay, η μία με tracking που θεωρτητικά αντιστοιχεί στην YANWEN ( YC435261974YW ), όπου στις λεπτομέρειες του ebay δείχνει shipping information received, και στην YANWEN δεν γράφει τίποτα, και άλλη μία που θα έρθει με AusPost Sea Mail Parcel και estimated delivery 2/3-13/4!!!!! Του έχει έρθει κανενός με βαπόρι σαν κι εμένα?

Πολύ γρήγορα ήρθε, παραγγελία στις 20 Δεκ και εστάλει στις 24 Δεκ. Αύριο θα πάω ταχυδρομείο να το πάρω.

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 07-01-2015 07:47 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Κ Δ 12-01-2015 01:50 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Κ Δ

ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ. 12-01-2015 07:00 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (ΜΔ)

ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑ - ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ 12-01-2015 11:43 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (ΜΔ)

μην παιζεις με τον πονο μας!!!!!!!11 :lol:

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

παιδια υπομονη μεχρι την παρασκευη θα γινει ενημερωση δεν θα μεινουμε αλλο στην αναμονη,περαστηκα μας.

επικοινωνησα με το NLPost μεσω twitter σημερα (γιατι εδω που πηγα στα ελτα μου παν οτι εινα ολλανδια) αντε να δουμε τι θα μου απαντησουν :cry:

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Ελτα RULEZ λεμε... Σημερα παρέλαβα απο εβαυ, αποστολη 17/12, παραλαβη σήμερα,αν βαλεις οτι περασαν γιορτες σφαιρα ήρθε το UMI, ολα καλα. ΝΑ ευχαριστήσω τους Romanos, Evansarmor και gestavros για την πολυτιμη βοηθεια και συνδρομή τους τόσο στην καθοδηγηση οσο και την κατανόηση του αγαπημένου μας πλέον σπορ... :lol: :lol: :lol: :p :p :p :wink::wink:
Αλλο πράγμα η Alfa...

παιδια υπομονη μεχρι την παρασκευη θα γινει ενημερωση δεν θα μεινουμε αλλο στην αναμονη,περαστηκα μας.

Που τη στηρίζεις αυτή την αισιοδοξία φίλε μου, έχεις κάποια συγκεκριμένη πληροφορία;

Το email που τους έστειλα πάντως πήγε στον βρόντο... μου ήρθε μήνυμα ότι δεν παρελήφθει, έτσι αποφάσισα και τους έστειλα μήνυμα στο facebook και ελπίζω να απαντήσουν.

Καλημέρα φίλοι μου είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω πως οι οδηγοί των ΕΛΤΑ κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους

και η διοίκηση έκανε πίσω ,

Οπότε από Αύριο τα φορτηγά των ΕΛΤΑ επιστρέφουν στους δρόμους οπότε να είστε έτοιμοι να παραλάβετε:)

http://www.pak-elta.gr/2015/01/blog-post_11.html#more

Τα ψητα μ'αρέσουν στο τέλος! Αρε Ελλάδα δε θα αλλάξεις ποτέ.....

Απο 15/12 και δεν το εχει δείξει αεροδρόμιο ακόμα.......

RG104874109CN

Edited by vabiris

σου ειναι ευκολο να μου πεις πως θα μιλησω και εγω μαζι τους,

εχω σχεδον το ιδιο προβλημα,ευχαριστω.

https://www.facebook.com/PostNL?ref=ts&fref=ts

Είναι η σελίδα τους στο Facebook, στείλε μήνυμα εκεί.

Τα ψητα μ'αρέσουν στο τέλος! Αρε Ελλάδα δε θα αλλάξεις ποτέ.....

Απο 15/12 και δεν το εχει δείξει αεροδρόμιο ακόμα.......

RG104874109CN

Φυσικά και δεν θα αλλάξει, 16/12/14 βγήκε από το τελωνείο της Κίνας και από τότε "έρχεται", αλλά φταίει πάντοτε η Ελλάδα ....

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

E-fox. Το γερμανικό υποκατάστημα του coolicool.

Το πρωί κατάφερα να μιλήσω με το chat της NL Post, αλλά επειδή το chat είναι του Βελγικού τους site, με παρέπεμψαν στο Ολλανδικό. Με τα χίλια ζόρια, καθώς στο Ολλανδικό δεν αλλάζει η γλώσσα (!!!!!), έστειλα ένα αίτημα για έρευνα της αποστολής και εντός 48 ωρών θα έχω απάντηση...

E-fox. Το γερμανικό υποκατάστημα του coolicool.

Το πρωί κατάφερα να μιλήσω με το chat της NL Post, αλλά επειδή το chat είναι του Βελγικού τους site, με παρέπεμψαν στο Ολλανδικό. Με τα χίλια ζόρια, καθώς στο Ολλανδικό δεν αλλάζει η γλώσσα (!!!!!), έστειλα ένα αίτημα για έρευνα της αποστολής και εντός 48 ωρών θα έχω απάντηση...

Άντε να δούμε...σου εύχομαι να βρείς άκρη ρε φίλε, μήπως πάρουμε σειρά και μεις.

Έχεις κάποιo απ' ευθείας link του Ολλανδικού τους chat ;

Άντε να δούμε...σου εύχομαι να βρείς άκρη ρε φίλε, μήπως πάρουμε σειρά και μεις.

Έχεις κάποιo απ' ευθείας link του Ολλανδικού τους chat ;

Το chat, όπως έγραψα, είναι το Βέλγικου site και έτσι δεν δίνουν περαιτέρω πληροφορίες. Μέσω mail επικοινώνησα μαζί τους.

Εδώ το έστειλα: http://www.postnl.nl/klantenservice/veelgestelde-vragen/contact/ κι ο Θεός μαζί σου!!!

Edited by nikkal

Λοιπον μετα την επικοινωνια με τα nl post το τι γινεται με το πακετο μου με t.n. RS178844529NL η απαντηση τους ηταν να επικοινωνησω με τα ελτα (και στα ελτα μου παν οτι ειναι ολανδια :wacko:). Tι να τους στειλω για να γινει ερευνα ή καλυτερα να επικοινωνησω με το vickmall (ας τα αναλαβουν αυτοι) γιατι την επομενη βδομαδα περναει το 45ημερο και δεν υπαρχει περίπτωση ετσι οπως εξελισωνται τα πραγματα να το παραλαβω πιο μπροστα λογω οτι μενω μυτιληνη τι να κανω εχω πελαγοσει :X

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Λοιπον μετα την επικοινωνια με τα nl post το τι γινεται με το πακετο μου με t.n. RS178844529NL η απαντηση τους ηταν να επικοινωνησω με τα ελτα (και στα ελτα μου παν οτι ειναι ολανδια :wacko:). Tι να τους στειλω για να γινει ερευνα ή καλυτερα να επικοινωνησω με το vickmall (ας τα αναλαβουν αυτοι) γιατι την επομενη βδομαδα περναει το 45ημερο και δεν υπαρχει περίπτωση ετσι οπως εξελισωνται τα πραγματα να το παραλαβω πιο μπροστα λογω οτι μενω μυτιληνη τι να κανω εχω πελαγοσει :X

1. Βάλε στο παιχνίδι της αναζήτησης του πακέτου και το vickmall, αν και μάλλον θα το τσεκάρει και θα σε παραπέμψει στα ΕΛ.ΤΑ.

2. Στείλε mail στα ΕΛ.ΤΑ., με συνημμένο ένα printscreen, που να δείχνει τα αποτελέσματα του site της NL Post (The item has arrived in the country of destination).

3. Άνοιξε case στο paypal την 44η ημέρα από την πληρωμή.