Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολύ βιάζεσαι ..... :lol:

Δικό μου .... 2014-11-20 00:00 Greece Arrive at Greece Airport-(YanWen the end of track)

Μαζί με το δικό μου είναι....

2014-11-20 00:00 Greece Arrive at Greece Airport-(YanWen the end of track)

...... σας ριχνω και στους δυο :D

απο ebay και ειμαι ακομα σε αναμονη παραλαβης απο εδω .....

Destination Country-Greece

2014-11-13 00:00 Greece Arrive at Greece Airport-(YanWen the end of track)

EDIT: Σημερα το παρελαβα 5/12 ,,,,, και οπως καλως αντιλαμβανεστε χρειαστηκε τελικα να περασουν 20+ μερες απο την ημρα που εφθασε στο Βενιζελος !!

........ και βεβαια σε αυτη την περιπτωση προφανως και δεν φταει ο Κινεζος

Edited by Thanos_ATH

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ισχύει !

Αλλα το track number που έχω είναι singpost . Και στα ΕΛΤΑ λέει ems !τι φάση ;

Γιατί δνε μας δίνεις το tracking number? Ντρέπεσαι? :O

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

...... σας ριχνω ανετα και στους δυο :D

απο ebay και ειμαι ακομα σε αναμονη παραλαβης απο εδω .....

Destination Country-Greece

2014-11-13 00:00 Greece Arrive at Greece Airport-(YanWen the end of track)

εμενα 31 οκτωβριου εβγαλε οτι εφτασε Ελλαδα.....

EX012167569SG

Με EMS στο στείλανε, της Singapore Post.

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Πολύ βιάζεσαι ..... :lol:

Δικό μου .... 2014-11-20 00:00 Greece Arrive at Greece Airport-(YanWen the end of track)

και δεν εχεις ακομα παραλαβει?εδω ελλαδα που μπορω να βλεπω την εξελιξη ?

Πονηρές σκέψεις κάνουν όλοι , έξυπνες όμως λίγοι... ;)

Date Event Weight Additional

27.11.2014 20:41

4PX

The shipment arrived at operation center

Lan Guang,shenzhen,china

27.11.2014 21:58

4PX

-

28.11.2014 04:30

4PX

Operation completed

Shenzhen,china

28.11.2014 09:14

4PX

Operation completed

Shenzhen,china

01.12.2014 18:10

4PX

The shipment departed despatching port

Hongkong

4PX

The shipment arrived at the port

London-heathrow

4PX

Shipment transferred-Delivery by local Post Office

London-heathrow

γεια σας παιδια! γιατι μου εχει κολληση η παραγγελεια μου στο λονδινο? :p ξερει κανεις?

Date Event Weight Additional

27.11.2014 20:41

4PX

The shipment arrived at operation center

Lan Guang,shenzhen,china

27.11.2014 21:58

4PX

-

28.11.2014 04:30

4PX

Operation completed

Shenzhen,china

28.11.2014 09:14

4PX

Operation completed

Shenzhen,china

4PX

The shipment departed despatching port

Hongkong

4PX

The shipment arrived at the port

London-heathrow

4PX

Shipment transferred-Delivery by local Post Office

London-heathrow

γεια σας παιδια! γιατι μου εχει κολληση η παραγγελεια μου στο λονδινο? :p ξερει κανεις?

Επειδή τώρα τελευταία δεν έχουμε μαντικές ικανότητες, θες να μας δώσεις το tracking number?

Επειδή τώρα τελευταία δεν έχουμε μαντικές ικανότητες, θες να μας δώσεις το tracking number?

χαχαχαχαχαχα οκ 75512856414112600004 το βλεπω εδω εγω http://trackitonline.ru/?service=track

χαχαχαχαχαχα οκ 75512856414112600004 το βλεπω εδω εγω http://trackitonline.ru/?service=track

Χαίρομαι που το πήρες στην πλάκα, φοβόμουν για το αντίθετο. Προσωπικά δεν έχω ξαναδεί τέτοιο tracking number. Ίσως κάποιος, πχ. ο evansarmor ξέρει περισσότερα.

Χαίρομαι που το πήρες στην πλάκα, φοβόμουν για το αντίθετο. Προσωπικά δεν έχω ξαναδεί τέτοιο tracking number. Ίσως κάποιος, πχ. ο evansarmor ξέρει περισσότερα.

αυτο μου εστειλε ο πωλητης! θα δειξει τη να πω:p:p

Τα δέματα δεν αλλάζουν αριθμούς μέσα στα αεροσκάφη, μάλλον ο τύπος σου έδωσε ξένο αριθμό γιά να μην φωνάζεις γιά την καθυστέρηση της αποστολής, και τώρα που το έστειλε σου έδωσε τον αληθινό αριθμό ....

Δεν λεω μπορει να χεις και δικιο, αλλα και το αρχικος αριθμος που μου χε δωσει ηταν αποστολή για Ελλαδα. Τωρα πια σε αυτον το αριθμό το 17track συνεχιζει να το δινει delivered αλλα βγαζει και ενα web error

περιμενω αλλο ενα δεμα, ασημαντης αξιας βεβαια, με αριθμο RN609529281CN . Οταν κανω αναζητηση δινει προορισμο Χιλη και μαλιστα οτι εχει φτασει. Με τον πωλητη δεν μπορουμε να συννενοηθουμε μου λεει αλλα ντ αλλα. Φανταζομαι οτι ειτε εχει δηλαωσει λαθος αριθμο στην παραγγελια μου ειτε το στειλε εκει απο λαθος. Προφανως δε προκειτε να το παραλαβω ποτε. Η προστασια του aliexprees ληγει σε 18 μερες. Να κανω dispute απο τωρα η να περιμενω?

.

HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308

Περίμενε λίγο ακόμη, και ελπίζω να μην είναι ίδια περίπτωση με κάτι άλλους που έδωσαν τον ίδιο αριθμό σε πολλούς πελάτες γιά να μην ανησυχούν ....
Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Παιδια τα φώτα σας, επειδή έχω απηυδήσει, με NL Post περιμενω και μια 2η παραγγελία πέραν της πρώτης και δεν ξέρω τι γίνεται. Στα ΕΛΤΑ μου γράφει από 28 Νοεμβρίου τα εξής: ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 28-11-2014 13:14 ΟΛΛΑΝΔΙΑ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 28-11-2014 13:14 ΟΛΛΑΝΔΙΑ.

Σύμφωνα με το σάιτ της http://www.postnl.post δείχνει (με βάση τα γραφόμενα) ότι ακόμα ταξιδεύει προς την Ολλανδία.

03-12-2014 11:26 The item is on transport to the country of destination

28-11-2014 13:14 The item is at the PostNL sorting center

21-11-2014 14:45 The item is pre-adviced

Αυτό είναι το Tracking number: RS197622697NL. Το πακέτο τελικά έφυγε από Κίνα για Ολλανδία ή έφυγε απο Ολλανδία για Ελλάδα; Μπορεί κανείς να με διαφωτίσει επ' αυτού;

Edited by saign
Sony Xperia P (THE DARK ROM V2.5) - UMI X1 LeWa OS - UMI X1S Vredniiy V3.0/4.2.2 - Meizu MX3 - Meizu MX4 - OnePlus 3 A3000

Έχεις απηυδήσει επειδή έχουν περάσει 12 ημέρες και δεν έχεις παραλάβει;

Τι να πω... Μερικοί δεν είστε σοβαροί ούτε έχετε υπομονή.

Μην παραγγέλνετε από Κίνα αν δεν την παλεύετε.

Με το που μπήκε στο NL sorting center καταχωρήθηκε στα ΕΛΤΑ οτι είναι Ολλανδία.

Δες τις ώρες. Το που είναι πραγματικά δεν νομίζω να καταλάβουμε ποτέ με τις ηλιθιότητες της NL.

Edited by Yngwiedis
Yngwie RULEZZZZZZ !!!

Έχεις απηυδήσει επειδή έχουν περάσει 12 ημέρες και δεν έχεις παραλάβει;

Τι να πω... Μερικοί δεν είστε σοβαροί ούτε έχετε υπομονή.

Μην παραγγέλνετε από Κίνα αν δεν την παλεύετε.

Με το που μπήκε στο NL sorting center καταχωρήθηκε στα ΕΛΤΑ οτι είναι Ολλανδία.

Δες τις ώρες. Το που είναι πραγματικά δεν νομίζω να καταλάβουμε ποτέ με τις ηλιθιότητες της NL.

Καθ'ολα σοβαροί είμαστε θέλω να πιστεύω εκτός και αν μας κάνει να ψαχνόμαστε το αντίθετο το ολλανδικό ταχυδρομείο. Ο προβληματισμος μου έγκειται στο ότι είμαι στην αναμονή για 2 παραγγελίες από αυτούς. Η μία έχει από τις 24 Νοεμβρίου που παραμένει καθηλωμενη στην Ολλανδία και η δεύτερη δλδ η ανωτέρω, ειχε συμπληρώσει 32 ημέρες από την ημερομηνία παραγγελίας. Το θέμα είναι ότι στην πρώτη παραγγελία μου μόλις πριν από λίγο άλλαξε το στάτους της σε "the item has been processed to the country of destination". που σημαίνει ότι αναχώρησε για Ελλάδα. Τώρα δεν ξέρω τι να υποθέσω για την παραγγελία που παρέθεσα πιο πριν σχετικά με το τι σημαίνει "the item is on transport to the country of destination".

Sony Xperia P (THE DARK ROM V2.5) - UMI X1 LeWa OS - UMI X1S Vredniiy V3.0/4.2.2 - Meizu MX3 - Meizu MX4 - OnePlus 3 A3000

Είναι αλήθεια ότι μικροπακέτα από eBay κάνουν περισσότερο από 1 μήνα;
Φιλικά Γιώργος

Μπορεί να κάνουν και πολύ παραπάνω ...

Συνήθως κάνουν γύρω στις 3 βδομάδες. Στην καλύτερη 2. Από εκεί και έπειτα υπάρχουν περιπτώσεις που κάνουν πάνω από μήνα.

Μπορεί να παραμένουν για διαλογή στα κινεζικά ταχυδρομεία και 10 μέρες πριν φύγουν για τον προορισμό τους.

παιδια χαιρεται απο μενα μια ερωτηση να κανω εχω παραγγειλει καποια μικροπραγματα απο κινα στο ebay το ενα 1 τ μηνος τ αλλο 2 και το αλλο 3 ¨ξερω περιεργες παραγγελιες αλλα απο διαφορετικους πωλητες.θελω να ρωτησω αν θα πληρωσω κατι εχτρα απο αυτα που εδωσα ηδη μιλαμε για θηκες για το κινητο μου λτζ τζ2 πηρα 3 θηκες στα 9 ευρω μ βγηκαν και 1 usb adaptor για αιφον που εκανε 1 ευρω.ευχαριστω
Poco x3

παιδια χαιρεται απο μενα μια ερωτηση να κανω εχω παραγγειλει καποια μικροπραγματα απο κινα στο ebay το ενα 1 τ μηνος τ αλλο 2 και το αλλο 3 ¨ξερω περιεργες παραγγελιες αλλα απο διαφορετικους πωλητες.θελω να ρωτησω αν θα πληρωσω κατι εχτρα απο αυτα που εδωσα ηδη μιλαμε για θηκες για το κινητο μου λτζ τζ2 πηρα 3 θηκες στα 9 ευρω μ βγηκαν και 1 usb adaptor για αιφον που εκανε 1 ευρω.ευχαριστω

Δεν θα πληρώσεις τίποτα ... :)