Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παραγγελια απο vickmall με singpost

Status Date: 18-10-2014

Status Description: 20-10-2014 Despatched to overseas (Country code: GR)

να ανησυχω;

πρωτη φορα αργει να εμφανιστει στην Ελλαδα

σημερα παραληφθεικε. ολα οκ

• Απαντήσεις 43,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δεν περνουν απο το Κ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ οσα δεματα εχουν προορισμο τη Μακεδονια .

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ σημαίνει οτι έφυγε απο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ κι έρχεται Σέρρες .

Σήμερα το πρωί θα το έχεις ,θα αφήσει χαρτάκι ο Ταχυδρόμος.Πας κι το περνεις απο το κεντρο διανομής με την ταυτότητα και βιντεοσκοπείς το άνοιγμα στο σπιτι μην εχει πρόβλημα το προϊόν ,ως απόδειξη..

Εμένα που ειναι ΚΔ ΑΘΗΝΩΝ ;;; Πως το εξηγείς ;;; RF287270891SG

Καλησπερα παιδια,εχω κανει στο παρελθον 4-5 παραγγελειες απο Κινα και ολες μεσα σε 20-25 μερες ειχαν ερθει χωρις να εχω καποιο προβλημα.Την 1 οκτωμβριου εκανα μια παραγγελια απο minideal ενα κινητο αλλα ειχαν τις γιορτες και μετα μου ειπανε πως τελικα δεν το ειχαν σε μαυρο χρωμα αλλα μονο σε ασπρο και τους ειπα να στειλουν καποιο αλλο κινητο στα ιδια λεφτα περιπου(1 $ διαφορα)χωρις να μου το χρεωσουν,τελως παντων να μην τα πολυλογω,τρακινγ πηρα στις 12/10/2014 και απο τις 15/10 ειναι στο dispatched to over seas χωρις να εχει αλλαξει η κατασταση απο τοτε...στις 14/11 κλεινει 45 μερες απο την ημερομηνια αγορας και εχω πελαγωσει γιατι δεν ξερω πως ανοιγεις dispute claim κτλ μπορει καποιος να με βοηθησει και να μου πει ποια ειναι τα βηματα και τι ακριβως κανω γιατι σκεφτομαι στις 43 μερες να το κανω,ευχαριστω.

Το οποίο τί ακριβώς περισσότερο αναφέρει, σε σχέση με το http://www.postnl.post/;;;

Άλλο το `να, άλλο τ’ άλλο.....

http://www.postnlparcels.cn/en/How-Does-It-Work

να το σύγκρίνες με το :

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316&page=368

θα σου έλεγα είναι η μετάφρασή του....

Ωραια τοτε , αφου περασουν 43 μερες μπες στη σελιδα του paypal κανε log in, στην αρχη σου βγαζει τις τελευταιες συναλλαγες , επελεξε ρη συναλλαγη που θες , και κανε dispute παρακατω δεν ξερω. ,δεν μου εχει χρειαστει . Συγχωρα με αμα ειπα κατι λαθος γιατι ειμαι απο κινητο και δςν μπορω να το τσεκατω θα μπω μετα απο το pc και αν δεν εχει απαντησει καποιος καλυτερα θα σου πω πιο αναλυτικα

Ωραια τοτε , αφου περασουν 43 μερες μπες στη σελιδα του paypal κανε log in, στην αρχη σου βγαζει τις τελευταιες συναλλαγες , επελεξε ρη συναλλαγη που θες , και κανε dispute παρακατω δεν ξερω. ,δεν μου εχει χρειαστει . Συγχωρα με αμα ειπα κατι λαθος γιατι ειμαι απο κινητο και δςν μπορω να το τσεκατω θα μπω μετα απο το pc και αν δεν εχει απαντησει καποιος καλυτερα θα σου πω πιο αναλυτικα

ok σ ευχαριστω,να σαι καλα

Καλησπερα παιδια σας εχω πριξει μ αυτην την παραγγελια μου αλλα συγχωρεστε με γιατι την παρασκευη κλεινω 43 μερες απο την πληρωμη

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ20-10-2014 16:25ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 30-10-2014 16:01ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ) ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 30-10-2014 16:21ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS)30-10-2014 18:21ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS)

Τι λετε θα χρειαστει να κανω dispute?

Πρώτον πάρε τηλέφωνο στα Ελτα και ρώτησε που είναι το δέμα σου γιατί όπως φαίνεται βγήκε από το τελωνείο, και επειδή σήμερα είναι Δευτέρα υπάρχει περιθώριο μέχρι την Παρασκευή να σου το φέρουν από την ΕΜS στο σπίτι. (Δεν γράφεις και προορισμό ...)

Εάν δεν έλθει, dispute όπως σου είπε ο Romanos.

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Εγω με PostNL μεσω Ολλανδιας.

29-10-2014 23:58 The item has arrived in the country of destination

Nα φαντασω country of destination εννοει εφτασε Ολλανδια.. Το θετικο ειναι εμφανιστικε στα Ελτα

στις 27 - ΑΦΙΞΗ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ - ΟΛΛΑΝΔΙΑ.. ...ποτε λετε να το εχω ;

Ποιά ημερομηνία στο έδινε ως pre-advised;

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Άλλο το `να, άλλο τ’ άλλο.....

http://www.postnlparcels.cn/en/How-Does-It-Work

να το σύγκρίνες με το :

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316&page=368

θα σου έλεγα είναι η μετάφρασή του....

Και ξαναρωτώ... Τί διαφορετικό αποτέλεσμα σου δίνει στην αναζήτηση του tracking number;;;

ρε παιδια ποσες μερες περνανε απο ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ σε αυτο ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ κτλ μεχρι να το παραλαβω?

ρε παιδια ποσες μερες περνανε απο ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ σε αυτο ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ κτλ μεχρι να το παραλαβω?

Διάβασε αυτά που έχω στην υπογραφή μου ..

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

24-10-2014 07:14 The item is pre-advised

Σχετικά σύντομα θα έλεγα.

Εμένα πάντως με pre-advised από τις 14/10, κανένα ίχνος στα ΕΛ.ΤΑ. ακόμα...

Edited by nikkal

Σου έχει κολλήσει στο ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΏΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ;

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Σχετικά σύντομα θα έλεγα.

Εμένα πάντως με pre-advised από τις 14/10, κανένα ίχνος στα ΕΛ.ΤΑ. ακόμα...

Στο site του ελτα σου εχει μονο ΑΦΙΞΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ;

Mου το παρέδωσαν στα χέρια πρωί πρωί

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 14-10-2014 17:03 IPS

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 01-11-2014 11:42 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 03-11-2014 16:04 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 04-11-2014 02:39 ΛΑΡΙΣΑ Κ Δ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ Κ Δ 04-11-2014 04:41 ΛΑΡΙΣΑ Κ Δ

ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 04-11-2014 07:54 ΛΑΡΙΣΑ Κ Δ

Το μόνο κακό είναι ότι το κινητό δεν ανοίγει :p :mad:

Μήπως έχει καμιά ταινία στις επαφές τις μπαταρίας ;

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Μήπως έχει καμιά ταινία στις επαφές τις μπαταρίας ;

Φίλε είναι η πρώτη παραγγελία και δεν ήξερα τπτ! Χίλια ευχαριστώ, τα είχα παίξει! Να'σαι καλά

Μερικές ερωτήσεις αν ξέρει κάποιος:

1) Αν κάνεις dispute στο paypal και τελικά έρθει το πακέτο τι γίνεται ? Το κρατάς?

2) Αν δεν υπάρχει tracking number στην παραγγελία σε καλύπτει το paypal? Στην περίπτωση αυτή πως μπορεί να ελεγχθεί αν εσύ παρέλαβες και δεν το κάνεις για να πάρεις τα χρήματα πίσω? Αντίστοιχα πως αποδεικνύεις εσύ ότι δεν παρέλαβες (αν είναι αυτό προϋπόθεση για να αποζημιωθείς)?

3) Είναι καλύτερο να ζητήσεις τα χρήματά σου πίσω από το ebay ή από το paypal? Ποιά είναι η διαφορά πρακτικά?