Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα , εδώ και σχεδόν 40 μέρες έστειλα πίσω στην Κίνα (ανάθεμα την ώρα) ένα κινητό με σκοπό ή να μου στείλει άλλο ή να πάρω τα λεφτά μου πίσω .

Το πρόβλημα είναι οτι δεν βρίσκουν τον παραλήπτη , ενω ο μ...ς ο κινέζος μετά απο πολλά email όλο πάει να το πάρει αλλά δεν πάει .

Εχω ανοίξει Dispute στο AlieExpress και περιμένω ...., εδω και μια εβδομάδα στο γνωστό

trackitonline.ru δείχνει :Unsuccessful delivery attempt 民治配SòngZhàn (51813101) null (RE296902132GR) μπορεί να ξέρει κανείς τι γίνεται;

Απο τα ΕΛΤΑ που μίλησα μου ειπανε οτι αν δεν βρεθεί ο παραλήπτης το δέμα επιστρέφεται στον αποστολέα.

Εχει ξανασυμβει σε κάποιον ;

• Απαντήσεις 43,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημερα χθες που παρελαβα απο τα ελτα ρωτησα τον υπευθυνο για τα δεματα (σε ελτα καταστημα οχι υπο πρακτορειο)τι συμβολιζουν τα γραμματα μπροστα απο τον αριθμο μιας κ τα πισω ολοι καταλαβαινουμε η απαντηση του λοιπον ηταν οτι το πρωτο ειναι registered δηλαδη συστημενο κ το δευτερο δηλωνει την σειρα προτεραιοτητας που εχει για να ανοιχτει πρωτα ανοιγονται τα ra μετα τα rb κ ου το καθ εξης αυτο γιατι υπηρχε το ερωτημα πριν απο καιρο δεν ξερω αν απαντηθηκε αλλα αυτη ειναι η επισημη απαντηση ενος υπευθυνου δεματων εξωτερικου των ελτα

γιατί εγώ περιμένω την 4045 που μου εμφανίζει αυτό

και ο πωλητής (δεν είναι ο minideal ούτε κάποια σχέση έχει με κινητό) λέει ότι το έστειλε 19/02 (19/02 φαίνεται και στο 4px)

και στις 5/2 ο ελτά ισχυριζόταν ότι ακόμα είναι σινγκαπούρη

Η 4045 από σήμερα το πρωί είναι Ελλάδα

Καλημερα χθες που παρελαβα απο τα ελτα ρωτησα τον υπευθυνο για τα δεματα (σε ελτα καταστημα οχι υπο πρακτορειο)τι συμβολιζουν τα γραμματα μπροστα απο τον αριθμο μιας κ τα πισω ολοι καταλαβαινουμε η απαντηση του λοιπον ηταν οτι το πρωτο ειναι registered δηλαδη συστημενο κ το δευτερο δηλωνει την σειρα προτεραιοτητας που εχει για να ανοιχτει πρωτα ανοιγονται τα ra μετα τα rb κ ου το καθ εξης αυτο γιατι υπηρχε το ερωτημα πριν απο καιρο δεν ξερω αν απαντηθηκε αλλα αυτη ειναι η επισημη απαντηση ενος υπευθυνου δεματων εξωτερικου των ελτα

ΔΗλαδη το δικό μου που είναι RT? θα κάνω κανένα χρόνο να παραλάβω?

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) 10-03-2014 16:26 ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS)

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 10-03-2014 13:40 IPS

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 01-03-2014 58:00 IPS

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 27-02-2014 19:20 IPS

θα το εχω μεσα στην εβδομαδα?

99% Ναι ..

Αν εισαι Αθηνα 100%..

Ποια είναι η εμπειρία σας από το παράρτημα του Σουηδικού ταχυδρομείου στην Κίνα?

κακή. συνήθως πανω από 25 μέρες

Θελω να παραγγειλω 4 κινητα και η αποστολη τους να γινει μεσω EMS.

Εχει σημασια το μεγεθος του δεματος, λογω των πολλων συσκευων αλλα και το συνολικο ποσό, για το αν θα το σταματησουν στο τελωνειο;

Η πιθανοτητα να το σταματησουν ειναι η ιδια, σε σχεση με το αν παραγγελνα και τις παραλαμβανα ξεχωριστα;

Δε θα χεις πρόβλημα ,αλλά πάρτα 2 2 καλύτερα

ρωτάω τον πωλητή για το τάμπλετ και λέει οτι στην κινα γινεται ενας χαμος αυτη την περιοδο...οτι εχει μεγαλη κακοκαιρια και οτι εχουν μαζευτει πολλα πακετα που πρεπει να φυγουν και γι αυτο θα υπαρξουν καθυστερησεις γενικοτερα...ισχυει?
Αυτό ισχύει, οι καθυστερήσεις τις τελευταίες βδομάδες ειναι πολύ μεγάλες

Με EMS, θα το χεις αύριο λογικά

Παντως υπαρχει μεγαλη καθυστερηση στην ολη διαδικασια της μεταφορας. Μπορει καποια σταδια της να γινονται γρηγορα αλλα με το που παει IPS μενει εκει για οσο καιρο να 'ναι. Διαβασα τις περιπτωσεις των παιδιων πιο πριν και μια απο τα ιδια ειναι κ η παραγγελια μου για ενα φιλο, με ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS απο τις 22/2. Το "2 εβδομαδες και σπανια περισσοτερο" εχει γινει "τουλαχιστον δυο εβδομαδες" σε πολλες περιπτωσεις.

Να δω το δικο μου που ηταν IPS απο τις 28/2 ποτε θα ερθει... :yawn:

Edited by eimai_kala

Παντως υπαρχει μεγαλη καθυστερηση στην ολη διαδικασια της μεταφορας. Μπορει καποια σταδια της να γινονται γρηγορα αλλα με το που παει IPS μενει εκει για οσο καιρο να 'ναι. Διαβασα τις περιπτωσεις των παιδιων πιο πριν και μια απο τα ιδια ειναι κ η παραγγελια μου για ενα φιλο, με ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS απο τις 22/2. Το "2 εβδομαδες και σπανια περισσοτερο" εχει γινει "τουλαχιστον δυο εβδομαδες" σε πολλες περιπτωσεις.

Να δω το δικο μου που ηταν IPS απο τις 28/2 ποτε θα ερθει... :yawn:

ασε φίλος και γω από 22/2 είμαι στο κλείσιμο από IPS και ακόμα τίποτα..παρότι δεν έχουν περάσει κατά πολύ οι μέρες..

Sent from Meizu Pro5

καλημέρα αν κάνουμε παραγγελία και αποστολή με EMS και περάσει τελωνείο τι πληρώνουμε? 23% + διάφορους φόρους?

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Καλησπέρα! Πήρα σήμερα ένα τηλέφωνο στα ΕΛΤΑ να μάθω για ένα δέμα που περιμένω επειδή το τράκινγκ στο 4px είχε κολλήσει μέρες στο "Handover to Airline" και απο το κατάστημα μου είπαν ότι μερικές φορές κολάει....στα ΕΛΤΑ με ενημέρωσαν πως το δέμα έχει ξεκινήσει από Σιγκαπούρη....και οτι θέλει 10 μέρες περίπου...να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά? Το έχω παραγγείλει με ΕΜS....τόσο κάνει απο την στιγμή που φεύγει από Κίνα?
"Φίαρ καν χόλντ γιου πρίζονερ...Χόουπ καν σέτ γιου φρί...."

Έχω παραγγείλει από 21/2, από 26/2 μέχρι και σήμερα είναι κολλημένο στο "κλείσιμο από ips". Είναι φυσιολογικές οι ημερομηνίες ή να αρχίσω να ανησυχώ;

Έχω παραγγείλει από 21/2, από 26/2 μέχρι και σήμερα είναι κολλημένο στο "κλείσιμο από ips". Είναι φυσιολογικές οι ημερομηνίες ή να αρχίσω να ανησυχώ;

εγώ που ήμουν στο ίδιο στάδιο 4-5 μέρες πιο μπροστά χθες ξεκόλλησε σήμερα ήρθε ειδποιητήριο και άυριο θα το έχω

εγώ που ήμουν στο ίδιο στάδιο 4-5 μέρες πιο μπροστά χθες ξεκόλλησε σήμερα ήρθε ειδποιητήριο και άυριο θα το έχω

μια απο τα ιδια και εγω 2014-02-25 14:53, Item in conta IPS, IPS δεν λεει να ξεκολλήσει

Αποστολη 21/2 παραλαβη αυριο 13/3 απο geekbuying με singpost. Κσλα δεν ειναι;

μια χαρα ουτε του παπα μην το λες (πλακα κανω )καλοριζικο

μια χαρα ουτε του παπα μην το λες (πλακα κανω )καλοριζικο

20 μέρες, ούτε καλά ούτε άσχημα...καλά είναι 15 μέρες...15 + 7 μέρες είναι το σύνηθες, παραπάνω είναι καθυστέρηση με τη SGPost

καλημέρα αν κάνουμε παραγγελία και αποστολή με EMS και περάσει τελωνείο τι πληρώνουμε? 23% + διάφορους φόρους?

23% ΦΠΑ και 10-15€ για τη διαδικασία εκτελωνισμού + δασμους (τα κινητά και τα ταμπλετ δεν εχουν δασμούς)

Με sweden post αποστολή 22/2 έφτασε στην πόλη μου 7/3. Βέβαια πήρα σήμερα το πακέτο γιατί στα ελτα υπάρχει μία καθυστέρηση...

Πάντως έφτασε αρκετά γρήγορα μπορώ να πω. Η αγορά έγινε από banggood.

Παραγγελία από to2c 5/3 με EMS και έχουμε:

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΟΜΒΙΚΟΥ ΑΘΗΝΑΣ 13-03-2014 04:52 ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΟΜΒΙΚΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) 13-03-2014 01:34 ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS)

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 12-03-2014 22:07 IPS

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 12-03-2014 21:51 IPS

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 08-03-2014 14:48 IPS

Υπάρχει πρόβλημα μάγκες? Αύριο παραλαμβάνω? Αθήνα είμαι!

Edited by Nikosni
"Φίαρ καν χόλντ γιου πρίζονερ...Χόουπ καν σέτ γιου φρί...."

Παραγγελία από to2c 5/3 με EMS και έχουμε:

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΟΜΒΙΚΟΥ ΑΘΗΝΑΣ 13-03-2014 04:52 ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΟΜΒΙΚΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) 13-03-2014 01:34 ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS)

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 12-03-2014 22:07 IPS

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 12-03-2014 21:51 IPS

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 08-03-2014 14:48 IPS

Υπάρχει πρόβλημα μάγκες? Αύριο παραλαμβάνω? Αθήνα είμαι!

Ναι φίλε μου ενδέχεται να παραλάβεις την παραγγελία σου και αύριο. Τώρα όσον αφορά το τελωνείο, δεν παίζει να έχεις θέμα αν δεν σου εμφανίσει το αρκτικόλεξο ΥΕΔ Αθήνας στο tracking site των ΕΛΤΑ. Βέβαια και να στο εμφανίσει δεν είναι σίγουρο ότι θα εκτελωνιστει και θα πληρώσεις. Αν δεν σε πάρουν τηλ. να σε ειδοποιησουν, δεν θα έχεις θέμα.

Sony Xperia P (THE DARK ROM V2.5) - UMI X1 LeWa OS - UMI X1S Vredniiy V3.0/4.2.2 - Meizu MX3 - Meizu MX4 - OnePlus 3 A3000