evmenis Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Παιζει να το εχουμε πει 1000 φορες οτι ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΡΚΑΣ ΕΠΑΝΩ -εκτος του pipomall- οι ανθρωποι ειναι απατεωνες.Ειναι μια εταιρεια που εχει ολα αυτα τα σαιτ και οτι αρπαξουν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Πιστευετε οτι λογω των διακοπων τους αν καποιος παραγγηλει τωρα που τελειωσαν θα του αργησει πιο πολυ λογω παραγγελιων που ηταν σε αναμονη; Δηλαδη θα φυγουν πρωτα οι πολλες παραγγελιες που γιναν μεσα στις διακοπες δυο εβδομαδων και μετα οι φρεσκες; Αρα καμια βδομαδα παραπανω φανταζομαι μεχρι να την εχει καποιος στα χερια του. Ευχαριστω. 1 Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manassis Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 εγω παραγγειλα 4/2 που τελειωναν και εχουν περασει 5 ημερες και δεν τα εχουν στειλει,εκανα σατ μολις τωρα και τους ειπα οτι θα περιμενω μεχρι αυριο αλλιως αυτοι ξερουν........ 1 Παράθεση ΑΜΠΕΛΩΝΑ-ΦΑΡΣΑΛΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΚΕΡΑΜΕ samsung galaxy j1(2016)-samsung galaxy S4 zoom-XGODY 7 IGO PRIMO-DREAMBOX DM800HDse-kaon(ote tv)-Edision Argus Mini Plus High Speed 2 in 1 HD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Πιστευετε οτι λογω των διακοπων τους αν καποιος παραγγηλει τωρα που τελειωσαν θα του αργησει πιο πολυ λογω παραγγελιων που ηταν σε αναμονη; Δηλαδη θα φυγουν πρωτα οι πολλες παραγγελιες που γιναν μεσα στις διακοπες δυο εβδομαδων και μετα οι φρεσκες; Αρα καμια βδομαδα παραπανω φανταζομαι μεχρι να την εχει καποιος στα χερια του. Ευχαριστω. Mάλλον, άλλωστε πολλοί Κινέζοι το γράφουν στις ανακοινώσεις και ζητούν και συγγνώμη. :) ----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εγω παραγγειλα 4/2 που τελειωναν και εχουν περασει 5 ημερες και δεν τα εχουν στειλει,εκανα σατ μολις τωρα και τους ειπα οτι θα περιμενω μεχρι αυριο αλλιως αυτοι ξερουν........ Κανονικά 7 με 8 τελειώνουν οι διακοπές τους, όχι 4 ... 1 Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_72 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 εγω παραγγειλα 4/2 που τελειωναν και εχουν περασει 5 ημερες και δεν τα εχουν στειλει,εκανα σατ μολις τωρα και τους ειπα οτι θα περιμενω μεχρι αυριο αλλιως αυτοι ξερουν........ Νομίζω ότι η γιορτή τους τελείωσε 7/2 και οι παραγγελίες θα ξεκινήσουν να στέλνονται από 10/2. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakisAth16 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Εχω κανει την παραγκελια μου απο τις 17/1 απο το to2c και ακομα περιμενω.. Απο τις 21/1 μου βγαζει οτι ταξιδευει, για ips τοποθεσια κτλ.. Ειχε και κανεις αλλος τοσο μεγαλη καθυστερηση στην παραγκελια του? Ξερει κανεις να μου πει ποτε περιπου το κοβει να ερχεται? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nerogr Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Εχω κανει την παραγκελια μου απο τις 17/1 απο το to2c και ακομα περιμενω.. Απο τις 21/1 μου βγαζει οτι ταξιδευει, για ips τοποθεσια κτλ.. Ειχε και κανεις αλλος τοσο μεγαλη καθυστερηση στην παραγκελια του? Ξερει κανεις να μου πει ποτε περιπου το κοβει να ερχεται? καλα τι να πουμε και αλλοι που εχουμε κανει παραγγελια απο 10/1 και σημερα εκλεισε μηνα και ακομα αφαντο...ασε...μας εφαγαν οι γιορτες τους...-.- 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Εχω κανει την παραγκελια μου απο τις 17/1 απο το to2c και ακομα περιμενω.. Απο τις 21/1 μου βγαζει οτι ταξιδευει, για ips τοποθεσια κτλ.. Ειχε και κανεις αλλος τοσο μεγαλη καθυστερηση στην παραγκελια του? Ξερει κανεις να μου πει ποτε περιπου το κοβει να ερχεται? E, οχι και .... μεγαλη! Μεσα στα λογικα πλαισια εισαι! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Εχω κανει την παραγκελια μου απο τις 17/1 απο το to2c και ακομα περιμενω.. Απο τις 21/1 μου βγαζει οτι ταξιδευει, για ips τοποθεσια κτλ.. Ειχε και κανεις αλλος τοσο μεγαλη καθυστερηση στην παραγκελια του? Ξερει κανεις να μου πει ποτε περιπου το κοβει να ερχεται? Κγω απο 17/1 παραγγελια απο minideal ειμαι εγινε despatched στις 21/1 ακομα ειναι σε πολυ λογικα πλαισια αν τελειωσει κ η αλλη βδομαδα τοτε να αρχισεις να σκεφτεσαι despute κ να ανησυχεις 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andyfernandez Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Κγω απο 17/1 παραγγελια απο minideal ειμαι εγινε despatched στις 21/1 ακομα ειναι σε πολυ λογικα πλαισια αν τελειωσει κ η αλλη βδομαδα τοτε να αρχισεις να σκεφτεσαι despute κ να ανησυχεις και εγω την ιδια ημερομηνια απο minideal και τα ιδια στοιχεια..δηλαδη απο τις 21 να σκεφτομαι για dispute ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dith Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 (edited) Καλησπέρα! Θα ήθελα την γνώμη σας για μια χαμένη παραγγελία απο minideal. Συγκεκριμένα ένα ΖΤΕ 967 που πληρώθηκε στις 16 Δεκ 2013, μπήκε στο σύστημα του 4px την επομενη μέρα, κι απο τις 21 Δεκ 2013 στρογγυλοκάθεται Σιγκαπούρη χωρίς νεότερα, όπως φαίνεται και στο tracking τους Ήδη έχω κάνει dispute της αγοράς και απολαμβάνω τον κλασσικό κινέζικο εμπαιγμό. Δεν έχω κάνει ακόμα claim, προσπαθώντας να διατηρήσω μια τυπικότητα στις σχέσεις μου με το κατάστημα, καθώς επιπλέουν λίγο πιο ψηλα στον κουβά με τα σκ**** που κολυμπάνε όλοι οι κινέζοι έμποροι. Η ερώτησή μου είναι αν κάποιος άλλος παρατήρησε παρόμοιο προβλημα στην παραγγελία του, [κολλημα του πακετου στην αφετηρία μετά απο 2 μηνες] όχι απαραίτητα την ίδια περίοδο [ενδεικτικο ειναι οτι κινητο που αγορασα 2 μερες μετα απο αυτο, ήρθε κανονικα μετα απο 2 βδομαδες].... και αν τελικά λύθηκε το θέμα με καποιον τρόπο. Έχει νόημα να περιμένω τις 5 μέρες ακόμα δείχνοντας διαλλακτικότητα ή να το χτυπησω να τελειώνουμε κλεινοντας ουσιαστικα τις παρτίδες με το minideal??? [δεν διακινδυνευω να μπλεξω με την κινεζικη εκδικητικότητα κ να μου στείλουν τυλιγμένο τουβλο αντι κινητου] Edited February 11, 2014 by dith διαγραφη tracking no 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Καλησπέρα! Θα ήθελα την γνώμη σας για μια χαμένη παραγγελία απο minideal. Συγκεκριμένα ένα ΖΤΕ 967 που πληρώθηκε στις 16 Δεκ 2013, μπήκε στο σύστημα του 4px την επομενη μέρα, κι απο τις 21 Δεκ 2013 στρογγυλοκάθεται Σιγκαπούρη χωρίς νεότερα, όπως φαίνεται και στο tracking τους [http://en.4px.com/index.php?option=com_tracking4px με τον αριθμό RF193277162SG] Ήδη έχω κάνει dispute της αγοράς και απολαμβάνω τον κλασσικό κινέζικο εμπαιγμό. Δεν έχω κάνει ακόμα claim, προσπαθώντας να διατηρήσω μια τυπικότητα στις σχέσεις μου με το κατάστημα, καθώς επιπλέουν λίγο πιο ψηλα στον κουβά με τα σκ**** που κολυμπάνε όλοι οι κινέζοι έμποροι. Η ερώτησή μου είναι αν κάποιος άλλος παρατήρησε παρόμοιο προβλημα στην παραγγελία του, [κολλημα του πακετου στην αφετηρία μετά απο 2 μηνες] όχι απαραίτητα την ίδια περίοδο [ενδεικτικο ειναι οτι κινητο που αγορασα 2 μερες μετα απο αυτο, ήρθε κανονικα μετα απο 2 βδομαδες].... και αν τελικά λύθηκε το θέμα με καποιον τρόπο. Έχει νόημα να περιμένω τις 5 μέρες ακόμα δείχνοντας διαλλακτικότητα ή να το χτυπησω να τελειώνουμε κλεινοντας ουσιαστικα τις παρτίδες με το minideal??? [δεν διακινδυνευω να μπλεξω με την κινεζικη εκδικητικότητα κ να μου στείλουν τυλιγμένο τουβλο αντι κινητου] Πάντως με άλλο σύστημα που το έψαξα, βγάζει : "Electronic notification of shipment" το οποίο σημαίνει ότι δεν το παρέλαβε ποτέ η SP. κάνε CLAIM και πολύ άργησες, από ότι είδα στην σελίδα τους, πολλοί έχουν πρόβλημα με το "αξιόπιστο" minideal ... 1 Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Καλησπέρα, Μια απο τα ίδια και 'γω, απο τις 23-01-2014 λέει στο σύστημα Despatched to overseas (Country code: GR) . Το μόνο που με προβληματίζει είναι μην παίζει τίποτα με το τελωνείο καθώς όλες τις άλλες φορές στις 3 βδομάδες ήταν εδώ. Περίμενα πάντως ότι με το singpost δεν θα αντιμετώπιζα θέμα καθυστέρησης... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάντως με άλλο σύστημα που το έψαξα, βγάζει : "Electronic notification of shipment" το οποίο σημαίνει ότι δεν το παρέλαβε ποτέ η SP. κάνε CLAIM και πολύ άργησες, από ότι είδα στην σελίδα τους, πολλοί έχουν πρόβλημα με το "αξιόπιστο" minideal ... Όντως απο το ίδιο το site της singpost φαίνεται ξεκάθαρα ότι ΔΕΝ το παρέλαβαν ποτέ. Φίλε dith το claim θα έπρεπε να το είχες κάνει εδώ και 20 μέρες!! 1 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 και εγω την ιδια ημερομηνια απο minideal και τα ιδια στοιχεια..δηλαδη απο τις 21 να σκεφτομαι για dispute ? Οχι στο λεω ξεκαθαρα απο το τελος της αλλης βδομαδας γυρω στο 40ημερο κ αφου επικοινωνησεις πρωτα με τον πωλητη 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Το θεμα δεν ειναι με το minideal ,το προβλημα ειναι με τον "ενδιαμεσο" που παιρνει το πακετο και το μεταφερει στην σινγκαπορ. Απλα δωσε ολα τα περιθωρια που σου επιτρεπει το paypal και κανεις κανονικα dipute ,claim μεχρι ειτε να ερθει το δεμα ειτε να αποζημιωθεις απο το paypal. Η κινεζικη πρωτοχρονια εχει φερει τα πανω κατω σε ολα τα κινεζομαγαζα ,δεν μπορουν να κανουν κατι παραπανω γιατι σπαει η "αλυσιδα" που φερνει τα πραγματα σε εμας. Οσο σωστα και αν συμπεριφερθεις εσυ τι μπορεις να κανεις αν σε "κρεμασει" ο κουριερ που παει τα δεματα στην σινγκαπορ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegito Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Χαιρετώ και γω με τη σειρά μου, 21/1 παρήγγειλα απο minideal το v975 και μια θηκη από ebay την ιδια ακριβώς στιγμή. Και τα 2 singpost, η θήκη έφτασε σήμερα άρα δεδομένου του ότι το κινητό έφυγε μετά από μία μέρα λόγω εγκατάστασης Ελληνικών και root(λέμε τώρα με αυτά που διαβάζω!) περιμένω αύριο μεθαύριο? Ξέρω θα πείτε δεν είναι stadard αλλά η απορία μου είναι πως γίνεται το κινητό να είναι ακόμα dispαtched to overseas. Η εμπειρία σας λέει ότι το track system δεν είναι τόσο αξιόπιστο η, δεν έχει μπει καν Ελλαδα ακόμα.. btw μένω Τρίκαλα οπότε βάλε και το Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Τρίκαλα,θεωρώ πως θα πρεπε να είναι τουλάχιστον αεροδρόμιο και όχι στη μέση του πουθενά :) Δεν αγχώνομαι, εξάλλου έχουμε ακόμα μέρες μέχρι το 45ήμερο,απλά μου φαίνεται περίεργο. Αυτά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dith Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Πάντως με άλλο σύστημα που το έψαξα, βγάζει : "Electronic notification of shipment" το οποίο σημαίνει ότι δεν το παρέλαβε ποτέ η SP. κάνε CLAIM και πολύ άργησες, από ότι είδα στην σελίδα τους, πολλοί έχουν πρόβλημα με το "αξιόπιστο" minideal ... Όντως απο το ίδιο το site της singpost φαίνεται ξεκάθαρα ότι ΔΕΝ το παρέλαβαν ποτέ. Φίλε dith το claim θα έπρεπε να το είχες κάνει εδώ και 20 μέρες!! Πάντως το 4px (που ειναι κατι σαν εσωτερικό κουριερ - εταιρεία logistics) δείχνει οτι πηγε μια βολτούλα μέχρι Σινγκαπουρη. Μέσα στις πρώτες 2 μέρες όλα αυτα... Θα συμφωνήσω με τα περι "αξιοπιστίας" του Minideal... δεν απάντησαν ΠΟΤΕ σε τεχνικά πρόβληματα τηλεφώνων (έτσι για πειραμα τους ρωτούσα - δε περιμενα σοβαρη απαντηση), και πάντα οι κλασσικές γελοίες κινεζοδικαιολογίες σε προβλήματα πωλήσεων/αποστολών. Πόσο έχω φορτώσει με τα τυπάκια δε λεγεται! Πάμε για claim και βλέπουμε.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Το θεμα δεν ειναι με το minideal ,το προβλημα ειναι με τον "ενδιαμεσο" που παιρνει το πακετο και το μεταφερει στην σινγκαπορ. Οσο σωστα και αν συμπεριφερθεις εσυ τι μπορεις να κανεις αν σε "κρεμασει" ο κουριερ που παει τα δεματα στην σινγκαπορ? Τον αλλάζεις .... αλλά μάλλον έχουν τον πιό φθηνό και ΕΙΝΑΙ δικό τους το πρόβλημα, οι αξιόπιστοι δεν το πετάνε στον ενδιάμεσο και δεν ασχολούνται όπως λέει ο φίλος. 1 Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 (edited) Παιδιά κάτι παίζει (συγκριτικά πάντα με άλλες φορές που το πολύ σε 12-13 ημέρες φαινόταν στο αεροδρόμιο,τουλάχιστον έτσι συνέβαινε στις δικές μου παραγγελίες) με τα πακέτα που έγιναν despatched overseas στο διάστημα 20 εως 24-1-2014 ισως και λιγο πιο μετά.Και εγώ έχω ένα πακέτο απο 24-1 σε despatched.Υπομονή λοιπόν και βλέπουμε.. Edited February 10, 2014 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Παιδιά κάτι παίζει (συγκριτικά πάντα με άλλες φορές που το πολύ σε 12-13 ημέρες φαινόταν στο αεροδρόμιο,τουλάχιστον έτσι συνέβαινε στις δικές μου παραγγελίες) με τα πακέτα που έγιναν despatched overseas στο διάστημα 20 εως 24-1-2014 ισως και λιγο πιο μετά.Και εγώ έχω ένα πακέτο απο 24-1 σε despatched.Υπομονή λοιπόν και βλέπουμε.. Φυσικα κατι παιζει σκεψου οτι ολα τα μαγαζια τρεχανε να εκτελεσουν τις παραγγελιες που εμεις τρεχαμε να βαλουμε ετσι ωστε ολοι να προλαβουμε τις γιορτες τους κ καθυστερησεις θα υπαρξουν κ ενδεχομενα κ απωλειες:worry:η ακομα κ λαθος παραγγελιες τωρα το αν φταιει το καταστημα ...μπορει παντως παρατηρειται μεγαλυτερη καθυστερηση στα του minideal.Κατσε να δεις τι εχει να γινει σε λιγο που θα αρχισουν να περιμενουν αυτοι που βαλανε παραγγελια μεσα στις γιορτες κ θα πρεπει να παραδωθει ενας τεραστιος ογκος απο ολα τα καταστηματα.Απο ali μου κανανε shipped την παραγγελια πριν 4 μερες οπως ειπαν κ ακομα το tr.n. δεν φαινεται πουθενα φαντασου 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskokos Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Παιδιά κάτι παίζει (συγκριτικά πάντα με άλλες φορές που το πολύ σε 12-13 ημέρες φαινόταν στο αεροδρόμιο,τουλάχιστον έτσι συνέβαινε στις δικές μου παραγγελίες) με τα πακέτα που έγιναν despatched overseas στο διάστημα 20 εως 24-1-2014 ισως και λιγο πιο μετά.Και εγώ έχω ένα πακέτο απο 24-1 σε despatched.Υπομονή λοιπόν και βλέπουμε.. Εγω περιμενω απο το to2c το inew v3 αποτις 9 του μηνος και εγινε dispached to overseas 22 /1... Ακομα ετσι ειναι...λετε να εχω θεμα?? Θεωρητικα οπως λεει και το thread θελω 20 μερες για να ανοιχτει ο σακος.. Αλλα ειναι πολυ γενικα... Και ανυσηχω γτ στενευουν και τα ορια... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Εσύ επειδή έχεις πληρώσει απο 9-1 έχεις ακόμη 15 ημέρες μέχρι την προθεσμία που δίνει το paypal.Περίμενε και αυτή την εβδομάδα και αν δε παραλάβεις,άνοιξε dispute στα μέσα περίπου της ερχόμενης εβδομάδας για να εισαι καλλυμένος σε περίπτωση που γίνει κάποια στραβή. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Τον αλλάζεις .... αλλά μάλλον έχουν τον πιό φθηνό και ΕΙΝΑΙ δικό τους το πρόβλημα, οι αξιόπιστοι δεν το πετάνε στον ενδιάμεσο και δεν ασχολούνται όπως λέει ο φίλος. Η 4PX είναι μία από τις μεγαλύτερες, αν όχι η μεγαλύτερη, εταιρία μεταφοράς ταχυδρομικών πακέτων/φακέλων διασυνοριακά (ανάμεσα σε Κίνα με άλλες χώρες). Συνεργάζονται μαζί της, μεγαθήρια του χώρου όπως Newegg κτλπ. Έχουν επενδύσει πάνω της SingPost, ShenZen Capital Group [Θεωρείτε από τα μεγαλύτερα Venture Capitals του κόσμου] κ.α. Τώρα άμα έκατσε μία στραβή δεν μπορούμε να τα ισοπεδώνουμε όλα, στα εκατομμύρια πακέτα που εξυπηρετεί, προφανώς υπάρχει ένα ποσοστό σφάλματος, παντού υπάρχει. :happy: Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klipsch Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Παιδια εχω κανει παραγγελια απο μινιντιλ στις 8/1.Στο singapore post μου λεει απο 16/1 Despatched to overseas (Country code: GR) ενω στα ελτα ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 16-01-2014 14:48 IPS. Τι προτεινετε να κανω? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angels25 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Καλήμερα, δεν θέλω να αναστατώσω κανέναν άλλα κάτι άλλο παίζει με τα δέματα σας, δείτε το δικό μου.... ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 11-02-2014 08:36 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 11-02-2014 05:54 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 04-02-2014 11:54 IPS RQ204678040SG 1 Παράθεση Samsung note 8 dual Samsung note 4 jiayu s3 advance 3GB Ram Thl T200 2GB Ram Lenovo S960 2GB Ram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts