Jump to content

TakisAth16

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by TakisAth16

  1. Με αφησε τελικα μετα απο λιγα λεπτα να μπω στο recovery και ξανα εκανα εγκατασταση της ρομ! Αυτο!
  2. S.O.S Αλλαξα ρομ και εβαλα μια της miui αλλα στο restart εχει κολλησει στο αρχικο εικονιδιο της συσκευης. Δεν κανει τιποτα.. Προσπαθησα να μπω ξανα στο recovery αλλα τιποτα.. Μενει εκει κολλημενο. Εχει κανεις ιδεα τι μπορω να κανω? Ευχαριστω Ολα ενταξει.. Βρηκα λυση!
  3. Δεν ξερω αν εχει απαντηθει αλλα θελω να μαθω πως κανουμε print screen στο neo.. Ευχαριστω
  4. Καλησπερα Εχω περιπου 2 εβδομαδες το κινητο και μου κανει καποια κολπα.. Οπως πχ δεν λειτουργει η καμερα καποιες φορες και χρειαζεται επανεκινηση για να δουλεψει.. Εχει κανεις καποιο παρομοιο προβλημα?
  5. Μολις παρελαβα το κινητο απο το to2c.. Το μονο προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω με τιποτα να βαλω την θηκη που μου εστειλαν μαζι.. μοιαζει να ναι μικροτερη και δεν μπορω με τιποτα να την προσαρμοσω. ειχε κανεις καποιο παρομοιο προβλημα? αν ξερει καποιος ας μου πει. ευχαριστω!
  6. Εχω κανει την παραγκελια μου απο τις 17/1 απο το to2c και ακομα περιμενω.. Απο τις 21/1 μου βγαζει οτι ταξιδευει, για ips τοποθεσια κτλ.. Ειχε και κανεις αλλος τοσο μεγαλη καθυστερηση στην παραγκελια του? Ξερει κανεις να μου πει ποτε περιπου το κοβει να ερχεται?
  7. Καλησπερα.. Επειδη προκειται να παραγγειλω το συγκεκριμενο κινητο θα ηθελα να μου πει καποιος το SAR του κινητου.. Υπαρχει σιγουρα στο user's manual.. Καπου θα γραφει SAR.. Ευχαριστω!
×
×
  • Create New...