efmakis Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 (edited) Πλήν του AliExpress το οποίο θέλει 2 ημέρες γιά να επαληθεύσει την πληρωμή, και εν συνεχεία δίνει περιθώριο 7 ημέρες στον πωλητή γιά να το ταχυδρομήσει και 60 ημέρες γιά να το παραλάβεις, οπότε σύνολο 2+7+60=69 ημέρες ... :X ΟΛΕ !! :lol: Το ali κανει 24 ωρες να επιβεβαιωσει την παραγγελια προσωπικα τωρα εχω 1 παραγγελια σε κατασταση awaiting shipment απο τις 17/1 κ αλλες 3 απο τις 31/1 επισης η καθε παραγγελια εχει διαφορετικο περιθωριο απο τον πωλητη κ οχι κατω απο 15 μερες αλλα αυτο συμβαινει τωρα λογο εορτων ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πλήν του AliExpress το οποίο θέλει 2 ημέρες γιά να επαληθεύσει την πληρωμή, και εν συνεχεία δίνει περιθώριο 7 ημέρες στον πωλητή γιά να το ταχυδρομήσει και 60 ημέρες γιά να το παραλάβεις, οπότε σύνολο 2+7+60=69 ημέρες ... :X ΟΛΕ !! :lol: Εξαιρέσεις υπάρχουν πάντα. Κι εγώ έχω παραλάβει στο δίμηνο. :X Ο "κανόνας" όμως είναι 20-30 μέρες. Αλλά εδώ βλέπω γκρίνιες από την πρώτη βδομάδα. Και που είναι ο σάκος μου, γιατί άνοιξε του άλλου και ο δικός μου όχι κ.λ.π. Καταντάει κουραστικό και γεμίζει το θέμα με ανούσια ποστ. Από τι στιγμή που ξέρεις πόσο περίπου θα κάνει, δε θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει ο άλλος. Αν δεν είχε κανένας tracking number και δεν υπήρχε το φόρουμ, θα έκαναν όλοι αναγκαστικά αυτό που έπρεπε από την πρώτη στιγμή. Υπομονή. Κανενα δεν τον νοιαζει ο αλλος απλα οπως σιγουρα βλεπεις ειδικα αν καποιος εκανε 1 παραγγελια ψαχνει μια σταθερα για να υπολογισει κ γι αυτο σιγουρα φταινε τα ελτα Edited February 14, 2014 by zxr 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_1984 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 συγγνωμη αν ζαλισα ασκοπα οποιονδηποτε με της ερωτησεις μου !παρειγγειλα πρωτη φορα απο κινα και δεν εχω ιδεα! Εκανα ποστ στο forum ετσι ωστε να συνδιασω πληροφοριες και να καταλαβω τι γινεται ευχαριστω και παλι οσους απαντησαν ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkaras78 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Παρήγγειλα στις 13/01 ένα Lenovo K900 με Tracking Number: RF198632639SG & Despatch No: 4015 (Απλό Ταχυδρομείo, όχι ΕΜS)... Στις 15-01-2014 --> Received from Customer... Στις 17-01-2014 --> Despatched to overseas (Country code: GR) 'Εμπαινα κάθε μέρα στο Track Item της SingPost και δεν έβλεπα εξέλιξη...Η αλήθεια είναι ότι ανησύχησα λίγο... 'Ωσπου σήμερα το πρωί μπαίνω να δω για μια ακόμα φoρά και βλέπω: 03-02-2014 --> Arrived at overseas (Country code: GR) Ε και το κουφό είναι ότι το μεσημέρι το έφερε ο ταχυδρόμος! Συνολικά 22 ημέρες (15 εργάσιμες) από την ημέρα που παρέδωσαν το πακέτο στη SingPost... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nireas1 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Από την δική μου εμπειρία, αλλά και από όσα διάβασα σ΄αυτό το thread, δεν έχω μπορέσει να εξηγήσω την αργοπορία που παρουσιάζεται στις παραλαβές απο την Κίνα στα ΕΛΤΑ του αεροδρομίου. Σε μια παραλαβή απο Κίνα με Deutsche Post, την ταχύτερη μέχρι στιγμής, το δέμα ανιχνεύθηκε στα ΕΛΤΑ ενώ οι Γερμανοί δεν μου έδιδαν ακόμα στοιχεία tracking. Δηλ. δεν μπορώ να καταλάβω τι διάολο γίνεται 10,15 ημέρες ή και περισσότερες απο την αναχώρηση απο Σιγκαπούρη μέχρι το άνοιγμα στα ΕΛΤΑ αεροδρομίου. Που κολλάει το πράγμα; Στην Σιγκαπούρη η στους δικούς μας; Γιατί για να περιφέρονται 15 μέρες σε διάφορα αεροδρόμια μου φαίνεται λίγο δύσκολο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 'Ετσι όπως το θέτεις, το πρόβλημα φαίνεται στη Singapore. Μπορεί... Και μπορεί και έτσι να εξηγείται που στα Ελτά λένε οτι το δέμα δεν έχει φύγει απο Κινα ενω σε εμας λέει despatched... Μπορεί και να μη μάθουμε ποτε την αλήθεια... Δεν πειράζει, αρκεί να παίρνουμε τα πραγματάκια μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROCKY Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Έχει κάποιος παραλάβει απο Ibuygou ? Μου έχουν στείλει από 22 Ιανουαρίου tracking number μα δεν μπορώ να το ελέγξω ακόμα... Πολύ φοβάμαι...για να μην πω υποπτεύομαι....ότι έχει γίνει "κάτι" και το τηλεφωνο ειναι ακόμα στις αποθήκες τους...Άντε να περασουν οι αργίες τους μπας κ βγάλουμε άκρη. Μιλάω πάντα για το 16gb.... 1 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/despangel/35639/476962/1/2003_9_johnnycash912.jpg R.I.P. - m8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 25 του μηνός παρηγγειλα από ibuygou και 29 είχε γίνει despached.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
critic Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Καλημέρα σε όλους! Ήθελα την γνώμη σας σχετικά με μια παραγγελία από dealsprime (μόνο εκεί το είχαν τότε..). Μετά από 2 βδομάδες καθυστέρηση μου έστειλαν tracking number, το οποίο όμως έχει μείνει (ή φαίνεται) στάσιμο εδώ και μέρες. Είναι πολύ το διάστημα ή να περιμένω μήπως γίνει κάτι; Destination Country - Unknown:Tracking Consuming:0 Millisecond Origin Country - Switzerland:Tracking Consuming:1451 Millisecond 2014-01-23 17:02, Departure from border point of origin country, Swiss Post SINGAPORE 2014-01-23 17:02, Arrival at border point of origin country, Swiss Post SINGAPORE 2014-01-23 17:02, Mailed, Swiss Post SINGAPORE 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Καλημέρα σε όλους! Ήθελα την γνώμη σας σχετικά με μια παραγγελία από dealsprime (μόνο εκεί το είχαν τότε..). Μετά από 2 βδομάδες καθυστέρηση μου έστειλαν tracking number, το οποίο όμως έχει μείνει (ή φαίνεται) στάσιμο εδώ και μέρες. Είναι πολύ το διάστημα ή να περιμένω μήπως γίνει κάτι; Destination Country - Unknown:Tracking Consuming:0 Millisecond Origin Country - Switzerland:Tracking Consuming:1451 Millisecond 2014-01-23 17:02, Departure from border point of origin country, Swiss Post SINGAPORE 2014-01-23 17:02, Arrival at border point of origin country, Swiss Post SINGAPORE 2014-01-23 17:02, Mailed, Swiss Post SINGAPORE Αν και οι συγκεκριιμενες ορολογιες ειναι λιιγο διιαφορετικες απο αυτες που εχουμε συνηθισει απο sg post, σα διαστημα εχεις ακομη μελλον για να ανησυχησεις. Ειναι νωρις ακομη, να αρχισεις να ανησυχεις παλι σε καμμια 20αρια μερες. Παντα ομως να εχεις στο μυαλο σου τις 45 ημερες του paypal για dispute απο την ημερα πληρωμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Καλημέρα σε όλους! Ήθελα την γνώμη σας σχετικά με μια παραγγελία από dealsprime (μόνο εκεί το είχαν τότε..). Μετά από 2 βδομάδες καθυστέρηση μου έστειλαν tracking number, το οποίο όμως έχει μείνει (ή φαίνεται) στάσιμο εδώ και μέρες. Είναι πολύ το διάστημα ή να περιμένω μήπως γίνει κάτι; Destination Country - Unknown:Tracking Consuming:0 Millisecond Origin Country - Switzerland:Tracking Consuming:1451 Millisecond 2014-01-23 17:02, Departure from border point of origin country, Swiss Post SINGAPORE 2014-01-23 17:02, Arrival at border point of origin country, Swiss Post SINGAPORE 2014-01-23 17:02, Mailed, Swiss Post SINGAPORE Εφ'όσον το έστειλαν με SwissPost δεν πρόκειται να δεις άλλη ένδειξη ... θα εμφανισθεί ξανά μόνο όταν έλθει στην Ελλάδα. Πρόκειται γιά το πιό αργό και χάλια στις ενημερώσεις ταχυδρομείο, τουλάχιστον από όσα μου έτυχαν μέχρι τώρα 1 Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Εμένα 3-4 δέματα με swiss post, ήρθαν στην ώρα τους, στις 15-20 μέρες. Αυτό που είναι απαράδεκτο και κάνει 30+ μέρες, είναι το Sweden Post από Σιγκαπούρη. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Από ένα site που αγοράζω, σας το κάνω paste... We did not know swiss post is so slow. This was our first time to ship by swiss post. We are very angry with swiss post speed. Even Swiss post registered airmail is slow than singapore not registered airmail. Thanks very much for many friends to wait patiently for a few more days. Thank you so much! Another good news is Hong Kong post registered airmail begin to work normally, it is faster and safer. Any doubt about swiss post speed please contact our service email. Good luck, everyone! 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_1984 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 καλησπερα σε ολους! παρελαβε κανενας σημερα;;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Καμιά δεκαριά με περιμένουν εμένα στο ταχυδρομείο, σκάσαν όλα μπουλούκι... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nerogr Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 παιδια καλησπερα!να κανω μια ερωτηση επειδη και καινουρια στο σαιτ ειμαι και ειναι η πρωτη μου παραγγελια απο κινα...! εγινε η παραγγελια 10/1 απο minideal και despatched 17/1 και τοσες μερες δεν εχει αλλαξει η κατασταση με αυτο το tracking number RF198305316SG..πρεπει να αρχισω να ανησυχω?η ειμαι καλα? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 παιδια καλησπερα!να κανω μια ερωτηση επειδη και καινουρια στο σαιτ ειμαι και ειναι η πρωτη μου παραγγελια απο κινα...! εγινε η παραγγελια 10/1 απο minideal και despatched 17/1 και τοσες μερες δεν εχει αλλαξει η κατασταση με αυτο το tracking number RF198305316SG..πρεπει να αρχισω να ανησυχω?η ειμαι καλα? Καλως ηρθες,διαβασε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375436 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clicker007 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 παιδια καλησπερα!να κανω μια ερωτηση επειδη και καινουρια στο σαιτ ειμαι και ειναι η πρωτη μου παραγγελια απο κινα...! εγινε η παραγγελια 10/1 απο minideal και despatched 17/1 και τοσες μερες δεν εχει αλλαξει η κατασταση με αυτο το tracking number RF198305316SG..πρεπει να αρχισω να ανησυχω?η ειμαι καλα? Εαν ειναι παρηγοριά, και εγώ ειμαι ακριβώς τσην ίδια κατάσταση και με την ίδια ημερομηνία Despatched αν και εχω παραγγείλει απο το TO2C. Ισως να είναι στον ίδιο σάκο τα κινητά μας :) Προσωπικά είπα να περιμένω και αυτη την εβδομάδα μέχρι το ΣΚ και μετά που θα γυρίσουν και απο τις διακοπές τους να του ρωτήσω τι γίνεται εαν καθυστερεί ακόμη. 1 Παράθεση Η ευγένεια σου προσφέρει πολλά ... Μην τα χάνεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_1984 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 σοβαρα; No despatched ;;; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σοβαρα;;; Νο despatched;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matzos Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Η κατασταση στην παραγγελια θα αλλαξει μολις το κινητο φθασει ελλαδα (αεροδρομιο) Πριν περασουν 25-30 μερες δεν υπαρχει λογος ανησυχιας. Μετα ζωνουν καπως τα φιδια Εμενα εκανε 23 μερες να φτασει απο Κινα στο αεροδρομιο Ελλαδας αφου εγινε dispatched 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nerogr Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας...ελπιζω μεχρι παρασκευη να εμφανιστει αλλιως και γω απο δευτερα θα αρχισω τα email! :P 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palikari Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας...ελπιζω μεχρι παρασκευη να εμφανιστει αλλιως και γω απο δευτερα θα αρχισω τα email! :P Μην ανησυχείς, θα έρθει. Τσέκαρα κι εγώ το tracking number. δεν έχει φτάσει ακόμη. Μια σελίδα που τα ελέγχω είναι των ελτα. http://www.elta-courier.gr/search.asp Όταν θα είναι στην Ελλάδα, θα βγάλει έξτρα πληροφορίες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nerogr Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 ναι ολα αυτα τα σαιτ ελληνικα και ξενα τα εχω μονιμη καρτελα και ελεγχω καθε μερα μηπως τυχον εχει ερθει...αλλα δυστυχως ακομα στην αναμονη, εχοντας μια μπακατελα με κουμπακια! :lol: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andyfernandez Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 γεια σας παιδια . πρωτη φορα αγοραζω απο το ιντερνετ και δεν ξερω πως ακριβως λειτουργουν. εχω παραγγειλει και εγω ενα thl w100s στις 17/01 και απο τις 21/01 βλεπω αυτες τις καταστασεις μονο απο το 17track.net 2014-01-23 00:00, Despatched to overseas (Country code: GR) 2014-01-21 00:00, Received from Customer ενω στα ελτα λεει μονο κλεισιμο απο ips απο τις 21/01 μηπωσ ξερει κανεις τι παιζει ? μηπως δεν το εχουν στειλει η ανησυχω τζαμπα ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos11 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 αν διάβαζες τον οδηγό ο οποίος είναι περιεκτικότατος και έχει την ακριβή απάντηση στο ερώτημα σου και βρίσκεται στην 1η σελίδα, θα έβλεπες ότι ανησυχείς χωρίς λόγο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palikari Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 ναι ολα αυτα τα σαιτ ελληνικα και ξενα τα εχω μονιμη καρτελα και ελεγχω καθε μερα μηπως τυχον εχει ερθει...αλλα δυστυχως ακομα στην αναμονη, εχοντας μια μπακατελα με κουμπακια! :lol: κάνε λίγη υπομονή. πιθανόν τέλος της βδομάδας να σου έρθει. επίσης ενημερώνεται το σύστημα και τα Σαββατοκύριακα. (το ταχυδρομείο στο αεροδρόμιο λειτουργεί κανονικά). 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts