zxr Δημ. September 16, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Οταν η αναβαθμιση γινεται με την χρηση υπολογιστη; Τι μενει και τι χανεται; Μην το ρωτάς καθόλου αυτό. Ότι κι αν γίνεται, όταν μπαίνουμε σε διαδικασίες αναβάθμισης, επιδιόρθωσης κτλ κτλ πάντα μα πάντα κάνουμε ένα backup. Νόμος!!!;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 (edited) Ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση;Γιατι στο xda λενε οτι αντιμετωπιζει θεματα στο root και στο ξυπνητηρι η prerooted DE.Τωρα εγω τι να κανω;full wipe η απλως dalvick cache;; Edited September 16, 2015 by kostas_kanal0011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Εντελως εγκυκλοπαιδικα, αναβαθμισα σε περιπου 20 λεπτα σε 5.1,απο στοκ σε στοκ και ολα καλα. Κανενα σκαλωμα,βρωμικη εγκατασταση. Οπτικα ακομα δεν πολυεψαξα. Η εικονα στις κλησεις εγινε γκρι σκουρο και η διαδικασια αλλαγης εντασης ηχου ή δονηση ή αθορυβο οταν πατας το κουμπι volume αλλαξε ελαχιστα. Μπορει λιγο να βελτιωθηκε η μπαταρια αλλα ειναι πολυ νωρις για να το πουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Μολις αναβαθμισα κι εγω σε 5.1.1 !!!! Ολα πηγαν καλα, ως ωρας δεν εχω δει καποια δυσλειτοργια. Ομως, το kingroot δεν το ρουταρει. Υπαρχει λυση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Με 5.1.1 δεν υπάρχει εύκολο ρουτ ακόμα. Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Προσθεσανε αυτόματη περιστροφή στον launcher και τηλεφωνητή στην 5.1.1 Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 παιδια το ξυπνητηρι κολλαει;ετσι ειπαν καποιοι στο xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Με 5.1.1 δεν υπάρχει εύκολο ρουτ ακόμα. ok, αν βγει κατι και το παρετε ειδηση πειτε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsosbb Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 παιδια το ξυπνητηρι κολλαει;ετσι ειπαν καποιοι στο xda. Εγω δεν ειχα καποιο κολλημα στο ξυπητηρι τις δυο μερες που την εχω βαλει, ουτε στο ρουτ. Με την αυτονομια ειχα θεμα ακομα και με κλειστη οθονη πηγε το πρωι απο 34% σε 28% ! Δεν μπορεσα να καταλαβω τι παιζει και την ξαναπερασα. Αν την περασεις καντα ολα, wipe dalvik, cache κλπ. Στην recovery που εχω εχει επιλογη για wipe πριν απο εγκατασταση αλλης ρομ και τα κανει ολα μαζι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Εδώ το ftf της 5.1.1 για όποιον θέλει Clean Install μέσω Flashtool: https://mega.nz/#!OAQkCahS!k3-Naw44Ecw-KECFMnaC7Qz0lvfvvYJx1sKUYdC5xds Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 (edited) παιδια οποιος θελει να τον πω πως εκανα τελεια εγκατασταση και με xposed και με DRM function restore και με bloatware remove για να μην κανει αναβαθμιση εφαρμογων τοοοση ωρα μετα απο καθε επανεκκινηση λογω xposed.. γραφω τα βηματα. Αλλα μια βοηθεια τωρα παρακαλω. τι γινεται με το adaway? γιατι δεν λειτουργει;;; Ακυρο.ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ξαναεγκαταστηστε την dual recovery μετα την αναβαθμιση σε 5.1.1 μεσω pc γιατι υπαρχει προβλημα. Θα λυσειολα τα προβληματα root mount κλπ, θα μπορειτε να ξανααπεγκαταστησετε chrome κλπ και φυσικα το αγαπημενο adaway! ;-) Edited September 18, 2015 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Ποσο καιρο κανει περιπου να βγει η διαδικασια-προγραμμα για ρουταρισμα, απο την στιγμη που η sony βγαζει νεα εκδοση android? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Ποσο καιρο κανει περιπου να βγει η διαδικασια-προγραμμα για ρουταρισμα, απο την στιγμη που η sony βγαζει νεα εκδοση android? Δεν υπάρχει στάνταρ χρόνος. Άλλες φορές σύντομα, άλλες αργεί πολύ και άλλες δεν βγαίνει και ποτέ ή βγαίνει μόνο δύσκολος τρόπος με downgrade πχ σε παλιά έκδοση, root και μετά flash της καινούριας έκδοσης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Δεν υπάρχει στάνταρ χρόνος. Άλλες φορές σύντομα, άλλες αργεί πολύ και άλλες δεν βγαίνει και ποτέ ή βγαίνει μόνο δύσκολος τρόπος με downgrade πχ σε παλιά έκδοση, root και μετά flash της καινούριας έκδοσης. thanks για τις πληροφοριες, αν και με τελείωσες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Εγω δεν ειχα καποιο κολλημα στο ξυπητηρι τις δυο μερες που την εχω βαλει, ουτε στο ρουτ. Με την αυτονομια ειχα θεμα ακομα και με κλειστη οθονη πηγε το πρωι απο 34% σε 28% ! Δεν μπορεσα να καταλαβω τι παιζει και την ξαναπερασα. Αν την περασεις καντα ολα, wipe dalvik, cache κλπ. Στην recovery που εχω εχει επιλογη για wipe πριν απο εγκατασταση αλλης ρομ και τα κανει ολα μαζι. ολα τελεια εδω με τερμα καθαρη εγκατασταση μεχρι και format system.Με 2g και stamina κοιμηθηκα 5παρα και τωρα μολις ξυπνησα. Απο 88% πηγε 86%.Πραγματικα πολυ σφαιρα. Το μοναδικο χαζοbug που βρηκα ειναι το κενο αναμεσα στο σημα και στο wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 To super stamina, αξιζει να το ενεργοποιει κανεις, μονο οταν ξεμενει εντελως απο μπαταρια, και δεν εχει τροπο να φορτισει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 εγω εννοουσα το απλο stamina. το super ναι ειναι τερμα οικονομια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsosbb Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 (edited) To super stamina, αξιζει να το ενεργοποιει κανεις, μονο οταν ξεμενει εντελως απο μπαταρια, και δεν εχει τροπο να φορτισει; Εγω πραγματικα οποτε χρησιμοποιησα το ultra stamina δεν κερδισα τιποτα, ισως συμφερει αν εχεις κατω απο 10% μπαταρια και δεν θα μπορεις να φορτισεις για πολλες ωρες, αλλα και παλι και στο απλο σταμινα την ιδια μπαταρια χαλαει σε μερικες ωρες. Επιπλεον χαλαει μπαταρια για να το ενεργοποιησει και οταν το απενεργοποιεις κανει και επανεκκινηση οποτε χανεις και εξτρα μπαταρια :lol: Παντως η αυτονομια συνεχιζει να με προβληματιζει, ειμαι στο 40% απο το πρωι που το εβγαλα απτον φορτιστη, με 2μιση ωρες οθονη και 9% κυψελη δικτυου που μου φαινεται πολυ σε σχεση με κιτκατ. Γενικα κιτκατ τελευταια επιανα γυρω στις 6ωρες οθονη χωρις σταμινα με ολα εκτος του gps ανοιχτα.. Παιζει να φταιει η prerooted εκδοση που εβαλα? Edited September 18, 2015 by kotsosbb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_4 Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 με το wifi hotspot τι εχουν κανει?? φανηκε σα να το εφτιαξαν αλλα με κωδικο δεν συνδεθηκα με το λαπτοπ.. χωρις κωδικο ζοριστηκε λιγο αλλα με την δευτερη μπηκε και δουλεψε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 με το wifi hotspot τι εχουν κανει?? φανηκε σα να το εφτιαξαν αλλα με κωδικο δεν συνδεθηκα με το λαπτοπ.. χωρις κωδικο ζοριστηκε λιγο αλλα με την δευτερη μπηκε και δουλεψε.. Μολις το δοκιμασα συνδεθηκε στο δευτερολεπτο.Ενας στο xda ειπε οτι διορθωθηκε το χαμηλο σημε wifi. το παρατηρησε κανεις;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Παραμένω στην kitkat (μετά από όλα τα bugs που έχω διαβάσει μέχρι στιγμής ήταν πολύ ξεκάθαρη η απόφαση για μένα καθώς δε θέλω να ρουταρω το κινητό ακόμη) και δεν ξέρω πόσο θα παραμείνω ακόμη... απλά για να ξέρω.. μόλις μου ήρθε η 368.... στην περιγραφή αναφέρεται ως 5.1 ..... είναι η τελική ή περιμένουμε και άλλη? Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Φιλε μ η 5.1.1 εξαλειψε ολα τα bugs της 5.0.2.Την εχω 3η μερα τωρα και παει απιστευτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Παραμένω στην kitkat (μετά από όλα τα bugs που έχω διαβάσει μέχρι στιγμής ήταν πολύ ξεκάθαρη η απόφαση για μένα καθώς δε θέλω να ρουταρω το κινητό ακόμη) και δεν ξέρω πόσο θα παραμείνω ακόμη... απλά για να ξέρω.. μόλις μου ήρθε η 368.... στην περιγραφή αναφέρεται ως 5.1 ..... είναι η τελική ή περιμένουμε και άλλη? Από το Ζ3 το μόνο πρόβλημα με την 5.1 είναι η μπαταρία.. Έχει θέμα η 5 και δεν ελπίζω σε τίποτα πέρα από την 6..αλλιώς 4.4.4 Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Γιατι ετσι;στο z1c με φειςμπουκ με wifi πεφτει 1%στο πενταλεπτο.και standby 2% σε 9 ωρες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Γιατι ετσι;στο z1c με φειςμπουκ με wifi πεφτει 1%στο πενταλεπτο.και standby 2% σε 9 ωρες.. Είναι συγκεκριμένο πρόβλημα που έχει σχέση με τα δίκτυα τα οποία είναι ενεργά συνέχεια και τρώνε μπαταρία σε μεγάλο βαθμό.. Δεν έχει σχέση με τη συσκευή, είναι bug του android και δεν έχει διορθωθεί.. Θα το δείτε με τον καιρό . Απλά στο Ζ3c όπου πιάνεις εύκολα 2 ημέρες το καταλαβαίνεις πιο εύκολα από ένα κινητό που σου βγάζει 1,5 ημέρα άρα είτε κλείσεις με 50% είτε με 30% δεν ξέρεις αν είναι από χρήση ή από λογισμικό.. Τα ίδια είπα και στα παιδιά με το Ζ, θα δείτε με τον καιρό και θα μας πείτε.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts