Nikos_Mpl Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Καλημέρα, μήπως κάποιος έχει την καλοσύνη να μου πει κάτι, αν υπάρχει; :) οχι καμια, αλλα υπαρχει σκρουτζομαγαζο που μπορεις να εξαργυρωσεις την επιδοτηση σου και να το παρεις σχεδον τσαμπα... Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tegeatis Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Ουτε εγω νομιζω οτι θα ειναι διαδοχος. Μαλλον μια παραλλαγη του θα ειναι. Οπως το iphone 5c για παραδειγμα. Παντως η ματ πλατη λεινει πιθανοτατα και το θεμα του flash bleed. Αν το καλοσκεφτουμε, ουσιαστικα αντι να πουνε οτι βγαζουν αλλη παρτιδα z1c που κανονιζει το flasbleed και να πλακωσουν ολοι για επιστροφες, σου βγαζουν το z1c...c και σου λενε "αλλο μοντελο ρε μαστορα". Ε, θα βγαλουν και αυτη τη ματ πλατη ως σχετικα φθηνο ανταλλακτικο και τελος. Οποιος κατοχος z1c "νομιζει" (σιγα μην το αναγνωρισουν) οτι εχει flash bleed ας βαλει ματ πλατη. Μα απ' ότι ξέρω, το ιαπωνικό μοντέλο είχε γυάλινη πλάτη και δεν είχε εμφανίσει πρόβλημα στο φλας. Το πρόβλημα εμφανίστηκε με την πλαστική κακής ποιότητας πλάτη που έβαλαν στο παγκόσμιο μοντέλο. Άρα ναι μεν η ματ πλάτη θα διορθώνει το πρόβλημα, αλλά δεν θα είχε νόημα να το βγάλουν στην Ιαπωνία. Άρα είναι όντως ο διάδοχος, απλά το Z1 compact είναι τόσο προχωρημένο στα specs για το μέγεθος του που απλά δεν μπορούσαν να το αναβαθμίσουν περισσότερο, αλλά δεν μπορούσαν να παραλείψουν και ένα μοντέλο, εφόσον βγήκε Ζ2 τόσο σύντομα, θα έπρεπε να βγει και Ζ2 compact. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Μα απ' ότι ξέρω, το ιαπωνικό μοντέλο είχε γυάλινη πλάτη και δεν είχε εμφανίσει πρόβλημα στο φλας. Το πρόβλημα εμφανίστηκε με την πλαστική κακής ποιότητας πλάτη που έβαλαν στο παγκόσμιο μοντέλο. Άρα ναι μεν η ματ πλάτη θα διορθώνει το πρόβλημα, αλλά δεν θα είχε νόημα να το βγάλουν στην Ιαπωνία. Άρα είναι όντως ο διάδοχος, απλά το Z1 compact είναι τόσο προχωρημένο στα specs για το μέγεθος του που απλά δεν μπορούσαν να το αναβαθμίσουν περισσότερο, αλλά δεν μπορούσαν να παραλείψουν και ένα μοντέλο, εφόσον βγήκε Ζ2 τόσο σύντομα, θα έπρεπε να βγει και Ζ2 compact. Μην ξεχνάμε όμως ότι και το Z1 compact βγήκε αρκετούς μήνες μετά το Ζ1. Το Ζ2 μόλις κυκλοφόρησε, οπότε είναι λίγο άκαιρο να δούμε το Ζ2 compact τόσο νωρίς. Προσωπική εκτίμηση φυσικά. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Καλημέρα, δεν το κρύβω πως γλυκοκοιτάζω το compact, αλλά επειδή είμαι καμμένος απο εταιρείες σαν την HTC και την Samsung, θα ήθελα (οι κάτοχοι της συσκευής) να μου λύσετε μια απορία: πως τα πάει η συσκευή έχοντας το bloatware της Sony; Έχει lag; Μήπως αρχίζει και σέρνεται μετά απο κανένα 10ήμερο χρήσης; Μιλάω πάντα για μανίσια rom, χωρίς καστομιές... Με το S2 (stock rom) που έχω τώρα, δεν μπορώ να βγάλω πάνω απο 2 εβδομάδες uptime γιατί μπουκώνει απελπιστικά... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Καλημέρα, δεν το κρύβω πως γλυκοκοιτάζω το compact, αλλά επειδή είμαι καμμένος απο εταιρείες σαν την HTC και την Samsung, θα ήθελα (οι κάτοχοι της συσκευής) να μου λύσετε μια απορία: πως τα πάει η συσκευή έχοντας το bloatware της Sony; Έχει lag; Μήπως αρχίζει και σέρνεται μετά απο κανένα 10ήμερο χρήσης; Μιλάω πάντα για μανίσια rom, χωρίς καστομιές... Με το S2 (stock rom) που έχω τώρα, δεν μπορώ να βγάλω πάνω απο 2 εβδομάδες uptime γιατί μπουκώνει απελπιστικά... το αντιθετο, η σονυ δεν το φορτωνει με πολλα και τα περισσοτερα γινονται απενεργοποιηση ή διαγραφη. Δεν παιζει να μπουκωσει, ειδικα αν σουταρεις οσα δε θες (σχεδον ολα απενεργοποιουνται). Ειναι το μονο που δεν πρεπει να σε κωλωνει. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALICE D Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 οχι καμια, αλλα υπαρχει σκρουτζομαγαζο που μπορεις να εξαργυρωσεις την επιδοτηση σου και να το παρεις σχεδον τσαμπα... Θα ήθελα να ρίξω μια ματιά. Μπορείς να μου πεις ποιό είναι; Αν δε γίνεται εδώ, με πμ. Ευχαριστώ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Θα ήθελα να ρίξω μια ματιά. Μπορείς να μου πεις ποιό είναι; Αν δε γίνεται εδώ, με πμ. Ευχαριστώ! :) δε νομιζω να απαγορευεται να το πουμε δημοσιως.. εδω: http://www.mobilehellas.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=15684 Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agis1 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Μην ξεχνάμε όμως ότι και το Z1 compact βγήκε αρκετούς μήνες μετά το Ζ1. Το Ζ2 μόλις κυκλοφόρησε, οπότε είναι λίγο άκαιρο να δούμε το Ζ2 compact τόσο νωρίς. Προσωπική εκτίμηση φυσικά. ;) θα συμφωνησω,ελπιζω μονο να μη τα πηγε τοσο καλα κ βιαστηκαν να βγαλουν κ διαδοχο :p Να πω την αμαρτια μου θελω να πιστευω οτι στο Z2c θα μεγαλωσουν λιγο την οθονη(χωρις να αλλαξουν τις διαστασεις):D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tegeatis Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Μην ξεχνάμε όμως ότι και το Z1 compact βγήκε αρκετούς μήνες μετά το Ζ1. Το Ζ2 μόλις κυκλοφόρησε, οπότε είναι λίγο άκαιρο να δούμε το Ζ2 compact τόσο νωρίς. Προσωπική εκτίμηση φυσικά. ;) To Z1 compact (Z1f) είχε κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία από το Φθινόπωρο και στον υπόλοιπο κόσμο κυκλοφόρησε το Φλεβάρη. Το Ζ2 είχε προγραμματιστεί για κυκλοφορία τον Απρίλη, άσχετα αν προέκυψε πρόβλημα αποθέματος και καθυστέρησε, το Ζ2 compact θα βγει Ιαπωνία μέσα Ιουνίου, οπότε η παγκόσμια έκδοση του δεν νομίζω να κυκλοφορήσει πριν τον Αύγουστο, άρα θα είναι πάλι αρκετοί μήνες μετά το Ζ2. Τέσπα, μικρή σημασία έχουν όλα αυτά, όσοι πήραν το Ζ1 compact δεν υπάρχει λόγος να το αντικαταστήσουν με το Z2 compact και όσοι δεν το έχουν πάρει μέχρι τώρα, δεν υπάρχει λόγος να περιμένουν το Z2 compact αφού θα είναι σχεδόν το ίδιο τηλέφωνο στην διπλάσια τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 (edited) Ορισμένες παρατηρήσεις απ' τη σημερινή μέρα : 1. Μπαταρία πολύ δυνατή, παρόλο που είμαι ακόμα στο στρώσιμο. 2. GPS απροβλημάτιστο. Γρήγορο κλείδωμα ακόμα και κλειστό χώρο με WiFi και δεδομένα κλειστά. 3. Ποιότητα κλήσεων πολύ καλή, όπως και το σήμα του ακόμα και σε προβληματικό κλειστό χώρο. 4. Κάποια μικροπροβληματάκια με σύνδεση σε ένα από τα ΒΤ ακουστικά μου (Nokia BH-310). Σε κάποιες προσπάθειες επανασύνδεσης δεν συνδέεται πάντα. Πιο καλή συμβατότητα με το Plantronics m1100. 5. Κάμερα: στις ημερήσιες όλα καλά, πολύ ευχαριστημένος. Στις νυχτερινές προβλήματα με θολές φωτογραφίες. Ένα tip εδώ: αντί για αυτόματο φλας, βάλτε το σε ρύθμιση φακού, ώστε να είναι μονίμως ανοιχτό, και μετά τραβήξτε τη φωτογραφία. Δίνει καλύτερο τελικό αποτέλεσμα. Είναι πάντως σχετικά αδύναμο το LED του. Edited May 15, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkai27 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 To Z1 compact (Z1f) είχε κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία από το Φθινόπωρο και στον υπόλοιπο κόσμο κυκλοφόρησε το Φλεβάρη. Το Ζ2 είχε προγραμματιστεί για κυκλοφορία τον Απρίλη, άσχετα αν προέκυψε πρόβλημα αποθέματος και καθυστέρησε, το Ζ2 compact θα βγει Ιαπωνία μέσα Ιουνίου, οπότε η παγκόσμια έκδοση του δεν νομίζω να κυκλοφορήσει πριν τον Αύγουστο, άρα θα είναι πάλι αρκετοί μήνες μετά το Ζ2. Τέσπα, μικρή σημασία έχουν όλα αυτά, όσοι πήραν το Ζ1 compact δεν υπάρχει λόγος να το αντικαταστήσουν με το Z2 compact και όσοι δεν το έχουν πάρει μέχρι τώρα, δεν υπάρχει λόγος να περιμένουν το Z2 compact αφού θα είναι σχεδόν το ίδιο τηλέφωνο στην διπλάσια τιμή. Συγνωμη, αλλά γιατί να μην περιμένει κάποιος το z2c; εντάξει η τιμή σίγουρα θα είναι προφανώς πιο ψιλά αλλά, αλλά θα έχει της βελτίωσης του z1c Όπως το κάλυμμα πίσω που είναι προβληματικό και δεν έχεις το επιθυμητό Αποτελέσματα..εγώ το είχα το μικρό αλλά με αυτό το πρόβλημα με την κάμερα με κούρασε ήθελα να βγάλω το παιδί μια φωτο το βράδυ και άστα να πάνε...πιστεύω πως εάν κάποιος θέλει ένα compact βελτιωμένο ειδικά στην κάμερα αξίζει η αναμονή...coming... αλλιώς arvato. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 η κάμερα ειναι πολυ καλη, εχει λιγο αδύναμο φλας αλλα δε νομιζω να πάρει καποιος κινητο για να τραβαει φωτογραφίες στα σκοταδια.... αυτη ειναι η αληθεια, εκτος αν κραταω τις εξαιρεσεις και τα 4 compact που εχουν περασει απο τα χερια μου (τα 3 με παραπανω χρηση απο μια δοκιμαστικη μερα) ειναι τα μονα καλα! Εχει αδυνατο φλας, αλλα μεχρι εκει, ουτε διαχυση ουτε xenon ειναι. Απλα ενα αδυναμο φλας που το χρησιμοποιεις σε συγκεκριμενα θεματα. Ορισμένες παρατηρήσεις απ' τη σημερινή μέρα : 1. Μπαταρία πολύ δυνατή, παρόλο που είμαι ακόμα στο στρώσιμο. 2. GPS απροβλημάτιστο. Γρήγορο κλείδωμα ακόμα και κλειστό χώρο με WiFi και δεδομένα κλειστά. 3. Ποιότητα κλήσεων πολύ καλή, όπως και το σήμα του ακόμα και σε προβληματικό κλειστό χώρο. 4. Κάμερα: στις ημερήσιες όλα καλά, πολύ ευχαριστημένος. Στις νυχτερινές προβλήματα με θολές φωτογραφίες. Ένα tip εδώ: αντί για αυτόματο φλας, βάλτε το σε ρύθμιση φακού, ώστε να είναι μονίμως ανοιχτό, και μετά τραβήξτε τη φωτογραφία. Δίνει καλύτερο τελικό αποτέλεσμα. Είναι πάντως σχετικά αδύναμο το LED του. Πανο η μπαταρια θα σου βγαζει 2 μερες με λογικη αλλα αρκετη χρηση, ειναι απιστευτα καλη..Εγω σημερα ειμαι στο 20% με 3 ωρες φωνητικες και 2,5 ωρες οθονης και ακομα εξοικονομηση δεν εχει μπει, που βγαζει αλλο τοσο αν την ενεργοποιησω.2 μερες ανοιχτο το κινητο. Στα αλλα συμφωνω, οσο για την καμερα ειναι γενικως μια χαρα, το led σου ειχα πει ειναι για πολυ κοντινα θεματα, τιποτα αλλο. καλυτερα να μαθεις χωρις αυτο οταν θες μακρινες...Παιξε λιγο με ρυθμισεις, θα σε καλυψει πολυ καλυτερα απο τοΝ8 συνολικα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Πάντως, όπως το περίμενα άλλωστε, στη μετάβασή μου από το Symbian, το μεγαλύτερό μου ξενέρωμα είναι το ίδιο το Android, όχι η συσκευή. Μα να έχω πόσες ώρες να μπορέσω να βρω εφαρμογή για προφίλ ήχου που να δουλεύει σωστά; Κι ακόμα να είμαι στο ψάξιμο; :wacko: Τι στο καλό έχει κάνει αυτή η Google επιτέλους με τα permissions των εφαρμογών;... Ούτε εντάσεις μπορείς να ελέγξεις, ούτε αθόρυβο χωρίς δόνηση, ούτε τίποτα. Εκτός αν κάνω κανένα τραγικό λάθος δηλαδή. Στο τέλος το βλέπω, θα το πάρω απόφαση και θα λειτουργώ μόνο τις τρεις βασικές ρυθμίσεις που έχει: φουλ ένταση - αθόρυβο - μόνο δόνηση. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Στο τέλος το βλέπω, θα το πάρω απόφαση και θα λειτουργώ μόνο τις τρεις βασικές ρυθμίσεις που έχει: φουλ ένταση - αθόρυβο - μόνο δόνηση. Όπως και όλος ο υπόλοιπος κόσμος. Μα να μην αγοράζει κανείς Nokia παρά τα 15 προφίλ ήχου.... Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkai27 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 η κάμερα ειναι πολυ καλη, εχει λιγο αδύναμο φλας αλλα δε νομιζω να πάρει καποιος κινητο για να τραβαει φωτογραφίες στα σκοταδια.... Αυτή δεν νομίζω ότι είναι στα σκοτάδια... https://www.dropbox.com/s/9on79jckxp2nm71/DSC_0065-1.jpg Πανω από 5 λήψεις γι'αυτό το αποτέλεσμα...νομίζω ότι η διαρροή του φλας φαίνεται ξεκάθαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 (edited) Όπως και όλος ο υπόλοιπος κόσμος. Μα να μην αγοράζει κανείς Nokia παρά τα 15 προφίλ ήχου.... Να είναι εξελιγμένο το Android σε όλους τους τομείς αλλά σε κάτι τέτοια να είναι πίσω, ε δεν το δέχομαι ρε φίλε. Και δεν είναι θέμα Nokia. Ακόμα και dumbphones έχουν τέτοιες λειτουργίες. Για κάποιον που αλλάζει μέσα στη μέρα αρκετά περιβάλλοντα τα οποία απαιτούν να έχεις εντελώς αθόρυβο το κινητό, ή σε συγκεκριμένες στιγμές/τοποθεσίες να είναι στο φουλ η ένταση, και όλες οι αλλαγές να γίνονται πλήρως αυτοματοποιημένα, ανάλογα με το κριτήριο που θα θέσεις (ώρα, τοποθεσία, λέξη κλειδί στο ημερολόγιο, κλπ), είναι κάτι το πολύ βασικό και αυτονόητο. Και δε βλέπω λόγω να αναφέρουμε τη Nokia. Μας άφησε χρόνους, πέθανε, πάπαλα. Το αναφέρω ως βασική έλλειψη και πισωγύρισμα, αν σκεφτείς ότι το Android είναι το Νο1 λειτουργικό σήμερα. ;) Edited May 15, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Παιδιά μην λέτε ότι θέλετε, και εγώ τα ίδια έλεγα την πρώτη φορά αλλά ά δεν είναι έτσι. Πάτα το volume down και πας δόνηση και αθόρυβο, με ένα κουμπί, τι πιο πρακτικό ??? Θέμα συνήθειας είναι . Έχει βελτιωθεί σε όλα αυτά το Android, να μην είχε τόσες απαιτήσεις και θα ήταν τέλειο. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Πάντως, όπως το περίμενα άλλωστε, στη μετάβασή μου από το Symbian, το μεγαλύτερό μου ξενέρωμα είναι το ίδιο το Android, όχι η συσκευή. Μα να έχω πόσες ώρες να μπορέσω να βρω εφαρμογή για προφίλ ήχου που να δουλεύει σωστά; Κι ακόμα να είμαι στο ψάξιμο; :wacko: Τι στο καλό έχει κάνει αυτή η Google επιτέλους με τα permissions των εφαρμογών;... Ούτε εντάσεις μπορείς να ελέγξεις, ούτε αθόρυβο χωρίς δόνηση, ούτε τίποτα. Εκτός αν κάνω κανένα τραγικό λάθος δηλαδή. Στο τέλος το βλέπω, θα το πάρω απόφαση και θα λειτουργώ μόνο τις τρεις βασικές ρυθμίσεις που έχει: φουλ ένταση - αθόρυβο - μόνο δόνηση. Αν καταλαβα καλα θες κατι σαν το quick settings; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 (edited) Καλά, θα το ψάξω λίγο ακόμα και θα δω αν θα βρω λύση. Δε θα πεθάνουμε κιόλας, απλά απορώ πώς και υπάρχουν ένα σωρό τέτοιες εφαρμογές στο Play Store, αφού μάλλον υποθέτω ότι δε δουλεύει καμία σωστά. Αν καταλαβα καλα θες κατι σαν το quick settings; Όχι, εννοώ κάτι σαν τα Best Profiles, στα οποία γίνεται αυτοματοποιημένη αλλαγή των προφίλ, ανάλογα με την ώρα, τη μέρα, την τοποθεσία (κυψέλη GSM ή μέσω GPS), ή λέξης κλειδί σε καταχωρίσεις ημερολογίου. Μάλλον ψάχνω άδικα Κωνσταντίνε. :worry: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Κάτι άλλο που πρόσεξα, είναι η ταχύτητα φόρτισης του φορτιστή με τον οποίο έρχεται η συσκευή. Είναι ο EP880, εξόδου 1.5Α, αλλά σε συνδυασμό με το καλώδιο USB<->microUSB που είναι για το συγχρονισμό, θεωρώ ότι αργεί κάπως να φορτίσει. Χτες που έκανα τη πρώτη φόρτιση με αυτό το φορτιστή και αυτό το καλώδιο, φόρτισε σε 2 ώρες περίπου. Σήμερα δοκίμασα έναν Nokia εξόδου 1.2Α, αλλά με ενσωματωμένο καλώδιο. Δεν έχει τελειώσει ακόμα η φόρτιση, αλλά υπολογίζω ότι θα χρειαστεί λιγότερη ώρα για να φορτίσει πλήρως, παρόλο που ο φορτιστής δεν είναι τόσο δυνατός όσο ο άλλος. Φταίει το αποσπώμενο καλώδιο του πρώτου, ή απλά το ότι στρώνει η μπαταρία και γι' αυτό φορτίζει πιο γρήγορα; Edited May 15, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DynamicBio Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Παιδιά μην λέτε ότι θέλετε, και εγώ τα ίδια έλεγα την πρώτη φορά αλλά ά δεν είναι έτσι. Πάτα το volume down και πας δόνηση και αθόρυβο, με ένα κουμπί, τι πιο πρακτικό ??? Θέμα συνήθειας είναι . Έχει βελτιωθεί σε όλα αυτά το Android, να μην είχε τόσες απαιτήσεις και θα ήταν τέλειο. Δεν είναι ακριβώς έτσι. Πρώτα πρέπει να πατήσεις ένα κουμπί να ενεργοποιήσεις την οθόνη, μετά πρέπει να ξεκλειδωσεις οθόνη, και μετά να πατήσεις το κουμπί του ήχου. Είχα ίδια αντίδραση με το πανο όταν έφυγα από Νοκια.Είμαι δύο χρόνια στο Android, αλλά (λόγω συνήθειας;) οι επιλογές σύσκεψη, αθόρυβο κτλ. ήταν σούπερ. Συν το ξυπνητήρι που δούλευε και με κλειστή συσκευή :) Guys, μια ερώτηση για το radio FM στο z1 compact (αλλά και για z1 ή z2): - όταν συνδέσεις τα ακουστικά, σου βγάζει μια μπάρα με πιο music app θέλεις να χρησιμοποιήσεις ?( νομίζω έχω δει τέτοια λειτουργία στο LG G2, όταν συνδέσεις ακουστικά σε ρωτούσε αν θέλεις mp3,fm ή ακόμα και chat app). Βασικά, η Σόνυ έχει το smart connect, όπου μπορείς να ορισεις μόνο μια εφαρμογή να ανοίγει όταν συνδέσεις ακουστικά, bluetooth κτλ. Μήπως το έχει αναβαθμίσει το smart connect ώστε να σου δίνει επιλογές; - ενώ ακούς radio FM, έχει χειριστήρια στη lockscreen; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Καλά, θα το ψάξω λίγο ακόμα και θα δω αν θα βρω λύση. Δε θα πεθάνουμε κιόλας, απλά απορώ πώς και υπάρχουν ένα σωρό τέτοιες εφαρμογές στο Play Store, αφού μάλλον υποθέτω ότι δε δουλεύει καμία σωστά. Όχι, εννοώ κάτι σαν τα Best Profiles, στα οποία γίνεται αυτοματοποιημένη αλλαγή των προφίλ, ανάλογα με την ώρα, τη μέρα, την τοποθεσία (κυψέλη GSM ή μέσω GPS), ή λέξης κλειδί σε καταχωρίσεις ημερολογίου. Μάλλον ψάχνω άδικα Κωνσταντίνε. :worry: Ε εντάξει, κατέβασε μία από αυτές τις εφαρμογές και φτιάξε τα profiles σου να τα εναλλάσσεις όποτε θες. Ίσως να έχουν και widgets για άμεση αλλαγή. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wetpalm.ProfileScheduler https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fancy01.myprofiles.lite Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 (edited) Αυτή δεν νομίζω ότι είναι στα σκοτάδια... https://www.dropbox.com/s/9on79jckxp2nm71/DSC_0065-1.jpg Πανω από 5 λήψεις γι'αυτό το αποτέλεσμα...νομίζω ότι η διαρροή του φλας φαίνεται ξεκάθαρα. Πω ρε φίλε! Μ' έκανες ν' αναβάλω για λίγο την αγορά του κινητού! Πίστεψα την sony ότι έχει λυθεί το πρόβλημα και ότι τώρα είναι όλα καλά με την κάμερα! Εντάξει το κινητό δεν το θέλω για να βγάζω στο σκοτάδι, αλλά όμως σε φωτισμό παιδότοπου ("παθών" και γω :D ) που πάω με την κόρη , το θεωρώ ανεπίτρεπτο να μην μπορώ να βγάλω μια ωραία φώτο σε τόσο ωραίες στιγμές!! Δηλαδή έλεος ... και με κινητά 10ετίας μπορείς να βγάλεις καλές φώτο σε τέτοιες συνθήκες! Κρίμα μιας και το είχα ερωτευτεί το κινητό!!! :( Άρε συ Sony και όλα αυτά επειδή τσιγκουνεύτηκες να βάλεις ένα ρημάδι γυαλί πίσω!! Υ.γ. Ρε συ φίλε Πάνο! Κάνε ένα κόπο και βγάλε καμιά φώτο σε ανάλογο φωτισμό όπως του φίλου από πάνω μπας και έτυχε και έχει από τα πρώτα που βγήκαν τα προβληματικά! (όπως είπε η sony τουλάχιστον!) Edited May 16, 2014 by hasiotis_john Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theiosbill Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Δεν είναι ακριβώς έτσι. Πρώτα πρέπει να πατήσεις ένα κουμπί να ενεργοποιήσεις την οθόνη, μετά πρέπει να ξεκλειδωσεις οθόνη, και μετά να πατήσεις το κουμπί του ήχου. Ή μπορείς απλά να βάλεις το sound widget στην lockscreen. Θα είναι 2 κλικ υπόθεση να αλλάζεις μεταξύ δυνατού, αθόρυβου ή μόνο δόνηδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Δεν είναι ακριβώς έτσι. Πρώτα πρέπει να πατήσεις ένα κουμπί να ενεργοποιήσεις την οθόνη, μετά πρέπει να ξεκλειδωσεις οθόνη, και μετά να πατήσεις το κουμπί του ήχου. Είχα ίδια αντίδραση με το πανο όταν έφυγα από Νοκια.Είμαι δύο χρόνια στο Android, αλλά (λόγω συνήθειας;) οι επιλογές σύσκεψη, αθόρυβο κτλ. ήταν σούπερ. Συν το ξυπνητήρι που δούλευε και με κλειστή συσκευή :) Guys, μια ερώτηση για το radio FM στο z1 compact (αλλά και για z1 ή z2): - όταν συνδέσεις τα ακουστικά, σου βγάζει μια μπάρα με πιο music app θέλεις να χρησιμοποιήσεις ?( νομίζω έχω δει τέτοια λειτουργία στο LG G2, όταν συνδέσεις ακουστικά σε ρωτούσε αν θέλεις mp3,fm ή ακόμα και chat app). Βασικά, η Σόνυ έχει το smart connect, όπου μπορείς να ορισεις μόνο μια εφαρμογή να ανοίγει όταν συνδέσεις ακουστικά, bluetooth κτλ. Μήπως το έχει αναβαθμίσει το smart connect ώστε να σου δίνει επιλογές; - ενώ ακούς radio FM, έχει χειριστήρια στη lockscreen; γιατι, στα νοκια δεν πρεπει να ξεκλειδωνεις τη συσκευη? αν δεν κανω λαθος ναι, τουλαχιστον στο Ν8 που ειχα ξεκλειδωνα, και μετα για αλλαγη προφιλ επρεπε να πατησω αλλα 2 κουμπια, ειτε το On/off και επιλογη ειτε αν το ειχα widget, οποτε παλι ειναι πιο γρηγορο εδω που ξεκλειδωνεις και χαμηλωνεις.. και μην ειμαστε τοσο ιδιοτροποι..σιγα το δυσκολο, οταν ειμαστε ολη μερα με το κινητο στο χερι και το σκαλιζουμε καθε τρεις και λιγο, μια φωτο, μια ιντερνετ κτλ, κολαμε στο να ξεκλειδωσουμε και να χαμηλωσουμε? σιγα.. Και εγω ειχα ξενερωσει με τη μεταβαση απο Ν8 αλλα προσπαθω να ειμαι αντικειμενικος, το τελευταιο που μου λειπει ειναι τα προφιλ..στην τελικη παρε ενα smart tag nfc να αλλαζεις προφιλ αυτοματα, απλωσε τα στο αμαξι,στο σπιτι στο γραφειο κτλ και εισαι κομπλε. Για το ξυπνητηρι συμφωνω, αλλα δεν ξερω ανδροιδ συσκευη που να ξυπναει.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Ή μπορείς απλά να βάλεις το sound widget στην lockscreen. Θα είναι 2 κλικ υπόθεση να αλλάζεις μεταξύ δυνατού, αθόρυβου ή μόνο δόνηδη. Καλημέρα. Για πες και πώς γίνεται αν δε σου κάνει κόπο. Γενικά πώς γίνεται να προσθέσω τα widgets που θέλω στο μανίσιο lockscreen της Sony; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts