elkons Δημ. July 11, 2025 Δημ. July 11, 2025 9 minutes ago, panos.k2 said: Για το 2G συμφωνούμε. Εχει πολύ καλή ποιότητα ήχου σε σχεση με τις άλλες. Οσον αφορά το VoLTE, εχω προσωπικό νούμερο Cosmote και εταιρικό Nova. Κλησεις κάνω κι από τα δύο καθημερινά. Δεν έχω παρατηρήσει διαφορά στην ποιότητα των κλήσεων. Εκεί που θεωρώ υπερτερεί η Cosmote σε σχέση με τη Nova είναι η ποιότητα των κλήσεων WiFi Στις κλήσεις HD+ μόνο θα δεις διαφορά, μάλλον η NOVA δεν υποστηρίζει δηλαδή όσοι το έχουν επιχειρήσει μόνο HD λέει ενώ με τη 2η κάρτα +. 7 Παράθεση Hlias.
panos.k2 Δημ. July 11, 2025 Δημ. July 11, 2025 50 minutes ago, elkons said: Στις κλήσεις HD+ μόνο θα δεις διαφορά, μάλλον η NOVA δεν υποστηρίζει δηλαδή όσοι το έχουν επιχειρήσει μόνο HD λέει ενώ με τη 2η κάρτα +. Σε iPhone δεν εμφανίζεται εικονίδιο HD ή HD+ Οι κλήσεις VoLTE της Cosmote είναι HD+ και της Nova απλό HD απ όσο λέτε. Εγώ αυτό που λέω είναι ότι δεν έχω παρατηρήσει καμία διαφορά στην ποιότητα αλλά και γενικά, και κλήσεις κάνω καθημερινά και με τα δύο δίκτυα. Εκεί που έχω παρατηρήσει διάφορα είναι στο WiFi Calling. Της Cosmote λειτουργεί καλύτερα, βγάζει γρηγορότερα γραμμή. 6 Παράθεση
elkons Δημ. July 11, 2025 Δημ. July 11, 2025 4 minutes ago, panos.k2 said: Σε iPhone δεν εμφανίζεται εικονίδιο HD ή HD+ Οι κλήσεις VoLTE της Cosmote είναι HD+ και της Nova απλό HD απ όσο λέτε. Εγώ αυτό που λέω είναι ότι δεν έχω παρατηρήσει καμία διαφορά στην ποιότητα αλλά και γενικά, και κλήσεις κάνω καθημερινά και με τα δύο δίκτυα. Στα Samsung φαίνεται μόνο αλλά το καταλαβαίνεις από τη φωνή. Προϋπόθεση να το υποστηρίζει και η συσκευή του συνομιλητή. 7 Παράθεση Hlias.
George6633 Δημ. July 12, 2025 Δημ. July 12, 2025 Σίγουρα ο καθένας έχεις τις εμπειρίες του αλλά επειδή το παρατήρησα και το καταλαβαίνω έντονα αν μιλήσω με Nova και μετά από λίγο με Vf ή Cosmote είπα να το αναφέρω. 5 Παράθεση
elkons Δημ. July 15, 2025 Δημ. July 15, 2025 Επιστρέφουν σύντομα MEGA,ANT1 και MAK TV στην τηλεόραση της NOVA (EON) https://typologies.gr/ektos-eon-edo-kai-dyo-chronia-mega-ant1-kai-mak-tv/ 8 Παράθεση Hlias.
Hliasat Δημ. July 15, 2025 Δημ. July 15, 2025 Ερώτηση λιγάκι.σημερα το πρωί για μισή ώρα δεν είχα ίντερνετ (οπτική έχω 300) nova,και το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι το ίδιο χρονικό διάστημα δεν είχα ίντερνετ και στο κινητό nova σύνδεση με τα δεδομένα απεριόριστα που έχω .όταν επανήλθε στο σταθερό το ίντερνετ ήρθε και στο κινητό.εχει ξαναγίνει ξανά κάποτε αυτό.τι ακριβώς παίζει; Υπήρχε κάπου διακοπή ρεύματος; Αλλά θα με πείτε η κεραία κινητής είναι αλλού η οπτική αλλού,καμία σχέση το ένα με το άλλο. 5 Παράθεση
elkons Δημ. July 15, 2025 Δημ. July 15, 2025 2 minutes ago, Hliasat said: Ερώτηση λιγάκι.σημερα το πρωί για μισή ώρα δεν είχα ίντερνετ (οπτική έχω 300) nova,και το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι το ίδιο χρονικό διάστημα δεν είχα ίντερνετ και στο κινητό nova σύνδεση με τα δεδομένα απεριόριστα που έχω .όταν επανήλθε στο σταθερό το ίντερνετ ήρθε και στο κινητό.εχει ξαναγίνει ξανά κάποτε αυτό.τι ακριβώς παίζει; Υπήρχε κάπου διακοπή ρεύματος; Αλλά θα με πείτε η κεραία κινητής είναι αλλού η οπτική αλλού,καμία σχέση το ένα με το άλλο. Υπάρχει, εαν η κεραία είναι συνδεδεμένη με οπτική ίνα και όχι μικροκυμματικές ζεύξεις. Για ποια περιοχή αναφέρεσαι; εάν κόπηκε η οπτική θα μπορούσε γιατί σε διακοπή συνήθως οι κεραίες έχουν εφεδρικό τρόπο λειτουργίας (μπαταρία, γεννήτρια ) 7 Παράθεση Hlias.
elkons Δημ. July 16, 2025 Δημ. July 16, 2025 🔗Απόκτησε Nova Fiber Προγράμματα, με οπτική ίνα μέχρι το σπίτι σου και λάβε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό! *Αεροπορικά εισιτήρια για Μιλάνο, για 2 άτομα *3 διανυκτερεύσεις στο Μιλάνο, σε ξενοδοχείο 4 αστέρων *Οδηγική εμπειρία με supercar της επιλογής σου Διάρκεια διαγωνισμού: 09/07/25 - 13/09/25. Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. 6 Παράθεση Hlias.
Chrischal1908 Δημ. July 17, 2025 Δημ. July 17, 2025 https://www.businessnews.gr/epixeiriseis/media-news/item/315164-united-group-to-fthinoporo-i-dikasimos-gia-tin-minysi-tou-dragan-solak-vevaios-dilonei-o-omilos-gia-tin-ekvasi-tis Σήριαλ βλέπω να γίνεται... Ας ελπίσουμε ότι με μόνο τον Σταθόπουλο μέτοχο να πάει καλύτερα από όταν ήταν μαζί με τον Σόλακ! Τι λέτε;; 2 Παράθεση
sou_d Δημ. July 23, 2025 Δημ. July 23, 2025 On 15/7/2025 at 6:40 ΜΜ, elkons said: Επιστρέφουν σύντομα MEGA,ANT1 και MAK TV στην τηλεόραση της NOVA (EON) https://typologies.gr/ektos-eon-edo-kai-dyo-chronia-mega-ant1-kai-mak-tv/ Καλό αυτό 6 Παράθεση
aektzhs 1 Δημ. July 31, 2025 Δημ. July 31, 2025 Προβλήματα μεταξύ των διοικήσεων των εταιρειών της United Group και την κάτοχο του πλειοψηφικου πακέτου την BC Partners,καθώς οι διοικήσεις στέκονται σθεναρά στο πλευρό του κ. Σολακ που κατέχει το 38 τοις εκατό του Ομίλου αλλά και των συνεργατών του που η απομάκρυνση τους έγινε στα μέσα Ιουνίου φέτος. Και όλα αυτά ενώ τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο πωλήθηκαν τα περιουσιακά στοιχεία εκτός της Ένωσης https://www.moneyreview.gr/business-and-finance/184881/financial-times-i-bc-partners-antimetopi-me-antarsia-se-stratigiki-tis-ependysi/ 6 1 Παράθεση
elkons Δημ. July 31, 2025 Δημ. July 31, 2025 17 minutes ago, aektzhs 1 said: Προβλήματα μεταξύ των διοικήσεων των εταιρειών της United Group και την κάτοχο του πλειοψηφικου πακέτου την BC Partners,καθώς οι διοικήσεις στέκονται σθεναρά στο πλευρό του κ. Σολακ που κατέχει το 38 τοις εκατό του Ομίλου αλλά και των συνεργατών του που η απομάκρυνση τους έγινε στα μέσα Ιουνίου φέτος. Και όλα αυτά ενώ τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο πωλήθηκαν τα περιουσιακά στοιχεία εκτός της Ένωσης https://www.moneyreview.gr/business-and-finance/184881/financial-times-i-bc-partners-antimetopi-me-antarsia-se-stratigiki-tis-ependysi/ Η Telestet-WIND-TIM-Nova δε λέει να πάει σε κάνα φυσιολογικό μετά το τέλος της Telestet; Τι άλλο μπορεί να πάθει 🥲 7 Παράθεση Hlias.
VIPdriver Δημ. July 31, 2025 Δημ. July 31, 2025 Εγω πιστεύω οτι του Σολακ ιδεα ηταν η 1ευρη ανανέωση, οπότε υποστηρίζω Σολακ. 6 2 Παράθεση
Bas Δημ. July 31, 2025 Δημ. July 31, 2025 54 minutes ago, VIPdriver said: Εγω πιστεύω οτι του Σολακ ιδεα ηταν η 1ευρη ανανέωση ...μάλλον μόνο μετά από υπόδειξη του Μήτσου 9 Παράθεση
hercoulis Δημ. August 1, 2025 Δημ. August 1, 2025 Τραβάνε την ανηφόρα όλοι να δω πως θα πληρώνει ο κόσμος. Και ύστερα γεμίζουμε φέσια και διαμαρτύρονται. 1€ δεν έφτανε έπρεπε να πάει 1,12; 6 1 Παράθεση
Arinos Δημ. August 2, 2025 Δημ. August 2, 2025 Ευκαιρίες για ατελή διακοπή συμβολαίων με αυτές τις αλλαγές 6 2 Παράθεση
Antonio21 Δημ. August 2, 2025 Δημ. August 2, 2025 4 ώρες πριν, Arinos said: Ευκαιρίες για ατελή διακοπή συμβολαίων με αυτές τις αλλαγές Είναι σίγουρο;;;; 4 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever..
Arinos Δημ. August 2, 2025 Δημ. August 2, 2025 Στην κινητή ναι λόγω αυτού που ισχύει σε όλα τα συμβόλαια Η τιμή ανά κλήση της υπηρεσίας τηλεφωνητή τροποποιείται από 0,76€ /κλήση σε 0,86€/κλήση για όλα τα ανωτέρω μη εμπορικά διαθέσιμα και εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα Κινητής Δυστυχώς για σταθερή δεν έγινε κάποια αλλαγή που δίνει δικαίωμα καταγγελία σύμβασης για ατελή διακοπή 8 Παράθεση
Antonio21 Δημ. August 2, 2025 Δημ. August 2, 2025 Nova και ατελή αποχώρηση δεν πάνε μαζί... 5 3 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever..
Bas Δημ. August 2, 2025 Δημ. August 2, 2025 22 minutes ago, Antonio21 said: Nova και ατελή αποχώρηση δεν πάνε μαζί... Αποχωρητήριο NOVA: 6 Παράθεση
hercoulis Δημ. August 3, 2025 Δημ. August 3, 2025 Καλό κουράγιο σε όσους το επιχειρήσουν 4 2 Παράθεση
elkons Δημ. August 9, 2025 Δημ. August 9, 2025 "Διάφορες περιοχές της Μαγνησίας έχουν αρχίσει να επισκέπονται συνεργάτες της Nova σε μια προσπάθεια να πουλήσουν συμβόλαια." 2 5 Παράθεση Hlias.
HEO Δημ. August 9, 2025 Δημ. August 9, 2025 2 ώρες πριν, elkons said: "Διάφορες περιοχές της Μαγνησίας έχουν αρχίσει να επισκέπονται συνεργάτες της Nova σε μια προσπάθεια να πουλήσουν συμβόλαια." δηλαδη πανε πορτα-πορτα σαν τους μάρτυρες του Ιεχωβά;;; 9 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.
elkons Δημ. August 9, 2025 Δημ. August 9, 2025 2 minutes ago, HEO said: δηλαδη πανε πορτα-πορτα σαν τους μάρτυρες του Ιεχωβά;;; Στο μυαλό μου είσαι.. 6 Παράθεση Hlias.
Recommended Posts