GBliss Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Το έχει βάλει ένας φίλος και λέει ότι είναι τρομερά βολικό. Εγώ δεν έχω android ρε ****το... Αλλά και ονλάιν μια χαρά τα καταφέρνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik_tech Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Εχω συνδεση ,αλλα θα την κανω καρτοτηλεφωνο λογω κοστους, εχω Wind αλλα σκεφτομαι το whats up 200λεπτα προς ολους με 5 ευρω.Βεβαια κατι αντιστοιχο εχει και η wind με το F2G αλλα επειδη θελω να δουλευω με το android app δεν ξερω ποιο απο τα 2 ειναι καλυτερο Μερικες ερωτησεις για το android app της F2G : 1. Μπορεις να δουλευες το application με wifi ή πρεπει να εχεις ενεργοποιησει δεδομενη κινητης? 2. Το υπολοιπο στο λεει με sms ή γινεται μεσω internet με wifi ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Δουλευει και με wifi. Μπορεις και να καλεσεις το 1269/f2g 1225/Q δωρεαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik_tech Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Ευχαριστω, προτιμω τα android apps απο τα τηλεφωνα ,ας ειναι και δωρεαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik_tech Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Ακομα μια ερωτηση, δινει και η wind οπως το whats up δωρα με καθε ανανεωση καρτας ? Στην whats up καθε φορα με ανανεωση παιρνει δωρα και διαλεγεις αν θα παρεις πχ sms χρομο ομιλιας ή mobile internet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Ναι δίνει και μάλιστα για 1 μήνα και οχι για 7 μέρες.Τα δίνει στα πακέτα βέβαια και οχι σκέτα.πχ στα 600 λεπτά προς Wind/Q δώρο 300 sms.Όμως για να επωφεληθείς των δώρων πρέπει να κανεις ενεργοποίηση πακέτου online μέσω Myf2g.όπως και το what's up χρειάζεται ίντερνετ για το reload it. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalmik Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Καθαρά φταίει η ΕΕΤΤ που έχει αφήσει τις εταιρίες να καταρτίζουν προφορικά ιδιωτικά συμφωνητικά. Ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι κάθε γνωρίζοντος στοιχειώδη νομικά να το ακούει. Να δέχεστε μόνο γραπτή προσφορά και συμφωνητικό με το ίδιο ακριβώς περιεχόμενο. Αλλιώς με όλα αυτά το προφορικά ο κίνδυνος είναι μεγάλος και το θύμα πάντα ένα: ο καταναλωτής. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tallyhawk Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 σχετικά με την ερώτηση του θέματος, θα το πάω αντίστροφα : πες μου ποιοί ΔΕΝ είναι απατεώνες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tallyhawk Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 νέο feauture στην εφαρμογή. υποστήριξη multiple accounts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 thanks, έσβησα την επίσημη... Sent from my zte V970 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Με την ενεργοποίηση των multiple accounts απλά η επίσημη εφαρμογή έμεινε πίσω και πλέον ειναι άχρηστη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KaterinaG Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Και που λέτε, τηλεφωνώ στην εξυπ. πελατών στη WIND να δω αν βγήκε να κάνω ανανέωση συμβολαίου και τι μου λένε..... Έκανα, λεει, 18μηνη ανανέωση συμβολαίου και πήρα και ένα samsung galaxy από το κατάστημα στην ηλιούπολη πριν τρείς μήνες.. ..ούτε που έχω πατήσει το πόδι μου ποτέ ηλιούπολη!!!!! Τηλεφωνώ στο κατάστημα της ηλιούπολης 2,3 φορές και στο τέλος μου λέι ο υπεύθυνος ότι κάποια κυρία απο τη WIND στη παλλήνη, που την γνώριζε ο ίδιος, του ζήτησε μια συσκευή ,γιατί είχε έλλειψη και της έκανε εξυπηρέτηση... Το κατάστημα της παλλήνης έκλεισε λόγω οφείλων από ότι ανακάλυψα μετά... Σήμερα μου είπαν στα κεντρικά της WIND συμβόλαια δεν έχουν, μόνο στα καταστήματα βρίσκονται... Το συμβόλαιο μου λοιπόν (αυτό που υποτίθεται ότι έκανα) ΑΦΑΝΤΟ! Ένα FAX ζήτησα να μου στείλουν να δω την υπογραφή μου και τη σφραγίδα στο συμβόλαιο, να το πιστέψω, (γιατί προφανώς υπνοβατούσα εκείνη τη μέρα) και τίποτα... Με λίγα λόγια,έκανε κάποιος ανανέωση στο συμβόλαιο μου, χωρίς σφραγίδα και χωρίς υπογραφή μου και τσέπωσε ένα κινητάκι. Και εγώ βρέθηκα με συμβόλαιο στη WIND για 18 μηνες επιπλέον χωρίς να το ξέρω!! Είναι δυνατόν να μην έχουν ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΕΛΆΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ? ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΎΜΕ ΕΝΤΕΛΏΣ?? Το κατάστημα στη παλλήνη έκλεισε! Που πήγαν τα συμβόλαια ,που υποτίθεται ότι έχουμε κάνει???? Τα πήρε το εύρηκα? ΈΛΕΝΧΟΣ ΜΗΔΈΝ? Στο τέλος ο υπάλληλος από την ηλιούπολη μου είπε ότι αύριο θα μου ακυρώσει την ανανέωση και συγνώμη και μπλαμπλα... Στα κεντρικά εννοείται έκαναν τους κινέζους.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Καλά αυτό σηκώνει δικηγόρους κτλ... :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 πολύ περίεργο μου φαίνεται... ποιος και για ποιο λόγο να κάνει ανανέωση εις βάρος σου? η σύνδεση είναι στο όνομα σου? μήπως υπάρχουν και άλλα άτομα στο πρόγραμμά σου? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KaterinaG Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 (edited) Και να είχαμε και λεφτά για δικηγόρους καλά θα ήταν, για τα χαράτσια και τις wind δουλεύουμε...το συμβόλαιο να μου κάνουν πάλι ελεύθερο θέλω ,να μην τους πληρώνω για ακόμα 18 μήνες τουλάχιστον... :mad: Περίεργο μόνο? Στο ονομά μου είναι η σύνδεση και θέλει και σφραγίδα για ανανέωση. Αφού το παραδέχτηκε ο υπάλληλος στο κατάστημα στην ηλιούπολη ότι έδωσε τη συσκευή σε μία υπεύθυνη στη παλήνη ( που δεν την ξέρω και δεν έχω πάει ποτέ σε αυτό το κατάστημα), που χρώσταγε στη WIND και έκλεισε και το κατάστημα της πρόσφατα απο χρέη...ελπίζω να μην την έχουν πατήσει και άλλοι ... Edited July 13, 2013 by mcde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Αν είναι δυνατόν!! ΑΠΑΙΤΗΣΕ με επιτακτικό τρόπο να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες αλλιώς κοινοποίησε το στις αρμόδιες οργανώσεις και ινστιτούτα καταναλωτών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Περίεργο μόνο? Στο ονομά μου είναι η σύνδεση και θέλει και σφραγίδα για ανανέωση. Αφού το παραδέχτηκε ο υπάλληλος στο κατάστημα στην ηλιούπολη ότι έδωσε τη συσκευή σε μία υπεύθυνη στη παλήνη ( που δεν την ξέρω και δεν έχω πάει ποτέ σε αυτό το κατάστημα), που χρώσταγε στη WIND και έκλεισε και το κατάστημα της πρόσφατα απο χρέη...ελπίζω να μην την έχουν πατήσει και άλλοι ... δηλαδή κάποια υπεύθυνη καταστήματος από Παλλήνη χρησιμοποίησε την επιδότησή σου? από περιέργεια τι επιδότηση έχεις? πόσο πληρώνεις πάγιο? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Περίεργο μόνο? Στο ονομά μου είναι η σύνδεση και θέλει και σφραγίδα για ανανέωση. Αφού το παραδέχτηκε ο υπάλληλος στο κατάστημα στην ηλιούπολη ότι έδωσε τη συσκευή σε μία υπεύθυνη στη παλήνη ( που δεν την ξέρω και δεν έχω πάει ποτέ σε αυτό το κατάστημα), που χρώσταγε στη WIND και έκλεισε και το κατάστημα της πρόσφατα απο χρέη...ελπίζω να μην την έχουν πατήσει και άλλοι ... Μην το αφήσεις έτσι, κάνε μια καταγγελία. Από κει και πέρα απαίτησε παραπάνω επιδότηση για την ταλαιπωρία είναι το λιγότερο που μπορούν να σου κάνουν για να δείξουν έμπρακτα την συγνώμη τους τα λαμόγια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KaterinaG Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 (edited) δηλαδή κάποια υπεύθυνη καταστήματος από Παλλήνη χρησιμοποίησε την επιδότησή σου? από περιέργεια τι επιδότηση έχεις? πόσο πληρώνεις πάγιο? Ναι αυτό μου είπε ο υπεύθυνος στην ηλιούπολη, ότι του ζήτησε συσκεύη η κυρία αυτή για κάποιον πελάτη που του είχε κάνει συμβόλαιο. Στη wind στα κεντρικά μου λένε ότι η ανανέωση έγινε απο την ηλιούπολη και ότι πρέπει να συνεννοήθω με το κατάστημα... Ακόμα άκρη δεν έχω βγάλει και συμβόλαιο δεν υπάρχει... Μπάχαλο....Πάγιο πληρώνω 44e και επιδότηση κάθε φορά έχω διαφορετικό ποσό με την ανανέωση, νομίζω έχει να κάνει με τους λογαριασμούς που κάνεις. Μην το αφήσεις έτσι, κάνε μια καταγγελία. Από κει και πέρα απαίτησε παραπάνω επιδότηση για την ταλαιπωρία είναι το λιγότερο που μπορούν να σου κάνουν για να δείξουν έμπρακτα την συγνώμη τους τα λαμόγια! Δεν θέλω τίποτα απλά να σταματήσω να τους πληρώνω! Τόσα χρόνια δεν έχω αργήσει να πληρώσω λογαριασμό ούτε μία μέρα... Edited July 13, 2013 by mcde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Κατάγγειλε το περιστατικό στην ΕΕΤΤ και απείλησε τη WIND ότι αν δεν διορθωθεί το "πρόβλημα", θα κινηθείς νομικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 μάλιστα... πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο, μου φαίνεται πολύ ύποπτο κάνε ότι σου λέει ο bomber21, μην τυχών και το αφήσεις Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KaterinaG Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 (edited) Ναι δεν θα το αφήσω έτσι , με τρέλαναν σήμερα! Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές ! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=293554 Edited July 13, 2013 by mcde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 θα σου πρότεινα αρχικά να μιλήσεις με κάποιον ΥΠΕΥΘΥΝΟ της wind για να δεις άμα μπορείς να βγάλεις άκρη αν δεν μπορείς πες τους ότι πρόθεση σου είναι να απευθυνθείς είτε στο ΙΝΚΑ είτε στο ΕΕΤΤ ή ακόμη και σε δικηγόρο για να αποζημιωθείς μακάρι να ξέραμε και την κατάληξη του παιδιού που αναφέρεις στο thread Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 @KaterinaG γιατί δεν πας από το μαγαζί να ξεσπάσεις και λίγο... αν δεν είναι ικανοί και το έκαναν με δόλο ας το κλείσουν! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Κατερίνα μην το αφήνεις έτσι, κάνε μια καταγγελία στην εεττ, δεν σου στοιχίζει κάτι. Το θέμα θα πάρει πιο ευρύτερες διαστάσεις και θα αναγκασούν να ασχοληθούν πραγματικά μαζί σου. Θα σου έλεγα να πας σε καμιά εκποιζώ κτλ αλλά πρέπει να γραφτείς μέλος και θέλουν συνδρομή. Το κατάστημα ξέρει ότι έχει γίνει μ***ια και προσπαθεί να την σκαπουλάρει, να μην εκτεθεί, να κερδίσει χρόνο κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts