Jump to content

kalmik

Members
 • Δημοσιεύσεις

  198
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  100%

About kalmik

 • Ημ. Γέννησης Φεβρουάριος 26

kalmik's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

 1. O δικηγόρος με διαβεβαίωσε ότι αλλαγή όρων συμβολαίου είναι καταχρηστική συμπεριφορά εκ μέρους του παρόχου έστω και αν το γράφει στα ψιλά γράμματα διότι είναι σύμβαση προσχώρησης (δηλ. ο ένας απλός καταναλωτής και ο άλλος πάροχος με εκατομμύρια πελάτες) ΥΓ δεν ξέρω αν το λέει και τι λέει η ΕΕΤΤ που είναι η ρυθμιστική αρχή αλλά δεν είναι πάνω από τον Αστικό Κώδικα και το Σύνταγμα.
 2. Προσωπικά μιλώντας ετοιμάζω αγωγή. Κάποιος πρέπει να πληρώσει για αυτή την αυθαιρεσία. Και χρειάζεται και λίγο τρέλλα για να αντιδράσει κανείς, αλλιώς στο καβούκι μας. "Δούλευε, πληρωνε, ψήφιζε και σκασμός..." δεν έγραφαν στους τοίχους; Μου φαίνεται too much για να το φάω. ΥΓ Θα ενημερώσω όταν έχω απάντηση από το δικηγόρο που έχω απευθυνθεί
 3. Κατ αρχή δεν έχουν κανένα δικαίωμα αναπροσαρμογής (δηλ. αύξησης χρεώσεων) σε συμβόλαιο που είναι σε ισχύ. Αυτό ειναι παραβίαση συμβατικής υποχρέωσης δηλ. ο πάροχος στη διάρκεια του συμβολαίου υποχρεούται να παρέχει αυτή την υπηρεσία σε αυτη την τιμή. Ακόμη και αν υπάρχει όρος στα ψιλά γράμματα περί δυνατότητας αναπροσαρμογής κατά τη διάρκεια του συμβολαίου αυτός θεωρείται ως μη γεγραμμένος ως καταχρηστικός διότι πρόκειται για σύμβαση προσχώρησης δηλ. μαζική σύμβαση με τυποποιημένους όρους όπου ο καταναλωτής θεωρείται ως το αδύνατο μέρος. (υπάρχουνδικαστικές αποφάσεις σχετικά) Μην υποχωρήσεις . Ετοιμάζουμε αγωγές μαζί με άλλους συνδρομητές γιατί αυτή η συμπεριφορά είναι αντισυμβατική και άρα στα δικαστήρια δεν στέκεται. Εννοείται ότι στην αγωγή ζητάμε εκτός από την επιστροφή οποιασδήποτε πέραν της συμφωνηθείσας χρέωσης και σημαντικό ποσόν ως ηθική βλάβη. Για να δούμε τη WIND εκεί... Μείνε σε επικοινωνάι
 4. Πήρε η γυναίκα μου ένα Redmi 4A και είναι πανγρήγορο και με πολύ καλή μπαταρία. δεν το περίμενα. Οπότε αν έλθει το δώρο δε θα με χαλάσει καθόλου.... Μπορώ να πω ότι ζηλεύω λιγάκι!
 5. Tempered glass και ημίσκληρη διαφανής bumper case Belkin για το iPhone 5s είναι η slim λύση που προτίμησα και δεν προσθέει όγκο ούτε αλλάζει την όψη. Σχεδόν ιδανική περίπτωση αν δεν θέλει -δικαιολογημένα- κάποιος τις αντιαισθητικες flip cases. ΥΓ Η διατήρηση της καλής εξωτερικής εμφάνισης προσθέτει πόντους στην μεταπωλητική αξία και δείχνει νοικοκύρη κάτοχο, κακά τα ψέμματα.
 6. Είναι εντυπωσιακή η πορεία της mezu. Εύχομαι στο νικητή να το χαίρεται.
 7. Σήμερα Τρίτη 20 του μηνός ΟΤΕ (Oύτε Τηλέφωνο Έχουμε) συνεχώς από την Πρωτοχρονιά. Ντροπή.
 8. OTE δεν έχουμε ακόμη.... Όσο για το βρισίδι, ήταν σχήμα λόγου. Έντονη διαμαρτυρία θα την έλεγα. Στην πραγματικότητα η σημερινή επίσκεψη στα γραφεία του ΟΤΕ στην Λεωφ. Ηρακλείου δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα. Με κοιτούσαν περίεργα και μου είπαν να υπογράψω έγγραφο παραπόνων να απαντήσουν σε 30ημέρες... Λες και τους έλεγα ότι έπεσε η ταχύτητα του ADSL. Εδώ έχουμε παππούδες στην πολυκατοικία χωρίς κινητά και τέτοια που δεν έχουν τηλ. να μιλήσουν στους συγγενείς τους. Ασε για τα κινητά που δουλεύουμε συνέχεια αντί σταθερών... Έπεται συνέχεια!
 9. Πολλά υποσχόμενο και το Infocus. Ας το απολαύσει ο νικητής.
 10. ΟΤΕ = Ούτε Τηλέφωνο Έχουμε Αυτό που βιώνω (οικογενειακώς) δεν το πιστεύω. Από Παρασκευή πρωί 2 του μηνός με το που μπήκε το 2015 το τηλέφωνο του σπιτιού (Ν.Ιωνία στο ύψος που είναι το Άλσος Βείκου) νεκρό. Τηλέφωνο στις βλάβες. Απάντηση "Το φτιάχνουμε". "Πότε κύριε;" "Μέσος όρος αποκατάστασης βλαβών δύο εργάσιμες..." λέει το -ομολογουμένως ευγενικό- άτομο στο helpdesk. Σάββατο υπενθυμίζω, Κυριακή διαμαρτύρομαι. Αντε Δευτέρα να γυρίσουν από άδειες να πάρει εμπρός η μηχανή. Σήμερα ήδη 5 Ιανουαρίου και ήδη τέσσερις ημέρες χωρίς σταθερό τηλέφωνο, ξανά στις βλάβες. Όπου εισπράττω το εξής καταπληκτικό. Μεγάλη βλάβη (so what, τις μικρές μόνον φτιάχνουν) Επηρεάζει πολλούς (ακόμη χειρότερα) θα επισκευαστεί 15 Ιανουαρίου. Τρελαίνομαι γιατί έχω άρρωστη μάνα στο χωριό, παιδιά θα αρχίσουν σχολεία και φροντιστήρια, δουλειές που θέλουν επικοινωνίες, είμαι διαχειριστής στην πολυκατοικία, είμαι, είμαι έξω φρενών. Δεν έχει πέσει μπόμπα, λίγο χιονάκι στα πέριξ και τι έγινε. Εννοείται έχουν μείνει χωρίς ΟΤΕ και άλλους παρόχους εκατοντάδες κόσμος στη γειτονιά και τραβάνε (ότι θέλετε γράφετε εδώ...) Τετάρτη θα πέσει χοντρό βρισίδι στα γραφεία τους και ετοιμάζουμε αγωγή. Αυτά για τους θιασώτες των ιδιωτικοποιήσεων που όλα θα δουλεύουν ρολόι με τον ιδιώτη.
×
×
 • Create New...