Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν χρειάζεται να αφήσεις το παλιό σου νούμερο. Μπορείς να κάνεις ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ σε άλλο παροχό ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ που έχεις !!! Για παράδειγμα μπορούσες να πας απο κάρτα Q, σε κάρτα ή συμβόλαιο Vodafone/Cosmote και νομίζω (γιατί όχι) και Tim.:worry:

Και σε ΤΙΜ. Αλλά θα πλήρωνες τα 20€ κόστος φορητότητας.

Πιο καθαρα.

σε οποια εταιρια και να πας το κοστος φορητοτητας θα το πληρωσεις.

μπορεις να κανεις μια ερευνα και να αποφασισεις σε ποια απο τις 3 θελεις να πας

Never Give Up:!:

Join friend!

mia akomi erotisi , mporo na stilo fax ,eso tou TIM ipiresies i prepei na ftiakso kapia rithmisi prota?

Μπορείς κατευθείαν. Επίσης μπορείς να αλλάξεις τον τύπο του μηνύματος σε FAX και να στείλεις κατευθείαν από το μενού της συσκευής σου (αν το υποστηρίζει).

geia sas ksana

sto katastima tis TIM pou piga mou ipe to palikari pos mporo na kano foritotita alla ontos eprepe na doso orismena $$$ kai tha kathisterouse 10 meres....eno an dialega enan TIM arothmo tha imoun sindedemenos se 30 me 40 lepta....e epeleksa na alakso arithmo kai gia logous oti merika atoma ithela na me xasoun :p

:worry:

Στείλτε fax γράφωντας στην αρχή νέου γραπτού μυνηματος την εντολή *fax* αν θυμάμε καλά. Δεν υπαρχει καμία χρέωση έτσι:cool:

Έχω να δηλώσω με σιγουριά ότι εγώ με Motorola κινητά (KRZR και μάλιστα και με V235 παρακαλώ) κατεβάζω αρχεία πάνω από 1ΜΒ. Για την ακρίβεια κατέβασα μουσικά κομμάτια από τα MAD FULL TRACKS που είχαν μέγεθος 1500+ΚΒ.

Επιτελους βρεθηκε και αλλος...Μεσω wap και με mοtοrolα γινεται ανετα κατεβασμα πανω απο 1mb!

Προφανώς γίνεται κάτι με τα Motorola κινητά. Και νομίζω κάτι παίζει με τις ρυθμίσεις διότι όταν πας να περάσεις χειροκίνητα ζητάει απίστευτα πολλές παραμέτρους, αν με καταλαβαίνετε τι θέλω να πω... ;)

Απλα στις ρυθμισεις για το ΤΙΜ plus επιλεγουμε Τυπος συνδεσης 1 και 2 wap και θυρα 1 και 2 9201.Τ'αλλα τ'αφηνουμε οπως ειναι.

Και εγω κατεβαζω με το κινητο μου κ την θυρα 9401 αρχεια των 2-3MΒ εχω κατεβασει και βιντεοκλιπ που παιρνει 6ΜΒ. Αλλα μεσα απο το Tim MAD. Αλλα σε ξενα site.......Υπαρχει περιορισμος 1ΜΒ. Ο χρηστος δεν δοκιμασε σε ξενα sites κ δοκιμασε μεσα στο Τιμ plus..... Στο tim plus μπορουμε να κατεβασουμε απεριοριστα.

Nokia N70 Symbian OS:8.1

CPU:ARM 220,8MHz

RAM:51MB (FREE 30MB) Battery:BL-5C (900MaH) Memory:1GB (FREE 51MB) Firmware: 5.0638.3.0.1V

A, θα με κάνετε να πάρω motorola!:p . Για SE δεν υπαρχει ελπίδα ε?

Μου ήρθε ιδέα. Υπάρχει περίπτωση να μπαίνει η υπηρεσία Music Tracks μόνο σε κινητά που επιτρέπουν το download πάνω από 1ΜΒ. Συνεπώς η λίστα συμβατότητας με την υπηρεσία μπορεί να είναι και λίστα συσκευών που κατεβάζουν χωρίς περιορισμούς. Μόνο έτσι μπορώ να εξηγήσω την συμβατότητα του V235 που δοκίμασα με την υπηρεσία... Στη λίστα συμβατότητας αναφέρει και το W850 της Sony Ericsson. Αν κάποιος έχει W850 ας μας το επιβεβαιώσει... ;)

Ναι ήρθε και σε μένα. Και μου ήρθε και στο άσχετο χθες ένα μήνυμα από το TIM Dating που έλεγε κάποιος αν θέλω να μιλήσουμε... Κάτι γίνεται στο κέντρο τους να το πω;

Πήρατε σήμερα ένα μήνυμα της τιμ για το τιμ plus κ για τα mms;

Τι έλεγε τι μήνυμα;

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked