VIPdriver Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου 3 minutes ago, elkons said: Προχωρημένες συζητήσεις για την εξαγορά της NOVA από τον Βαγγέλη Μαρινάκη https://www.zougla.gr/sports/o-marinakis-se-prochorimenes-syzitiseis-gia-tin-exagora-tis-nova/ Αντε να κανει καρτοκινητο νοβα Ολυμπιακός, διότι το βονταφον Ολυμπιακός είναι παρατημένο... 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου … από την άλλη ο Σόλακ, «επιθυμεί διακαώς να απεμπλακεί επιχειρηματικά από τη χώρα», θα ακούει Ελλάδα και θα 🙄 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου 6 ώρες πριν, VIPdriver said: Αντε να κανει καρτοκινητο νοβα Ολυμπιακός, διότι το βονταφον Ολυμπιακός είναι παρατημένο... Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου Από σήμερα διαθέσιμα προγράμματα 5G Home Internet σε ταχύτητες 300/30 και 500/50, από 26€ και 39€ αντίστοιχα και δωρεάν WiFi Mesh Υποστηρίζονται μόνο με τη χρήση εξωτερικού εξοπλισμού 3 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου Καλησπέρα έχω λοιπόν καρτοκινητο Q και θέλω να ρωτήσω εσείς άμα το έχετε αυτό το καρτοκινητο οταν μιλάτε στο τηλέφωνο δηλαδη κάνετε κλήση σας πέφτει το ίντερνετ(τι εννοώ δηλαδη ενώ σας δείχνει σήμα 4G+ και volte) στην πορεία της κλήσης σας έχει τύχει να μην πιάνει καθόλου το ίντερνετ η να πιάνει αλλα με πολύ μα πάρα πολύ χαμηλές ταχύτητες δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος εδώ και αν αυτό συμβαίνει και στο Free2go η στα συμβόλαια 2 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου Επειδή διάβασα πως μπορεί να πιάνει με πολύ χαμηλές ταχύτητες λογικά θα είναι το VolTE ανοιχτό αλλά θα έχει πολύ φόρτο η όποια συχνότητα παραμένει η σύνδεση και σέρνεται. Λογικά σε άλλη περιοχή μπορεί να δουλεύει καλύτερα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου 3 ώρες πριν, Dimitris_15 said: Καλησπέρα έχω λοιπόν καρτοκινητο Q και θέλω να ρωτήσω εσείς άμα το έχετε αυτό το καρτοκινητο οταν μιλάτε στο τηλέφωνο δηλαδη κάνετε κλήση σας πέφτει το ίντερνετ(τι εννοώ δηλαδη ενώ σας δείχνει σήμα 4G+ και volte) στην πορεία της κλήσης σας έχει τύχει να μην πιάνει καθόλου το ίντερνετ η να πιάνει αλλα με πολύ μα πάρα πολύ χαμηλές ταχύτητες δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος εδώ και αν αυτό συμβαίνει και στο Free2go η στα συμβόλαια Ενώ μιλάς στο τηλέφωνο το έχεις βάλει σε ανοιχτή ακρόαση και ταυτόχρονα σερφάρεις στο ιντερνετ ή έχεις κάνει hotspot το κινητό και σερφάρεις απο laptop/desktop; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου Όταν έχεις κλήση από το/στο νουμερο που δίνει ιντερνετ, δεν υπάρχει ιντερνετ. Εάν σε καλέσουν σε νουμερο που παιρνει ιντερνετ από WiFi/hotspot, έχεις κλήση και ιντερνετ κανονικά. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου 3 ώρες πριν, opmgls said: Ενώ μιλάς στο τηλέφωνο το έχεις βάλει σε ανοιχτή ακρόαση και ταυτόχρονα σερφάρεις στο ιντερνετ ή έχεις κάνει hotspot το κινητό και σερφάρεις απο laptop/desktop; Το βάζω σε ακρόαση και σερφαρω στο κινητό καμία φορά βάζω και λίγο Hotspot για να σερφαρω από το laptop μου 5 ώρες πριν, Arinos said: Επειδή διάβασα πως μπορεί να πιάνει με πολύ χαμηλές ταχύτητες λογικά θα είναι το VolTE ανοιχτό αλλά θα έχει πολύ φόρτο η όποια συχνότητα παραμένει η σύνδεση και σέρνεται. Λογικά σε άλλη περιοχή μπορεί να δουλεύει καλύτερα Δεν ξέρω αν φταίει η περιοχή που μένω Ενω άλλαξαν το εξοπλισμό πρόσφατα Και η Voda και η nova αλλαξαν το τετοιο και κατι ακόμα στην Vodafone πιάνει κανονικά κατά την διάρκεια κλήσης και μου κάνει εντύπωση 3 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου (edited) σίγουρα την αγοράζει ο Μαρινάκης??? γιατί θέλω να βάλω συνδρομητική τηλεόραση αλλα δεν έχω σκοπό να τον στηρίξω,σε αυτην την περιπτωση μαλλον θα κινηθω προς cosmote μεριά.... Edited 6 Απριλίου by Vasileios Προσωπικός χαρακτηρισμό διαγράφηκε. 1 1 Παράθεση *#*#86583#*#* εμφανίζει την επιλογή voLTE σε Xiaomi smartphone. *#*#869434#*#* εμφανίζει την επιλογή voWIFI σε Xiaomi smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου 1 hour ago, odim said: σίγουρα την αγοράζει ο Μαρινάκης??? γιατί θέλω να βάλω συνδρομητική τηλεόραση αλλα δεν έχω σκοπό να στηρίξω τον χοντρό,σε αυτην την περιπτωση μαλλον θα κινηθω προς cosmote μεριά.... Μην τρελλαίνεσαι κι εσύ...ακόμη. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου 1 ώρα πριν, odim said: σίγουρα την αγοράζει ο Μαρινάκης??? γιατί θέλω να βάλω συνδρομητική τηλεόραση αλλα δεν έχω σκοπό να στηρίξω τον χοντρό,σε αυτην την περιπτωση μαλλον θα κινηθω προς cosmote μεριά.... Φήμες είναι ακόμα..μια έλεγαν για τη ΔΕΗ, τώρα για τον Μαρινάκη.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου 8 ώρες πριν, odim said: σίγουρα την αγοράζει ο Μαρινάκης??? γιατί θέλω να βάλω συνδρομητική τηλεόραση αλλα δεν έχω σκοπό να στηρίξω τον χοντρό,σε αυτην την περιπτωση μαλλον θα κινηθω προς cosmote μεριά.... Αυτά είναι διαδικασίες μηνών. Ό,τι και να γίνει, μέχρι να ολοκληρωθεί θα ψάχνεις να ξαναλλάξεις 🙂 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου 12 ώρες πριν, Dimitris_15 said: Δεν ξέρω αν φταίει η περιοχή που μένω Χάνει το carrier aggregation, μένει σε 1 συχνότητα και σέρνεται. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Δες και με netmonster για επιβεβαίωση τι συμβαίνει, δεν νομίζω πως μπορείς να κάνεις κάτι από πλευρά σου αλλά μόνο η εταιρεία 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου 1 hour ago, Arinos said: Χάνει το carrier aggregation, μένει σε 1 συχνότητα και σέρνεται. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Δες και με netmonster για επιβεβαίωση τι συμβαίνει, δεν νομίζω πως μπορείς να κάνεις κάτι από πλευρά σου αλλά μόνο η εταιρεία Γενικά το CA σε κλήσεις φωνής δε χάνεται. Έχει αγοραστει το συγκεκριμένο feature από Huawei και παίζει κανονικά στον αναβαθμισμένο εξοπλισμό Μεγάλο ρόλο παίζει το για ποια συσκευή μιλάμε, ποια περιοχή κλπ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου 1 ώρα πριν, Arinos said: Χάνει το carrier aggregation, μένει σε 1 συχνότητα και σέρνεται. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Δες και με netmonster για επιβεβαίωση τι συμβαίνει, δεν νομίζω πως μπορείς να κάνεις κάτι από πλευρά σου αλλά μόνο η εταιρεία Αν θυμάμαι η συσκευή του δεν υποστηρίζει CA. Στις κλήσεις μάλλον πέφτει Β20 για να έχει σταθερό σήμα και γιαυτό θα έχει πιο αργά δεδομένα. Όταν δεν έχει καθόλου, είτε πέφτει σε 2G, είτε είχε ανοιχτά δεδομένα SIM 1 και τον πήραν στη SIM 2, τότε θα κλείσουν. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου Την καρτα της Q την έχω στο xiaomi redmi 9 που εχει 4G+ αλλα και πάλι πέφτει το ίντερνετ η απλά πέφτει η ταχύτητα 21 minutes ago, elkons said: Αν θυμάμαι η συσκευή του δεν υποστηρίζει CA. Στις κλήσεις μάλλον πέφτει Β20 για να έχει σταθερό σήμα και γιαυτό θα έχει πιο αργά δεδομένα. Όταν δεν έχει καθόλου, είτε πέφτει σε 2G, είτε είχε ανοιχτά δεδομένα SIM 1 και τον πήραν στη SIM 2, τότε θα κλείσουν. Και άλλη σιμ μέσα στο άλλο κινητό δεν έχω και δεν πέφτει στο 2G διότι volte ενεργο είναι 2 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου Just now, Dimitris_15 said: Την καρτα της Q την έχω στο xiaomi redmi 9 που εχει 4G+ αλλα και πάλι πέφτει το ίντερνετ η απλά πέφτει η ταχύτητα Αν είναι SIM Q Roaming απ'τις παλιές, ούτε 5G υποστηρίζει, ούτε VoLTE. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου Just now, elkons said: Αν είναι SIM Q Roaming απ'τις παλιές, ούτε 5G υποστηρίζει, ούτε VoLTE. Όχι καινούργια ειναι διότι και 5G έχω και volte ειναι από τις καινούργιες Η καινούργιες να ρωτήσω τι χρώμα έχουν για να δω κάτι Κανονικά εχω το VoLTE νομίζω το πρόβλημα βρίσκεται ότι μάλλον κολλάει στην B20 και η B20 κόβει το ίντερνετ διότι ειναι μπουκωμένη και γενικά η κεραίες των δύο εταιρειών μπουκώνουν έστω και με κόσμο η και χωρίς κόσμο Δηλαδη όλες η συχνότητες ειναι μπουκωμένες Και μάλλον το ίδιο συμβαίνει και στο 9 το redmi 9 που έχω και ειναι και 4G+ μόνο η Vodafone και η cosmote έχουν ίντερνετ κατά την διάρκεια κλήσης δοκιμασμένο στο Samsung μου Το ίδιο και στο redmi 2 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου Να ρωτήσω και εγώ κάτι μήπως ξέρετε... Όταν με καλούν ο άλλος ακούει 2 τόνους και στον τρίτο χτυπάει σε μένα και μέχρι να απαντήσω κλείνουν όλοι. Έχω το Samsung a56 με vf συμβόλαιο. Υπάρχει περίπτωση να φταίει η σιμ? Μπορεί να παίζει καμία ρύθμιση; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου 17 ώρες πριν, sgatzo said: Να ρωτήσω και εγώ κάτι μήπως ξέρετε... Όταν με καλούν ο άλλος ακούει 2 τόνους και στον τρίτο χτυπάει σε μένα και μέχρι να απαντήσω κλείνουν όλοι. Έχω το Samsung a56 με vf συμβόλαιο. Υπάρχει περίπτωση να φταίει η σιμ? Μπορεί να παίζει καμία ρύθμιση; Αυτό το είχε η Nova. Είσαι σίγουρος ότι έχεις Vodafone ? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου United Group: Ολοκληρώθηκε νέο χερσαίο καλώδιο οπτικών ινών που συνδέει την Αθήνα με τη Θεσσαλονίκη 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου 41 minutes ago, elkons said: United Group: Ολοκληρώθηκε νέο χερσαίο καλώδιο οπτικών ινών που συνδέει την Αθήνα με τη Θεσσαλονίκη μπράβο και παρόλα αυτα βάλανε πωλητήριο,τώρα τελευταία πάει καλά η nova και στο δίκτυο δεν εχει τα χαλια της τότε wind,έχει βελτιωθεί πολύ σε όλη την Ελλάδα!! κρίμα που την πουλάνε... 3 Παράθεση *#*#86583#*#* εμφανίζει την επιλογή voLTE σε Xiaomi smartphone. *#*#869434#*#* εμφανίζει την επιλογή voWIFI σε Xiaomi smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου 28 minutes ago, odim said: μπράβο και παρόλα αυτα βάλανε πωλητήριο,τώρα τελευταία πάει καλά η nova και στο δίκτυο δεν εχει τα χαλια της τότε wind,έχει βελτιωθεί πολύ σε όλη την Ελλάδα!! κρίμα που την πουλάνε... Ποιο πωλητήριο; Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο και έχει ήδη διαψευστεί 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου 2 ώρες πριν, odim said: μπράβο και παρόλα αυτα βάλανε πωλητήριο,τώρα τελευταία πάει καλά η nova και στο δίκτυο δεν εχει τα χαλια της τότε wind,έχει βελτιωθεί πολύ σε όλη την Ελλάδα!! κρίμα που την πουλάνε... Όχι στη Παρούσα φάση. Ισχύει έχει ήδη υλοποιήσει σοβαρές επενδύσεις στο δίκιο και αναπτύσσεται χρόνο με τον χρόνο...Ξεκίνησε και το 5G SA με ανεπτυγμένη αρκετά την κάλυψη. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts