Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3 minutes ago, elkons said:

Προχωρημένες συζητήσεις για την εξαγορά της NOVA από τον Βαγγέλη Μαρινάκη

https://www.zougla.gr/sports/o-marinakis-se-prochorimenes-syzitiseis-gia-tin-exagora-tis-nova/

Αντε να κανει καρτοκινητο νοβα Ολυμπιακός, διότι το βονταφον Ολυμπιακός είναι παρατημένο...

… από την άλλη ο Σόλακ, «επιθυμεί διακαώς να απεμπλακεί επιχειρηματικά από τη χώρα», θα ακούει Ελλάδα και θα 🙄

6 ώρες πριν, VIPdriver said:

Αντε να κανει καρτοκινητο νοβα Ολυμπιακός, διότι το βονταφον Ολυμπιακός είναι παρατημένο...

Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό.

• 3 weeks later...

Από σήμερα διαθέσιμα προγράμματα 5G Home Internet σε ταχύτητες 300/30 και 500/50, από 26€ και 39€ αντίστοιχα και δωρεάν WiFi Mesh

Υποστηρίζονται μόνο με τη χρήση εξωτερικού εξοπλισμού 

Καλησπέρα έχω λοιπόν καρτοκινητο Q και θέλω να ρωτήσω εσείς άμα το έχετε αυτό το καρτοκινητο οταν μιλάτε στο τηλέφωνο δηλαδη κάνετε κλήση σας πέφτει το ίντερνετ(τι εννοώ δηλαδη ενώ σας δείχνει σήμα 4G+ και volte) στην πορεία της κλήσης σας έχει τύχει να μην πιάνει καθόλου το ίντερνετ η να πιάνει αλλα με πολύ μα πάρα πολύ χαμηλές ταχύτητες δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος εδώ και αν αυτό συμβαίνει και στο Free2go η στα συμβόλαια 

Vodafone The only scam company you can trust 

Επειδή διάβασα πως μπορεί να πιάνει με πολύ χαμηλές ταχύτητες λογικά θα είναι το VolTE ανοιχτό αλλά θα έχει πολύ φόρτο η όποια συχνότητα παραμένει η σύνδεση και σέρνεται. Λογικά σε άλλη περιοχή μπορεί να δουλεύει καλύτερα

3 ώρες πριν, Dimitris_15 said:

Καλησπέρα έχω λοιπόν καρτοκινητο Q και θέλω να ρωτήσω εσείς άμα το έχετε αυτό το καρτοκινητο οταν μιλάτε στο τηλέφωνο δηλαδη κάνετε κλήση σας πέφτει το ίντερνετ(τι εννοώ δηλαδη ενώ σας δείχνει σήμα 4G+ και volte) στην πορεία της κλήσης σας έχει τύχει να μην πιάνει καθόλου το ίντερνετ η να πιάνει αλλα με πολύ μα πάρα πολύ χαμηλές ταχύτητες δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος εδώ και αν αυτό συμβαίνει και στο Free2go η στα συμβόλαια 

Ενώ μιλάς στο τηλέφωνο το έχεις βάλει σε ανοιχτή ακρόαση και ταυτόχρονα σερφάρεις στο ιντερνετ ή έχεις κάνει hotspot το κινητό και σερφάρεις απο laptop/desktop;

Όταν έχεις κλήση από το/στο νουμερο που δίνει ιντερνετ, δεν υπάρχει ιντερνετ. 

Εάν σε καλέσουν σε νουμερο που παιρνει ιντερνετ από WiFi/hotspot, έχεις κλήση και ιντερνετ κανονικά. 

3 ώρες πριν, opmgls said:

Ενώ μιλάς στο τηλέφωνο το έχεις βάλει σε ανοιχτή ακρόαση και ταυτόχρονα σερφάρεις στο ιντερνετ ή έχεις κάνει hotspot το κινητό και σερφάρεις απο laptop/desktop;

Το βάζω σε ακρόαση και σερφαρω στο κινητό καμία φορά βάζω και λίγο Hotspot για να σερφαρω από το laptop μου 

5 ώρες πριν, Arinos said:

Επειδή διάβασα πως μπορεί να πιάνει με πολύ χαμηλές ταχύτητες λογικά θα είναι το VolTE ανοιχτό αλλά θα έχει πολύ φόρτο η όποια συχνότητα παραμένει η σύνδεση και σέρνεται. Λογικά σε άλλη περιοχή μπορεί να δουλεύει καλύτερα

Δεν ξέρω αν φταίει η περιοχή που μένω 

Ενω άλλαξαν το εξοπλισμό πρόσφατα 

20260321_164938.thumb.jpg.7e7c7f9ea8b66201bab760f75c795b21.jpg

Και η Voda και η nova αλλαξαν το τετοιο και κατι ακόμα στην Vodafone πιάνει κανονικά κατά την διάρκεια κλήσης και μου κάνει εντύπωση 

σίγουρα την αγοράζει ο Μαρινάκης??? γιατί θέλω να βάλω συνδρομητική τηλεόραση αλλα δεν έχω σκοπό να τον στηρίξω,σε αυτην την περιπτωση μαλλον θα κινηθω προς cosmote μεριά....

Edited by Vasileios
Προσωπικός χαρακτηρισμό διαγράφηκε.

*#*#86583#*#* εμφανίζει την επιλογή voLTE σε Xiaomi smartphone.

*#*#869434#*#* εμφανίζει την επιλογή voWIFI σε Xiaomi smartphone.

1 hour ago, odim said:

σίγουρα την αγοράζει ο Μαρινάκης??? γιατί θέλω να βάλω συνδρομητική τηλεόραση αλλα δεν έχω σκοπό να στηρίξω τον χοντρό,σε αυτην την περιπτωση μαλλον θα κινηθω προς cosmote μεριά....

Μην τρελλαίνεσαι κι εσύ...ακόμη.

1 ώρα πριν, odim said:

σίγουρα την αγοράζει ο Μαρινάκης??? γιατί θέλω να βάλω συνδρομητική τηλεόραση αλλα δεν έχω σκοπό να στηρίξω τον χοντρό,σε αυτην την περιπτωση μαλλον θα κινηθω προς cosmote μεριά....

Φήμες είναι ακόμα..μια έλεγαν για τη ΔΕΗ, τώρα για τον Μαρινάκη..  

8 ώρες πριν, odim said:

Αυτά είναι διαδικασίες μηνών.
Ό,τι και να γίνει, μέχρι να ολοκληρωθεί θα ψάχνεις να ξαναλλάξεις 🙂

12 ώρες πριν, Dimitris_15 said:

Δεν ξέρω αν φταίει η περιοχή που μένω 

Χάνει το carrier aggregation, μένει σε 1 συχνότητα και σέρνεται. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Δες και με netmonster για επιβεβαίωση τι συμβαίνει, δεν νομίζω πως μπορείς να κάνεις κάτι από πλευρά σου αλλά μόνο η εταιρεία

1 hour ago, Arinos said:

Χάνει το carrier aggregation, μένει σε 1 συχνότητα και σέρνεται. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Δες και με netmonster για επιβεβαίωση τι συμβαίνει, δεν νομίζω πως μπορείς να κάνεις κάτι από πλευρά σου αλλά μόνο η εταιρεία

Γενικά το CA σε κλήσεις φωνής δε χάνεται. Έχει αγοραστει το συγκεκριμένο feature από Huawei και παίζει κανονικά στον αναβαθμισμένο εξοπλισμό 

Μεγάλο ρόλο παίζει το για ποια συσκευή μιλάμε, ποια περιοχή κλπ 

1 ώρα πριν, Arinos said:

Αν θυμάμαι η συσκευή του δεν υποστηρίζει CA.

Στις κλήσεις μάλλον πέφτει  Β20 για να έχει σταθερό σήμα και γιαυτό θα έχει πιο αργά δεδομένα. Όταν δεν έχει καθόλου, είτε πέφτει σε 2G, είτε είχε ανοιχτά δεδομένα SIM 1 και τον πήραν στη SIM 2, τότε θα κλείσουν. 

Την καρτα της Q την έχω στο xiaomi redmi 9 που εχει 4G+ αλλα και πάλι πέφτει το ίντερνετ η απλά πέφτει η ταχύτητα 

21 minutes ago, elkons said:

Αν θυμάμαι η συσκευή του δεν υποστηρίζει CA.

Στις κλήσεις μάλλον πέφτει  Β20 για να έχει σταθερό σήμα και γιαυτό θα έχει πιο αργά δεδομένα. Όταν δεν έχει καθόλου, είτε πέφτει σε 2G, είτε είχε ανοιχτά δεδομένα SIM 1 και τον πήραν στη SIM 2, τότε θα κλείσουν. 

Και άλλη σιμ μέσα στο άλλο κινητό δεν έχω και δεν πέφτει στο 2G διότι volte ενεργο είναι 

Just now, Dimitris_15 said:

Την καρτα της Q την έχω στο xiaomi redmi 9 που εχει 4G+ αλλα και πάλι πέφτει το ίντερνετ η απλά πέφτει η ταχύτητα 

Αν είναι SIM Q Roaming απ'τις παλιές, ούτε 5G υποστηρίζει, ούτε VoLTE.

Just now, elkons said:

Αν είναι SIM Q Roaming απ'τις παλιές, ούτε 5G υποστηρίζει, ούτε VoLTE.

Όχι καινούργια ειναι διότι και 5G έχω και volte ειναι από τις καινούργιες 

Η καινούργιες να ρωτήσω τι χρώμα έχουν για να δω κάτι 

701964318_Screenshot_20260406_131929_OneUIHome.thumb.jpg.f3dd8668a86c871f8ea30d0f094050d0.jpg

Κανονικά εχω το VoLTE νομίζω το πρόβλημα βρίσκεται ότι μάλλον κολλάει στην B20 και η B20 κόβει το ίντερνετ διότι ειναι μπουκωμένη και γενικά η κεραίες των δύο εταιρειών μπουκώνουν έστω και με κόσμο η και χωρίς κόσμο 

Δηλαδη όλες η συχνότητες ειναι μπουκωμένες

Και μάλλον το ίδιο συμβαίνει και στο 9 το redmi 9 που έχω και ειναι και 4G+ μόνο η Vodafone και η cosmote έχουν ίντερνετ κατά την διάρκεια κλήσης δοκιμασμένο στο Samsung μου

Το ίδιο και στο redmi 

Να ρωτήσω και εγώ κάτι μήπως ξέρετε... Όταν με καλούν ο άλλος ακούει 2 τόνους και στον τρίτο χτυπάει σε μένα και μέχρι να απαντήσω κλείνουν όλοι.

Έχω το Samsung a56 με vf συμβόλαιο. Υπάρχει περίπτωση να φταίει η σιμ? Μπορεί να παίζει καμία ρύθμιση;

17 ώρες πριν, sgatzo said:

Να ρωτήσω και εγώ κάτι μήπως ξέρετε... Όταν με καλούν ο άλλος ακούει 2 τόνους και στον τρίτο χτυπάει σε μένα και μέχρι να απαντήσω κλείνουν όλοι.

Έχω το Samsung a56 με vf συμβόλαιο. Υπάρχει περίπτωση να φταίει η σιμ? Μπορεί να παίζει καμία ρύθμιση;

Αυτό το είχε η Nova. Είσαι σίγουρος ότι έχεις Vodafone ?

41 minutes ago, elkons said:

μπράβο και παρόλα αυτα βάλανε πωλητήριο,τώρα τελευταία πάει καλά η nova και στο δίκτυο δεν εχει τα χαλια της τότε wind,έχει βελτιωθεί πολύ σε όλη την Ελλάδα!! κρίμα που την πουλάνε...

*#*#86583#*#* εμφανίζει την επιλογή voLTE σε Xiaomi smartphone.

*#*#869434#*#* εμφανίζει την επιλογή voWIFI σε Xiaomi smartphone.

28 minutes ago, odim said:

μπράβο και παρόλα αυτα βάλανε πωλητήριο,τώρα τελευταία πάει καλά η nova και στο δίκτυο δεν εχει τα χαλια της τότε wind,έχει βελτιωθεί πολύ σε όλη την Ελλάδα!! κρίμα που την πουλάνε...

Ποιο πωλητήριο; 

Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο και έχει ήδη διαψευστεί 

2 ώρες πριν, odim said:

Όχι στη Παρούσα φάση. Ισχύει έχει ήδη υλοποιήσει σοβαρές επενδύσεις στο δίκιο και αναπτύσσεται χρόνο με τον χρόνο...Ξεκίνησε και το 5G SA με ανεπτυγμένη αρκετά την κάλυψη.