MIKU Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου H Nova δεν έχει σελίδα στο Facebook ; 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου 1 minute ago, MIKU said: H Nova δεν έχει σελίδα στο Facebook ; Έχει ,γιατί; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου 7 minutes ago, elkons said: Έχει ,γιατί; Δεν την είχα δει. 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου 7 minutes ago, MIKU said: Δεν την είχα δει. https://m.facebook.com/NovaGreece/?locale=el_GR 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου 2 ώρες πριν, elkons said: https://m.facebook.com/NovaGreece/?locale=el_GR 2 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου 3 minutes ago, MIKU said: Λες να σε έκανε μπλοκ ; 😏 Εμένα καθημερινά μπροστά μου την εμφανίζει για διαφήμιση 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου 5 minutes ago, elkons said: Λες να σε έκανε μπλοκ ; 😏 Εμένα καθημερινά μπροστά μου την εμφανίζει για διαφήμιση Κι εμένα ανοίγει κανονικά. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου 13 minutes ago, elkons said: Λες να σε έκανε μπλοκ ; 😏 Εμένα καθημερινά μπροστά μου την εμφανίζει για διαφήμιση Με έχουνε μπλοκάρει. Δεν ξέρω από πότε... 4 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου Τι τους είπες και σε μπλόκαραν στα σχόλια μήπως δε τους άρεσε κάτι Ολόκληρη εταιρεία τηλεπικοινωνιών και να κανει μπλοκ τι φάση και αυτοί..κατινιές είναι αυτά που κάνουν. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου (edited) Εδώ διαβάζουμε καινοφανή πράγματα, συρρικνώνεται λέει το μερίδιο της Nova, ενώ αυξάνεται (!). Πρώτη φορά συναντώ τέτοιο πράγμα, να γίνεται δηλαδή συρρίκνωση μέσω αύξησης. Τα πραγματικά στοιχεία είναι ότι, σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, μειώθηκε το ποσοστό της cosmote ενώ αυξήθηκε το ποσοστό των άλλων δύο παρόχων κινητής. Έτσι, τουλάχιστον, λέει το κάτωθι άρθρο https://www.capital.gr/epixeiriseis/3895081/tilepikoinonies-ta-meridia-oi-paiktes-kai-oi-allages-ston-xarti-tis-agoras/ Edited 26 Μαρτίου by p_k 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου Πως τα κατάφερες 800αρα 2 γραμμούλες(/5) σε xiaomi 😅 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου Σχετικά με την υπηρεσία twinsim προσπάθησα να επικοινωνήσω με την εταιρεία nova μέσω facebook αλλά αυτό δεν κατέστει δυνατόν,οι άνθρωποι είναι στον κόσμο τους,οπότε δε βλέπω ποτέ να υπάρχει περίπτωση να δοθεί η υπηρεσία και στα καρτοκινητά,όταν μια εταιρεία θέλει να γίνει πιο ανταγωνιστική πρέπει να έχει και τις ανάλογες υπηρεσίες. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
green dragon Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου (edited) Καλημέρα σε όλους! Θέλω να σας γράψω την εμπειρία μου με τη Nova και να με βοηθήσετε να επενορθώσω. 1) Εγώ και η σύζυγός μου - ηλικιωμένοι >70 ετών - είχαμε 2 free2go κινητά και καλύπταμε μια χαρά τις ανάγκες μας με 13 ευρώ το μήνα ( 1000 λεπτά, 3.5gb και 600sms ). Μάλιστα με έγκαιρη ανανέωση είχαμε φτάσει να έχουμε 6.000' και κάπου 5gb. Ούτε καν καταναλώναμε τα αρχικά. 2) Πριν από ένα μήνα δεχτήκαμε μια προσφορά από τη Nova να κάνουμε τα δύο free2go, ένα family συμβόλαιο κάτω από το ίδιο ΑΦΜ με 14 ευρώ το μήνα το καθένα, περιλαμβανομένου τέλους κινητής και ΦΠΑ, δηλαδή τελική τιμή. 3) Το συμβόλαιο ενεργοποιήθηκε στις 10 Μαρτίου και σήμερα διαπιστώσαμε ότι η χρέωση είναι 23 ευρώ για τον κάθε αριθμό. 4) Δεν ξέρω ακόμη που κάναμε εμείς λάθος ή που εξαπατηθήκαμε. Αυτό που θέλω είναι να φύγουμε από αυτή την εταιρεία τώρα, πληρώνοντας την ποινή 2 παγίων για πρόωρη διακοπή εντός των 2 πρώτων μηνών. 5) Οι ανάγκες μας είναι περιορισμένες. Με 1000 λεπτά, 3gb και sms καλυπτόμαστε μια χαρά. Τι μας συμβουλεύετε να κοιτάξουμε;;; Υ.Γ. Συγγνώμη για το σεντόνι και ευχαριστώ για κάθε συμβουλή και βοήθεια. Edited 28 Μαρτίου by green dragon 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου (edited) Καλημέρα σας. Μπορείτε να δείτε τον λογαριασμό σας τι πρόγραμμα γράφει ότι έχετε; Το πρόγραμμα που ανάφερετε στον ίδιο αφμ κοστίζει 14€. Στα 23€ πρόγραμμα με τον ίδιο αφμ με έκπτωση Family δεν υπάρχει. 23€ κοστίζει το Unlimited 15 χωρίς έκπτωση Family, ατομικό. Επίσης να σας αναφέρω ότι ο πρώτος λογαριασμός είναι αναλογία παγίου του εκάστοτε μήνα που τρέχει, του Μαρτίου δηλαδή και του επόμενου μήνα που προπληρωνετε το πάγιο του Απριλίου. Άρα 99% είναι αυτό που σας γράφω, ο πρώτος λογαριασμός είναι πάντα φουσκωμένος έπρεπε να σας έχουν ενημερώσει για αυτό. Η σύνδεση σας ενεργοποίηθηκε στις 10/03/2025 έχετε χρεωθεί το διαστήμα από εκείνη την ημερομηνία μέχρι την έκδοση του λογαριασμού σας και το πάγιο του Απριλίου. Αλλά εάν σας είναι εύκολο, κάντε μια κλήση στο 13800 στην εξυπηρέτηση πελατών και θα σας ενημερώσουν ακριβώς για το θέμα σας. Από τον επόμενο μήνα με αυτά που κατάλαβαινω θα δείτε κανονικά χρεώση στα 14€ ανά γραμμή, Σύνολο : 28€ Edited 28 Μαρτίου by Antonio21 5 4 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου 4 minutes ago, green dragon said: Καλημέρα σε όλους! Θέλω να σας γράψω την εμπειρία μου με τη Nova και να με βοηθήσετε να επενορθώσω. 1) Εγώ και η σύζυγός μου - ηλικιωμένοι >70 ετών - είχαμε 2 free2go κινητά και καλύπταμε μια χαρά τις ανάγκες μας με 13 ευρώ το μήνα ( 1000 λεπτά, 3.5gb και 600sms ). Μάλιστα με έγκαιρη ανανέωση είχαμε φτάσει να έχουμε 6.000' και κάπου 5gb. Ούτε καν καταναλώναμε τα αρχικά. 2) Πριν από ένα μήνα δεχτήκαμε μια προσφορά από τη Nova να κάνουμε τα δύο free2go, ένα family συμβόλαιο κάτω από το ίδιο ΑΦΜ με 14 ευρώ το μήνα το καθένα, περιλαμβανομένου τέλους κινητής και ΦΠΑ, δηλαδή τελική τιμή. 3) Το συμβόλαιο ενεργοποιήθηκε στις 10 Μαρτίου και σήμερα διαπιστώσαμε ότι η χρέωση είναι 23 ευρώ για τον κάθε αριθμό. 4) Δεν ξέρω ακόμη που κάναμε εμείς λάθος ή που εξαπατηθήκαμε. Αυτό που θέλω είναι να φύγουμε από αυτή την εταιρεία τώρα, πληρώνοντας την ποινή 2 παγίων για πρόωρη διακοπή εντός των 2 πρώτων μηνών. 5) Οι ανάγκες μας είναι περιορισμένες. Με 1000 λεπτά, 3gb και sms καλυπτόμαστε μια χαρά. Τι μας συμβουλεύετε να κοιτάξουμε;;; Υ.Γ. Συγγνώμη για το σεντόνι και ευχαριστώ για κάθε συμβουλή και βοήθεια. Καλημέρα σας, ο πρωτος λογαριασμός έχει 2 χρεώσεις: α) χρέωση αναλογικά του παγιου από τη στιγμή που ενεργοποιήθηκε η γραμμή έως την ημερομηνία που βγήκε ο λογαριασμός και β) χρέωση 1 παγιο (1 μήνα) μπροστά. Κανονικά από τον επόμενο λογαριασμό θα χρεώνεστε 1 παγιο μπροστά. Τώρα το ιδανικό θα είναι να επισκεφτείτε ένα κατάστημα νοβα, να τους δείξετε τον λογαριασμό για να σας πουν εάν έγινε αυτό που έγραψα, ή εάν έχει υπάρξει κάποια άλλη χρέωση (π.χ. κλήσεις σε πενταψήφια νουμερα έχουν έξτρα χρεώσεις) ή μήπως δεν μπήκε σωστά ή έκπτωση. 5 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
green dragon Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου (edited) Αγαπητοί φίλοι @Antonio21και @VIPdriverσας ευχαριστώ για την γρήγορη ανταπόκριση. Οι 2 γραμμές ενεργοποιήθηκαν στις 10 Μαρτίου και ο ενιαίος λογαριασμός εκδοθηκε στις 25 Μαρτίου. Καταλαβαίνω από την εξήγηση που δίνετε και οι δύο ότι αυτό έχει συμβεί. Περιλαμβάνουν το διάστημα 10/03 έως 25/03 και το διάστημα 25/03 έως 24/04. Ταιριάζουν μάλιστα και τα ποσά. Σωστά; Σας ευχαριστώ και πάλι και ζητάω συγγνώμη για τη noobie αντίδραση μου. Το γήρας ουκ έρχεται μόνο 🤔😅. Να είστε καλά παιδιά! Edited 28 Μαρτίου by green dragon 4 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου 1 ώρα πριν, green dragon said: Αγαπητοί φίλοι @Antonio21και @VIPdriverσας ευχαριστώ για την γρήγορη ανταπόκριση. Οι 2 γραμμές ενεργοποιήθηκαν στις 10 Μαρτίου και ο ενιαίος λογαριασμός εκδοθηκε στις 25 Μαρτίου. Καταλαβαίνω από την εξήγηση που δίνετε και οι δύο ότι αυτό έχει συμβεί. Περιλαμβάνουν το διάστημα 10/03 έως 25/03 και το διάστημα 25/03 έως 24/04. Ταιριάζουν μάλιστα και τα ποσά. Σωστά; Σας ευχαριστώ και πάλι και ζητάω συγγνώμη για τη noobie αντίδραση μου. Το γήρας ουκ έρχεται μόνο 🤔😅. Να είστε καλά παιδιά! Καθόλου noobie θα έλεγα. Ίσα ίσα που γνωρίζετε τις ανάγκες σας, αντιληφθήκατε εγκαίρως την διαφορά και κάνατε γρήγορες κινήσεις για επεξήγηση και ενδεχομένως αλλαγή! Βγάζω το καπέλο 😊 5 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου 3 ώρες πριν, green dragon said: Αγαπητοί φίλοι @Antonio21και @VIPdriverσας ευχαριστώ για την γρήγορη ανταπόκριση. Οι 2 γραμμές ενεργοποιήθηκαν στις 10 Μαρτίου και ο ενιαίος λογαριασμός εκδοθηκε στις 25 Μαρτίου. Καταλαβαίνω από την εξήγηση που δίνετε και οι δύο ότι αυτό έχει συμβεί. Περιλαμβάνουν το διάστημα 10/03 έως 25/03 και το διάστημα 25/03 έως 24/04. Ταιριάζουν μάλιστα και τα ποσά. Σωστά; Σας ευχαριστώ και πάλι και ζητάω συγγνώμη για τη noobie αντίδραση μου. Το γήρας ουκ έρχεται μόνο 🤔😅. Να είστε καλά παιδιά! Να είστε καλά εύχομαι αλλά πιο γήρας δεν βλέπω κανένα γήρας.;;;; Να μπαίνετε σε φόρουμ να γράφετε;; 😉 Ευχομαι να έχετε υγεία και αγάπη εσείς και όλος ο κόσμος!!! 9 5 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου Wi-Fi calling ενεργό αλλά ούτε μπορώ να κάνω εξερχόμενες ούτε λαμβάνω εισερχόμενες. Αδυναμία σύνδεσης δικτύου. Volte και όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν όπως πάντα. 2 1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου Μολης πήγα σε κατάστημα NOVA να κανω άλλη στοιχείων του αριθμού μου ο υπάλληλος επε για μια προσφορά απεριόριστη ομιλία και μυνημα και 8GB "Μονο" 13€. Ε λοιπόν του ΗΠΑ βρήκα πρόγραμμα κάπου αλλού 10GB απεριόριστη ομιλία με 8€ στη Vodafone. 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου 25 minutes ago, eridion25 said: Μολης πήγα σε κατάστημα NOVA να κανω άλλη στοιχείων του αριθμού μου ο υπάλληλος επε για μια προσφορά απεριόριστη ομιλία και μυνημα και 8GB "Μονο" 13€. Ε λοιπόν του ΗΠΑ βρήκα πρόγραμμα κάπου αλλού 10GB απεριόριστη ομιλία με 8€ στη Vodafone. Υπάρχει και το 1000' 300σμσ απεριόριστα gb με 13ε/μηνα ή απεριόριστα λεπτα+gb και 500σμσ με 15ε/μηνα απο συνεργατη. Γνωστός μου άνθρωπος δουλεύει εκεί. ΥΓ: F2G 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου 30 minutes ago, eridion25 said: Μολης πήγα σε κατάστημα NOVA να κανω άλλη στοιχείων του αριθμού μου ο υπάλληλος επε για μια προσφορά απεριόριστη ομιλία και μυνημα και 8GB "Μονο" 13€. Ε λοιπόν του ΗΠΑ βρήκα πρόγραμμα κάπου αλλού 10GB απεριόριστη ομιλία με 8€ στη Vodafone. Και τελικά? 2 minutes ago, VIPdriver said: Υπάρχει και το 1000' 300σμσ απεριόριστα gb με 13ε/μηνα ή απεριόριστα λεπτα+gb και 500σμσ με 15ε/μηνα απο συνεργατη. Γνωστός μου άνθρωπος δουλεύει εκεί. ΥΓ: F2G Γνωστός σου ο συνεργάτης της NOVA εννοείς? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου 1 minute ago, elkons said: Γνωστός σου ο συνεργάτης της NOVA εννοείς? Γνωστος μου ανθρωπος δουλευει στον συνεργατη του F2G 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου 55 minutes ago, elkons said: Και τελικά? Περίμενα κ εγώ τη συνέχεια, Αλλά Προφανώς δεν υπήρξε καμία αντίδραση… 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου On 31/10/2024 at 2:03 ΜΜ, elkons said: Κάνα νέο από τη πώληση έχουμε; Τελικά τη πήρε κανείς; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts