aektzhs 1 Δημ. 22 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαΐου 8 minutes ago, VIPdriver said: Από Αριδαία ήταν η μοναδική κοπέλα που με αγάπησε πραγματικά. Δυστυχώς οι γονείς της δεν με ήθελαν με την καμία όμως... Συνεχίστε εκεί που ήσασταν... Προχώρα. Μην μένεις στα παλιά 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 22 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαΐου (edited) 4 ώρες πριν, VIPdriver said: Από Αριδαία ήταν η μοναδική κοπέλα που με αγάπησε πραγματικά. Δυστυχώς οι γονείς της δεν με ήθελαν με την καμία όμως... Συνεχίστε εκεί που ήσασταν... Ενήλικη δεν είναι;; Μόνη της δεν αποφασίζει;; Τι δουλειά έχουν οι γονείς να παρέμβουν;; Sorry για την παρέμβαση... Μου φαίνεται κουφό εν έτει 2024. Κλείνω το off topic και συνεχίζουμε στα τηλεπικοινωνιακά θέματα. Edited 22 Μαΐου by Chrischal1908 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 22 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαΐου 1 hour ago, Chrischal1908 said: Ενήλικη δεν είναι;; Μόνη της δεν αποφασίζει;; Τι δουλειά έχουν οι γονείς να παρέμβουν;; Sorry για την παρέμβαση... Μου φαίνεται κουφό εν έτει 2024. Κλείνω το off topic και συνεχίζουμε στα τηλεπικοινωνιακά θέματα. Πριν 15 χρονια ηταν. Τωρα και οι 2 εχουμε οικογένειες. 7 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 22 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαΐου Δε διαφωνώ για Αριδαια όμως πέρυσι κατεβαίνοντας από τους Ευζώνους η νόβα έσκασε μύτη πρώτη. Εγώ με cosmote έψαχνα για σήμα. Τώρα μπορεί να έχει μπει καμία κεραία… ίσως… 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 22 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαΐου 8 minutes ago, hercoulis said: Δε διαφωνώ για Αριδαια όμως πέρυσι κατεβαίνοντας από τους Ευζώνους η νόβα έσκασε μύτη πρώτη. Εγώ με cosmote έψαχνα για σήμα. Τώρα μπορεί να έχει μπει καμία κεραία… ίσως… Έχει κεραία εκεί κοντά για αυτό. Και Κιλκίς που ανέβηκα μέχρι Δροσάτο είχε κάλυψη καλή, αλλά είναι το ρίχνουμε 800αρα με καλυψη ραδιόφωνο. Τα 15Mbps με σχεδόν άδειο δίκτυο δεν επαρκούν το 2024. 5 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 27 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαΐου Προσπαθούσα σήμερα να πάρω τηλέφωνο μια συνάδελφο. Κάθε φορά άκουγα την γνωστή φωνή ότι η κλήση μου προωθείται. Τελικά την πήρα στο εσωτερικό τηλέφωνο του Νοσοκομείου. Όταν το σήκωσε, της λέω: "Το κινητό σου δε δουλεύει". Και απαντάει: "Αυτή η @@@@ η WIND δεν πιάνει πουθενά, με έχει γ#μ!σ@@" 🤣 6 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 27 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαΐου 15 minutes ago, MIKU said: Προσπαθούσα σήμερα να πάρω τηλέφωνο μια συνάδελφο. Κάθε φορά άκουγα την γνωστή φωνή ότι η κλήση μου προωθείται. Τελικά την πήρα στο εσωτερικό τηλέφωνο του Νοσοκομείου. Όταν το σήκωσε, της λέω: "Το κινητό σου δε δουλεύει". Και απαντάει: "Αυτή η @@@@ η WIND δεν πιάνει πουθενά, με έχει γ#μ!σ@@" 🤣 15 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 27 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαΐου (edited) 40 minutes ago, MIKU said: Αυτή η @@@@ η WIND δεν πιάνει πουθενά, με έχει γ#μ!σ@@" 🤣 Είναι το λεγόμενο ανεμογκάστρι.. Edited 27 Μαΐου by Teiresias_ 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 27 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαΐου 47 minutes ago, VIPdriver said: Ρε έφτυσα τον καφέ να πούμε 😅🤣🤣🤣 1 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 27 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαΐου 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Ακριβώς όμως 😂 7 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου 23 ώρες πριν, MIKU said: Και απαντάει: "Αυτή η @@@@ η WIND δεν πιάνει πουθενά, με έχει γ#μ!σ@@" 🤣 Με σάλιο η χωρίς 🤣 22 ώρες πριν, johnny_htc said: Ρε έφτυσα τον καφέ να πούμε 😅🤣🤣🤣 Ομοίως 🤣🤣🤣🤣🤣 7 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 29 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαΐου Αν ισχύει το ρεπορτάζ και σπάσουν πάλι την εταιρεία, δεν θα είναι καλό. https://www.businessdaily.gr/epimonos-kipoyros/114826_plisiazoyn-cvc-nova-exaerosi-tsipra-kai-antartiko-neofytoy-kata-admie 2 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 29 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαΐου 15 minutes ago, MIKU said: Αν ισχύει το ρεπορτάζ και σπάσουν πάλι την εταιρεία, δεν θα είναι καλό. https://www.businessdaily.gr/epimonos-kipoyros/114826_plisiazoyn-cvc-nova-exaerosi-tsipra-kai-antartiko-neofytoy-kata-admie Το τέλος.... Πρέπει είτε πώληση ολόκληρου το ομίλου είτε πώληση ολόκληρης της ελληνικής θυγατρικής 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου Μπορεί να είναι θέμα τακτικής για να ρίξουν το τίμημα. Δεν μπορώ να φανταστώ το 2024 να αποφασίζει κάποιος ότι προτιμά να διαχειρίζεται τηλεπικοινωνιακό πάροχο χωρίς περιεχόμενο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου (edited) Άλλη μια ασήμαντη είδηση διαβάστηκε. Καλύτερα να κόβετε ένα σημαντικό απόσπασμα από την είδηση. Αυτοί κλικ θέλουν. Επισης, μια εταιρεία αν δεν έχει Ίντερνετ τηλέφωνο τηλεόραση, δεν είναι βιώσιμη. Η vf προσπαθεί με το vf tv αλλά δεν… Edited 30 Μαΐου by hercoulis 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου 1 hour ago, hercoulis said: Άλλη μια ασήμαντη είδηση διαβάστηκε. Καλύτερα να κόβετε ένα σημαντικό απόσπασμα από την είδηση. Αυτοί κλικ θέλουν. Επισης, μια εταιρεία αν δεν έχει Ίντερνετ τηλέφωνο τηλεόραση, δεν είναι βιώσιμη. Η vf προσπαθεί με το vf tv αλλά δεν… Η βονταφονάρα θα μπορούσε να δώσει κάτι καλύτερο απο τον ανταγωνισμό, π.χ. μόνιμο μηνιαίο πακέτο ίντερνετ με 10€, με την προυπόθεση ο συνδρομητής να πάρει και TV με 15€, συνολο 25€/μηνα από εκεί που δεν έπαιρνε τίποτα (αλλά πού μυαλό...) 2 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου Ήθελε στο τζάμπα και χωρίς κουτιά/συσκευές. Δε γίνεται δουλειά έτσι 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 31 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαΐου (edited) Ήδη ξεπέρασε τα 700εκατ του επενδυτικού πλάνο η NOVA για δίκτυα 5G οπτικών ινών και περιεχόμενο. Ότι ακριβώς έχω αναφέρει σε προηγούμενη ανάρτησή μου! Τέλος του 2024 θα αγγίξει το 1 δις! Από εκεί και πέρα θα την κρίνω! Έχω υπομονή γιατί δεν γίνονται από την μία μέρα στην άλλη οι ανάπτυξη των νέων δικτύων. ΥΓ: Όχι όπως πέρσι που τα μέσα του Μαρινάκη έλεγαν ότι η επένδυση έμεινε στα χαρτιά λέγοντας ότι σε 9μηνες έπρεπε να είχε ρίξει και τα 2 δις που είχε ανακοινώσει! Βέβαια υπήρχε λόγος που τα έλεγαν... https://nova.gr/etairia/deltia-typou/hello-kalamata-hello-kyparissia-to-diktyo-optikwn-inwn-nova-fiber-eftase-kai-sthn-kalamata-kai-sthn-kyparissia Edited 31 Μαΐου by Chrischal1908 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. 31 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαΐου 10 minutes ago, Chrischal1908 said: Ήδη ξεπέρασε τα 700εκατ του επενδυτικού πλάνο η NOVA για δίκτυα 5G οπτικών ινών και περιεχόμενο. Ότι ακριβώς έχω αναφέρει σε προηγούμενη ανάρτησή μου! Τέλος του 2024 θα αγγίξει το 1 δις! Από εκεί και πέρα θα την κρίνω! Έχω υπομονή γιατί δεν γίνονται από την μία μέρα στην άλλη οι ανάπτυξη των νέων δικτύων. ΥΓ: Όχι όπως πέρσι που τα μέσα του Μαρινάκη έλεγαν ότι η επένδυση έμεινε στα χαρτιά λέγοντας ότι σε 9μηνες έπρεπε να είχε ρίξει τα 2 δις που είχε ανακοινώσει! Βέβαια υπήρχε λόγος που τα έλεγαν... https://nova.gr/etairia/deltia-typou/hello-kalamata-hello-kyparissia-to-diktyo-optikwn-inwn-nova-fiber-eftase-kai-sthn-kalamata-kai-sthn-kyparissia Πρόσθετες τη μαγική λέξη… περιεχόμενο. Το γνωρίζεις ότι το περιεχόμενο είναι ακριβό … 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 31 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαΐου 1 ώρα πριν, TakeOverNet said: Πρόσθετες τη μαγική λέξη… περιεχόμενο. Το γνωρίζεις ότι το περιεχόμενο είναι ακριβό … Προσωπικά θα την κρίνω από τον Δεκέμβρη και μετά... 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 31 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαΐου Έχει πολύ δρόμο ακόμη. Έχουν να καλύψουν νησιά, ακριτικές και δύσβατες περιοχές. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 31 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαΐου 8 minutes ago, hercoulis said: Έχει πολύ δρόμο ακόμη. Έχουν να καλύψουν νησιά, ακριτικές και δύσβατες περιοχές. Εννοείται... 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. 1 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουνίου Ας ελπίσουμε να περάσει και από περιοχές που ήδη έχουν οπτική ίνα άλλοι πάροχοι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 1 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουνίου 22 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Προσωπικά θα την κρίνω από τον Δεκέμβρη και μετά... Εγώ θα την κρίνω από το 2037 και μετά να είμαστε σίγουροι. Κάθε λίγους μήνες το πηγαίνεις άλλους 6 μήνες με ένα χρόνο παρακάτω ήμαρτον 🤣 8 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 1 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουνίου 28 minutes ago, cmvr said: Εγώ θα την κρίνω από το 2037 και μετά να είμαστε σίγουροι. Κάθε λίγους μήνες το πηγαίνεις άλλους 6 μήνες με ένα χρόνο παρακάτω ήμαρτον 🤣 Εσύ μην κρίνεις για να μην κριθείς!! 😂😂😂 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts