Gv2008 Δημ. February 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2023 4 minutes ago, panos43 said: Μίλησα σήμερα και με Nova και Vodafone για προσφορές και μου ειπαν ότι στην διεύθυνση μου υπάρχει διαθεσιμότητα μέχρι και έως 100mbps. Στην COSMOTE ομως που είμαι και τωρα μου λενε ότι το 50 είναι το μέγιστο. Πως εξηγείται αυτο; Γενικά η Cosmote αποφεύγει να δίνει ταχύτητες αν δεν υπάρχει μεγάλη σιγουριά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. February 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2023 3 ώρες πριν, panos43 said: Μίλησα σήμερα και με Nova και Vodafone για προσφορές και μου ειπαν ότι στην διεύθυνση μου υπάρχει διαθεσιμότητα μέχρι και έως 100mbps. Στην COSMOTE ομως που είμαι και τωρα μου λενε ότι το 50 είναι το μέγιστο. Πως εξηγείται αυτο; Μάλλον είσαι σε περιοχή Cosmote. Η Cosmote βλέπει τις ταχύτητες των γειτονικών σου πελατών. Αν ο μεσος οροσ είναι κάτω από 93, δεν θα στο δώσει. Αυτή την πληροφορία δεν την περνά στους άλλους παρόχους. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. February 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2023 (edited) 9 ώρες πριν, Nickchris36 said: Βand 20 και άγιος ο θεος Αναβαθμίσεις ουδέν.. στη μακρινή και εξωτική Βοιωτία. Περιμένω να δω πότε.. Εδώ δεν έχουν τελειώσει την Αθήνα. Περιμένεις στην εξωτική Βοιωτία;; Σε κάνα 2 χρόνια εκεί. ΥΓ: Στείλε σουβλάκια από την Λιβαδειά, τα σπέσιαλ ξέρεις! Edited February 15, 2023 by Chrischal1908 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. February 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2023 (edited) 3 minutes ago, Chrischal1908 said: Εδώ δεν έχουν τελειώσει την Αθήνα. Περιμένεις Βοιωτία. Σε κάνα 2-3 χρόνια εκεί. 🫥😵💫😮🤔 Έλα ντε. Το ξέρω ζητάω πολλά!!🤣 4 minutes ago, Chrischal1908 said: Εδώ δεν έχουν τελειώσει την Αθήνα. Περιμένεις στην εξωτική Βοιωτία;; Σε κάνα 2-3 χρόνια εκεί. ΥΓ: Στείλε σουβλάκια από την Λιβαδειά, τα σπέσιαλ ξέρεις! Όσα θες!🙂🙂 πάρε πράμα!!!🥓🥩🌯 Edited February 15, 2023 by Nickchris36 2 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 Όπως φαίνεται εδώ, η Nova το έκλεισε το 3G και στην Ξάνθη.Poco X3 Pro via Tapatalk 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 16 ώρες πριν, TakeOverNet said: Μάλλον είσαι σε περιοχή Cosmote. Η Cosmote βλέπει τις ταχύτητες των γειτονικών σου πελατών. Αν ο μεσος οροσ είναι κάτω από 93, δεν θα στο δώσει. Αυτή την πληροφορία δεν την περνά στους άλλους παρόχους. εννοεις ο τοε δινει 50αρα αλλα βλεπει το max που μπορει να συγχρονισει η γραμμη? (λογικα με 17a) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 1 ώρα πριν, sakels said: εννοεις ο τοε δινει 50αρα αλλα βλεπει το max που μπορει να συγχρονισει η γραμμη? (λογικα με 17a) Υποστηρίζει 100, αλλά βλέπει το μέσο όρο και δεν το πουλά στους δικούς του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. February 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2023 Υπάρχει το topic: "Τα πάντα για τo F2G καρτοκινητό της WIND" το οποίο συνεχίζεται στην Nova εποχή και ίσως θα έπρεπε απλώς να μετονομαστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. February 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2023 Να ρωτήσω.. όσα λένε fiber είναι αποκλειστικά από το δίκτυο οπτικών ινών της nova το οποίο είναι ελάχιστο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. February 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2023 Τα 500 και 1000Mbps είναι μέσω δικτύου NovaPoco X3 Pro via Tapatalk 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. February 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2023 Yπαρχει πλεον στο site τους διαθεσιμοτητα περιοχης για 1Gbps η γενικα διαθεσιμοτητα??OptoStyle 1 Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. February 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2023 Εδώ και μισή ώρα είμαι με 3g hspa+ 2100 Δε ξέρω τι συμβαίνει.. Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2023 39 minutes ago, Nickchris36 said: Εδώ και μισή ώρα είμαι με 3g hspa+ 2100 Δε ξέρω τι συμβαίνει.. περιοχη?γιατι απο τεταρτη μεχρι παρασκευη που ημουν κερατσινι συνεχως ερχοταν και εφευγε το σημα δεν ειχα καν ιντερνετ!τι διαολο κανουν δεν ξερω 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. February 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2023 Just now, ilka71 said: περιοχη?γιατι απο τεταρτη μεχρι παρασκευη που ημουν κερατσινι συνεχως ερχοταν και εφευγε το σημα δεν ειχα καν ιντερνετ!τι διαολο κανουν δεν ξερω Έξω από Λιβαδειά. Τώρα επανήλθε. Μια ώρα περίπου είχα 3g .. Δε ξέρω τι γίνεται.. Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. February 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2023 6 ώρες πριν, Nickchris36 said: Έξω από Λιβαδειά. Τώρα επανήλθε. Μια ώρα περίπου είχα 3g .. Δε ξέρω τι γίνεται.. Πάλι έχεις μόνο B20? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. February 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2023 (edited) 7 ώρες πριν, Gv2008 said: Πάλι έχεις μόνο B20? Μα από πάντα μόνο μπαντ 20 έχει εδώ.. 🥳🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Και πάρα πολύ μας είναι!!! Ορίστε μας είμαστε και αχάριστοι!!!🥳🤣 Edited February 27, 2023 by Nickchris36 3 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinoslk Δημ. February 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2023 Γραφω εδω, ωστε να το δουν περισσοτεροι συμφορουμιτες, να παρω περισσοτερες αποψεις, Πριν μερικες ημερες η νεα nova εντελως αδικαιολογητα και χωρις καμια προειδοποιηση, μου διεγραψε (στην κυριολεξια) τον αριθμο του κινητου Q Telecom Το συγκεκριμενο νουμερο, κανονικα ληγει τελη Μαιου, αυτο που θα μπορουσαν να κανουν θα ηταν να βαλουν φραγη εισερχομενων, για να με αναγκασουνε να κανω ανανεωση, κι ομως βλεπω την sim να λεει registered failed και οταν καλω στο νουμερο μου λεει ο αριθμος δεν υπαρχει η δεν ειναι προσβασιμος απο το δικτυο μας Eστελα mail απαντηση δεν εχω παρει και απο οτι φαινετε ουτε θα παρω Τοσα χρονια κινητο, πρωτη φορα βλεπω τετοια αντιμετωπιση, πειτε μου τι αλλο να κανω εκτος απο τις συνηθισμενες καταγγελειες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. March 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2023 Άσχετο αλλά και σχετικό. Συνδέθηκα στο δίκτυο της Nova/Wind μέσω της giffgaff (Αγγλική prepaid) και μου έγραφε WIND GR αντί για NOVA. Κάτι μου λέει οτι δεν έχουν αλλάξει από παντού το όνομα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. March 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2023 Δεν φαίνεται να το έχουν αλλάξει "κανονικά". Στην αναζήτηση δικτύου χειροκίνητη ακόμα Wind GR βλέπω. Επίσης, όταν έτυχε να κάνω επαναφορά reset το κινητό μου, μου εμφάνιζε NOVA μεν αλλά δεν μπορούσα καθόλου να συνδεθώ σε 2G/3G, λες και δεν το υποστηριζε η κάρτα SIM. Ευτυχώς που είχα VoLTE.Poco X3 Pro via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos43 Δημ. March 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2023 Και στα iPhone στις ρυθμισεις αν δειτε γράφει WIND 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2023 2 ώρες πριν, tasosathan said: Άσχετο αλλά και σχετικό. Συνδέθηκα στο δίκτυο της Nova/Wind μέσω της giffgaff (Αγγλική prepaid) και μου έγραφε WIND GR αντί για NOVA. Κάτι μου λέει οτι δεν έχουν αλλάξει από παντού το όνομα Το όνομα έχει αλλάξει μόνο όπως μεταδίδεται στη συσκευή. Είναι αντίστοιχο με το μένουμε σπιτι κλπ που εμφανιζόντουσαν παλιότερα. Πρεπει να αλλάξει αυτό που εκπέμπουν οι κεραίες, σταδιακά να αλλάξουν οι SIM, να έρθει κάποια ενημέρωση φορεα για τα iPhone 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2023 2 minutes ago, paanos said: Το όνομα έχει αλλάξει μόνο όπως μεταδίδεται στη συσκευή. Είναι αντίστοιχο με το μένουμε σπιτι κλπ που εμφανιζόντουσαν παλιότερα. Πρεπει να αλλάξει αυτό που εκπέμπουν οι κεραίες, σταδιακά να αλλάξουν οι SIM, να έρθει κάποια ενημέρωση φορεα για τα iPhone Θα γίνει παιδιά αλλά θέλει υπομονή. Σε iPhone ακόμα δείχνει Wind GR σε χειροκίνητη αναζητηση δικτύου. Εμενα το ερώτημα μου είναι άλλο,σκέφτομαι σοβαρά να διακόψω ένα Vodafone συμβολαιο που έχω και να πάω Wind πάλι με F2G φοιτητικο. Τι πακέτα έχει,θυμαμαι αυτό στα 10,40€ έχει απεριόριστη ομιλία και 1,5GB. Γενικα αξίζει σε σχέση με What’s Up Student? 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. March 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2023 (edited) 2 ώρες πριν, Nikolas14 said: Θα γίνει παιδιά αλλά θέλει υπομονή. Σε iPhone ακόμα δείχνει Wind GR σε χειροκίνητη αναζητηση δικτύου. Εμενα το ερώτημα μου είναι άλλο,σκέφτομαι σοβαρά να διακόψω ένα Vodafone συμβολαιο που έχω και να πάω Wind πάλι με F2G φοιτητικο. Τι πακέτα έχει,θυμαμαι αυτό στα 10,40€ έχει απεριόριστη ομιλία και 1,5GB. Γενικα αξίζει σε σχέση με What’s Up Student? Φοιτητικό πακέτο F2G Το ειδικό φοιτητικό πακέτο σύνδεσης F2G κοστίζει 10,40€ και προσφέρει: 1500 λεπτά ομιλίας προς όλους 2GB data εντός Ελλάδας https://www.wind.gr/gr/f2g/support/paketa-pronomia/pos-energopio-to-fititiko-paketo-kartokinitis-f2g-ke-pies-i-paroches Συμφέρει πιο πολύ το Whats Up Student Edited March 1, 2023 by AlexM2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. March 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2023 Η τρέχουσα πρακτική εδώ και πολλά χρόνια για τα καρτοκινητά όλων των εταιριών κινητής στη χώρα μας είναι ότι χάνεις την κατοχή του αριθμού της sim μετά τους 13 μήνες από την τελευταία κάρτα/ανανέωση. Αν συμβεί κάτι διαφορετικό , που είναι τελείως απίθανο ακόμα και για μια εταιρία τέτοιου "είδους", μπορείς να απευθυνθείς στην ΕΕΤΤ με καταγγελία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_GR Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 Ήταν την περίοδο που ξεκίνησαν πόλεμο με τον κόσμο ανεβάζοντας το κόστος ανανέωσης τρεις φορές επάνω. Μου διέγραψαν και έμενα τον αριθμό δυο μήνες πρόωρα από ότι έλεγε η σύμβαση καρτοκινητής. Διέγραψα και εγώ τη WIND από την ζωή μου και ησύχασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts