Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και αν στείλεις κενό μήνυμα στο 1269 σου έρχεται ένα sms με το υπόλοιπο που έχεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ

Καλημέρα σας ;)

Είμαι ένας (όχι και τόσο) ευτυχισμένος πελάτης της Cosmote... Όλα πήγαιναν ωραία και καλά μέχρι την ημέρα που την γνώρισα... την κοπέλα μου εννοώ :Ρ

Από 30-40 ευρώ ο λογαριασμός μου πλέον κυμαίνεται στα 80-130 ευρώ (πρόγραμμα 240).

Σήμερα πήρα στα χέρια μου ένα διαφημιστικό της ΤΙΜ (μαζί με την City Press) και διάβασα για το Tet-a-Tet που 3πλασιάζει τον δωρεάν χρόνο ομιλίας μου προς ένα νούμερο ΤΙΜ ενώ παράλληλα μειώνει και το κόστος των SMS προς αυτό.

Δηλαδή... 30 ευρώ το 240 της ΤΙΜ + 8 ευρώ το Tet-a-Tet = 38 ευρώ + φόρους και άλλες κοτσάνες, τα οποια μας δίνουν 12 ώρες ομιλίας! (με τις 4 να είναι για όλα τα νούμερα)... μπροστά στα ~100 που δίνω τώρα φαίνεται παράδεισος...

Θα ήθελα να ρωτήσω λοιπόν τα εξής:

1. Αξίζει η ΤΙΜ; Πως θα βαθμολογούσατε τις υπηρεσίες της συγκριτικά με την Cosmote;
  2. Θα μείνει το πρόγραμμα ή θα το αλλάξουν σε 1-2 μήνες (βλέπε νον-στοπ) και θα ψάχνομαι;
  3. Από δίκτυο πώς τα πάμε (Αθήνα);
  4. Η TimTV τι λέει; Τι κινητό προτείνετε; (έχω κ750 τώρα)
  5. Το νούμερο μου το έχω 7 χρόνια... Αξίζει να το μεταφέρω ή θα μπλέξω; Επιδότηση στην μεταφορά αριθμού παίζει;
  6. Καμία ειδική προσφορά/υπηρεσία για ΑΕΚτζήδες παίζει;
  7. Σε ποιο κατάστημα να πάω; Με βολεύει Χολαργός/Αγ. Παρασκευή, Γκύζη & Κέντρο :)

Όποιος μπορεί, ότι μπορεί να απαντήσει, θα σας είμαι ευγνώμον :)

Ευχαριστώ

1. Αξίζει η ΤΙΜ; Πως θα βαθμολογούσατε τις υπηρεσίες της συγκριτικά με την Cosmote;
  2. Θα μείνει το πρόγραμμα ή θα το αλλάξουν σε 1-2 μήνες (βλέπε νον-στοπ) και θα ψάχνομαι;
  3. Από δίκτυο πώς τα πάμε (Αθήνα);
  4. Η TimTV τι λέει; Τι κινητό προτείνετε; (έχω κ750 τώρα)
  5. Το νούμερο μου το έχω 7 χρόνια... Αξίζει να το μεταφέρω ή θα μπλέξω; Επιδότηση στην μεταφορά αριθμού παίζει;
  6. Καμία ειδική προσφορά/υπηρεσία για ΑΕΚτζήδες παίζει;
  7. Σε ποιο κατάστημα να πάω; Με βολεύει Χολαργός/Αγ. Παρασκευή, Γκύζη & Κέντρο :)

1. Μια χαρά είναι. Και σε σχέση με την Cosmote καλύτερη σε υπηρεσίες.
  2. Αυτό δεν το ξέρει κανείς. Προσωπικά πιστεύω πως ναι, δε θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά όμως.
  3. Μια χαρά, με λίγες εξαιρέσεις - περισσότερα στο θέμα TIM 2.5G coverage.
  4. TIM TV καλή φάση :whistle: Για κινητό ρώτα στους διαξιφισμούς, προτείνω Series 60
  5. Ναι, να το μεταφέρεις, θα έχεις και επιδότηση.
  6. Δεν γνωρίζω.
  7. Όπου και να πας το ίδιο είναι, στο κέντρο έχει σε πολλά μέρη, εγώ πάω σε αυτό της Σταδίου.

Γιατί όμως δεν παίρνεις απλά 2 non-stop;

Το ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ είναι όντως καλό και φθηνό. Όμως θα στενοχωρηθείς (όπως κι εγώ) όταν μάθεις πως η υπηρεσία δεν διατίθεται για κλήσεις προς νούμερα ΤΙΜ που δεν αρχίζουν από 693xxx (που έχουν προέλθει δηλαδή από φορητότητα) για τεχνικούς λόγους.το αντίθετο ισχύει κανονικά δηλαδή τα νούμερα που έχουν προέλθει από φορητότητα μπορούν να χρησιμοποιούν κανονικά την υπηρεσία μόνο για εξερχόμενες κλήσεις.

Τώρα για την ΑΕΚ κάτι είχα ακούσει για μία υπηρεσία ΤΙΜ ΑΕΚ αλλά δε γνωρίζω περισσότερα.

Προσοχή στο ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ υπάρχει ελάχιστη χρέωση κλήσης τα 30'' που σημαίνει πως ουσιαστική έκπτωση έχεις από τα 90'' και μετά.

Κατά τ'άλλα συμφέρει οικονομικά (67% έκπτωση για κλήσεις και μηνύματα προς συγκεκριμένο αριθμό)

1.Η ΤΙΜ εχει ποιο προηγμενες υπηρεσιες απο τη cosmote!

2.Δε νομιζω να αλλαξει γιατι ειναι κατι σαν το f&f που απλα βελτιωνεται ειναι σταθερη αξια στη ΤΙΜ.

3.Με το σημα δεν ειχα ποτε ιδιαιτερο προβλημα μια χαρα πιανει!(Στο λεω γιατι κι εγω απο cosmote εφυγα)

4.Η υπηρεσια ΤΙΜ mobile TV ειναι καλη 1 euro οσες ωρες και αν βλεπεις tv!

5.Με τη φορητοτητα παιρνεις επιδοτηση αναλογα το προγραμμα που θα επιλεξεις!Απλα να υπολογιζεις περιπου ενα μηνα απο τη μερα που θα δηλωσεις φορητοτητα εως να παρεις τη νεα συνδεση.(θα χρησιμοποιεις τη cosmote φυσικα μεχρι τοτε)

6.Υπαρχει ΤΙΜ ΑΕΚ240 που απο οσο ξερω εχει το παγιο 31,50euro και σου στελνουν ενα sms για καθε γκολ που βαζει η ομαδα,1 mms την ημερα με τα νεα της ομαδας,mms με ringtone τον υμνο της ΑΕΚ & wallpaper με θεμα απο την ΑΕΚ.

7.Σε ποιο καταστημα σε βολευει να πας δες το εσυ αναλογα με την περιοχη σου!

http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

Με συγχωρείτε, αλλά αν δεν έχεις τετ-α-τετ σε νούμερα που έχουν έρθει στην ΤΙΜ με φορητότητα, αισθάνομαι ότι δουλεύουν τον κόσμο... Μάλλον τιμωρία είναι για να μάθεις να μην έρχεσαι στην ΤΙΜ, έπρεπε να είσαι από παλιά.

Επί του παρόντος είναι δελεαστικό. Όμως για πόσο; Η ΤΙΜ έχει μακρά παράδοση στην κατάργηση πακέτων/υπηρεσιών...

Αν δεν σε πειράζει να κουβαλάς άλλη μια συσκευή, πάρε ένα f2g να μιλάς με το "στοπ στα 500". Θα κάνεις προσωρινά τη δουλειά σου και, αν το καταργήσει, μικρό το κακό, δεν θα το έχεις σαν 1ο νο οπότε λίγο σε νοιάζει. Δεν πρότεινα τα 100 5λεπτα του cu διότι διάβασα πιο πάνω ότι προορίζεται για "αισθηματική" χρήση, άρα ο τερματισμός της κλήσης στο 5λεπτο είναι δύσκολος.

Αν δεν θέλεις να κουβαλάς νέα συσκευή, κράτα το συμβόλαιο για τον πολύ κόσμο και πάρε ένα what's up (βάζεις και τα 2 νούμερα σε 1 sim) και έχεις με 0,5ευρώ συν ΦΠΑ 1ώρα τη μέρα με what's up. Αυτό ίσως είναι η καλύτερη λύση!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Γιατί όμως δεν παίρνεις απλά 2 non-stop;

Δεν θέλω να κουβαλάω 2 συσκευές :worry:

Όμως θα στενοχωρηθείς (όπως κι εγώ) όταν μάθεις πως η υπηρεσία δεν διατίθεται για κλήσεις προς νούμερα ΤΙΜ που δεν αρχίζουν από 693xxx (που έχουν προέλθει δηλαδή από φορητότητα) για τεχνικούς λόγους.το αντίθετο ισχύει κανονικά δηλαδή τα νούμερα που έχουν προέλθει από φορητότητα μπορούν να χρησιμοποιούν κανονικά την υπηρεσία μόνο για εξερχόμενες κλήσεις.

Τι μλκ... τέλοσπάντων, δεν έχει μεγάλη σημασία... έχω συνηθήσει να παίρνω εγώ τηλέφωνο, οπότε κάνω μεταφορά εγώ και παίρνω καινούργια σύνδεση στο μωρό.

6.Υπαρχει ΤΙΜ ΑΕΚ240 που απο οσο ξερω εχει το παγιο 31,50euro και σου στελνουν ενα sms για καθε γκολ που βαζει η ομαδα,1 mms την ημερα με τα νεα της ομαδας,mms με ringtone τον υμνο της ΑΕΚ & wallpaper με θεμα απο την ΑΕΚ.

Μαρέσει... :p Θα το ψάξω στο - κακό - site της ΤΙΜ :)

Αν δεν θέλεις να κουβαλάς νέα συσκευή, κράτα το συμβόλαιο για τον πολύ κόσμο και πάρε ένα what's up (βάζεις και τα 2 νούμερα σε 1 sim) και έχεις με 0,5ευρώ συν ΦΠΑ 1ώρα τη μέρα με what's up. Αυτό ίσως είναι η καλύτερη λύση!

Not bad... not bad at all... αν και δεν έχω ανάγκη και 15 ώρες το μήνα (είπαμε :P). Θα πρέπει όμως να καταλήξω [πάλι] σε 2 νούμερα ανά άτομο - άραγε το Motorola v600 θα τα "αντέξει"; :X

Σας ευχαριστώ όλες/ους για τις κατατοπιστικότατες απαντήσεις σας ;) Με βλέπω να επισκέπτομαι κάποιο ΤΙΜ shop σύντομα για να δω τι, αν, πώς και γιατί :shifty:

Με συγχωρείτε, αλλά αν δεν έχεις τετ-α-τετ σε νούμερα που έχουν έρθει στην ΤΙΜ με φορητότητα, αισθάνομαι ότι δουλεύουν τον κόσμο... Μάλλον τιμωρία είναι για να μάθεις να μην έρχεσαι στην ΤΙΜ, έπρεπε να είσαι από παλιά.

Επί του παρόντος είναι δελεαστικό. Όμως για πόσο; Η ΤΙΜ έχει μακρά παράδοση στην κατάργηση πακέτων/υπηρεσιών...

Αν δεν σε πειράζει να κουβαλάς άλλη μια συσκευή, πάρε ένα f2g να μιλάς με το "στοπ στα 500". Θα κάνεις προσωρινά τη δουλειά σου και, αν το καταργήσει, μικρό το κακό, δεν θα το έχεις σαν 1ο νο οπότε λίγο σε νοιάζει. Δεν πρότεινα τα 100 5λεπτα του cu διότι διάβασα πιο πάνω ότι προορίζεται για "αισθηματική" χρήση, άρα ο τερματισμός της κλήσης στο 5λεπτο είναι δύσκολος.

1ον δεν ειναι προωθητικη ενεργεια το ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ αλλα υπηρεσια και δεν προκειτε να σταματησει απλα να βελτιωθει (οπως το f&f)

2oν αν ερθει το νουμερο με φορητοτητα μπορει να υποστηριξει την υπηρεσια απλα οχι απο την πρωτη ημερα ενεργοποιησης στο δικτυο!

2oν αν ερθει το νουμερο με φορητοτητα μπορει να υποστηριξει την υπηρεσια απλα οχι απο την πρωτη ημερα ενεργοποιησης στο δικτυο!

Δυστυχώς όμως η υπηρεσία υποστηρίζεται μόνο για εξερχόμενες κλήσεις...ιδού το e-mail από το cc της ΤΙΜ (29 Νοεμβρίου)

"Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που επικοινωνήσατε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης.

Σχετικά με το θέμα που θίγετε θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ΤΙΜ βρίσκεται σε στάδιο προσαρμογής των συστημάτων της και προσπαθεί να επιλύσει την συγκεκριμένη δυσλειτουργία, για να υποστηριχθούν και οι αριθμοί που προέρχονται από φορητότητα, το συντομότερο δυνατό.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση µπορείτε να επικοινωνήσετε πάλι µαζί µας µέσω της ηλεκτρονικής µας διεύθυνσης."

Συμπέρασμα: αν έχεις νούμερο από φορητότητα μπορείς να χρησιμοποιείς την υπηρεσία για κλήσεις που κάνεις εσύ προς νούμερα της μορφής 693xxx και μόνο...

ΔΕΝ μπορούν να χρησιμοποιούν το δικό σου νούμερο άλλοι συνδρομητές της ΤΙΜ για χρήση της υπηρεσίας ανεξάρτητα από το τι αρχίζει το νουμερό τους...

Επίσης η υπηρεσία ενεργοποιείται και ισχύει άμεσα, δηλαδή με ένα τηλέφωνο στο 1260 ακόμα κι αν είσαι από φορητότητα

Αρα φιλε prophet εσυ μπορεις να την ενεργοποιησεις απο οσο μας ενημερωνει ο nkmst αρα δεν εχεις προβλημα!Αν η κοπελα σου εχει καρτοκινητο βαζει ενα Non stop 500 ή αν εχει συμβολαιο ενα friends & family στη γραμμη σου και μιλατε πολυ φθηνα!!!!!!!!!!

Να προσθέσω ότι τα πακέτα των καρτοκινητών των 2 άλλων δικτύων για φθηνές κλήσεις είναι συμβατά μόνο προς αντίστοιχα νούμερα καρτοκινητών(με το ίδιο προγραμμα CU-WHATS UP) και όχι συμβολαίων. Δηλαδή να ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ το έτερον ήμισυ να έχει καρτοκινητό με τις απαράδεχτες χρεώσεις που έχουν αυτά.

προς prophet: Μια πολύ καλή λύση είναι και η υπηρεσία 2in1. Βάζεις παράλληλα με το συμβόλαιο από φορητότητα ένα άλλο νούμερο καρτοκινητό f2g και χρησιμοποιείς το f2g ΝΟΝ STOP500. Έτσι θα παίρνεις την κοπελιά σου με το νέο καρτοκινητό και θα έχεις ενεργό και το συμβόλαιο με το παλιό σου νούμερο.. Θα γλυτώσεις πολύ περισσότερα από οποιαδήποτε άλλο συνδυασμό....

Η 2σε1 είναι πολύ καλή λύση. Στα άλλα 2 δίκτυα μπορείς με αυτό τον τρόπο να ξεπεράσεις τον περιορισμό προς αντίστοιχα νούμερα καρτοκινητών. Δηλ. βάζεις 1 συμβόλαιο πχ κοσμοτέ μαζί με ένα what's up. Το έτερον ήμισυ σε καλεί από ένα what's up στο δικό σου what's up, το οποίο σαν 2ο προωθεί δωρεάν στο βασικό σου νο κοσμοτέ. Τα αναφέρω διότι ο φίλος που ρώτησε αρχικά είπε πως έχει κοσμοτέ.

Αν ένας από τους 2 έχει ΤΙΜ εννοείται ότι προτιμητέα λύση είναι το f2g non stop...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Έχω νέα :)

Πήγα στο ΤΙΜ shop @ Χολαργός.

2 υπάλληλοι, πάρα πολύ εξυπηρετικοί, γνώστες των υπηρεσιών τους και του τι συμβαίνει στην αγορά...

Τι έμαθα;

• Το 'πρόβλημα' με τα νούμερα από μεταφορά και το Tet-a-tet έχει λυθεί. Ο υπάλληλος μου είπε χαρακτηριστικά ότι επρόκειτο για ένα τεχνικό πρόβλημα που είχαν, το οποίο έχει διορθωθεί πλέον :)
  • Το Tet-a-tet δουλεύει λίγο διαφορετικά από ότι το φανταζόμουν. Δηλαδή... έχεις πχ 180 λεπτά. Όταν μιλάς με τον επιλεγμένο αριθμό η μονάδα χρεώνεται 3 φορές 'πιο αργά'. Δυστυχώς τα 180 λεπτά αφορούν όλες τις κλήσεις, οπότε για κάθε 1 λεπτό κλήσης σε άλλο νούμερο "χάνεις" 2 λεπτά ομιλίας με το επιλεγμένο.
  • Η μεταφορά νούμερου θέλει 15 μέρες
  • Τέλος έμαθα ότι αν μετατρέψουμε και εγώ και η κοπέλα μου τα τηλέφωνα μας σε ΤΙΜ, μπορούμε να ενώσουμε τις επιδοτήσεις και να της πάρω ένα κινητό της προκοπής (τώρα έχει το τραγικό Motorola v620 - ο ορισμός του crashing, ούτε windows να έτρεχε!). Άλλωστε εγώ είμαι ικανοποιημένος με το Κ750 που έχω και δεν κυκλοφορεί κανένας άξιος αντικαταστάτης για αυτό ;)

Οπότε έχω καταλήξει σε 3 λύσεις:

1. Κρατάω τα Cosmote και "βάζω" 2σε1 whatsup. Λιγότερη ταλαιπωρία από τις άλλες 2 λύσεις αλλά λίγο πρόχειρα που τα σκέφτομαι δεν με συμφέρουν τα 15ε που θέλει το μήνα το whats up. Άσε που με την ΤΙΜ έχω επιπλέον όφελος (βλέπετε λύσεις 2 και 3)
  2. Μετατρέπω και τα 2 νούμερα σε TIM συμβόλαια, το δικό μου 240 και του μωρού 120. Βάζω Τετ-α-τετ στο δικό μου για να τηλεφωνώ στο μωρό και το μωρό βάζει Τετ-α-τετ στο δικό του για να τηλεφωνεί στην αδελφή του (2σε1 ;))
  3. Μετατρέπω και τα 2 νούμερα σε ΤΙΜ συμβόλαια 120. Βάζω 2σε1 f2g και στα 2, με το δικό μου f2g 500 παίρνω το μωρό και το μωρό χρησιμοποιεί το δικό του για την αδελφή του. Έχουμε και την επιλογή του Τετ-α-τετ άμα χρειαστεί.

Από όλα τα παραπάνω πιο οικονομική μακροπρόθεσμα είναι μάλλον η 3η λύση. Μιλάμε για

πάγια έξοδα: 30ε (μεταφορα) + 20ε (f2g) + 9ε (2σε1) = 59ε * 2 = 118 ευρώ

μηνιαία έξοδα: 22ε (πάγιο), + 4.165ε (f2g non-stop) = 26.165ε * 2 = 52.33 ευρώ το μήνα και οι 2 μας.

Μια χαρά μου φαίνεται εμένα!

Μας μένει και η δυνατότητα Τετ-Α-Τετ άμα για κάποιο λόγο δεν μας φτάνει το 500ρι ;)

Πρόσεξε όμως μήπως το F2g δεν μπαίνει στο 2 in1;;

Γιατί στο θέμα με το 2in1 γράφανε ότι δεν είναι συμβατό με f2g. Δεν είμαι όμως σιγουρος

Να σε ενημερώσω απλά ότι πέρα από το ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ υπάρχει και το Friends & Family που σου επιτρέπει να δηλώσεις 2 νούμερα ΤΙΜ (ή 1 ΤΙΜ + 1 σταθερό) και να έχεις 50% έκπτωση στις κλήσεις και στα μηνύματα. Οπότε, ίσως αυτή είναι καλύτερη λύση για το μωρό που θέλει να τηλεφωνεί και σ'εσένα και στην αδερφή του.

Απο οτι λενε καποιοι εδω μεσα μπορεις να εχεις f2g γραμμη με ενεργοποιημενες συγχρονως τις υπηρεσιες 2σε1 και nonstop500 αλλα δεν θα ισχυει η εκπτωση 99% των 2 γραμμων μεταξυ τους. Ρωτησε το πριν πας στην λυση 3.

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Απο οτι λενε καποιοι εδω μεσα μπορεις να εχεις f2g γραμμη με ενεργοποιημενες συγχρονως τις υπηρεσιες 2σε1 και nonstop500 αλλα δεν θα ισχυει η εκπτωση 99% των 2 γραμμων μεταξυ τους. Ρωτησε το πριν πας στην λυση 3.

Αν χρησιμοποιεί το f2g για να επικοινωνεί ΜΟΝΟ με το έτερον του ήμισυ δεν υπάρχει πρόβλημα. Τι να το κάνει άλλωστε το καρτοκινητό αφού είναι μόνο για τέτοιες υπηρεσίες...

Ρώτησα στο κατάστημα και μου είπαν οτί μπορώ να έχω κανονικά Συμβόλαιο και f2g μαζί. Επίσης μου είπαν ότι μπορώ να χρησιμοποιώ το 500ρι για να παίρνω το μωρό και το συμβόλαιο για όλους τους άλλους κανονικά.

Το μόνο πράγμα που θέλει προσοχή είναι οι εισερχόμενες κλήσεις. Το καρτοκινητό πρέπει να υπάρχει ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ, γιατί οι εισερχόμενες χρεώνονται προώθηση προς το συμβόλαιο (π**στιά!). Ευτυχώς όμως μου το είπαν οι υπάλληλοι και δεν θα την πατήσω ;)

Όντως από το cc της ΤΙΜ μου είπαν πως το πρόβλημα με το τετ-α-τετ και τα νούμερα από φορητότητα αποκαταστάθηκε, οπότε τα παραπάνω είναι παρελθόν. Γρήγορα το έφτιαξαν πάντως.

Όντως από το cc της ΤΙΜ μου είπαν πως το πρόβλημα με το τετ-α-τετ και τα νούμερα από φορητότητα αποκαταστάθηκε, οπότε τα παραπάνω είναι παρελθόν. Γρήγορα το έφτιαξαν πάντως.

ναι ναι !!! αν πας σε ενα καταστημα και πεις το προβλημα αυτο με τετ α τετ και φορητοτητα σε λιγα λεπτα εισαι ΟΚ! :)

Never Give Up:!:

Join friend!

Μοναδική προσφορά για τους πελάτες καρτοκινητής ΤΙΜ F2G που θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό την περίοδο των εορτών

Η ΤΙΜ φέτος τις γιορτές κάνει ακόμη πιο ευέλικτη και οικονομική την επικοινωνία των πελατών της καρτοκινητής τηλεφωνίας ΤΙΜ F2G προσφέροντας τη δυνατότητα δωρεάν κλήσεων από το εξωτερικό.

Αναλυτικότερα, οι πελάτες καρτοκινητής τηλεφωνίας ΤΙΜ F2G που θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό το διάστημα από 15 Δεκεμβρίου 2005 μέχρι και 15 Ιανουαρίου 2006 μπορούν να επικοινωνούν χωρίς όρια με τα αγαπημένα τους πρόσωπα καθώς η ΤΙΜ ανταποδίδει το χρόνο από τις εξερχόμενες κλήσεις περιαγωγής με τα αντίστοιχα λεπτά ομιλίας (για κλήσεις προς κινητά ΤΙΜ) μόλις επιστρέψουν από το ταξίδι τους.

Σημειώνεται ότι ο πιστωμένος χρόνος της προσφοράς μπορεί να καταναλωθεί από τις 31/01/2006 μέχρι τις 31/03/2006 ενώ η ενεργοποίηση περιαγωγής για τους πελάτες καρτοκινητής τηλεφωνίας ΤΙΜ F2G γίνεται αυτόματα, χωρίς καμία επιπλέον διαδικασία.

Πηγή:Ναυτεμπορική

de amresei prosopika h prosfora..

se allous mporei na fanei kalh,se mena pantos oxi..

kai auto giati..ante kai arxizo na perno thlefona apo shmera anti apo to sta8ero moy h apo to allo kinhto moy.

kai euxaristo meta thn tim pou mou epistrefei oxi ta lefta alla lepta omilias pros tim mono(asxoliasto alla apo ta olotela kalh kai h panagiotena)

ti an to kano xruse mou meta tis 31-1??les kai 8a mporo na ta ksodepso!!

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Aυτο το κανανε μαλλον για οσους ταξιδεψουν για τα Χριστουγεννα στο εξωτερικο και να τους επιστραφουν τα χρηματα 31/01 αφου θα χουν γυρισει!!!!

Μμμμμ,καλο ακουγεται!!!! :rolleyes:

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked