stred Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Ayto den anairei oti to kentro mhnymatwn tis exei kapoia provlimata :O Parola ayta exeis dikio se ayto, an kai nomiza oti anike sta kinita me tis monoxromes prasines othones kai pleon stamatise. :w00t: Συμφωνω απολυτα με eLeKtriK EyE,το κεντρο της ΤΙΜ δεν εχει προβλημα,το εκανε χθες σε μια φιλη μου με Βοντα,και εφταιγε αυτη η ρυθμιση με το ιδιο κεντρο μηνυματων.. μην λεμε οτι θελουμε. Παράθεση dum spiro spero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nzag1971 Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Ανακάλυψα πως σε εμένα το κάνει όταν απαντώ σε μήνυμα που εχει σταλεί από Κ750i (Voda) και έχει ζητηθεί απάντηση (μέσω ρυθμίσεων της συσκευής.) Όταν απενεργοποιήται από το Κ750i και απαντώ το πρόβλημα εξαφανίζεται. Ο ng78 νομίζω μας έδωσε την απάντηση. Παράθεση The rewards of tolerance are treachery and betrayal. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalir Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 εχω παρατηρησει οτι στα site της cosmote και voda μπορει να δει κανεις για το καθε κινητο ποσο κοστιζει αναλογα με το προγραμμα που θελεις να κανει συμβολαιο. Στο site της tim δεν εχω δει κατι τετοιο. Μπορω να βρω καπου στο internet σχετικη πληροφορηση ή πρεπει αναγκαστικα να παω σε καταστημα tim ? παντως ειναι κριμα να εχει μεινει τοσο πισω το site της tim.. Παράθεση lonelyplanet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 εχω παρατηρησει οτι στα site της cosmote και voda μπορει να δει κανεις για το καθε κινητο ποσο κοστιζει αναλογα με το προγραμμα που θελεις να κανει συμβολαιο. Στο site της tim δεν εχω δει κατι τετοιο. Μπορω να βρω καπου στο internet σχετικη πληροφορηση ή πρεπει αναγκαστικα να παω σε καταστημα tim ? παντως ειναι κριμα να εχει μεινει τοσο πισω το site της tim.. Σχετική πληροφόρηση υπάρχει στην ιστοσελίδα της Tim, αν ακολουθήσεις το παρακάτω link : http://www.tim.com.gr/tc.cfm?PageID=580 Ή πιο αναλυτικά, μπαίνεις στο site και επιλέγεις "Καταστήματα" -> "Προϊόντα/Υπηρεσίες" -> "Συμβόλαια" Δεν ειναι οτι πιο αναλυτικό υπάρχει, αλλα μπορεί να σε γλυτώσει απο κάποιο τρέξιμο :) Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 Πολύ καλή η σελίδα με τα διαθέσιμα κινητά! Δεν την είχα βρει... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 Πολύ καλή η σελίδα με τα διαθέσιμα κινητά! Δεν την είχα βρει... Με τοσο χαλια site που να τη βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalir Δημ. October 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2005 λοιπον ουτε εγω ειχα δει αυτη την σελιδα. thanks. χαλια site παντως.. Παράθεση lonelyplanet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 Καλησπέρα, η ΤΙΜ δίνει email όπως η vodafone και η cosmote με τζάμπα ειδοποιήσεις sms στο κινητό για νέα μηνύματα? έχω 2 email addresses (1 gmail, 1 του ΕΜΠ) από τα οποία θέλω να λαμβάνω ειδοποιήσεις... Μάλλον θα χρειαστεί να τα κάνω forward στην διεύθυνση της ΤΙΜ... πως το ενεργοποιώ? το site της TIM sux δεν έβγαλα άκρη... Έχω f2g αν παίζει ρόλο... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. November 1, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Μπορείς να δεις σχετικές πληροφορίες στο http://www.b-online.gr Πρέπει όμως υποχρεωτικά να ενεργοποιήσεις και συνδρομή Internet PSTN/ISDN με το ανάλογο μηνιαίο πάγιο (9 - 19 ευρώ...) Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 To τραγούδι της ΤΙΜ (Ιvy - Thinking about you) σε μορφή mp3 το εχω κάνει upload σε 3 version εδω http://www.greekforums.de/ringtones/index.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Πρέπει όμως υποχρεωτικά να ενεργοποιήσεις και συνδρομή Internet PSTN/ISDN με το ανάλογο μηνιαίο πάγιο (9 - 19 ευρώ...) :w00t: δηλαδη στην ΤΙΜ ψαχνουν για κοροιδα :w00t: ...η λυση ειναι μονοδρομος ....δυο τηλεφωνα και mycosmos της Cosmote :) Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aledjo Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 oi ypiresies autes tis tim douleuoun akoma? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timmor Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 oi ypiresies autes tis tim douleuoun akoma? OΧΙ Καταργήθηκαν :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
My_Immortal Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Εγώ μόλις έστειλα μήνυμα για Free Weekend και η απάντηση ήταν: Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ :( :( :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] my blog: http://odile-odette.blogspot.com ***Πωλείται Sony Ericsson G900*** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Ενεργοποιεις το bonline για ενα μηνα και μετα το κοβεις και εχεις τουλαχιστον για ενα 6μηνο εμαιλ. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chr1s_86 Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Λοιπόν, ακούστε πως έχουν τα πράγματα: Έχω συμβόλαιο εδώ και δύο περίπου χρόνια και την προηγούμενη Πέμπτη πήγα σε TIM center για αίτηση αλλαγής σε καρτοκινητό. Σήμερα το πρωί λοιπόν με παίρνουν τηλ. από την TIM και μου λένε πως υπάρχει μια προσφορά με την οποία αν κρατήσω το συμβολαιό μου θα έχω έκπτωση στο πάγιο μου γύρω στο 50%. Δηλαδή από 13€ (tim40) θα είναι 6€!!! Και τους ρωτάω "αυτό θα ισχύει και σε περίπτωση αλλάγής πακέτου;" ΝΑΙ μου λέει, δηλαδή με λίγα λόγια TIM120 με 10 € πάγιο!!! Ρωτάω "αυτό έγινε επειδή είδατε την αίτηση για αλλαγή σε καρτοκινητό;" οχι μου λέει απλώς υπάρχει αυτή η προσφορά για τον αριθμό σας (εδώ γελάνε :D ) Α, επίσης μου είπε ότι αυτή η προσφορά ισχύει για 8 μήνες. Να το κάνω λοιπόν ή να το αφήσω να γίνει f2go??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Φυσικα να το κανεις!! Και αλλοι χρηστες το εχουν αναφερει οτι οταν κανανε αιτηση διακοπης τους δωσανε τετιου ειδους προσφορες. Και κινητο θα παρεις και πολυ φθηνο παγιο θα εχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djsam Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 oti thelis kane oti se symferi alla na thimase oti h tim den exi dwrean xrono pros q telecom opote 5 me 10 fores na pareis se q ta 10euro tha ginoun 20 Παράθεση http://www.flyakiteosx.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djsam Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 :O telos aytes h prosfores apo thn tim mono to non stop yparxei alla kai ayto malon to Vlepo gia TELOS SE ligo kairo den ksero kati alla kati mou leei oti ta ginei kai ayto kapia stigmi!!! :w00t: Παράθεση http://www.flyakiteosx.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aledjo Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 mi mou lete tetoia kai molis allaksa noumero gi'auto.... (non-stop) eixa cu lete na kanei kamia megali prosfora i vodafone kai na xtypao to kefali mou sto toixo??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Στα νεα προγραμματα χρεωνονται τα q και αυτη την αλλαγη στη κανουν αν το ζητησεις! Αυτη ειναι προσφορα που κανουν απο οτι καταλαβα σε καποιους πελατες που ακυρωνουν τωρα με ποια κριτηρια το κανουν δεν ξερω!Παντως σε συμφερει θα παρεις αναβαθμιση θα κρατησεις και τα 40 λεπτα σου με 6 euro παρα πολυ καλη προσφορα νομιζω! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Λοιπόν, ακούστε πως έχουν τα πράγματα: Έχω συμβόλαιο εδώ και δύο περίπου χρόνια και την προηγούμενη Πέμπτη πήγα σε TIM center για αίτηση αλλαγής σε καρτοκινητό. Σήμερα το πρωί λοιπόν με παίρνουν τηλ. από την TIM και μου λένε πως υπάρχει μια προσφορά με την οποία αν κρατήσω το συμβολαιό μου θα έχω έκπτωση στο πάγιο μου γύρω στο 50%. Δηλαδή από 13€ (tim40) θα είναι 6€!!! Και τους ρωτάω "αυτό θα ισχύει και σε περίπτωση αλλάγής πακέτου;" ΝΑΙ μου λέει, δηλαδή με λίγα λόγια TIM120 με 10 € πάγιο!!! Ρωτάω "αυτό έγινε επειδή είδατε την αίτηση για αλλαγή σε καρτοκινητό;" οχι μου λέει απλώς υπάρχει αυτή η προσφορά για τον αριθμό σας (εδώ γελάνε :D ) Α, επίσης μου είπε ότι αυτή η προσφορά ισχύει για 8 μήνες. Να το κάνω λοιπόν ή να το αφήσω να γίνει f2go??? Ούτε ...στον παπά να μην το πεις!!!!(έκλεψα την διαφήμιση της Q) :D Βεβαίως και να το κάνεις... 120 λεπτά με 10 ευρώ? Κοίτα τις αντίστοιχες προσφορές σε καρτοκινητα(30 λεπτά με ....10 ευρώ!!!). Μην το χάσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Τα βράδια και ΣΚ έχουν σταματήσει καιρό... Αλλά δεν ανακοίνωσε κάτι σχετικό στα νέα της πακέτα η ΤΙΜ... Όπως το αντίστοιχο 200λεπτά το ΣΚ σε βόντα και σταθερά από τη βόντα... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 ειναι λιγο νωρις για τετοιου ειδους προσφορες..προς το παρον χαριζει δωρεαν χρονο ομιλιας και διπλασιασμο της καρτας..και αυτο ειναι παρα πολυ καλο! εκει που θα ανανεωνες 2-3 φορες το νον στοπ 500' ...τωρα θα το ανανεωσεις 4-5 αλλα θα ηταν καλο να μας εδινε τετοιες προσφορες..free week end Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 ειναι λιγο νωρις για τετοιου ειδους προσφορες..προς το παρον χαριζει δωρεαν χρονο ομιλιας και διπλασιασμο της καρτας..και αυτο ειναι παρα πολυ καλο! εκει που θα ανανεωνες 2-3 φορες το νον στοπ 500' ...τωρα θα το ανανεωσεις 4-5 αλλα θα ηταν καλο να μας εδινε τετοιες προσφορες..free week end Αυτο ομολογω πως δεν το καταλαβα :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts