teachergeorge Δημ. July 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2005 Παιδιά αν χάσεις την κάρτα τι γίνεται;Ξέρει καποιος;Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. July 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2005 Παιδιά αν χάσεις την κάρτα τι γίνεται;Ξέρει καποιος;Ευχαριστώ. Zitas na sou steiloun nea :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 Μπορω να δω TV με 6680 και tim free2go??Τι πρεπει να κανω?? Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 Εγώ? Ναι συμβόλαιο έχω :O . Έχω και κάρτα For all όμως. Πάντως δεν μου έχει έρθει ποτέ, ενώ στην αδερφή μου πρέπει να είναι η τέταρτη φορά :X . Χαζοί είναι αυτοί στην ΤΙΜ? Εγώ βάζω μια κάρτα το δίμηνο, ενώ αυτή 2-3 το μήνα και στέλνουν σε αυτήν :angry: :rocket: :rocket: βάλε μια κάρτα των 30 Ευρώ ώστε να γίνουν 60 . Μετά με την υπηρεσία μεταβίβασης χρόνου (1020) στείλτα στην αδελφή σου που τα μιλάει . Το έχω κάνει και γίνεται κανονικά !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 βάλε μια κάρτα των 30 Ευρώ ώστε να γίνουν 60 . Μετά με την υπηρεσία μεταβίβασης χρόνου (1020) στείλτα στην αδελφή σου που τα μιλάει . Το έχω κάνει και γίνεται κανονικά !!! Στην αδερφλη μου έρχεται πάντα, όχι σε εμένα :O Πάντως πολύ καλό αυτό με την μεταβίβαση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 ton xrono omilias (ton diplasio) isxyei na ton katanalosoume se alles ypiresies (non-stop/sms kok) 'H isxyei epi 2 otan prokeitai mono gia kliseis fwnis? Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Καταρχάς στέλνεις wap#N στο 123 και mtv#N στο 689 :) μετά κάνεις τα εξής(για 6680): Χειροκίνητες Ρυθμίσεις Πατήστε Μενού Επιλέξτε Ρυθμίσεις Επιλέξτε Σύνδεση Επιλέξτε Σημεία πρόσβασης Πιέστε Επιλογές Επιλέξτε Νέο σημείο πρόσβασης Επιλέξτε Χρήση Προεπιλ. Ρυθμ. Καταχωρήστε τα παρακάτω: Όνομα σύνδεσης: TΙΜ MOBILE TV Φορέας δεδομένων: Πακέτα δεδομ. Όνομα σημείου πρόσβασης: timgr.tv Όνομα χρήστη: Προτροπή κωδ. Πρόσβ.: Όχι Κωδικός πρόσβασης: Έλεγχος στοιχείων: Κανονικός Έπειτα επιστρέφουμε στο κυρίως μενού και: Επιλέγουμε RealPlayer Πιέζουμε Επιλογές Επιλέγουμε Ρυθμίσεις Επιλέγουμε Σύνδεση Επιλέγουμε Δίκτυο και ως Προεπιλ. Σημ. προσβ. Επιλέγουμε TIM MOBILE TV Οι διεθύνσεις των καναλιών είναι(rstp): CNN international: rtsp://80.207.105.249/live/cnn.rm CNBC europe: rtsp://80.207.105.249/live/cnbc.rm GBC: rtsp://80.207.105.249/live/gbc.rm ALTER TV: rtsp://80.207.105.249/live/altertv.rm MEGA TV: rtsp://80.207.105.249/live/megatv.rm ANT1 TV: rtsp://80.207.105.249/live/ant1.rm MAD TV: rtsp://80.207.105.249/live/madtv.rm Aποθήκευσέ τα ως σελιδοδείκτες συνεχούς ροής και επέλεγε το κανάλι ;) Στη ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ UMTS προτίμησε 3g δίκτυο όπου υπάρχει.Είναι μεγάλη η διαφορά στην ποιότητα.Ωστόσο το πάγιο του UMTS πιστεύω θα σε αναγκάσει να γυρίσεις στο GPRS :O Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 Ολα αυτα ισχυουν και για το καρτοκινητο που θελω??Πως δηλαδη θα με χρεωσουν το umts ή το gprs?? Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GABRIEL87 Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 Ειχα μηδεν υπολοιπο στην καρτα. Χωρις να μου εχει ερθει μηνυμα εβαλα μια καρτα των 9 ευρω. Τοτε διαπιστωσα οτι.......μου εβαλε 18 ευρω και ΕΠΙΠΛΕΟΝ 1000 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ τα οποια καταναλωνω ΔΩΡΕΑΝ>>>>>>>>> ΤΙ παικτηκε,ξερει κανεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :rolleyes: :X :X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . . think positive !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 Ειχα μηδεν υπολοιπο στην καρτα. Χωρις να μου εχει ερθει μηνυμα εβαλα μια καρτα των 9 ευρω. Τοτε διαπιστωσα οτι.......μου εβαλε 18 ευρω και ΕΠΙΠΛΕΟΝ 1000 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ τα οποια καταναλωνω ΔΩΡΕΑΝ>>>>>>>>> ΤΙ παικτηκε,ξερει κανεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :rolleyes: :X :X Τα χίλια δευτερόλεπτα ήταν για νέους συνδρομητές και ήταν για τις 3 πρώτες κάρτες μέχρι 30/6 !! Για τον διπλασιασμό προφανώς είχε έρθει μύνημα αλλά το είχες αρκετές μέρες κλειστό και χάθηκε ( υποθέτω δηλαδή ότι έγινε αυτό ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 ton xrono omilias (ton diplasio) isxyei na ton katanalosoume se alles ypiresies (non-stop/sms kok) 'H isxyei epi 2 otan prokeitai mono gia kliseis fwnis? Για ότι θέλεις :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 ναι και για καρτοκινητό ισχύουν.Απλά τώρα πρόσεξα πως έχεις F2G και δε θα μπορείς έτσι και αλλιώς να πατήσεις πάνω σε UMTS :O :mad: Over gprs είναι 1Ε ανά επιλογή καναλιού και όση ώρα δεις :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 Εγω έχω το SE K500i σε TIM F2G, και προσπαθώ να συνδεθώ, αλλά δεν γίνεται τίποτα!!! Έχω επιλεγμένο προφίλ wap το "TIM GPRS", ρυθμίσεις streaming --> σύνδεση με "TIM Mobile TV"! Έχω στείλει κενό μήνυμα στο 688 και το MTV#E στο 689 και έχω λάβει όλες τις ρυθμίσεις και έχουν ενεργοποιηθεί όλα όπως λέει στις οδηγίες! Μετά μέσω του wap browser μπαίνω στη σελίδα του tim imagine και μόλις επιλέγω το κανάλι προς επιλογή μου βγάζει... "ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ" και μετά από 1-2 δευτερόλεπτα "ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ"!!! Έχω πάρει γύρω στις τέσσερεις φορές το τμήμα εξυπηρέτησης και μου είπαν την τελεύταια φορά ότι όλα φαίνοται εντάξει από το θέμα των ρυθμίσεων και τις υπηρεσίες που έχω ενεργοποιήσει και μάλλον το πρόβλημα δεν είναι από το κινητό μου και θα το κοιτάξουν! Το ποιό άσχημο στην όλη κατάσταση είναι ότι κάθε φορά που μου βγάζει "ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ" μου χρεώνει κανονικά την υπηρεσία!!!!!! Κάποιος με το συγκεκριμένο κινητό που να έχει χρησιμοποιήσει την υπηρεσία ή να ξέρει τι ακριβώς φταίει και τι πρέπει να κάνω;;; Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 εγώ θα σου πρότεινα να διαγράψεις όλες τις ρυθμίσεις και να τα κάνεις όλα χειροκίνητα.Στο Κ700 ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ να δω τηλεόραση με αυτόματες ρυθμίσεις.Σβήσε ότι έχεις(mms,gprs,MTV) και κάνει μόνος σου τις ρυθμίσεις streaming όπως φαίνονται στο site της ΤΙΜ ->K500i Mην πας να μπεις μέσα από το wap αλλά πάτα κατευθείαν το link του καναλιού για να μη χρεώνεσαι την πλοήγηση.Ζήτα πίστωση...μπορεί να την πάρεις :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 εγώ θα σου πρότεινα να διαγράψεις όλες τις ρυθμίσεις και να τα κάνεις όλα χειροκίνητα.Στο Κ700 ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ να δω τηλεόραση με αυτόματες ρυθμίσεις.Σβήσε ότι έχεις(mms,gprs,MTV) και κάνει μόνος σου τις ρυθμίσεις streaming όπως φαίνονται στο site της ΤΙΜ ->K500i Mην πας να μπεις μέσα από το wap αλλά πάτα κατευθείαν το link του καναλιού για να μη χρεώνεσαι την πλοήγηση.Ζήτα πίστωση...μπορεί να την πάρεις :) Και χειροκίνητα και αυτόματα δοκίμασα, αλλά πάπαλα!!! :) Όταν λές να βάλω κατευθείαν το link ενοείς, μόλις πάω στον wap browser να επιλέξω εισαγωγή url και να βάλω την διεύθυνση;;; Αν βάλω π.χ με αυτόν τον τρόπο την διεύθυνση rtsp://80.207.105.249/live/cnn.rm λέει... Σύνδεση με τον διακομιστή πολυμέσων... και μετά από λίγο Άγνωστος τύπος μέσων Μήπως πρέπει να βάλω στο συγκεκριμένο link άλλου τύπου αρχείο που να το υποστηρίζει το SE K500i;;; Heeeeeeelp!!!!!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 όχι,δε φταίει ο τύπος αρχείου.Απλά έχεις κάποια έκδοση λογισμικού που δεν υποστηρίζει το συγκεκριμένο τύπο streaming.Πήγαινέ το στην ericsson και εξήγησέ τους τι συμβαίνει για να σου βάλουν την τελευταία έκδοση.αλλά κάτι άκουσα ότι τώρα γίνονται και σπιτικές αναβαθμίσεις(like siemens rulezzz) άρα αν έχει καλώδιο κάντο μόνος σου :) PS: και στο 6230i όσοι έχετε έκδοση λογισμικού εώς και την 3.30 δε μπορείτε να δείτε τηλεόραση.Σε επόμενες εκδόσεις θα υποστηρίζεται.Ρυθμίσεις ωστόσο υπάρχουν κανονικά :p Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Είδες τι μας κάνουν και μας παιδεύουν!!! :) Στο κάτω κάτω μόνο αυτή η λύση έχει μείνει... μιας και δεν έχω το καλώδιο, θα πάρει περισσότερο χρόνο... άντε να δούμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Ως γνωστον, στο SX1 με έκδοση software >=10 σύμφωνα με την TIM δεν δουλεύει με το mobile TV. Σύμφωνα με την TIM πάντα όμως ;) Στην ουσία τώρα. RealMedia files δεν παίζει μόνο ο realplaye, παίζει και ένα ημι-opensource project, το Helix. Αν εγκαταστήσετε τον HelixPlayer θα δουλεύει κανονικά η υπηρεσία. (Τώρα ποιος θέλει μια υπηρεσία που κοστίζει περίπου 20 Euro/ώρα (περισσότερο από ιδιέταιρο!) είναι άλλο θέμα!) Τον player μπορείτε να τον βρείτε στην διεύθυνση http://player.helixcommunity.org/, φυσικά freeware. Επειδή η διαδικασία downloading είναι περίπλοκη από αυτούς, με registration, αναμονές και ιστορίες, σας έχω και links από το πανεπιστήμιο Πατρών: https://sisifus.ceid.upatras.gr/~georgemv/sx1/helixplay-adv-1of3.SIS https://sisifus.ceid.upatras.gr/~georgemv/sx1/helixplay-adv-2of3.SIS https://sisifus.ceid.upatras.gr/~georgemv/sx1/helixplay-adv-3of3.SIS Το software φυσικά σαν freeware ΔΕΝ χρειάζεται c-r-a-c-k και βλακείες, παίζει σε ΟΛΑ τα series60 κινητά και στην τελική opensource rulez ;) Για να το εγκαταστήσετε, εγκαθιστάτε τα αρχεία με την σειρά 1-2-3. Το πρόγραμμα μετά την εγκατάσταση θα είναι στον φάκελο Κάμερα. Καλή τύχη! btw, για όποιους έχουν τον oggplayer: Έκπληξη!Να ευχαριστησω τον φίλο γιατί με το μήνυμά του μου έλυσε το πρόβλημα!Κατέβασα το προγραμματάκι αυτό και έχω πλέον εικονα στο alter και στο mad!! Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkaltsas Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 όχι,δε φταίει ο τύπος αρχείου.Απλά έχεις κάποια έκδοση λογισμικού που δεν υποστηρίζει το συγκεκριμένο τύπο streaming.Πήγαινέ το στην ericsson και εξήγησέ τους τι συμβαίνει για να σου βάλουν την τελευταία έκδοση.αλλά κάτι άκουσα ότι τώρα γίνονται και σπιτικές αναβαθμίσεις(like siemens rulezzz) άρα αν έχει καλώδιο κάντο μόνος σου :) PS: και στο 6230i όσοι έχετε έκδοση λογισμικού εώς και την 3.30 δε μπορείτε να δείτε τηλεόραση.Σε επόμενες εκδόσεις θα υποστηρίζεται.Ρυθμίσεις ωστόσο υπάρχουν κανονικά :p Μα τί λεμε;;Εγώ έχω 6230i κ 3.30 έκδοση.Πώς βλέπω τηλεόραση κανονικότατα; Το γράφω κ πιό πάνω! Παράθεση http://djchriskaltsas.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueBoy Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 Επειδή έχασα το μπούσουλα μπορούμε να κάνουμε μια ανασκόπηση με λίγα λόγια ? Εχω το K750 και τις εξής απορίες 1) Είναι 1 ευρώ το μήνα ? ή εφάπαξ ? ( ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ !!!!! ) 2) η ποιότητα είναι καλή ή όλο κύβους και τετράγωνα ? 3) Σαν ενέργεια είναι σαν να ακούς ραδιόφωνο ή καίει του χαμού η μπαταρία γρήγορα ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkaltsas Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 Επειδή έχασα το μπούσουλα μπορούμε να κάνουμε μια ανασκόπηση με λίγα λόγια ? Εχω το K750 και τις εξής απορίες 1) Είναι 1 ευρώ το μήνα ? ή εφάπαξ ? ( ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ !!!!! ) 2) η ποιότητα είναι καλή ή όλο κύβους και τετράγωνα ? 3) Σαν ενέργεια είναι σαν να ακούς ραδιόφωνο ή καίει του χαμού η μπαταρία γρήγορα ? Ευχαριστώ 1 ευρώ το link, δλδ με το που θα κάνεις κλίκ πχ στο Mega, το link που θα σου κατεβάσει θα το πληρώσεις 1 ευρώ ΟΣΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ! Βέβαια, εάν σου κοπεί η σύνδεση για χ λόγους, ξαναπληρώνεις 1 ευρω..Η ποιότητα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως ποιό κινητό έχεις, πόσο καλό σήμα έχεις κλπ.. Κ φυσικά καίει πολύ μπαταρία, αφού αρκετές λειτουργίες του τηλεφώνου, βρίσκονται σε λειτουργία.. Παράθεση http://djchriskaltsas.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueBoy Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 Δηλαδή είναι 1 ευρώ κάθε φορά που ανοίγεις το κανάλι για να δεις. 1 ευρώ δηλαδή κάθε μέρα αν θες να βλέπεις κάθε μέρα .Στην ΤΙΜ όμως μου είπαν πως είναι 1 ευρώ το κανάλι και βλέπεις όσο θες ( σ'αυτό μείναν μόνο ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkaltsas Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 Δηλαδή είναι 1 ευρώ κάθε φορά που ανοίγεις το κανάλι για να δεις. 1 ευρώ δηλαδή κάθε μέρα αν θες να βλέπεις κάθε μέρα .Στην ΤΙΜ όμως μου είπαν πως είναι 1 ευρώ το κανάλι και βλέπεις όσο θες ( σ'αυτό μείναν μόνο ) To ίδιο πράγμα λέμε με άλλα λόγια..! Παράθεση http://djchriskaltsas.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueBoy Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 Ε ρε παιδιά ακριβό είναι τότε.Τι συμφέρει;Ακου εκεί 1 ευρώ το κάθε κλικ.Αμα σου καεί η τηλεόραση καλό είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 Αν θες να δεις κανένα champions league και ταξιδεύεις να σου πω εγώ πως το εκτιμάς...πολύ καλό είναι.Αλλά όχι για madtv.άντε για κανένα serial,αγώνα ποδοσφαίρου...και βολεύει επίσης πολύ στην παραλία.Το κακό είναι ότι δεν υποστηρίζει zapping :O Αλλά μη τα θέλουμε και όλα :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts