jsr Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Ναι υπάρχει τρόπος οταν έρθει ο κουριερ να μην του ανοίξει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Εϊναι σίγουρο δηλαδή πως αν δεν υπογράψει στον courrier ακυρώνεται αυτόματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 (edited) Δώσε μου λίγα περισσότερα στοιχεια για την προσφορά τι περιελάμβανε, αν του είπε τους όρους, κτλ κτλ !!! Δεν χρειαζεται υπογραφή για να δεσμευτεί ο καταναλωτής στην σύναψη μιας σύμβασης παροχής υπηρεσιών με ηλεκτρονικά μέσα ( βλ.τηλέφωνο, ίντερνετ, κτλ). Εχει γίνει αποδοχή της πρότασης για κατάρτιση σύμβασης απο την πλευρα του με το που δέχτηκε το ταμπλετ. Να πεις τον φίλο σου όταν έρθει να ανοίξει στον κούριερ και να μην παραλάβει τπτ, λεγοντας τον οτι υπαναχωρει απο την υποτιθέμενη σύμβαση, η οποία παρεμπιπτόντως είναι άκυρη αφού υποθέτω οτι δεν τηρήθηκαν οι προυποθεσεις που ορίζουν μια σειρά απο νόμοι για το ηλεκτρονικό εμπόριο !!! Εννοείται φυσικά οτι θα πάρει παλι τους ίδιους τηλ.και θα πει οτι η σύμβαση παροχής υπηρεσιών είναι άκυρη γτ δεν τηρηΘηκαν όλες οι προυποθέσεις του νόμου αλλά και αν ακόμα δεχτούμε οτι καταρτίστηκε η σύμβαση θα πει, ακόμα και τότε ασκώ το δικαίωμα της αναιτιολογητης υπαναχωρησης που μου μου δίνει ο νόμος για τις συμβάσεις εξ αποστασεως. Ενα δικαίωμα όμως που για να είναι καλυμενος επιβάλλεται να το στείλει εγγράφως σε αυτούς για να έχει απόδειξη οτι υπαναχώρησε εντος της προθεσμίας των 14 ημερών που ορίζει ο νόμος. Καλό θα ήταν να το έχει έτοιμο και να το δώσει στον κούριερ...εννοείται οτι θα κρατήσει και αντίγραφο αυτού που θα στείλει. Για υποδείγματα αναιτιολογητης υπαναχώρησης ψάξε στο google θα υπάρχουν αρκετά. Εννοείται πως αν του ζητηθεί να πληρώσει τα έξοδα αποστολής του ταμπλετ πίσω καθως και το έγγραφο που θα στείλει σε αυτούς θα τα πληρώσει κανονικά ο φίλος σου . Edited October 25, 2014 by aggelosn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Θα τον ενημερώσω.. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksessalonikios Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 κοιτώντας στο site της wind για το συγκεκριμένο πακετο καρτοκινητης και την προσφορά του δωρεαν χρόνου ομιλίας διαβασα στο FAQ οτι... "Ποια είναι η προτεραιότητα κατανάλωσης του διπλάσιου χρόνου ομιλίας; Ο bonus χρόνος ομιλίας έχει τη χαμηλότερη προτεραιότητα κατανάλωσης." Δηλαδή εγώ αμα κανω μια ανανεωση και μου προστεθουν τα δωρεαν λεπτά, στο καπακι κανω μια κληση τα λεπτά θα μου αφαιρεθούν απο τα δωρεάν ή τα πληρωμένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 κοιτώντας στο site της wind για το συγκεκριμένο πακετο καρτοκινητης και την προσφορά του δωρεαν χρόνου ομιλίας διαβασα στο FAQ οτι... "Ποια είναι η προτεραιότητα κατανάλωσης του διπλάσιου χρόνου ομιλίας; Ο bonus χρόνος ομιλίας έχει τη χαμηλότερη προτεραιότητα κατανάλωσης." Δηλαδή εγώ αμα κανω μια ανανεωση και μου προστεθουν τα δωρεαν λεπτά, στο καπακι κανω μια κληση τα λεπτά θα μου αφαιρεθούν απο τα δωρεάν ή τα πληρωμένα; Από ότι καταλαβαίνω πρώτα θα καταναλώσει τα πληρωμένα και μετά το bonus, πάντως δεν το ήξερα για τον διπλάσιο χρόνο ομιλίας στην card to all, πολύ καλό! Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 το πακέτο wind card to all δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο πλέον. πριν 2-3 χρόνια που το είχα, με ανανέωση 10€ έπαιρνα τα διπλά αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο, ούτε να αγοράσω κάποιο πακέτο, ούτε να έχω λεπτά προς όλους. έπαιρνα το bonus προς wind/q που δινόταν τότε από τα καταστήματα και για τους άλλους είχα τον διπλάσιο χρόνο και τα χρήματα που είχα βάλει στην κάρτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 το πακέτο wind card to all δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο πλέον. πριν 2-3 χρόνια που το είχα, με ανανέωση 10€ έπαιρνα τα διπλά αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο, ούτε να αγοράσω κάποιο πακέτο, ούτε να έχω λεπτά προς όλους. έπαιρνα το bonus προς wind/q που δινόταν τότε από τα καταστήματα και για τους άλλους είχα τον διπλάσιο χρόνο και τα χρήματα που είχα βάλει στην κάρτα. Υπάρχει κανονικά στο site της Wind, τώρα όπως λες νομίζω με το F2G δεν υπάρχει λόγος να έχεις κάτι άλλο γενικότερα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Σε όλα τα καταστήματα της Wind από όσο ξέρω την κόβουν τσάμπα την κάρτα, είναι 10 δευτερόλεπτα δουλεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksessalonikios Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 το πακέτο wind card to all δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο πλέον. πριν 2-3 χρόνια που το είχα, με ανανέωση 10€ έπαιρνα τα διπλά αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο, ούτε να αγοράσω κάποιο πακέτο, ούτε να έχω λεπτά προς όλους. έπαιρνα το bonus προς wind/q που δινόταν τότε από τα καταστήματα και για τους άλλους είχα τον διπλάσιο χρόνο και τα χρήματα που είχα βάλει στην κάρτα. παντως στη σελίδα του προγραμματος εχει εξτρα προγραμματα http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartokiniti/wind-card-to-all/120-lepta-pros-stathera/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvazirgi Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Wind stinks…. Εχουμε τις χειροτερες δυνατες εμπειριες απο την Wind την τελευταια χρονια.. Αποφασισαμε να διακοψουμε το συμβολαιο μας μετα απο 10 χρονια συνεχους συνδρομης ... δεν μας αφηναν με τιποτα... Καναμε αιτημα διακοπης απο το καολαιρι του 2014 (Αυγουστος) και με διαφορες προφασεις μας ειπαν οτι πρεπει να περιμενουμε μεχρι τις 02/09/2014 οποτε εληγε καποια περιοδος συμβασης.. Αντι να διακοπει το συμβολαιο το ανανεωσαν ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ χωρις να μας ρωτησουν και χωρις να μας ενημερωσουν. Σε επισκεψη μας 31/10 και 1/11 σε καταστηματα και με τηλεφωνικη επικοινωνια - δεν μπορεσαμε να κανουμε την διακοπη που εκκρεμει απο αγουστο 2014 και νμας ειπαν οτι πρπει να πληρωσουμε – ακουστε..- 168 Ευρω τελη ακυρωσης γιατι εχουμε συβολαιο μεχρι 2/09/2015!! Ειναι προφανως παρελκυστικη και παρανομη η πρακτικη αυτη της εταιριεας που στο βωμο του να διατηρησει πελατες η να δειχνειογκο πελατων δεν δισταζουν να παρανομησουν.. Κριμα που δεν εχω χρονο και διαθεσιμοτητα για δικαστικη οδο.. Το μονο σιγουρο ειναι οτι ποτε δεν θα ξαναχρησιμοποιησουμε τις υπηρεσιες τους καθως απεχουν πολυ απο το να ειναι αξιοπιστοι παροχοι και τιμιοι με τους πελατες τους – στους οποιους επιπλεον χρεωνουν πανακριβες υπηρεσιες !!! Φανταστειτε οτι στην καρτοκινητη τους χρεωνουν κατελαχιστον 3 λεπτα την καθε κληση και με ορους μπερδεμενους παρελκυστικους και παραπλανητικους κοροιδευουν τους ανυποπτους πελατες τους. Ενδεικτικα αναφερω οτι σε κεντρικες χωρες με 20Ε το μηνα εχει κανεις απεριοριστη επικοινωνια σε κινητα της χωρας, σταθερα ΟΛΗΣ της Ευρωπης και ΗΠΑ/Καναδα/Αυστραλιας και 3GB 4G ιντερνετ το μηνα !!! Χωρις ψηλα γραμματα χωρις κρυμμενους ορους και μαλαγανιες και πονηριες βαλκανικο/μεσανατολικου τυπου.... Αν δεν θελετε να ταλαιπωρηθειτε και να πληρωσετε υπερβολικα υπηρεσιες κινητης τηλεφωνιας μεινετε ΜΑΚΡΙΑ απο τη WIND!!!! Ταλαιπωρημενοι πελατες της WIND. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Φανταστειτε οτι στην καρτοκινητη τους χρεωνουν κατελαχιστον 3 λεπτα την καθε κληση και με ορους μπερδεμενους παρελκυστικους και παραπλανητικους κοροιδευουν τους ανυποπτους πελατες τους. Ενδεικτικα αναφερω οτι σε κεντρικες χωρες με 20Ε το μηνα εχει κανεις απεριοριστη επικοινωνια σε κινητα της χωρας, σταθερα ΟΛΗΣ της Ευρωπης και ΗΠΑ/Καναδα/Αυστραλιας και 3GB 4G ιντερνετ το μηνα !!! Χωρις ψηλα γραμματα χωρις κρυμμενους ορους και μαλαγανιες και πονηριες βαλκανικο/μεσανατολικου τυπου.... Ότι είμαστε βαλκάνια είναι το μόνο πράγμα που συμφωνώ μαζί σου... φαίνεται από τον τρόπο που δεν ξέρουμε ούτε τα παράπονά μας να εκφράζουμε! Ασχολίαστο αυτό για την καρτοκινητή τα 3' ελάχιστη χρέωση κτλ Στο θέμα σου... ζήτα από που έχει γίνει η ανανέωση συμβολαίου και ποιος είναι αυτός που δεν σας το εξήγησε. Δε θεωρώ λογικό να 'εχεις πάρεις εξοπλισμό 169 ε και να μην θες να το πληρώσεις... είτε σαν έκπτωση στο λογαριασμό. Κλαή συνέχεια, αλλά έτσι όπως το πας δεν βλέπω να βγάζεις άκρη! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Wind stinks…. Εχουμε τις χειροτερες δυνατες εμπειριες απο την Wind την τελευταια χρονια.. Αποφασισαμε να διακοψουμε το συμβολαιο μας μετα απο 10 χρονια συνεχους συνδρομης ... δεν μας αφηναν με τιποτα... Καναμε αιτημα διακοπης απο το καολαιρι του 2014 (Αυγουστος) και με διαφορες προφασεις μας ειπαν οτι πρεπει να περιμενουμε μεχρι τις 02/09/2014 οποτε εληγε καποια περιοδος συμβασης.. Αντι να διακοπει το συμβολαιο το ανανεωσαν ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ χωρις να μας ρωτησουν και χωρις να μας ενημερωσουν. Σε επισκεψη μας 31/10 και 1/11 σε καταστηματα και με τηλεφωνικη επικοινωνια - δεν μπορεσαμε να κανουμε την διακοπη που εκκρεμει απο αγουστο 2014 και νμας ειπαν οτι πρπει να πληρωσουμε – ακουστε..- 168 Ευρω τελη ακυρωσης γιατι εχουμε συβολαιο μεχρι 2/09/2015!! Ειναι προφανως παρελκυστικη και παρανομη η πρακτικη αυτη της εταιριεας που στο βωμο του να διατηρησει πελατες η να δειχνειογκο πελατων δεν δισταζουν να παρανομησουν.. Κριμα που δεν εχω χρονο και διαθεσιμοτητα για δικαστικη οδο.. Το μονο σιγουρο ειναι οτι ποτε δεν θα ξαναχρησιμοποιησουμε τις υπηρεσιες τους καθως απεχουν πολυ απο το να ειναι αξιοπιστοι παροχοι και τιμιοι με τους πελατες τους – στους οποιους επιπλεον χρεωνουν πανακριβες υπηρεσιες !!! Φανταστειτε οτι στην καρτοκινητη τους χρεωνουν κατελαχιστον 3 λεπτα την καθε κληση και με ορους μπερδεμενους παρελκυστικους και παραπλανητικους κοροιδευουν τους ανυποπτους πελατες τους. Ενδεικτικα αναφερω οτι σε κεντρικες χωρες με 20Ε το μηνα εχει κανεις απεριοριστη επικοινωνια σε κινητα της χωρας, σταθερα ΟΛΗΣ της Ευρωπης και ΗΠΑ/Καναδα/Αυστραλιας και 3GB 4G ιντερνετ το μηνα !!! Χωρις ψηλα γραμματα χωρις κρυμμενους ορους και μαλαγανιες και πονηριες βαλκανικο/μεσανατολικου τυπου.... Αν δεν θελετε να ταλαιπωρηθειτε και να πληρωσετε υπερβολικα υπηρεσιες κινητης τηλεφωνιας μεινετε ΜΑΚΡΙΑ απο τη WIND!!!! Ταλαιπωρημενοι πελατες της WIND. πας καλά ρε μεγάλε;;; γράφεις τα ίδια πράγματα σε ΤΡΊΑ διαφορετικά μέρη;;; και αυτά που γράφεις έχουν συμβεί ΣΕ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΊΕΣ. έλεος με τους άσχετους εδώ μέσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Αν δεν θελετε να ταλαιπωρηθειτε και να πληρωσετε υπερβολικα υπηρεσιες κινητης τηλεφωνιας μεινετε ΜΑΚΡΙΑ απο τη WIND!!!! . ειμαστε μαζοχες και μας αρεσει και θα μεινουμε φορ εβερ στο f2g,μακρυα λοιπον απο εμας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Wind stinks…. Εχουμε τις χειροτερες δυνατες εμπειριες απο την Wind την τελευταια χρονια.. Αποφασισαμε να διακοψουμε το συμβολαιο μας μετα απο 10 χρονια συνεχους συνδρομης ... δεν μας αφηναν με τιποτα... Καναμε αιτημα διακοπης απο το καολαιρι του 2014 (Αυγουστος) και με διαφορες προφασεις μας ειπαν οτι πρεπει να περιμενουμε μεχρι τις 02/09/2014 οποτε εληγε καποια περιοδος συμβασης.. Αντι να διακοπει το συμβολαιο το ανανεωσαν ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ χωρις να μας ρωτησουν και χωρις να μας ενημερωσουν. Σε επισκεψη μας 31/10 και 1/11 σε καταστηματα και με τηλεφωνικη επικοινωνια - δεν μπορεσαμε να κανουμε την διακοπη που εκκρεμει απο αγουστο 2014 και νμας ειπαν οτι πρπει να πληρωσουμε – ακουστε..- 168 Ευρω τελη ακυρωσης γιατι εχουμε συβολαιο μεχρι 2/09/2015!! Ειναι προφανως παρελκυστικη και παρανομη η πρακτικη αυτη της εταιριεας που στο βωμο του να διατηρησει πελατες η να δειχνειογκο πελατων δεν δισταζουν να παρανομησουν.. Κριμα που δεν εχω χρονο και διαθεσιμοτητα για δικαστικη οδο.. Το μονο σιγουρο ειναι οτι ποτε δεν θα ξαναχρησιμοποιησουμε τις υπηρεσιες τους καθως απεχουν πολυ απο το να ειναι αξιοπιστοι παροχοι και τιμιοι με τους πελατες τους – στους οποιους επιπλεον χρεωνουν πανακριβες υπηρεσιες !!! Φανταστειτε οτι στην καρτοκινητη τους χρεωνουν κατελαχιστον 3 λεπτα την καθε κληση και με ορους μπερδεμενους παρελκυστικους και παραπλανητικους κοροιδευουν τους ανυποπτους πελατες τους. Ενδεικτικα αναφερω οτι σε κεντρικες χωρες με 20Ε το μηνα εχει κανεις απεριοριστη επικοινωνια σε κινητα της χωρας, σταθερα ΟΛΗΣ της Ευρωπης και ΗΠΑ/Καναδα/Αυστραλιας και 3GB 4G ιντερνετ το μηνα !!! Χωρις ψηλα γραμματα χωρις κρυμμενους ορους και μαλαγανιες και πονηριες βαλκανικο/μεσανατολικου τυπου.... Αν δεν θελετε να ταλαιπωρηθειτε και να πληρωσετε υπερβολικα υπηρεσιες κινητης τηλεφωνιας μεινετε ΜΑΚΡΙΑ απο τη WIND!!!! Ταλαιπωρημενοι πελατες της WIND. Μπορεις επισης να ανοιξεις 5-6 θεματα ακομη και να τα ξαναγραψεις. Ελεος!!!! Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 γεια σας εχω ενα θεμα με το φοιτητικο πακετο της wind..(1000' + 1000mb) ενω το χρησιμοποιουσα χωρις προβλημα για αρκετους μηνες, σημερα μου λεει ''εχεις ηδη φτασει το μεγιστο αριθμο ενεργοποιησεων που ειναι 2 φορες το μηνα''! πως γινεται αφου απο σημερα εχουμε 1η νοεμβρη??? καλο μηνα κιολας.. :(:worry: Ισως συστημικο λαθος. Ξαναπροσπαθησε αργοτερα.. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menidara Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Εγώ πληρώνω 6 ευρώ το μήνα και έχω 1000 λεπτά προς όλους και 1gb. Wind rules!!! Παράθεση Nokia 5210 -> Ericsson T20e -> Sony Ericsson K300i -> Sony Ericsson K750i -> Sony Ericsson W595 -> Sony Ericsson Elm -> Sony Ericsson Xperia X10 mini -> Samsung Galaxy S DUOS -> Sony Xperia SP -> Elephone P3000 -> Huawei P8 lite -> Huawei Honor 8 και συνεχίζουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 ειμαστε μαζοχες και μας αρεσει και θα μεινουμε φορ εβερ στο f2g,μακρυα λοιπον απο εμας +1 και εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 (edited) Φοβερό: Χρεώνουν 3 λεπτά κατ ελάχιστον στα καρτοκινητά ; Φεύγω αμέσως για όποια άλλη εταιρεία μου υποδείξεις όπου αυτό δεν συμβαίνει. Για να μπούμε στην Ουσία τώρα. Πήγατε τον Αύγουστο και σας είπαν να πάτε ξανα στις 2 Σεπτεμβρίου Αντί να πάτε στις 2 Σεπτεμβρίου πήγατε στις 31/10 , Και κατά ένα περίεργο τρόπο φταίει η WIND για αυτό. Δν θέτω το θέμα της μονομερούς παράτασης του Συμβολαίου . Να φύγετε σε άλλη εταιρεία και αφήστε τους να πάνε στα δικαστήρια να αποδείξουν την παράταση . Edited November 2, 2014 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Φοβερό: Χρεώνουν 3 λεπτά κατ ελάχιστον στα καρτοκινητά ; Φεύγω αμέσως για όποια άλλη εταιρεία μου υποδείξεις όπου αυτό δεν συμβαίνει. Να φύγουμε όλοι γρήγορα να πάμε στην Q που δεν υπάρχει το τρίλεπτο !!! Για να μην ξαναδεί φράγκο η wind από μας !!! :lol::lol::lol: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Εγώ πληρώνω 6 ευρώ το μήνα και έχω 1000 λεπτά προς όλους και 1gb. Wind rules!!! Επειδή με ενδιαφέρει, μπορείς να δώσεις μερικές πληροφορίες για το πακέτο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Επειδή με ενδιαφέρει, μπορείς να δώσεις μερικές πληροφορίες για το πακέτο ; Ισχύει μόνο για νέους αριθμούς. Αν είσαι φοιτητής, πας με το πάσο σου σε ένα κατάστημα wind και το παίρνεις, ή το παραγγέλνεις online. Αν δεν είσαι φοιτητής, πας στο public. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Νομίζω ότι το θέμα είναι απλό. Αν δεν υπάρχει η υπογραφή σου σε συμβόλαιο εν ισχύ μπορείς ανά πάσα στιγμή να φύγεις και να πας σε άλλη εταιρεία άσχετα τι σου λένε. Τα υπόλοιπα είναι άσκοπα. Case closed :lock: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros787 Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Μαλλον εκανες 2 ενεργοποιηςεις μεσα σε 30 μερες. Επιτρεπεται να κανεις 2 ενεργοποιησεις σε 30 μερες και οχι ανα ημερολογιακο μηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petars Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Υπάρχει κανονικά στο site της Wind, τώρα όπως λες νομίζω με το F2G δεν υπάρχει λόγος να έχεις κάτι άλλο γενικότερα ! Σίγουρα έχει σώσει πολύ κόσμο;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts