skotenidis Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 βρε τρολερά έκατσες κι άνοιξες νέο θέμα... πιο γρήγορα θα είχες βρε με ένα search Καταστήματα WIND & Σημεία Πώλησης ξεκίνα τα τηλέφωνα Δυστυχώς δεν κατάφερα να βρω κάτι με search γιατί δεν ενημερώνουν σωστά το Site τους....εχω δει με τα ματια μου ανοικτο καταστημα στο κεντρο Σάββατο απόγευμα στις 8 και δεν το αναφέρει στο site....γι αυτό ρώτησα.....συγγνώμη για την ενόχληση πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 ψαξε τα μαγαζια σε μεγαλα υποκαταστηματα ή και public αν εχει Θεσσαλονικη. καμια ενοχληση αστειευομενος εγραψα! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 επειδη πολλα λεγονται για τα 3g σηματα σε wind , ote, vodafone και τα αλλα πακετα τους (q, f2g,cu, κτλπ ) αν ειναι καλο ή κακο σε πια σημεια πιάνει και σε πια οχι αν καποιος εχει την δυνατοτητα θα παρακαλουσα οποιος εχει την δυνατοτητα να κανει ενα τεστ με το προγραμμα speedtest και να μας πει "με το κινητο ταδε (εχει σημασια τι κινητο ειναι παλιο ή καινουριο ) τοσο download τοσο upload τοσο Ping ή ακομα καλυτερα screenshot. και οσο γινεται σε συγκεκριμενα σημεια , πχ εξω απο το the mall , στην παραλια ταδε , στο κεντρο του ταδε χωριο , στο κεντρο της πλατεια συνταγματος, ετσι ολοι μπορουν να συγκρινουν τα δυκτια τους οταν ειναι στο ιδιο σημειο απο τις ιδιες κεραιες , και οχι να λεμε καπου στην ελλαδα εχω φουλ σημα (η 3g δεδομενα) με wind και καπου μεσα στην ελλαδα εχω χαλια σημα με οτε , αρα ο οτε ειναι μαπα ...... (τυχαιο παραδειγμα) ετσι θα ξερουμε και τι εταιρια μας συμεφερει αναλογα με το που εχουμε να παμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 επειδη πολλα λεγονται για τα 3g σηματα σε wind , ote, vodafone και τα αλλα πακετα τους (q, f2g,cu, κτλπ ) αν ειναι καλο ή κακο σε πια σημεια πιάνει και σε πια οχι αν καποιος εχει την δυνατοτητα θα παρακαλουσα οποιος εχει την δυνατοτητα να κανει ενα τεστ με το προγραμμα speedtest και να μας πει "με το κινητο ταδε (εχει σημασια τι κινητο ειναι παλιο ή καινουριο ) τοσο download τοσο upload τοσο Ping ή ακομα καλυτερα screenshot. και οσο γινεται σε συγκεκριμενα σημεια , πχ εξω απο το the mall , στην παραλια ταδε , στο κεντρο του ταδε χωριο , στο κεντρο της πλατεια συνταγματος, ετσι ολοι μπορουν να συγκρινουν τα δυκτια τους οταν ειναι στο ιδιο σημειο απο τις ιδιες κεραιες , και οχι να λεμε καπου στην ελλαδα εχω φουλ σημα (η 3g δεδομενα) με wind και καπου μεσα στην ελλαδα εχω χαλια σημα με οτε , αρα ο οτε ειναι μαπα ...... (τυχαιο παραδειγμα) ετσι θα ξερουμε και τι εταιρια μας συμεφερει αναλογα με το που εχουμε να παμε Νομίζω πως κάτι τέτοιο δεν θα ωφελήσει πουθενά. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις μια καρτουλά sim του δικτύου που ενδιαφέρεσαι για παράδειγμα η Wind μπορεί να σου δώσει μια δωρεάν και να δοκιμάσεις το δίκτυο στην περιοχή που κινείσαι. Αν είναι οκ είσαι οκ Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 αυτό που θέλεις το κάνει εν μέρει η εφαρμογή open signal https://play.google.com/store/apps/details?id=com.staircase3.opensignal την εγκαθιστάς, πας ρυθμίσεις για να απενεργοποιήσεις το αυτόματο upload των δεδομένων στους κοινούς σερβερ - θα το κάνεις manually εσύ όποτε είσαι με wifi, με το κουμπί force data upload. Το concept είναι οτι μετρά συνεχώς το είδος και την ένταση του σήματός σου ανά στίγμα και κάποια στιγμή που θα επιλέξεις, ανεβάζει τα δεδομένα στους χάρτες του και μαζέυει πληροφορίες από όλους. Δεν είναι καθόλου ακριβές όσον αφορά την τοποθεσία της πλησιέστερης κεραίας, αλλα οι χάρτες έχουν μια καλή εικόνα της ποιότητας κάλυψης για το σημείο που σε ενδιαφέρει - εντάξει και αυτό υποκειμενικό είναι, εξαρτάται από το αν υπήρχαν χρήστες στο δεδομένο στίγμα για να καταγράψουν κάλυψη κλπ κλπ... για παράδειγμα σε συγκεκριμένο σημείο των νοτίων προαστίων που έκανα δοκιμή με speedtest και έπιασα την καλύτερη ταχύτητα 4G (39+), στο χάρτη φαίνεται ανύπαρκτη η κάλυψη 4G. Η καλύτερη όμως λειτουργία είναι η καρτέλα stats, η οποία μετά από 1,5-2 μήνες μου δίνει μια πολύ καλή εικόνα για το προφίλ μου, τις περιοχές που κινούμαι και την εταιρία που χρησιμοποιώ. Τώρα ας πούμε μου δείχνει ένα μοίρασμα 72% σε 3G, 26% σε 4G και 2% σε 2G στις 64 μέρες που έχει καταγράψει, και μόνο 3% μη διαθέσιμο σήμα (λογικό αφού δεν πιάνει καθόλου στο γκαράζ της δουλειάς). Είναι δωρεάν και το μόνο αρνητικό είναι οτι τρωει μπαταρία και δεν έχει και επιλογή exit για να το κλείνεις εύκολα όποτε θες εσύ (κλείνει με force close από τις ρυθμίσεις). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Απο κάλυψη σίγουρα χειρότερη είναι η wind. Όπου έχει 3G όμως νομίζω οτι είναι ισάξια ίσως και καλύτερη των άλλων σε ταχύτητες . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMOH Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Θελω να μαθω αν ξερει κανεισ αν μπορω να παρω αναλυτικο λογαριασμο με τιςσελιδες στις οποιεσ μπαινει ο γιος μου στο διαδικτιο.οποιος γνωριζει σας παρακαλω ασ μου απαντησει.ευχαριστω Παράθεση SURF UNTIL YOU DIE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Θελω να μαθω αν ξερει κανεισ αν μπορω να παρω αναλυτικο λογαριασμο με τιςσελιδες στις οποιεσ μπαινει ο γιος μου στο διαδικτιο.οποιος γνωριζει σας παρακαλω ασ μου απαντησει.ευχαριστω Νομίζω ότι σε καμία εταιρία δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Θελω να μαθω αν ξερει κανεισ αν μπορω να παρω αναλυτικο λογαριασμο με τιςσελιδες στις οποιεσ μπαινει ο γιος μου στο διαδικτιο.οποιος γνωριζει σας παρακαλω ασ μου απαντησει.ευχαριστω Για να σκεπτεσαι κατι τετοιο σημαινει οτι ο μικρος ξερει απο net και αρα σβηνει τα ιχνη του. Οποτε μαλλον χλωμο να μπορεσεις να βρεις ακρη απο εταιρεια. Ισως απο τον browser μονο. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 (edited) Καλημέρα! είμαι συνδρομητής wind με το πρόγραμμα flexy zero (μηδενικό πάγιο), επειδή εχω θέματα με το σήμα της wind και δουλευω με cosmote W.U. Επίσης επειδή είχα επιδοτηση 75,60 πηρα ενα ταμπλετοτηλεφωνο 7" και μετα απο καποιους μηνες θα κοψω και το νουμερο. Εδω λοιπόν και αρκετές μέρες σχεδόν καθε μερα με τις τελευταιες μερες να ειναι 1 φορα την μερα, με παιρνει τηλ το νουμερο 2130095563. Παίρνει πρωί, μεσημέρι ή απόγευμα. Μερικές φορές δεν είχα σήμα ερχεται sms, ή το σηκώνω όπως και πριν λιγο και αμεσως το κλείνουν!!! ξέρει κανείς τι είναι αυτό? νόμιζα ότι είναι για καμιά προσφορά της WIND, το 213 τι είναι της wind δεν είναι? τι να κάνω να το πάρω τηλ απο το σταθερό να δω τι με θέλουν ή θα είναι κανά κόλπο χρέωσης? το έχει πάθει άλλος? μου έχουν βγάλει και πιστωτικο λόγω αλλαγης προγραμματος κοντά 17 ευρω και στο καταστημα που πήρα το tablet αρνήθηκαν να το αφαιρεσουν με το ποσο επιδότησης, δεν ξερω και πως να τα παρω αυτά, προφανως θα κοψω το νούμερο πριν το 18μηνο....;) Διαβάστε : http://www.whocallsme.gr/el/master/lookup/2130095563 ok όποιος και αν ήταν bye bye : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vladlee.easyblacklist&hl=el Edited June 11, 2014 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Θελω να μαθω αν ξερει κανεισ αν μπορω να παρω αναλυτικο λογαριασμο με τιςσελιδες στις οποιεσ μπαινει ο γιος μου στο διαδικτιο.οποιος γνωριζει σας παρακαλω ασ μου απαντησει.ευχαριστω Απαγορεύεται αυτό που ζητάς και καμία εταιρία δεν θα στο δώσει :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 (edited) http://www.whocallsme.gr/el/master/lookup/2130095563 Καλό θα ήταν να μη συνεχίσουμε να αναπαράγουμε αυτή την αφέλεια περί "κόλπων χρεώσεων". Όταν καλούμε σταθερό νούμερο -όπως είναι ένα 213- δε γίνεται παρά να χρεωθούμε απλά κλήση προς σταθερό νούμερο. Όταν καλούμε ελληνικό κινητό, χρεωνόμαστε κλήση προς ελληνικό κινητό και ούτω καθεξής. edit: Δεν είδα ότι τελικά βρήκες τι ήταν το νούμερο. Edited June 12, 2014 by theo1973 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Καλησπέρα! δεν ειχα βρει τι ηταν εκει λενε διαφορα. Τελικα με παιρνει ακομα καθε μερα!!!! :lol::lol::lol: βλεπω τα logs στο προγραμμα, μεχρι που τα πηρα εις το κρανιον και το πηρα πισω απο σταθερο, τι ηταν ??? η vodafone!!! :lol::lol::lol::lol: καλα της εκανα! με εχουν παρει πολλες φορες στο παρελθον και τους ειπα οτι στην δουλεια μου εχει σημα ΜΗΔΕΝ και αν δεν το φτιαξουν να μην με ξαναπαρουν....ακομα δεν το εχουν φτιαξει αρα block και τελος, αντε γειααααααααααα αντε γειααααααααααααα.....:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsolias19 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 (edited) Γεια σας, εχω εδω και μερικα χρονια εναν αριθμο wind με f2g2 (απ οταν αξιζε το f2g2) και εναν αριθμο whatsup. Για να παιρνω τηλεφωνα κτλ χρησιμοποιω τον f2g2 αριθμο και το whatsup το εχω για να με παιρνουν. Εδω και λιγο καιρο προβληματιζομαι με το αν συμφερει πια το f2g2. Βαζω περιπου μια καρτα 10 ευρω το μηνα (μου δινει 300 λεπτα προς ολους) και μεσα στο μηνα εχω ξοδεψει και τα λεπτα και την καρτα συνηθως. Τελευταια βλεπω οτι παιζουν αυτα τα φοιτητικα πακετα και μιας και ειμαι φοιτητης σκεφτομουν μηπως αξιζει να βαλω ενα τετοιο πακετο. Απ' οτι ειδα και η wind και η cosmote εχουν φοιτητικο πακετο που με 5 ευρω εχεις 1000 λεπτα για 30 μερες. Πιο απ τα δυο αξιζει πιο πολυ; Υπαρχει κατι αλλο αξιολογο που μπορω να βαλω; Να πω οτι τα MB δεν με ενδιαφερουν (δεν εχω καν smartphone), κυριως με ενδιαφερουν οι κλησεις. Edited June 24, 2014 by Tsolias19 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Γεια σας, εχω εδω και μερικα χρονια εναν αριθμο wind με f2g2 (απ οταν αξιζε το f2g2) και εναν αριθμο whatsup. Για να παιρνω τηλεφωνα κτλ χρησιμοποιω τον f2g2 αριθμο και το whatsup το εχω για να με παιρνουν. Εδω και λιγο καιρο προβληματιζομαι με το αν συμφερει πια το f2g2. Βαζω περιπου μια καρτα 10 ευρω το μηνα (μου δινει 300 λεπτα προς ολους) και μεσα στο μηνα εχω ξοδεψει και τα λεπτα και την καρτα συνηθως. Τελευταια βλεπω οτι παιζουν αυτα τα φοιτητικα πακετα και μιας και ειμαι φοιτητης σκεφτομουν μηπως αξιζει να βαλω ενα τετοιο πακετο. Απ' οτι ειδα και η wind και η cosmote εχουν φοιτητικο πακετο που με 5 ευρω εχεις 1000 λεπτα για 30 μερες. Πιο απ τα δυο αξιζει πιο πολυ; Υπαρχει κατι αλλο αξιολογο που μπορω να βαλω; Να πω οτι τα MB δεν με ενδιαφερουν (δεν εχω καν smartphone), κυριως με ενδιαφερουν οι κλησεις. Στη θέση σου, δεν θα άλλαζα το f2g δίοτι έχεις απο τις καλύτερες προσφορές, ξέρω άτομα που προσπαθούν να βρούν νούμερα με τέτοια προσφορά ακόμα...Τώρα,για τα φοιτητικά πακέτα, κατά την προσωπική μου άποψη, εφόσον είσαι πραγματικά φοιτητής, ίσως να σκεφτείς το φοιτητικό cu, δίοτι σου δίνει δωρεάν τα πλεονεκτήματα (1000' προς όλους +200mb) του πακέτου για τους 3 πρώτους μήνες, και μετά αυτόματα σου δίνει 600mb και 600' προς το ίδιο πακέτο (cu) κάθε μήνα χωρίς καμία προυπόθεση (δεν χρειάζεται να ανανέωνεις το υπολοιπό σου). Στη συνέχεια, και αφού περάσουν οι 3 πρώτοι μήνες το πακέτο με τα 1000' προς όλους +200Mb θα κοστίζει 4εύρω (το πιθανότερο, αν και αναφέρει πως ισχύει για τους πρώτους φοιτητές ωστόσο εγώ παρατηρώ πως το δίνει σε όλους). Συνεπώς θα έχεις δωρέαν 600' προς cu, 600mb και με 4€1000' πρός όλους +200mb. Βέβαια εσύ κρίνεις τις ανάγκες σου και τι μπορείς να διαθέσεις απο άποψη χρημάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsolias19 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Στη θέση σου, δεν θα άλλαζα το f2g δίοτι έχεις απο τις καλύτερες προσφορές, ξέρω άτομα που προσπαθούν να βρούν νούμερα με τέτοια προσφορά ακόμα...Τώρα,για τα φοιτητικά πακέτα, κατά την προσωπική μου άποψη, εφόσον είσαι πραγματικά φοιτητής, ίσως να σκεφτείς το φοιτητικό cu, δίοτι σου δίνει δωρεάν τα πλεονεκτήματα (1000' προς όλους +200mb) του πακέτου για τους 3 πρώτους μήνες, και μετά αυτόματα σου δίνει 600mb και 600' προς το ίδιο πακέτο (cu) κάθε μήνα χωρίς καμία προυπόθεση (δεν χρειάζεται να ανανέωνεις το υπολοιπό σου). Στη συνέχεια, και αφού περάσουν οι 3 πρώτοι μήνες το πακέτο με τα 1000' προς όλους +200Mb θα κοστίζει 4εύρω (το πιθανότερο, αν και αναφέρει πως ισχύει για τους πρώτους φοιτητές ωστόσο εγώ παρατηρώ πως το δίνει σε όλους). Συνεπώς θα έχεις δωρέαν 600' προς cu, 600mb και με 4€1000' πρός όλους +200mb. Βέβαια εσύ κρίνεις τις ανάγκες σου και τι μπορείς να διαθέσεις απο άποψη χρημάτων. Γιατι το f2g2 εχει την καλυτερη προσφορα ακομα; Παλια 10 ευρω τα κραταγα για 2 μηνες περιπου και τωρα πριν το μηνα μου χουν τελειωσει. Στην πραξη δεν βλεπω να αξιζει τωρα πια... Στο cu εχω ηδη εναν αριθμο στο ονομα μου για φοιτητικο που τον εχω δωσει στους γονεις μου, οποτε αν βαλω φοιτητικο θα βαλω ή της cosmote ή της wind. Απο αυτες τις δυο ποια αξιζει πιο πολυ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Ανέφερα οτι έχεις την καλύτερη προσφορά, διότι βάζεις 10€ και σου δίνει 300' προς όλους ως bonus,με το πλεονέκτημα οτι δεν αφαιρεί κάποιο ποσό απο το υπολοιπό σου. Σήμερα, όλα τα πακέτα ακόμα και τα φοιτητικά σου αφαιρούν απο τη κάρτα σου χρήματα. Προσωπικά θα επέλεγα φοιτητικό πακέτο, μεταξύ των δυο, βάσει της κάλυψης, οπότε κάνε μια σύγκριση της ποιότητας σήματος στις περιοχές που επισκέπτεσαι και επέλεξε ανάλογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsolias19 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Ανέφερα οτι έχεις την καλύτερη προσφορά, διότι βάζεις 10€ και σου δίνει 300' προς όλους ως bonus,με το πλεονέκτημα οτι δεν αφαιρεί κάποιο ποσό απο το υπολοιπό σου. Σήμερα, όλα τα πακέτα ακόμα και τα φοιτητικά σου αφαιρούν απο τη κάρτα σου χρήματα. Προσωπικά θα επέλεγα φοιτητικό πακέτο, μεταξύ των δυο, βάσει της κάλυψης, οπότε κάνε μια σύγκριση της ποιότητας σήματος στις περιοχές που επισκέπτεσαι και επέλεξε ανάλογα. Μπορει να κανω καποιο συνδυασμο f2g2 με φοιτητικο whatsup. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petars Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Ανέφερα οτι έχεις την καλύτερη προσφορά, διότι βάζεις 10€ και σου δίνει 300' προς όλους ως bonus,με το πλεονέκτημα οτι δεν αφαιρεί κάποιο ποσό απο το υπολοιπό σου. Σήμερα, όλα τα πακέτα ακόμα και τα φοιτητικά σου αφαιρούν απο τη κάρτα σου χρήματα. Αυτή πραγματικά ήταν επαναστατική προσφορά στα καρτοκινητά. Τυχεροί όσοι την προλάβαν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Μπορει να κανω καποιο συνδυασμο f2g2 με φοιτητικο whatsup. Ευχαριστω. κρατάς τον αριθμο της wind ως έχει και κάνε φοιτητικό στην κοσμοτε . Εξάλλου, μπορείς να έχεις σε όλες τις εταιρείες φοιτητικά αλλα στη wind πρέπει να πάρεις οπωσδήποτε καινούργιο αριθμο . αν πω πως είχα αριθμο με 300 λεπτά με κάθε ανανέωση και τον αφησα να λήξει; :P Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 αν πω πως είχα αριθμο με 300 λεπτά με κάθε ανανέωση και τον αφησα να λήξει; :P Γιατι καλε μου το εκανες αυτο στον εαυτό σου; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsolias19 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Γενικα εχω την εντυπωση οτι απ οταν χαλασω τα 300 λεπτα που μου δινει η ανανεωση, μετα χαλαω πολυ γρηγορα τα 10 ευρω που μενουν στην καρτα. Τι χρεωσεις υπαρχουν αυτη τη στιγμη στο f2g2; Μηπως ειναι καλυτερα να αξιοποιησω καποιο μερος αυτων των 10 ευρω με καποιο πακετο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Γενικα εχω την εντυπωση οτι απ οταν χαλασω τα 300 λεπτα που μου δινει η ανανεωση, μετα χαλαω πολυ γρηγορα τα 10 ευρω που μενουν στην καρτα. Τι χρεωσεις υπαρχουν αυτη τη στιγμη στο f2g2; Μηπως ειναι καλυτερα να αξιοποιησω καποιο μερος αυτων των 10 ευρω με καποιο πακετο; Δεν συμφέρουν τηλεφωνήματα εκτός πακέτου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsolias19 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Και τι πακετο συμφερει να βαλω για να χρησιμοποιω αυτα τα 10 ευρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Και τι πακετο συμφερει να βαλω για να χρησιμοποιω αυτα τα 10 ευρω; Ανάλογα τι θες.Εχει διαφορα πακέτα ,κοίτα τι θα χρησιμοποιήσεις πιο πολύ.Πχ μπορεις να βάλεις το 200λεπτα προς όλους ή αν μιλας πολύ με wind/q το πακετο με τα 600 λεπτα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts