Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορει να ειμαι εκτος θέματος αλλα μπορει καποιος να μου απαντησει αν μπορωνα αποκλεισω καποια μηνυματα να μην μου ερχονται (1ον γιατι δεν τα θελω, 2ον.γιατι με χρεωνουν)

Μπορείς να κάνεις φραγή, αλλά όχι επιλεκτική. Με το *35*16# ενεργοποιείται η φραγή σε όλα τα εισερχόμενα SMS. Με #35# απενεργοποιείται.

Μπορείς να κάνεις φραγή, αλλά όχι επιλεκτική. Με το *35*16# ενεργοποιείται η φραγή σε όλα τα εισερχόμενα SMS. Με #35# απενεργοποιείται.

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Αυτο ήθελα να μάθω. Κριμα που δεν ισχυει για επιλεγμένους αριθμούς. Θα προσπαθήσω με φραγη του αριθμου απο τις κλήσεις. ευχαριστω & καλη δημιουργική χρονια

:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Η αλήθεια να λέγετε. Με πήραν τηλ. στις 00.05' για χρόνια πολλά και δε το πίστευα.Γραμμή αμέσως!!

Και η κλήση ήταν και απο καρτοκινητό!!:p

Όντως! Κανένα πρόβλημα στην WIND. Στην Cosmote υπήρχε μεγάλο πρόβλημα. 30 λεπτά πάλευα να κάνω κλήση .

Στη λίστα επαφών οι περισσότεροι ήταν με 693.Πάντως απ'ότι άκουσα -και εκτός Myphone- η Wind δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα και οι κλήσεις γίνοταν με απόλυτη επιτυχία.:)

Πάντως είδα ένα ρεπορτάζ της κρατικής τηλεόρασης, η cosmote είχε 9,5 εκ. κλήσεις, η vodafone 8 και κάτι εκ. και η wind μόνο 4,5 εκ. κλήσεις...

Κάτι λέει αυτό για την πελατειακή βάση της εταιρείας...

Πάντως είδα ένα ρεπορτάζ της κρατικής τηλεόρασης, η cosmote είχε 9,5 εκ. κλήσεις, η vodafone 8 και κάτι εκ. και η wind μόνο 4,5 εκ. κλήσεις...

Κάτι λέει αυτό για την πελατειακή βάση της εταιρείας...

Οχι απαραιτητα.

Μπορει να ειχε προβλημα σε ορισμενες περιοχες (πχ τη δικη μου), οποτε δεν μπορουμε να ξερουμε κατι για την πελατειακη της βαση.

Αν είχε πρόβλημα τότε αυτό κάτι λέει για την ποιότητα του δικτύου της εταιρείας.

Πάντως το γεγονός ότι είχε μισές σχεδόν κλήσεις από τους υπόλοιπους δύο, σημαίνει κάτι (όχι καλό)...

Παίδες το αναβιώνω. Το τραγούδι που ακούγεται στην καινούρια διαφήμιση της wind, που είναι το πρέπει και το θέλω και καλά, ξέρει κανείς πώς λέγεται;

Παίδες το αναβιώνω. Το τραγούδι που ακούγεται στην καινούρια διαφήμιση της wind, που είναι το πρέπει και το θέλω και καλά, ξέρει κανείς πώς λέγεται;

Katy Perry - Hot n'cold .

Τελειες οι νεες διαφημησεις και το τραγουδι

πως λεγεται ομως το τραγουδι???

Never Give Up:!:

Join friend!

Μήπως ξέρεις κάποιος πως λέγεται το τραγούδι που ακούγοταν στην διαφήμιση όταν η TIM έγινε Wind;:worry:

:)

Υ.Σ:Δεν λέω για το τραγούδι που ακούγεται στο τέλος,αλλά για το τραγούδι που ακούγεται από την αρχή του video.:)

ειναι ''δημιουργια'' της ιδιας της εταιριας!

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Απαράδεκτη και στο κόστος αλλα και στους χρόνους παράδοσης

Απο 16-12-08 έχουν το κινητό στα χέρια τους και ακόμα τίποτα

Άσε που για βλάβη που δε θα την φτιάξω (αν και μέσα σε εγγύηση ) μου χρεώνουν 12 ευρώ:blink:

Ξέρει μήπως κανείς το site της εκκλησίας που θέλω να κατεβάσω κάτι καντήλια;

Απαράδεκτη και στο κόστος αλλα και στους χρόνους παράδοσης

Απο 16-12-08 έχουν το κινητό στα χέρια τους και ακόμα τίποτα

Άσε που για βλάβη που δε θα την φτιάξω (αν και μέσα σε εγγύηση ) μου χρεώνουν 12 ευρώ:blink:

Kalispera avto den einai tipota ego exo stili ena nokia n81 apo 18;11;2008 kai akoma den to exo pari piga na rotiso kai mou eipan oti den kseroun pou vriskete oti mpori na to exoune pai stin germania enas theos kseri pote tha to paro avto einai aparadhekto

μια χαρα ειμαι τοτε εγω...πηρα ενα Motorola hands free για το αμαξι και μονο, κοστος 19 ευρω.

Το δοκιμαζω και ηταν απλα αθλιο,ποτε δεν καταφερα να μιλησω.

τους το πηγα πισω μετα απο 10 μερες οπως ακριβως το πηρα μεσα στο κουτι του με χρηση 2 ωρες αυτο εγινε στις αρχες του μηνα και τους ειπα παιδια αυτο δεν ειναι BT hands free αλλα κατι που μοιαζει με τετοιο..εαν ειναι χαλασμενο θελω να πληρωσω κατι παραπανο να παρω ενα της προκοπης ,εαν δουλευει ετσι συγνωμη αλλα δεν το θελω γιατι απλα δεν μπορω να μιλησω!!! και ακομα περιμενωωωωωωω

Κριμα γιατι απο δικτυο ειναι καλη η wind αλλα απο service αστα να πανε :(

Γνωρίζει κάποιος φίλος αν είναι ακόμα εμπορικά διαθέσιμη η καρτοκινητή; Πέρασα σήμερα από ένα μικρό AB στο Περιστέρι κι η ταμίας μου είπε ότι σταμάτησαν τις κάρτες SIM :X. Μπορεί κάποιος να το επαληθεύσει; Ευχαριστώ.

Πριν απο ένα μήνα αγόρασα από τον βασιλόπουλο πακέτο καρτοκινητής που λήγει η ενεργοποίηση του σε ένα χρόνο.

Δεν πρέπει να έχει λήξει λοιπόν.

Scotty, beam us up.

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked